Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
LM10
Director del Fútbol

2012.03.15. 12:21:28

Szerintem:

Barca-Benfica
Chelsea-Real
Milan-Bayern
Marseilles-APOEL

Ezzel a Marseilles vagy az APOEL az elődöntőig jutna :D :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.03.15. 12:06:44

Én azt mondom, pattintsuk ki most a Realt, aztán még mindig lesznek nehéz ellenfelek a továbbiakban. Én a Milant erősnek tartom, egy döntőben akár nagyon megizzadnánk. Persze szép is lenne, ha ilyen könnyen menne, lehet már a következő körben kiesünk. Nem tudni előre, hogyan fog alakulni a negyeddöntő.
Kép
Kép
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2012.03.15. 12:05:03

Én legjobban egy ilyen ágnak örülnék :
Barca - Marseille
Real - Bayern

//

Chelsea - Milan
Benfica - Apoel

Mert én talán a Bayern-t és a Real-t tartom könnyebben legyőzhetőnek 2 párharc során mint a döntőben, így valamelyikkel az elődöntőben találkoznék.
A másik 4 közül, szerintem 1 meccsen is "simán" felül tudunk kerekedni... Legalábbis remélem !
Deus
Boixos Nois

2012.03.15. 11:40:27

Komolyan srácok, ha mi kapjuk a cselszkit akkor totál ki leszek akadva. Bármelyik csapatot kapjunk meg, csak cselszkit ne. Felőlem jöhet a Bayern, Milan vagy a Real...
KépKép
Subinho
Director del Fútbol

2012.03.15. 11:26:28

a cselszit sajna mindíg kifogjuk, így most is sanszos, bár őket utálom a legjobban már évek óta (a Real mellett)...
a Milanal játszottunk idén a csoportban, a Bayern-nek örülnék, csak hát megint egy német csapat...
Most egyébként egy Benfica jobb lenne önbizalom növelőnek, aztán jöhetnek a nagyobbak és áprilisban a klasszikus!!! 8)
a lényeg a Real ne a döntőben és még ne is most jöjjön!!! a 4-ben jöhetnek!!! addigra a siker kapujában a játékosok is jobban fel lesznek tüzelve + a sérültek egy része felépül...
szóval most Bayern vagy Benfica, aztán Real és a Döntő!!! így elégedett lennék... :lol:
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.03.15. 11:20:16

Dagoth ur írta:Látom nem csak én kerülném el a Chelsea-t.
Még valahogy a Real-t is előbb választanám ha lehetne mint őket.
Tőlük valahogy mindig tartottam és az elmúlt évek párharcai alapján most sem várnának könnyű meccsek szerintem, akármilyen formában is vagyunk.

Amúgy jó lenne valami rangadót játszani, úgyhogy remélem nem az Apoel, Marseille, Benfica valamelyikét kapjuk.
Hát azért szerintem nem volna akkora probléma, ha ebből a háromból valamelyiket kapnánk. Nem sírna senki valószínűleg :D
Én a Chelsea-t kívánom legkevésbé, a 2009-es meccsen is ölték a focit, meg tegnap is a végén. Ez nem hiányzik egyáltalán.
Meg Clásicót se szeretnék túlzottan, mert nem is rossz a Madrid, meg alapvetően az a feszültség sem hiányzik.
Milannal szerintem nagyon jó meccsek lennének, de jobban örülnék, ha a Madriddal ők kerülnének össze. Bayernt szerintem ütné a Barca simán, a heteseik dacára is.
Az Apoelnek örülnék legjobban, de a Benfica is jó lenne. Marseille-től kicsit tartok, mert a franciák azért tudnak néha meglepetést okozni.
Mindent összegezve szerintem abszolút esélyes a csapat a végső győzelemre. Előre!
Pavel
Entrenador del Barça

2012.03.15. 11:06:28

Remélem a tegnapi meccs után a Chelsea szurkolók befogják a szájukat a bírókkal kapcsolatban. Igaz csak a hosszabbítást láttam, de ott amit a német bíró produkált az nagyon kemény volt.
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2012.03.15. 11:03:51

Látom nem csak én kerülném el a Chelsea-t.
Még valahogy a Real-t is előbb választanám ha lehetne mint őket.
Tőlük valahogy mindig tartottam és az elmúlt évek párharcai alapján most sem várnának könnyű meccsek szerintem, akármilyen formában is vagyunk.

