Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Mikaos
Director del Fútbol

2012.04.05. 13:02:34

A tesiből felmentett sajtósok miért nem pattognak most azon mindenhol, hogy a Chelsea milyen bírói segítséggel jutott tovább?
noname
Llegenda del Barça

2012.04.05. 11:06:46

Ez a Cselzi szét lesz szedve. A Benfica ritka gyenge csapat. Néztem a meccset és a támadásaik 2 dologból álltak: 1. Aimar megpróbált kicselezni mindenkit, majd rossz helyre passzolt.
2. Cardozo 35 méterről akarja átemelni a kapust. Össz-vissz kb 3 normális háromszögelést hoztak össze és mindannyiszor pánikba estek az angolok.
Pár éve a Chelsea erős csapat volt, amikor találkoztunk velük. Drogba mág a csúcson, csakúgy mint Lampard, Terry, Essien. Jelenleg egyikük se férne el nálunk, max Terry a cserepadon, de ő is csak jobb napjain. Az utóbbi évek legnagyobb meglepetése lenne ha a Cselzi bármit tudna velünk kezdeni. Xaviék megeszik őket reggelire.
A Bayern elég erős, reménykedem h meg tudják verni a Realt, de az esélyes a Madrid. Ezért is sajnálom h Mou csapata nem fogott ki egy MU-t, ami alaposan megleckéztette volna őket.
A Fifa egy szégyen
Deus
Boixos Nois

2012.04.05. 10:54:28

Nagyon, nagyon bízok Bayern -ben! :)

Már tűkön ülök... ápr. 18-19 -én van az elődöntő.
KépKép
startland
Jugador del Barça

2012.04.05. 10:41:03

recrea írta:
startland írta:Sziasztok!

Ti láttatok már olyat, hogy az 5. játékvezető bármi másra használta volna a karját, mint a nadrág simogatására? Csak mert kíváncsi lennék egy statisztikára a ténykedésükről. Az első meccsen a Sanchez-buktatás pl. konkrétan az orra előtt történt, mégsem szólt semmit. Vagy nemis ezt figyelik?? :shock:
Öööö...lehet, hogy tényleg nem volt tizenegyes? :oops:

A szöglet szitunál 100-ból egyet fújnak be, ez volt az az egy, befújták, mert mi vagyunk a Barcelona...ezért kárognak, vergődnek a sötét oldalon, meg minden ellenfél. Engem ez nem zavar, sőt szinte szeretem olvasni/hallani a keserűségüket. A Milannak meg nem fújták be, ugyanazért az okért, amiért nekünk igen: mert mi vagyunk a Barcelona. Ezért sokat tettünk, élvezzük is a gyümölcsét...ebben a Bl szezonban sem lesz ez másként.

El kell fogadni, a bíró a pálya tartozéka, mint a kapufa, a szögletzászló, a hátvéd: szerencsét/pechet hozhat, tévedhet és hibázhat, bepattanhat róla a labda, utálhatja Pepét, szeretheti Messit. Akinek emiatt napokig, hónapokig, évekig (Övrebö) 200 a vérnyomása, nézzen sakkot vagy szinkronúszást.
Láttál te arról lassítást?? :shock: Tiszta buktatás.
Egyébként az inaktivitásra akartam utalni, nem a tévedésre, mert hogy tévedni nem láttam még 5. sporit (meg ahogy írtad, egyébként is benne van), mivel nem csinálnak semmit. Legalább tévednének néha integetve is :D
miihii
KHAL

