Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.08.27. 16:46:21

csababarca írta:Tavaszi és vb forma alapján DM igenis top középpályás, akár tetszik akár nem. Realosok szerint is az volt egész tavasszal,most hogy eladták,már nem az nyilván.
De az egy tavasz volt. Nálam a 'top' kategória, aki hosszútávon is az tud lenni, nem csak egy tavasszal bizonyított.
Varatrix írta:
S.Agüero írta:Modric, Cesc, Kroos, Thiago, Yaya.
Nálam Thiago még mindig ígéretes kategória. Cesc tavalyi miatt esélytelen.

Ezt a listádat akik szerintem még rossz néven vennék az: Vidal, Schweinsteiger, Pirlo ők kalsszisok.
Itt meg adom, Cesc majd ha hoz egy kiegyensúlyozott évet ismét. Mert nálukn őszt megnyomta, tavaszt nem kb mindig. Pedig képességei alapján lehetne.

Thiago meg nem értem mit keres itt, többet sérült kb, mint egészséges. Majd ha tud hosszútávon kiemelkedni akkor, de ahhoz meg elkéne, h kerüljék a sérülések. Majd 2-3 év múlva talán az lesz.

3 példa meg tökéletes.
Leon
Director del Fútbol

2014.08.27. 16:43:39

Fabregas nálam sincs ott legjobbak között ahogy Thiago és Modric sem.

Nálam a jelenlegi top 5: Iniesta ,Yaya,Di Maria, Kroos, Pirlo, kb ebben a sorrendben. :)

Ha jön Pogba akkor szerencsétlen Isco (őt végül is miért vették? :-k ) aztán abszolút nem fog játszani.Max ahogy szokott:bejön a 70.-80. percben valamelyik támadó posztra. =D>
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Varatrix
Director del Fútbol

2014.08.27. 16:32:59

S.Agüero írta:Modric, Cesc, Kroos, Thiago, Yaya.
Nálam Thiago még mindig ígéretes kategória. Cesc tavalyi miatt esélytelen.

Ezt a listádat akik szerintem még rossz néven vennék az: Vidal, Schweinsteiger, Pirlo ők kalsszisok.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.08.27. 16:32:18

Tavaszi és vb forma alapján DM igenis top középpályás, akár tetszik akár nem. Realosok szerint is az volt egész tavasszal,most hogy eladták,már nem az nyilván. Özilt is sokan (nbem mindenki) annak tartották ott, ahogy eladták ment a savazása.
Ugyanez megy megint.

De végülis mindegy, mert így is bombaerős a real, de azért nekünk jobb hogy nincs ott, egy gonddal kevesebb, még ha jött kettő is a helyére.
Plusz nem lepődnék meg,ha robbanna egy bomba, és Pogbát még megvennék...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MOF
Barça B

2014.08.27. 16:16:22

Ha top középpályás, ha nem, az biztos, hogy nagyon fog hiányozni nekik ,amit az előző szezon második felében nyújtott. Nincs olyan játékosuk, aki annyira meg tudná bontani az ellenfél védelmét a középpályáról indulva, és mellette hasonló mennyiségű védőmunkát is produkálna.
PCsabi
aka Game90

2014.08.27. 15:43:44

S.Agüero írta:
Leon írta:
Egyébként ha DM jelenleg nem top kp akkor Iniestán kívül ki az? :roll:
Modric, Cesc, Kroos, Thiago, Yaya.
Vidal says hi.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.27. 15:16:32

Leon írta:
Modric, Cesc, Kroos, Thiago, Yaya.
Leon
Director del Fútbol

2014.08.27. 15:01:57

Én csak a statjaik meg az általam látott meccsek alapján mondtam. :)
De Di Maria akkor is nagyon ott van/volt. De lehet ezt is csak azért látom így mert a VB-n az argentinoknak szorítottam. :oops:
Bár amikor a Barca elleni meccseken hozzá került a labda akkor nagyon nem voltam nyugodt,jobban tartottam tőle mint bárki mástól a Realból... 8-[

