Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyjából összefoglalnám röviden az első félidőt: a Loki beállt sünbe, bár nem igazán megy nekik, a BATE-ról lerí, hogy sokkal összeszedettebb alakulat. Viszont szerencsére eddig pontatlanok voltak elől, hátul meg a két védő közül rendre hibázott/elesett az egyik, ha a debrecenieknek lenne egy támadójuk már eldőlt volna a javukra a dolog...LG írta:Nem láttam a Loki meccs első félidejének nagy részét, vki elmondaná Bouadla hogyan állitatta ki magát? Így azért nagyon neccesnek tűnik a dolog, két gól kell a fehéroroszoknak, és a második félidő végén bizony benne van a játékukban.
a hajrá az rendben is volna, na de ilyen csapattal? nem kell, jóstehetség, hogy lássuk: ismét ki fognak esni. az a két néger elől?! szörnyű! képzetlenek, uninteligensek (a focihoz, persze amúgy nem ismerem őket) ennyi eladott labdát életemben nem láttam,( Varga!?) az volt a szerencséjük, hogy az (fehér)oroszok is tele vannak botlábúval, különben az első negyedórában kivégezhették volna a Lokit a szép új stadionjukban. azért, hogy jót is mondjak: Jovanovic!! az volt az egyetlen focista a pályán.danianevem írta:Nyert a Loki, kicsit nyögvenyelősen, meg néhány komoly Bate helyzet mellett. De a lényeg, hogy kapott gól nélkül sikerült minimális előnyt kovácsolni.
Nem akarom Kondást kritizálni, mert most mégiscsak összejött neki, de örömteli lenne, ha egyszer az életben az ellenfélhez viszonyulna a taktikájával, főleg, ha az magasabban jegyzett... És továbbra is nagyon harmatos a támadószekció, simán hozhatták volna Feczesint, vagy valamelyik hazakullogó sztárlégióst.
De ettől függetlenül Hajrá Loki, Hajrá Diósgyőr!
Gratulálok! 15 hozzászólással te lettél a fórum legnagyobb trollja!AndrisBarca írta:Szerintem a Real kifog esni a csoportjából 3.ként és az EL-ben pedig valamelyik magyar csapat ellen esik majd ki.![]()
![]()
Ha felvennék egy madridista szemüveget valószínűleg én is így látnámferninho írta:Realos részről lehet voltak olyanok, akiknek lehet mehetett volna 1-2, én nem emlékszek ezekre, de az Atleticosok sárgái egyértelműek voltak.
te mégis miről beszélsz???LG írta:Minden apróságért lapot kaptak az Atletico játékosok, szóval nem tudom mire gondoltál. A Real játékosoknak viszont tényleg sok mindent megengedett.Ja meg csodálkoztam, hogy mennyi mindent megengedett nekik a bíró
Minden apróságért lapot kaptak az Atletico játékosok, szóval nem tudom mire gondoltál. A Real játékosoknak viszont tényleg sok mindent megengedett.Ja meg csodálkoztam, hogy mennyi mindent megengedett nekik a bíró
Belegondolva, h milyen érzelmek mennek keresztül az emberen ilyenkor, mennyi mindent kell kiadni magából, főleg, ha még görcsös is volt. Mindenki ezt tette volna szerintem.Bob_Marley írta:. Levenni a mezt nem szabályos, de azon kívül nem csinált semmi provokálót (akár politikai akár más hangnemben), nem üzent senkinek, túlzásnak tartom emiatt elítélni. Mezlevétel miatt lehet, de azon kívül nem történt semmi extra.