A Juventustól ez tényleg nagyon kevés volt, de mégis bőven elég. Kihasználták a Celtic buta hibáit és ezzel el is döntötték a párharcot. Tény, hogy többet érdemeltek volna a skótok, nagyot küzdöttek, de ők egyelőre nem BL nyolcaddöntő szint szerintem. Sima Juve továbbjutás, de ezzel a játékkal szétszedik őket a nagyobb fenevadak szerintem.
A másik meccsből a 20 perces összefoglalót láttam. Az várható volt, hogy a PSG rúgott góllal távozik és egyértelműen kitűnt a minőségibb keret. De azzal, hogy a Valencia a végén még szépített, szerintem koránt sincs még lezárva ez a párharc. Ibra kiállítását meg én is túlzásnak érzem.
Real-MU
50-50! Röviden így lehet elemezni. Két hasonló játékerőt képviselő csapat, viszont jobb formában a United, de ez egy Mourinho csapatnál nem sokat jelent, mert amit szerintem nyugodtan elismerhetünk, hogy az ilyen találkozókra iszonyúan jó mentális állapotba tudja hozni a csapatát. Kíváncsian várom a párharcot és azért szorítok Rooneyéknak!
Sahtar-Dortmund
Két sokat futó, intenzív játékú csapat. Itt is nehéz megmondani a végkimenetelt. Az egyik félnek benne lehet szerintem egy komolyabb verés is, reményeim szerint ez nem a Dortmund lesz.