Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
ha egy döntőről beszélünk akkor és ilyen szintű csapatokról...a kkor az a nevetséges hogy 5perc hosszabbításról vitáztok,könyörgöm..90percet védekeztek már azt a 5percet nem bírták ki?és abszolút megérdemelte a real az egyenlítést,még ha többet nem is.JanPieterzoon írta:Háát, 5 perc lehet tényleg sok volt, de 3 perc meg kevés lett volna. 4 perc lett volna szerintem az igazságos, ott a 80. perc után már eléggé elkezdte húzni az időt az ATMA. Mondjuk szerintem erre fogni felesleges, ez azért nem egy olyan bírói tévedés, mint mondjuk egy rosszul befújt tizenegyes, vagy egy elnézett les. És egyébként is a 93. percben szerezte a gólt, ami még 3 perces hosszabbításban is belefért volna.Sanama írta:Most őszintén...
5perc hosszabbítás menniyre volt reális? 5 csere volt a második félidőben, abból 1 dupla.
Ápolás nem volt, 1-2 fetrengés votl, de 5(!!) perc? Vicc.
3 perc hosszabbítással ma Bl győztes az Atletico. Megjegyzem, szerintem kb. annyi lett volna reális.
Gratulálok a Realnak, sokat tettek ezért a győzelemért, szerintem meg is érdemelték, jövőre remélem számunkra is több sikerélmény jut.
Háát, 5 perc lehet tényleg sok volt, de 3 perc meg kevés lett volna. 4 perc lett volna szerintem az igazságos, ott a 80. perc után már eléggé elkezdte húzni az időt az ATMA. Mondjuk szerintem erre fogni felesleges, ez azért nem egy olyan bírói tévedés, mint mondjuk egy rosszul befújt tizenegyes, vagy egy elnézett les. És egyébként is a 93. percben szerezte a gólt, ami még 3 perces hosszabbításban is belefért volna.Sanama írta:Most őszintén...
5perc hosszabbítás menniyre volt reális? 5 csere volt a második félidőben, abból 1 dupla.
Ápolás nem volt, 1-2 fetrengés votl, de 5(!!) perc? Vicc.
3 perc hosszabbítással ma Bl győztes az Atletico. Megjegyzem, szerintem kb. annyi lett volna reális.
Ezt bemakkolta a Real, nincs mese. Szép volt ATMA!GonzalezRaul írta:Olyan jó olvasni a kommenteket itt. Tényleg. Csak utálkoztok, meg hülyeségekkel próbáljátok vigasztalni magatok.
Szokás szerint, ja, mondod ezt te, akinek az utóbbi években olyan sok öröme volt.GonzalezRaul írta:Szokás szerint savanyú a szőlő. Pont a fos sz*r Atletico ellen buktátok el a bajnokságot.Ott a 10.
Nem akartam írni, de Varane-t meg kell védenem, mert egyáltalán nem balhézós paraszt Pepe stílust toló játékos...Egy budos paraszt. Sajnos atleti elfaradt a szezon hajrajara, a legfontosabb meccsekre. Nagyon szurkoltam nekik, de hat ilyen a futball. Gratulacio jar a realnak, mondjuk felfoghatjuk ugy is, hogy 1 milliard eurobol lehet BL-t nyerni.
Grat a győzelemhez.GonzalezRaul írta:Olyan jó olvasni a kommenteket itt. Tényleg. Csak utálkoztok, meg hülyeségekkel próbáljátok vigasztalni magatok.
visca el barca írta:tök egyértelmű volt h egyenlítenek. nem is idegesítettem fel magam... hosszabbításban ronaldo ver 3at és kész.
Na ezt összehoztuk nekikzola8787 írta:Ronaldo lő majd egy gólt a 120. percben és ő lesz az atyaúristen úgy, hogy a meccsen észre sem lehet venni. Iker-t sajnálom, fórumon olyanokat kap szerencsétlen...
Te meg osszad el magad nullával és menjél inkább ünnepelni, ahelyett, hogy ide írogatsz.GonzalezRaul írta:Olyan jó olvasni a kommenteket itt. Tényleg. Csak utálkoztok, meg hülyeségekkel próbáljátok vigasztalni magatok.

Egy budos paraszt. Sajnos atleti elfaradt a szezon hajrajara, a legfontosabb meccsekre. Nagyon szurkoltam nekik, de hat ilyen a futball. Gratulacio jar a realnak, mondjuk felfoghatjuk ugy is, hogy 1 milliard eurobol lehet BL-t nyerni.csababarca írta: Varane meg,4-1nél kiszól,gerinc megvan. Nyerni se tudnak.
Egyre csak sullyed a forum szinvonala. "Fos, sz*ar atma, aki titeket is majdnem leoktatott.GonzalezRaul írta:Szokás szerint savanyú a szőlő. Pont a fos sz*r Atletico ellen buktátok el a bajnokságot.Ott a 10.

Undorító de tényleg...pont a minap mondtam haveromnak...ezt utálom benne, amikor kb semmit se csinál egész meccsen, rúg egy tök mind1 11est,és akkor ő a császár...csababarca írta:Nem baj,legalább jövőre nem ők nyerik.
Ronaldo mennybe ment,nem zavarja hogy vége volt a meccsnek mikor berugta a kamutizit? Rongyember.
Varane meg,4-1nél kiszól,gerinc megvan. Nyerni se tudnak.