Amúgy jó lenne valami rangadót játszani, úgyhogy remélem nem az Apoel, Marseille, Benfica valamelyikét kapjuk.
Wolfy11
Jugador del Barça

2012.03.15. 10:25:35

Amit a Chealse meccsen a bíró produkált :roll: na meg a csapat elképesztően *** volt ... Akkora műeséseket csináltak...főleg drogba :lol: ezteket de utálom...egy rendes meccset nem lehet úgy lenyomni hogy normális spori vagy emberek legyenek... :evil:
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.03.15. 10:04:20

A Real nem játszott igazán jól, de a sima továbbjutás így is megvan. Hiba volt bízni a meglepetésben.

Valahogy éreztem hogy a Chelsea továbbjut, elsősorban szerintem is a nagyobb rutin győzött.

És akkor az ellenfelek: Akit elkerülnék az a Chelsea. Ellenük szenvednénk meg a legjobban, ahogy már írták is hiába nem ez az utóbbi évek legjobb Chelsea-je, valamiért tartok tőlük, úgyhogy remélem hogy elkerüljük őket.

Viszont én most egy nagyobb falatnak örülnék, tehát jó lenne ha nem az Apoel,Marseille,Benfica hármasból kapnánk valakit. A Realt sem szeretném, most jött el az a pont amikor már lehet hogy sok lenne még egy klasszikus. Elég lesz az áprilisi bajnoki. Sem most, sem a későbbiekben ne kapjuk meg őket, pláne a fináléban nem(ha esetleg eljutunk odáig)

Marad a Bayern-Milan duó. Előbbivel nem lenne rossz egy döntőt játszani Münchenben szerintem, de ha most megkapjuk őket az sem baj. Ahogy tegnap is írtam nem tartok tőlük.

Akit viszont szeretnék az Milan! :) Nem is lenne egy könnyű ellenfél, ugyanakkor ha a legjobb formánkat hozzuk akkor nem is leküzdhetetlen akadály. Plusz jó meccset játszanánk velük, a motivációval sem lenne gond, úgyhogy jöjjön a Milan!

Ezeknek örülnék:
Chelsea-Real
Barca-Milan
Bayern-Benfica
Marseille-Apoel
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.03.15. 09:37:08

Deus írta:
lluisllach89 írta:Újabb értelmes hsz-ed.
Újabb értelmes beugatásod.

Annyi eszük nem volt, hogy simán kibekkelték volna végig a meccset. Erre eladják az előnyt nekik... Fel se tűnt nekik, hogy erős csapattal játszottak...
Újabb hatalmas comeback-ed :P

Nem bekkelős csapat a Napoli, és egy Chelsea ellen nehéz is lett volna, ha meg bekaptak már 1-t eleve 1-re vannak a kieséstől. Ennek fényében támadni kellett, és a végéig meg volt az esély hogy bekotornak egyet.

A rutin győzött sajnos.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2012.03.15. 09:32:44

ozsimiki írta: Amúgy mi volt a kezdetektől a bajuk a portugál trénerrel?
hát én konkrét dologról nem tudok, csak egy sejtésem van, ami ennek ellenére elég logikusnak tűnik. cech, terry, lampard, drogba...ez a cselszi alfája és omegája még mindig. ha ők jól játszanak, akkor simán benne vannak európa legjobb 8 csapatában. csak az a probléma , hogy ezek a játékosok olyan edzők alatt dolgoztak, mint mourinho, hiddink vagy ancelotti. erre odavittek egy tőlük alig idősebb kezdőt, akinek a legnagyobb eredménye egy EL győzelem, aminek az értékéből még az is levonhat, ha nagyon kötözködni akarok, hogy azzal a kerettel nem volt egy nagy durranás.
számomra egyáltalán nem meglepő, hogy nem tudta őket motiválni, főleg, hogy nem különösebben keltette egy temperamentumos és karakteres edző érzését. hozzáteszem, hosszútávon nyilván Di Matteo se lesz megoldás, de már az szembetűnő volt, hogy mennyivel jobban együtt élt a meccsel az olasz tegnap, mint a portugál...nagyon langyosvíz volt az egész ember (legalábbis nekem ez jött le), plusz kezdő, ez így sok volt.

szerk: egyébként örülök a cselszi továbbjutásának, hiába szimpi a napoli, épp elég középszintű játékos szaladgál már így is a 8 között. hiába cavani meg lavezzi, ezerszer szívesebben nézek meg egy real/barca-cselszit mondjuk, mint egy real/barca-nápolyt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2012.03.15. 09:44:01-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.03.15. 08:53:49

