Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az lehet, de mondjuk még egy giggset vagy beckhamet belassulása után nem tudsz hol használni (bár giggset próbálták a kp közepén), addig ronaldot sztem 2-3 év múlva be lehet majd tenni éknek... annak ellenére, hogy leginkább a sebességéből él, sztem bőven megoldaná a 9-es posztot is.nagyi1244 írta:Ez így van sőt szélsőként szerintem hamarabb "kiég" egy játékos.visca el barca írta:amugy messivel is van valami hasonló helyzet, csak egyrészt nála nincsenek ilyen idegbetegek pirosak, másrészt még min +3 év benne ronaldohoz képest.
Nekem itt bejött:visca el barca írta:valószínűleg igen.mahitoo írta:Nem hozza be. Törölték volna?visca el barca írta:jó írás. furcsa h egy reálos írta
http://rmcfszo.blogspot.hu/2015/01/vele ... .html#more" target="_blank
Ez így van sőt szélsőként szerintem hamarabb "kiég" egy játékos.visca el barca írta:amugy messivel is van valami hasonló helyzet, csak egyrészt nála nincsenek ilyen idegbetegek pirosak, másrészt még min +3 év benne ronaldohoz képest.
valószínűleg igen.mahitoo írta:Nem hozza be. Törölték volna?visca el barca írta:jó írás. furcsa h egy reálos írta
Nem hozza be. Törölték volna?visca el barca írta:jó írás. furcsa h egy reálos írta
Jó egy írás viszont a kommenteket érdemes elolvasni. Amikor ostobának meg nem igazi madridistának nevezik az azért elgondolkodtató, hogy mégis milyen szurkolók is vannak.visca el barca írta:jó írás. furcsa h egy reálos írta
http://rmcfszo.blogspot.hu/2015/01/vele ... .html#more
Meg el is fog sikkadni szépen az ügy. Ilyen módon csak minket szokás megbélyegezni évekig, csak mi vagyunk uefalonavisca el barca írta:nem fogja érdekelni őket... én legalább is magamból kiindulva ezt gondolom..Balinho írta:Ettől függetlenül jó eséllyel 2 lesz belőle, ha meg mondjuk eldönti az ATMA elleni meccset, akkor a Madrid fanok hallgathatják év végéig...
nem fogja érdekelni őket... én legalább is magamból kiindulva ezt gondolom..ha választanom kellene, hogy hallgatom 2 héti az uefalonázást, vagy 3 pont egy bajnoki címet nagyban befolyásoló meccsen, biztos az utóbbit választanám..Balinho írta:Ettől függetlenül jó eséllyel 2 lesz belőle, ha meg mondjuk eldönti az ATMA elleni meccset, akkor a Madrid fanok hallgathatják év végéig...
3 alatt pofátlanság lenne, rossz üzenetértékkel, 5 fölött túlzó. A kettő között ki-ki vérmérséklete szerint döntsön.nagyi1244 írta:Azért arra kíváncsi lennék ti mit tartanátok jogosnak?
Egy örökös eltiltást gondolom![]()
Nem volt szép kapja is meg a három meccset,de azért láttunk már ennél durvább megmozdulásért semmi nem járt.....
Edimar meg kapott egy mezt aláírva oszt jó van....![]()
Godin féle esetért 5 meccs, most meg visszaesőként hasonlót. De ugye az a bíró miatt meg sem történt, így most kap 2-3 meccset, és mindeki mondhatja hogy provokálták, meg Irina, meg ugye ez nem is agresszív megmozdulás.nagyi1244 írta:Azért arra kíváncsi lennék ti mit tartanátok jogosnak?
Nem volt szép kapja is meg a három meccset,de azért láttunk már ennél durvább megmozdulásért semmi nem járt.....
Edimar meg kapott egy mezt aláírva oszt jó van....
3 meccs korrekt lenne.nagyi1244 írta:Azért arra kíváncsi lennék ti mit tartanátok jogosnak?
Suarez fél évet kapott harapásért. mivel különb a szándékos harapás, mint a szándékos ütés? semmivel. amúgy fog kapni 2 meccset azt jólvan.nagyi1244 írta:Azért arra kíváncsi lennék ti mit tartanátok jogosnak?
Edimar meg kapott egy mezt aláírva oszt jó van....
Normandia írta:Motaro írta:rwin írta:Edimar: “Cristiano kicsit túlfűtött volt, mert a dolgok nem mentek jól. De ez egy játék, bármelyikünkkel megtörténhet. Azt hiszem mindössze ennyi történt. Megbocsátok Cristianónak, nincs harag. Nem akart megtámadni, nem az agresszióról szólt. Remélem, hogy nem kap nagyobb büntetést, mint ami jár ilyen esetekben, és remélem, hogy továbbra is ő marad a legjobb játékos a világon.”
Edimar: “Nem volt agresszió a mozdulatában. Megütötte a lábam és a számat, semmi több. Ez alatt azt értem, hogy a felelős személyek megértsék, az ilyen dolgok megtörténnek a focipályákon.”
Komolyan hihetetlen, de egy "CR fant" ütött le a zselésfejü.![]()
Nem volt agresszió, teljesen véletlenül tettem a lábam a lába útjába és estem az öklének. Mikor felálltam és leporoltam magam elnézést kértem tőle. Mekkora egy p.cs. Komolyan mondom, megérdemelte!
Pereznek ez mennyibe kerülhetett?