ozsi! akkora lett a siged nálam mint állat, teljesen szethuzza az egesz forumotozsimiki írta:...

hm, nem tom mi lehet, nem látok változást én, Ozsi
ozsi! akkora lett a siged nálam mint állat, teljesen szethuzza az egesz forumotozsimiki írta:...
Elődöntőktől már ők adják szerencsére. Így igen, egyik nap ők,másik nap Digi. Jövő héten Tv2 így minket közvetít, Digi meg a Real-Bayernt.Stalkyard írta:Hogy hogy a Tv2 adja a meccset? A jövő héten a mi meccsünket is ők adják majd?
Ficcbukkon olvastam.De a madridistán is írták.Sanama írta:ez komoly?Tdavid írta:"A Bayern München - Real Madrid mérkőzés előtti percekben HAT pár cipőt loptak el a spanyolok öltözőjéből: közülük három Ronaldóé, kettő Benzemáé és egy Özilé volt, valamint a játékosok mezeit is elvitték. A klub hivatalos panaszt tesz az UEFA-nak."
Az szép.![]()
ez komoly?Tdavid írta:"A Bayern München - Real Madrid mérkőzés előtti percekben HAT pár cipőt loptak el a spanyolok öltözőjéből: közülük három Ronaldóé, kettő Benzemáé és egy Özilé volt, valamint a játékosok mezeit is elvitték. A klub hivatalos panaszt tesz az UEFA-nak."
Az szép.![]()
Di María táskájában nézték már?Tdavid írta:Az szép.![]()
Arbeloa a jobboson, Mou nagyon bátor...Gareth Tello írta:Y tampoco hay novedades en el once del Bayern: Neuer; Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba; Schweinsteiger, Luis Gustavo; Robben, Kroos, Ribéry; Mario Gómez.
Por parte del Real Madrid, lo previsto: Iker; Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao; Khedira, Xabi; Di María, Özil, Cristiano; y Benzema.
Csak a Bayern!
Már most látom a Bayern gyenge pontját. Alabát hülyíteni fogja a Di Maria-Özil duó. Bár azt is remélem, hogy Robbery is ugyanezt teszi meg. Arbeloát érzem a gyengéjüknek. Egyébként ez a 22 ember várható volt. Csak a Bayern!Gareth Tello írta:Y tampoco hay novedades en el once del Bayern: Neuer; Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba; Schweinsteiger, Luis Gustavo; Robben, Kroos, Ribéry; Mario Gómez.
Por parte del Real Madrid, lo previsto: Iker; Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao; Khedira, Xabi; Di María, Özil, Cristiano; y Benzema.
Csak a Bayern!
Nem hinném,hogy a kinti bérletes emberek erre utaznánakTdavid írta:Hát mondjuk ha a kinti szurkolók is így állnak a dolgokhoz akkor az csak kihat valamennyire a csapatra.Sanama írta: És a szurkolói felfogásnak mi köze a csapat felfogásához?
Ha meg nem jutnak döntőbe az lesz a baj
De igazából nem nagyon veséztük ki ezt a témát a többiekkel.
Mondjuk ha a kinti szurkolók is így állnak a dolgokhoz akkor az csak kihat valamennyire a csapatra.Sanama írta: És a szurkolói felfogásnak mi köze a csapat felfogásához?
Ha meg nem jutnak döntőbe az lesz a baj
És a szurkolói felfogásnak mi köze a csapat felfogásához?Tdavid írta:egyre kevésbé reménykedek már a Bayernben.
Néhány Bayern szurkolótól hallottam olyat is hogy nem lenne jó ha a döntőbe jutnának, mert elég valószínű hogy a Barca lenne az ellenfél, és hogy az milyen vérciki lenne ha megint olyan döntőt kellene lejátszaniuk ahol szinte semmi esélyük.
Ilyen szurkolói felfogás mellet és úgy az egészet figyelembe véve szerintem bucira fogja verni idegenben is a Madrid a bajorokat.
Viszont én személy szerint paráznék egy Real-Barca döntőtől.Az tényleg igaz hogy mekkora királyság lenne ellenük címet védeni, de ha neadjisten a Real behúzná...azt aztán hallgathatnánk jó pár évig.![]()
Úgyhogy pff.
szörnyű formában a csapat,a játék akadozik,a védelem trágya. arbeloa-marcelo-khedira-özil a tragikushoz közeli formát mutat,ehhez jön egy gyengus kaka,egy sorozatosan rosszul helyezkedő és ideggyenge pepe,egy fáradt(remélhetőleg a kis pihenő segít neki) és alibiző xabi és egy,a sérülése óta ismét kőbuta dimaria. szóval ha ramos,iker,ronaldo vagy benzema nem vállal emberfelettit,esetleg a többiek közül TÖBBEN nem mutatnak ugrásszerű formajavulást,akkor a győzelmi reményeket el is temetném. bírom abban,hogy ez bl,majd itt más lesz,de nem őszintén. tökéletesen elegendő lenne,ha beállna a real kontrákra és a kinyíló bayern leggyengébb része a védelem ki lenne szolgáltatva a gyors ronaldo-dm által vezetett kontráknak. és ebben az esetben robben és ribery gyorsasága máris kevesebbet ér,mert minek fussanak 50m-es sprinteket,ha folyton ők támadnak?Bob_Marley írta:...
én el tudom képzelniDaffy te jobban ismered a csapatodat, de én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Mournho és csapata 3at nyeljen be!
Mostanában a Madridi védelem nagyon gyenge, alig volt olyan meccs amit kapott gól nélkül hoztak le, ráadásul ezt olyan csapatok ellen, ahol közel sem Ribery-Robben-Gomez 3as van elöl. A 3 gól bőven benne van a levegőben, de szerintem 2-2 lesz a mai meccs, mert a Madrid jobb csapat elöl és egálra ki tudja hozni a meccset.Bob_Marley írta:Daffy te jobban ismered a csapatodat, de én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Mournho és csapata 3at nyeljen be!daffy írta:...
Persze bármi megtörténhet, kiállítás az első percben 11es stb...
Egy 0:0 vagy 1:1 tökéletes eredmény idegenben a RM-nak illetve 1 gól +- és biztos vagyok benne, hogy pont az általad is felvázolt problémákra Mourinho megerősíti a csapatát!És felesleges is lenne idegenben kockáztatni egy oda-visszavágó első meccsén!És erről is ismeretes a portugál szakember, hogy nagy stratéga, egy árva "ronda" gólt fognak lőni!
Ezért lesz rendkívül érdekes meccs, én személy szerint óriási sakkjátszmát várok!
De jöjjön be a te tipped a 3-1Ez a hétvégére is komoly lélektani előnyt jelenthetne nekünk
De nem tudom elképzelni, hogy a világ egyik legjobb edzője, úgy eltaktikázzon egy meccset, hogy 3at kapjanak!Az egy dolog, hogy ezt szeretnénk, de a realitás nem ez szerintem!
A mi meccsünkkel teljesen egyet értek, én már egy sima 1:1el tökéletesen elégedett lennék (de a legyen a te 1:2d), illetve a legfontosabb lőjünk idegenben gólt, onnantól kezdve a visszavágón megtudjuk oldani!
Maxi Lopez.Hunter91 írta:Lehet hogy OFFolok, de remélem nem.
A rövid hírek közt megnyitható egy Chelsea vs. Barca képgaléria. Arra lennék kíváncsi, hogy a 7es képen ki az a szőke hosszú hajú játékos? Az istenért nem jövök rá
Valaki elmondaná ki Ő?