2012.04.04. 23:24:21

socio66 írta:
de nem baj,így van ez megírva,a cselzi nagy öregjei még egyszer összekapják magukat,és vérüket adják a revánsért.
a régi szép időket idéző párharc lesz ez,függetlenül attól hogy kik lesznek a pályán.
Pont ez fog rossz szájízt adni az elődöntőnek előzetesen,h ezek a régi szép idők csodásan fel lesznek idézve.Lehet megint Övrebrözni meg kakival dobálni minket,kiegészítve a Milan elleni friss élménnyel...
Asszem pszichológiai hadviselésnek nem leszünk híján és tartok is tőle,h a bíróra is kihat,aki véleményes esetben inkább nem a javunkra dönt majd,nehogy szó érje a ház elejét.Ez pedig szoros állásnál a továbbjutásba kerülhet,ha remeg a síp a szájában...
Nem marad más hátra,maximumot kiadni,koncentráltan,magunkra figyelve játszani és a helyzetkihasználásunkat minél kiválóbbra kihozni.Akkor még egy-két minket sújtó hiba is belefér.

Aztán lehet,h rémeket látok,de ahogy a tendencia mutatja,egyre hangosabban szórják ránk az áldást és ez előbb-utóbb vissza fog köszönni.Ráadásul micsoda "isteni igazságszolgáltatás" lenne,ha az egyik legelső komoly sértett élvezhetné ki ezt,elütve minket a duplázás esélyétől (amire szintén vannak komolyabb összeesküvés elméletek ugye...),ráadásul egy szavunk sem lehetne,mert ugye mi évek óta csalunk,ideje lenne visszakapnunk... :roll:

Tetézi a dolgot,h a két meccs között ugye lesz egy Klasszikus,ami megint nem éppen csendes sörmeccsnek ígérkezik.Uh benne leszünk a tutiban,de hát ilyen ez a popszakma :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.04. 23:21:38

Deus írta:A Chelsea ebben a szezonban még nem szenvedett hazai pályán vereséget a Bajnokok Ligájában.
Felőlem ez maradhat így... :D
0-0 és 3-1
Deus
Boixos Nois

2012.04.04. 23:18:07

A Chelsea ebben a szezonban még nem szenvedett hazai pályán vereséget a Bajnokok Ligájában.
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.04. 23:13:11

tudtommal az 5. játékvezető hatásköre csak a gól, nem gól megítélésére terjed ki. vagy nem?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.04. 23:07:05

Ti láttatok már olyat, hogy az 5. játékvezető bármi másra használta volna a karját, mint a nadrág simogatására? Csak mert kíváncsi lennék egy statisztikára a ténykedésükről. Az első meccsen a Sanchez-buktatás pl. konkrétan az orra előtt történt, mégsem szólt semmit. Vagy nemis ezt figyelik?? :shock:
Öööö...lehet, hogy tényleg nem volt tizenegyes? :oops:

A szöglet szitunál 100-ból egyet fújnak be, ez volt az az egy, befújták, mert mi vagyunk a Barcelona...ezért kárognak, vergődnek a sötét oldalon, meg minden ellenfél. Engem ez nem zavar, sőt szinte szeretem olvasni/hallani a keserűségüket. A Milannak meg nem fújták be, ugyanazért az okért, amiért nekünk igen: mert mi vagyunk a Barcelona. Ezért sokat tettünk, élvezzük is a gyümölcsét...ebben a Bl szezonban sem lesz ez másként.

Mi hangoztatjuk, h Barca játssza a legszebb focit, erre mások, h nem szépségre játsszák, hanem gólra. Tegnap ez is megvolt, jobban is játszottunk és a matek alapján is mi vagyunk a továbbjutók, most ez sem tetszik a népnek. Osztálykülönbség volt/van a két csapat között...mondom ezt úgy, h rosszul játszottunk tegnap.

El kell fogadni, a bíró a pálya tartozéka, mint a kapufa, a szögletzászló, a hátvéd: szerencsét/pechet hozhat, tévedhet és hibázhat, bepattanhat róla a labda, utálhatja Pepét, szeretheti Messit. Akinek emiatt napokig, hónapokig, évekig (Övrebö) 200 a vérnyomása, nézzen sakkot vagy szinkronúszást.

