Én úgy gondolom, hogy valóban jó kis taktikus meccsre van kilátás!De én kevés gólra számítok!
Mourinho is tudja szerintem, hogy egy oda-visszavágós párharcban mindegy hogy hogyan csak tovább kell jutni, ráadásul a Robben-Ribery a két szélen gondot jelenthet a RM-nak!És a Bayern sem rohanhat előre!Véleményem szerint megfogja erősíteni a portugál szakember a védelmét s a középpályán Khedira is segíthet Alonsonak, s abszolút kontrára fognak játszani!Ami logikus lenne egy idegenbeli első meccsen!
Ha a németeket elviszi a hév, akkor, bajba kerülhetnek hátul!Úgyhogy kevés helyzetet, de annál több taktikai finomságot várok, s ne felejtsük Heynckes sem most jött le a falvédőről, egy RM idegenbeli gól a Bayern akár végét is jelentheti!Viszont tudjuk volt a RM edzője is, s ha jól emlékszem nem szépen váltak el, úgyhogy lesz motiváció!
Érdekes meccs, ráadásul nekünk is jó lenne, ha fárasztaná a Bayern a RM-t!
Mi párharcunkra ugyanezt gondolom, hogy nem szabad, s nem is kell fejjel menni előre!
Játszanunk kell a saját játékunkat, viszont hátul nagyon kell figyelni!Van érzelmi vonulata is a meccsnek, s szerintem a Chelsea-t nem is szabad leírni főleg, hogy egyedüli angolként vannak ott!Veszélyesek lehetnek, de fontos, hogy van visszavágó, s a hétvégén meg az idény legfontosabb meccse jön számunkra!Úgyhogy szerdán egy okos higgadt játékot várok, de semmiféleképpen nem "ezerrel támadót", mert annak nem lenne sok értelme!