Bob_Marley írta:Azért így visszagondolva izgalmak és meccsek terén színvonal miatt is nem semmi kör volt!
Volt 11es párbaj, volt hosszabbítás, majdnem nagy comeback az Arsenaltól, egy 7-1es kiütés amit megkontrázott a Bayern egy 7:0al, a Marseille kettő 90ik perc utáni gólnak köszönheti a továbbjutást!Egy végig kiélezett Zenit-Benfica párharc!És mondjuk az RM ahogy várható is volt simán tovább ment!De soha rosszabb 8ad döntőket! :D
Chelse-Napolinak a második félidejét és a hosszabbítását láttam, az olaszoknak meg voltak a lehetőségeik, de talán valóban a rutin döntött!
A csapatok minőségét a meccsek minősége pótolja! :)
Kisebb csapatok ezek szerint nagyobb küzdők! :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.15. 02:07:26

Azért így visszagondolva izgalmak és meccsek terén színvonal miatt is nem semmi kör volt!
Volt 11es párbaj, volt hosszabbítás, majdnem nagy comeback az Arsenaltól, egy 7-1es kiütés amit megkontrázott a Bayern egy 7:0al, a Marseille kettő 90ik perc utáni gólnak köszönheti a továbbjutást!Egy végig kiélezett Zenit-Benfica párharc!És mondjuk az RM ahogy várható is volt simán tovább ment!De soha rosszabb 8ad döntőket! :D
Chelse-Napolinak a második félidejét és a hosszabbítását láttam, az olaszoknak meg voltak a lehetőségeik, de talán valóban a rutin döntött!

Jöhet bárki, én az APOEL-nek örülnék a legjobban, de majd kiderül D:
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.03.15. 00:48:25

miihii írta:Azért egy Benficának örülnék,meg egy cselszkij-reálnak :D
Hát most hogy cselszkij továbbjutott, inkább Cselszki-reál -t szeretnék jobban, mint Bayern-reált :)
KépKép
miihii
KHAL

2012.03.15. 00:45:52

fcbarca0827 írta:Áhh, retek Chelsea is úgy néz ki továbbmegy. Bayern után a 2. legutáltabb csapatom. :lol: Arról nem is beszélve, hogy akármilyen rossz formában vannak, tőlük mindig parázok.
Így már két csapat lenne a BL-ben, akik ellen nem lennék 100%-ig meggyőződve a továbbjutásban. :D (Real mellett.) Na jó, mondjuk ez kicsit arcoskodóan hangzik. :lol:
Minden bötűddel egyetértek ;)

Plusz még azért sem lenne szerencsés játszani velük,mert hálás téma lenne a bulvárnak felemlegetni a korábbi dolgokat és nem hiányzik egy újabb köpkölődés...

A cselszkij mellett a reált most még elkerülném.Adnék nekik még egy esélyt kiesni más ellen,aztán ha nem,akkor jöhetünk mi :) Bár ha az elődöntőben találkozunk,akkor meg háromszor játszunk egymás után a bajnoki miatt (ápr. 17v18 ...22.... 24v25) ,ez meg nem jó ómen ugye... :-#

A legkomolyabb mindenképpen az lenne,ha a döntőben találkoznánk a blankókkal.Viszont egy meccsen ez a jo5é kiügyeskedhet vmit,ha vhogy el tudja rontani a játékunkat (vagy a játékosainkat...). Olyan sorsszerű is lenne,ha éppen ő,éppen ellenünk húzza be a 10. BL-t,egy gusztustalan meccsen.Plusz a bajnokság és hivatalosan is szentté avatják azt a patkányt,mielőtt lelép... Hiszek a csapatban a legvégsőkig,meg vagyok győződve,h jobbak vagyunk a reálnál,de egy meccsen... a labda gömbölyű... Inkább legyen egy oda-visszavágó,két meccsen ki kell jönnie a különbségnek.Lehetőleg meggyőző arányban :wink:
De akkor meg a bajnoki van nem igazán jó helyen,uh a francsetudja,lehet jobb lenne mégis most megkapni őket :D Olyan bizonytalan vagyok,vagy nem is tudom :mrgreen:

Az a lényeg,kérjük a következőt :P

Azért egy Benficának örülnék,meg egy cselszkij-reálnak :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2012.03.14. 23:58:04

lluisllach89 írta:Újabb értelmes hsz-ed.
Újabb értelmes beugatásod.