Emlékszem én, az ezredfordulós Realnak semmi bajuk nem volt a bírókkal, nem véletlenül, halálra is nyerték magukat. Most meg sz..ok, fogadják el...de ez nem megy a galaktikuskirályiévszázadlegjobbja csapatnak és szurkolóinak. Övék volt 100 év, adjanak már nekünk egy 5-10 évnyi morzsát. :D
shawn
Jugador del Barça

2012.04.04. 23:00:18

Az elődöntőben több mint valószínűleg a margitnak lesz nehezebb dolga, de nekünk is minimum elég izzasztó lesz, jobban kell majd pörögni (maxon)
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.04.04. 22:56:12

ozsimiki írta:Védekezni ez a Chelsea is tud elég szépen, főleg ami a lövések blokkolását illeti, de ránk úgy sem jellemzi a sok tüzelés, inkább a 100%ig kijátszás.

Idegenben ezúttal azért be kell találni egyszer, otthon pedig még jobban kifárasztjuk az öregeket.

Ilyen felfogású,és játékú csapatnak egyszerűen nincs keresnivalója a BL döntőjében,mint ez a Chelsea.

Remélem teszünk is ez ellen.

Erről van szó! Szó szerint így van, egyetértek!
Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.04.04. 22:54:50

Védekezni ez a Chelsea is tud elég szépen, főleg ami a lövések blokkolását illeti, de ránk úgy sem jellemzi a sok tüzelés, inkább a 100%ig kijátszás.

Idegenben ezúttal azért be kell találni egyszer, otthon pedig még jobban kifárasztjuk az öregeket.

Ilyen felfogású,és játékú csapatnak egyszerűen nincs keresnivalója a BL döntőjében,mint ez a Chelsea.

Remélem teszünk is ez ellen.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.04. 22:50:51

Az első meccset nem láttam, de a visszavágó alapján azt kell, h mondjam sajnálom a Benficát. Bátran játszottak az elejétől fogva, az emberhátrány kicsit megfogta őket, de a végén ismét volt pár helyzetük. Tipikusan a kis csapat kontra nagy csapat szitut láthattuk, a kis csapat támad nincs szerencséje, nagyobb nevű ellenfele pedig gólt lő.
A pár ezer Benfica szurkolónak is kijár a pacsi, jó párszor csak őket lehetett hallani. :)

Na és akkor, apa kezdődik.
Amióta én a Barcának drukkolok (kb. 10 éve) talán Európában a Chelsea ellen játszottuk a legemlékezetesebb párharcokat. Volt amikor kiejtettek, aztán revansot vettünk, majd találkoztunk a csoportban is, és ugye volt egyszer egy 2009-es év is.

Az egyértelmű, h a jelenlegi Chelsea gyengébb, mint a 3-4-5 évvel ezelőtti, de azért mégsem tudok úgy gondolni erre a párharcra, mintha az lefutott lenne. Egyszerűen az előzmények mást mondanak. Persze normális körülmények között meg kell legyen a továbbjutás, de nem lesz egy sétagalopp.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.04. 22:39:53

Ugyanazt a sz a r t játszották, mint a Milan ellenünk, mind a 2 meccsen.És mint anno ellenünk, emberelőnyben is az ellenfél támadott.Még a meccslabda is megvolt a Benficának, csak elrontották.
Be kell jutnunk a döntőbe, ez a Chelsea nem a mi szintünk.Persze ha legalább úgy játszunk, mint a Bilbao ellen.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
socio66

2012.04.04. 22:38:42

ez a tipikus cselzi.. :)
persze hogy bemakkolnak egyet,miközben az ellenfél tíz emberrel is beszorítja őket otthon..
pedig ez a benfica olyan mocskosul jó matchup lett volna nekünk,hogy ihaj.
de nem baj,így van ez megírva,a cselzi nagy öregjei még egyszer összekapják magukat,és vérüket adják a revánsért.
a régi szép időket idéző párharc lesz ez,függetlenül attól hogy kik lesznek a pályán.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.04.04. 22:35:31

