mess2009 írta:
egyébként sem szeretem  dícsérni az ellenfeleinket, a Realt meg különösen nem. meg tudnám indokolni miért olyan jó a védelmük de nem teszem, az eredményeik és a játékuk sajnos önmagáért beszél. az hogy nem egyformán látjuk, normális.
A legfőbb különbség az ő és a mi védelmünk között, hogy nem követnek el olyan amatőr hibákat, mint mi. Nézzük a Celta elleni két meccset. Három olyan gólt kaptunk egyéni hibából, amiért a megye 3-ban is leszedik a védők fejét. Utolsó emberként úgy eladnia a labdát, hogy gyakorlatilag egy fél pályán keresztül gyalogolhat a kapuig a támadó az megengedhetetlen. És ez csak egy meccs volt. Kb. az utóbbi másfél év alatt volt összesen annyi EGYÉNI hiba, mint az eddigi pár forduló alatt. A Bl-ről nem is beszélve. 
De a nagyobb gond az a helyzetkihasználás. Mert ezek a hibák még  bele is férnének, ha a helyzeteink felét képesek lennénk értékesíteni, ami a világ legjobb támadóitól szerintem nem túl nagy elvárás. 
A Real játékától (ha úgy kompletten étetted) annyira nem esik le az állam. A tavalyi szerintem jobb és eredményesebb volt. Nem igazán van stílusuk, sokszor nincs semmi tudatosság, elképzelés. Ilyenkor jönnek az ívelgetések stb. Leehet, hogy ez még az edzőváltás hatása vagy még a kezdeti fázis, de ettől nem esik le az állam. 
Navas viszont egyértelműen a húzóemberük eddig. Persze soha nem tudjuk meg, de most könnyen lehetséges, hogy a MU járt rosszabbul, hogy késett a fax. Fogalmam sincs, hogy mindig is ennyire jó kapus volt Navas vagy nagyon feljavult, de nem egy pontot köszönhet neki a Real.