Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én még idevenném a Valenciát is.. Szerintem ,ha a pl csapatainak kereteit és felfogását nem változtatják meg a következő évre, akkor már nem mondhatjuk, hogy az angol a legjobb bajnokság. Ezt nem ezekbő a meccsekből vontam le következtetésként, de láthatjuk, hogy erősödött a La Liga ( csupán a Barca és a Real borzasztó kemény még mindig, azért nem vesszük észre sokszor), míg a PL igazából 2010 óta kb lejtmenetben van ( ugye az Ancelottis bajnok Chelsea sem volt már az igazi, bár akkor a MU még kétségtelenül sokkal erősebb volt, mint ma). Ez mára csúcsosodott ki, de jövőre még inkább igaz lehet. Mondjuk én ennek örülök, nem is baj, ha meg van ez a bajnokságok közti ciklikusság. Már csak azt várom, amikor egyszerre lesz 3 brutál erős bajnokság újra, ami régóta nem volt már ( spanyol, angol, olaszra gondolok).gergo9 írta:Nah elvonatkoztatva attól hogy a MU nem nagyon vette komolyan ezt a sorozatot Bilbao mai játéka dícséretes.
Sok-sok év után Bilbao lehetne az első aki kiemelkedik a spanyol középszrból és tényezővé válhatna Bielsa-val nemzetközi téren Barca és a Madrid mellet.
A probléma azzal van hogy a kulcsjátékosokat és Bielsa-t megtartsák hosszútávon ez meg nem hiszem hogy megvalósul.
Ezen én is gondolkoztam. Lehetne arra fogni, h a MU nem vette komolyan az EL-t, na de a BL-ben is óriásit égtek, talán még a Bilbaonál gyengébb csapatok ellen.Primitive írta:Bilbao - MU 2-1!
Oda vissza megverték az Unitedet.![]()
Hatalmas respekt a spanyol gárdának. Rettentően szimpatukus csapat számomra. Nagy sztárok nélkül...
Ez a Muniain se sokáig lesz piros-fehér csíkos mezben! Aki nézte a meccset, annak mi a véleménye? Csak szerintem lett lefocizva a tavalyi angol bajnok?
Szoktam United meccseket nézni (bár nem szeretem őket, kicsit paradoxon), és számomra érthetetlen, hogy milyen módon lehetnek ők az elsők
![]()
Nyílván megérdemlik, de a szemembe ez a többi 21 csapat gyengeségét jelzi!
Örülök a Bilbao szereplésének, a továbbiakban Nekik fogok szurkolni. Bielsa hatalmas edző! Az agresszív játékot és a kombinatorikát egybeolvasztotta. Szépen játszottak.
Rooney gólja azért élményszámba megy. Viszont szerintem az United mai teljesítménye itt ki is fogyott.
Nem beszélve arról, h a nagy hasonlóság közepette azért van egy komoly különbség a két eset között. Mégpedig, h Busit valóban pofán verte Motta (Drogbanál kontakt sem volt), más kérdés, h egyáltalán nem fájhatott neki, de 10-ből 9 játékos ugyanígy eldobta volna magát. És adtak már ilyenért pár piros lapot.LG írta:Drogba nálam már nagyon rég leírta magát teljesen. Az egyik legunszimpatikusabb játékos a jelenlegi mezőnyből. Gusztustalan ember, sokkal rosszabb mint Busquets, ez nem kérdés számomra.Fecooo írta:no comment...
ugye bilibe lóg a kezem, ha arra vágyom, h ezt is emlegessék legalább annyiszor, mint Busi esetét?(a kérdés természetesen költői...)
Szívemből szóltál.LG írta:Drogba nálam már nagyon rég leírta magát teljesen. Az egyik legunszimpatikusabb játékos a jelenlegi mezőnyből. Gusztustalan ember, sokkal rosszabb mint Busquets, ez nem kérdés számomra.Fecooo írta:no comment...
ugye bilibe lóg a kezem, ha arra vágyom, h ezt is emlegessék legalább annyiszor, mint Busi esetét?(a kérdés természetesen költői...)
Drogba nálam már nagyon rég leírta magát teljesen. Az egyik legunszimpatikusabb játékos a jelenlegi mezőnyből. Gusztustalan ember, sokkal rosszabb mint Busquets, ez nem kérdés számomra.Fecooo írta:no comment...
az utolsó csel nem kellett volna és akkor lett volna helye ellőni,mert így maga alól rúgta...ozsimiki írta:Iraola![]()
![]()
ha ezt belövi, de így is szenzációs volt...
Nem azért, hogy védjem Drogbát, de azért ez a szituáció jóval ártalmatlanabb volt, mint Busié, valamint nem is befolyásolta döntően a meccs kimenetelét. Az elvi kérdés persze így is jogos, de hát ez van... A barca jelenleg a bírók színészcsapata, minden más csapat a becsület szobraként magasodik a katalán senkiháziak fölé blablaFecooo írta:
Valóban nem erősebbek, de a játékstílusuk ami nem igazán fekszik nekünk, ezért lenne jó elkerülni őket.shutterisland írta:én nem vagyok betojva a chelseatól, most volt 1-2 jó meccsük, de amúgy semmivel sem erősebbek a milan-bayern duónál, a real meg ugye jobb is náluk.