Na 2-1, jön a Chelsea az elődöntőben.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.04. 22:30:03

Na 1-1, csak lehet későn. Ha a Chelsea megy tovább, le kell őket iskolázni, és ha jogtalan dolgokat ítélnek nekünk, visszadni a lasztit. :D
És ez mekkora esély volt az 1-2-re!!! :shock:
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.04.04. 22:23:48

Ez a Chelsea egy szégyen, a 4ben bejutó csapatok közül egyértelmű kakukktojás. Ők az egyedülik,akik úgy jutnak tovább,hogy az ellenfél kb mindenben jobb volt mint ők,csak ugye gólra játsszák a cuccost...

Persze ha már szeretnek bírózni, megnéztem volna,hogy az odavágon 0-0nál egy 10000%os 11est megkap a Benfica,akkor hogy alakul ez a párharc.

Benfica többet támad,passzol, több helyzete van, még idegenben is 10emberrel, de nem fog továbbjutni.

Azért a másik 3 elődöntős csapat egyértelműen többet veszélyeztetett, mint ez a Chelsea...

sajnos viszont a védekezésük a régi időket idézi, már ami a blokkolt ziccereket,lövéseket illeti...ellenünk remélem azért kevés lesz,mert van pár eszes focistánk aki bevett egy lövőcselt, hadd fetrengjenek Terryék...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.04. 22:12:52

Firefox írta:
Szerk: Szépített az Apoel :lol:

Nyehhe! :D Ez is az APEH miatt van. :D
Firefox
Capitá del Barça

2012.04.04. 22:10:26

Azért remélem azzal tisztában van mindenki, hogy mi egy mocskos csaló banda vagyunk?! Uefalona, Unicefalona, Fifalona, Blatterona, Platiniona :lol: :lol: Jól hangzanak, valószínűleg azért hajtják :lol:

Viccet félretéve, ezt a Chelsea-t gólokkal kellene vernünk. Ennyire szétszórtan még nem láttam őket focizni.

Szerk: Szépített az Apoel :lol:

Szerk2: Gaynaldo újabb golasojával 3-1 ---> Eldőlt :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Firefox 2012.04.04. 22:21:19-kor.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
torotam
Jugador d'estrella

2012.04.04. 22:03:33

Pavel írta:

Mint anno írtam, ők a fizetett turisták.
Platini és Blatter ezzel nyertek időt a videóbíró bevezetésének elhalasztásához.
Visca el BARCA!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.04. 22:01:50

Mikaos írta:
Én még bízom a Benfica-ban.
Piszkos egy elődöntő lenne a Chelsea-vel.
sajnos az előző meccsen nem volt szerencséjük, ami a góllövést illeti,most meg a kiállítással elszálltak. fog még a chelsea gólt rúgni.

az elődöntőben az lenne szerintem a kulcs,hogy ne lazsáljuk le az odavágót,mint a milan ellen, hanem maxon pörögni, és gólratörően játszani. mert ez a chelsea fogható bőven, még Londonban is. de ha úgy játszunk mint a milan ellen javarészt,akkor tényleg nagyon nehéz dolgunk lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Pavel
Entrenador del Barça

2012.04.04. 21:58:06

Mint anno írtam, ők a fizetett turisták.
startland
Jugador del Barça

2012.04.04. 21:56:21

Sziasztok!

Mikaos
Director del Fútbol

2012.04.04. 21:52:40

zola8787 írta:Tegnap mi is kaptunk 1 olyan tizenegyest amit megye 3 U16-ban sem fújnak le a bírók, szóval hagyjuk ezt a bírói nyomást.
Ez érthető, mert a megye3 U16-ban a bírók általában részegek vagy kilóra meg vannak véve.
Mindenesetre én úgy tudtam, hogy a folyamatos!!! mezráncigálás és lerántás szabálytalan :)

Én még bízom a Benfica-ban.
Piszkos egy elődöntő lenne a Chelsea-vel.
Válasz küldése