Sziasztok, hosszú idő után újra hozzászólást írok.
Büszke vagyok a srácokra! Guzmicsot korábban nagyon szidtam, de az utóbbi meccseken, de főleg tegnap nagyon oda tette magát. Tegnap szerintem klasszis szintet hozott. Jó persze nem egy Barca támadósor ellen kellett védekeznie, de összehasonlítva az erőviszonyokat szerintem tanári volt, amit hozott a meccsen.
Tudnék még 6 millió sort írni, Király Gabi is oda tette magát, Kleinheisler is nagyon nagy húzás volt. Dzsudzsák egy rakás ... volt, de legalább hajtott. Majdnem az egész csapat tetszett, viszont volt egy valaki, aki szerintem vérlázítóan játszik folyamatosan: Szalai. Nem tudom mit keres a válogatottban. Böde Danit követelem a csapatba vagy bárki mást. Nikolics, de még Priskin is jobb.
Ami még tetszett, hogy a fiatal csere Nagy Ádám, jól szállt be a meccsbe a futsalos múltjával jól tolta a szögletzászló környékén a meccs végén.
Igen tudom, hogy lehetett volna 2 tizi is az ellennél, meg Fülöp Marci (isten nyugosztalja szegényt!) tolta felső lécre a végén a fejest, de nagyon tudnék örülni, ha legalább egy ilyen szintet hozna konstans a csapat. Igaz, most elég ittas vagyok, ezért is hallgatom végtelenítve, hogy
Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszló, lesz még Oslo Hajdúszoboszló!!!
Nem mellesleg, ha nem mi lennénk a Norvégok ellenfele, akkor is a másik csapatnak szurkolnék, mert ez az öntelt mentalitás és lenézés nagyon unszimpatikus nekem. Mondjuk pont ez fog minket kijuttatni az EB-re!
Tisztelet!
Szerk.: Nincsenek véletlenek, hogy pont utánad kommentelek ide Gyula. Ezer évben egyszer írok a fórumra, de akkor pont utánad!