LG írta:Ja meg csodálkoztam, hogy mennyi mindent megengedett nekik a bíró
Minden apróságért lapot kaptak az Atletico játékosok, szóval nem tudom mire gondoltál. A Real játékosoknak viszont tényleg sok mindent megengedett.
te mégis miről beszélsz???
szép, hogy ezt leírod, csak semmi valóságalapja nincs.
Minden apróságért lapot kaptak???
7 sárgát kaptak.
-27. perc Raúl Garcia hátulról direkt levadászta Di Mariát.... ez már narancssárga volt, nem hogy sárga....
-53. percMiranda izomból lerántotta DM-et, aki megint csak nagyon jó helyzetbe került volna.
-72. perc Villa rácsúszott Casillasra, egyértelmű sárga
-74. perc itt az egyetlen, amit vitatni lehetne, Juanfran elég veszélyesen csúszott rá Di Mariára, viszont labdát talált, de a bíró sárgát adott rá, mert tényleg elég veszélyes becsúszás volt... ez az egyedüli, amit meg lehet kérdőjelezni, de adható volt.
-86. perc Koke egyértelműen labdaelrúgásért kapta a sárgát, nem is kérdés, látványosan is csinálta.
- 100. perc Gabi rácsúszott hátulról Marcelora, labdát nem talált, egyértelmű sárga
-120. perc 11esnél Gabi szabálytalankodott CRrel szemben, Godín meg beszédért kapta a sárgát.
ha neked ez minden apróság, akkor...
parancsolj nézd vissza és mond meg ezek közül melyik nem ért sárgát.
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... o-madrid-4" target="_blank és még kaphattak volna bőven sárgát, Gabi is, Miranda is még az első félidőben stb...
7 sárgából 6 teljesen egyértelmű volt, 1 meg a Juanfranos eset, ahol vitatható volt, de elég veszélyes becsúszás volt.
Realos részről lehet voltak olyanok, akiknek lehet mehetett volna 1-2, én nem emlékszek ezekre, de az Atleticosok sárgái egyértelműek voltak.