Annyi eszük nem volt, hogy simán kibekkelték volna végig a meccset. Erre eladják az előnyt nekik... Fel se tűnt nekik, hogy erős csapattal játszottak... Tűzzel játszottak és benyaltak 4 gólt.
visca el barca írta: ha mazzarinak lett volna egy kis esze, és nem a szépségbe akart volna belehalni, akkor 9-en befekszenek az ötösre és szétebekkelik az egész meccset. egy 3-1 előnyt nem lehet eladni ilyen szinten.
Erről beszélek kb...
KépKép
N7
Jugador del Barça

2012.03.14. 23:38:47

Én örülök,hogy továbbment a Chelsea,sőt még az is jó lenne ha őket kapnánk talán 2 vagy 3éve játszottunk velük,azóta szerintem gyengültek,mi pedig erősödtünk:) Kíváncsi lennék milyen meccs lenne belőle:))
"For anyone that loves football, coming to the Camp Nou and watching this current Barça side is a pleasure."-Fernando Alonso, a Forma 1 kétszeres világbajnok pilótája:)

"A Barcelonával szemben az egyetlen esély a sikerre mindössze az, ha rossz napot fognak ki."-Robin Dutt a Bayer Leverkusen vezetőedzője
nyalesz
Jugador del Barça

2012.03.14. 23:32:35

Kapjuk a Real-t !! [-o<
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.14. 23:23:48

lluisllach89 írta:
Deus írta: Ez a Napoli akkora szerencsétlen egy csapat...
Újabb értelmes hsz-ed.

Sajnos nem akkora csapat a Napoli még hogy 3-1-ről behúzza a bohócok ellen, rutin azért kell sajnos ezen a porondon.
hsz előtt megjegyzem nem láttam a meccset, csak általánositok.

a napoli egy olyan csapat amelyik nem képes védekezni. van 3 épkézláb játékosuk cavani, lavezzi és hamsik személyében, ők mind csatárok. orrba szájba erőltetik a 3 csatáros játékot.

ha mazzarinak lett volna egy kis esze, és nem a szépségbe akart volna belehalni, akkor 9-en befekszenek az ötösre és szétebekkelik az egész meccset. egy 3-1 előnyt nem lehet eladni ilyen szinten.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
RELOAD
Barça B

2012.03.14. 23:22:56

Gondolom a "nagy öregek" féltették a helyüket. Meg ahhoz a focihoz amit a AVB akart ők már kevesek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RELOAD 2012.03.14. 23:24:23-kor.
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.03.14. 23:20:56

ozsimiki írta: Azért pár játékost pofán vágnék miket kamuznak a médiában. Aki látta őket Villas Boas alatt """küzdeni""" értik mire értem. Erre meg azt mondják ők nem akarták megbuktatni, jaja. Ég és FÖld volt a hozzáállásuk most, focijuk nem volt sokkal jobb, de ez is elég volt ma. Amúgy mi volt a kezdetektől a bajuk a portugál trénerrel?
Valóban, tisztán látszott, hogy ez az egész edzőbuktatásra ment. De hát London kék felén ez megszokott, aki nem mosolyog szépen Drogbára és Lampardra az mehet a levesbe. Nem is tudom hanyadik edzőt buktatják már meg ennyire látványosan, ahogy Boassal tették. Számomra az undorító és visszataszító.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
RELOAD
Barça B

2012.03.14. 23:19:02

Remélem a chelsea drukkerek bekussolnak ezután, ha bírói segédletről és színészkedésről lesz szó a jövőben.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.14. 23:16:59

Stalkyard írta:Real meccsen nem történt meglepetés, a Chelsea pedig a nagyobb rutinja miatt lesz ott a negyeddöntőben. Úgy látszik azért valami tényleg elindult a kékeknél, jól jött nekik az edzőváltás. Ha így folytatják, előléphetnek az esélyesek közé is (nem mintha olyan sok lenne jelenleg).
Azért pár játékost pofán vágnék miket kamuznak a médiában. Aki látta őket Villas Boas alatt """küzdeni""" értik mire értem. Erre meg azt mondják ők nem akarták megbuktatni, jaja. Ég és FÖld volt a hozzáállásuk most, focijuk nem volt sokkal jobb, de ez is elég volt ma. Amúgy mi volt a kezdetektől a bajuk a portugál trénerrel?

Napolit sajnálom, szimpatikus kis csapat.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.03.14. 23:12:04

Real meccsen nem történt meglepetés, a Chelsea pedig a nagyobb rutinja miatt lesz ott a negyeddöntőben. Úgy látszik azért valami tényleg elindult a kékeknél, jól jött nekik az edzőváltás. Ha így folytatják, előléphetnek az esélyesek közé is (nem mintha olyan sok lenne jelenleg).
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Válasz küldése