Kovbal88 írta:noname írta:A Real eddig alig találkozott komolyabb csapattal. Az Atletico még nem állt össze, de garantáltan a lábukat lefutják.
Szerintem szoros meccsen az Atletico nyer vagy egál.
Szerintem még nem jó a Real, nem tudom összeállnak-e vagy sem, de nem jellemző rájuk, hogy egy gólt rúgnak meccsenként vagy éppen kettőt. Viszont az Atletico meg esik szétfele, inkább fogadnék a Realra mint ellene.
Cr-től nem lehet elvitatni ezt a teljesítményt, emberfeletti ez tény. Ugyanakkor a Realban sokkal inkább "alájátszottak", mint mondjuk Raúlnak vagy épp Messinek. Még egyszer mondom, hogy miindennek ellenére megérdemli a gratulációt, az már más kérdés, hogy egy antipatikus, nagyképű és egoista játékos. Nem láttam Raul minden meccsét, de egyszer sem rémlik, hogy ha egy másik csapattárs lőtt volna gólt, ne ment volna oda hozzá és nem örült volna szívből vagy éppen sértődötten sétált volna vissza.
Egy focistánál -legalábbis számomra- ahhoz, hogy mennyire fossa gólokat szorosan hozzátartozik a pályán való magatartása is. És lehet, hogy ezt a gólörömöt védjegyévé találta ki, de akkor is visszataszító. Még ha 30-ról tekerné be a pipába és így örülne akkor talán megértem, de, hogy minden találatánál...
És nem az irigység szól belőlem, főleg úgy, hogy szerintem tiszavirág életű lesz, mert Leonak lesz kb. + 1,5 -2 éve, hogy megdöntse a rekordját és inkább legyen egy olyan játékosunk, aki bármikor hátára tudja venni a csapatot és legalább annyit tus hozzátenni a játékhoz, mint a góllövéshez. Mert ismerjük el, Leonak nem csak a góljai hiányoznak.
És megkockáztatom Neymar is közel érhet ehhez a rekordhoz, (a nem lép Ronaldinho "örökébe") mert pár éven belül, már Cr nem lesz tényező, Messi pedig ki tudja meddig tudja tartani ezt a szintet. Amellett olyan élcsapatokhoz kerülhet, ahol ő a No. Persze ez csak fikció és nem lehet tudni mi lesz itt 3-4 évvel később.
Ennek ellenére megérdemli a gratulációt Cr., de ha nem jön közbe egy igazán komoly sérülés Messi könnyen megdöntheti ezt. Ez valószínűleg most bukott, mert pont a csoportkörökben tudja a játékos "megszedni" magát góllövés terén, ami Messinek elment. Egy Bate oda-vissza hozhat pár gólt.
Ezt most kizárólag a Bl-re értve.
De kiemelem, hogy olyan-amilyen, de jár a gratuláció Cr-nek.