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.08.27. 14:56:23

Leon írta: A Realnal nagyon nem szeretik a top középpályásokat:Özil aztán most DM,remélem jövőre Kroost is elzavarják! :lol:
Özil sosem vt top. Képessége meglenne hozzá, de hozzáállása annál kevésbé. Csak fifában van, azon kívűl média sztárolta fel nagyon.
DM-et meg tavaly nyáron még sokan látták volna távozóban, aztán a szezonban valami hihetetlen teljesítményt lehozott. Szóval volt egy jó éve, ennek tudatában a 'top' kifejezés... háát igencsak erős.
Modricot adnák el, akkor jelenteném ezt ki. Kroosról még azért nem mondok véleményt, mert Realban meglátjuk mire viszi, bár gyaníthatóan nem lesz kispályás.
PPP
Barça B

2014.08.27. 14:47:02

Leon írta: A Realnal nagyon nem szeretik a top középpályásokat:Özil aztán most DM,remélem jövőre Kroost is elzavarják! :lol:
özil, mint top középpályás :lol: én ezt átgondolnám még egyszer. az utolsó évében csak arról lehetett észrevenni, hogy a pályán van, hogy a 70. perc környékén már a szokásosnál is jobban lézengett, alig bírt lépni.
Leon
Director del Fútbol

2014.08.27. 12:26:44

Nem tudom pontosan kinek mi a posztja de a Realnal nagy a tolongás a középpályán:
Di Maria,Kroos, James, Xabi,Modric,Khedira,Illara,Isco. Mondjuk én Di Mariat adtam volna el legutoljára de így legalább a MU-nak lesz egy csúcs kp-ja! :mrgreen:
A Realnal nagyon nem szeretik a top középpályásokat:Özil aztán most DM,remélem jövőre Kroost is elzavarják! :lol:

L4wandowski

Grácies Messi!
Varatrix
Director del Fútbol

2014.08.27. 11:08:10

Chino írta:Azért ez is elég érdekes, lehet találgatni.

Di Maria:...

Perez vagy Ancelo döntése volt, nagyon más nincsen döntő pozícióban. Ez van! Szerintem ilyen előfordul hogy úgy gondolják hogy jó vagy, de lehetnénk ennél jobbak is. Mondjuk nálam ez a játékos Benzema madridban, meg a komplett védelem, de úgy érzem a sz@r védelem az valami spanyol népbetegség. :mrgreen:

Amúgy ezt elsősorban a Madridistáktól kérdezem hogy én értelmeztem rosszul a dolgot, vagy James az aki Di María helyett van. Mert erősen reménykedtek Pogbábban, meg Falcaoban, de ha eltekintünk hogy milyen linearitásban érkezett a két játékos akkor Jamest, Angel helyére vették. Persze nem ugyanaz a poszt, de nálam Ancelotti a felállást is nyilvánvalóvá tette, és még egy játékos nem fér el a kezdőtökbe. (Szerintem)
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Chino
Llegenda del Barça

2014.08.27. 02:28:15

Azért ez is elég érdekes, lehet találgatni.

Di Maria:

Sajnos ma távozom, de szeretném egyértelművé tenni hogy sosem ez volt a kívánságom. Mint minden dolgozó ember, én is ugyanúgy szerettem volna haladni. Miután megnyertük a Décimát, elmentem a Világbajnokságra olyan reményekkel, hogy az igazgatóság majd támogatni fog bármiféle gesztussal, azonban ez sosem történt meg. Sok mindent mondtak, rengeteg hazugságot. Szerették volna rám kenni, hogy én kezdeményeztem a távozásomat, pedig ez nem így volt. Sajnos egy bizonyos személy nem szereti a játékstílusomat. Az egyetlen dolog, amit én kértem, az igazságos lett volna. Sok dolgot értékelek nagyra, ezek közül soknak semmi köze a fizetésemhez. Remélem rálelek ezekre a dolgokra a Machester Unitedben, amely a világ egyik legnagyobb klubja, és amellyel remélem történelmet írhatok
Forca Barca!!!!
ferninho
Madridista

2014.08.26. 20:47:11

PCsabi írta:Di Maria hivatalos, 59,7 millió font:
KATT
75 millió euró... embertelen összeg érte...

tavaly még kérdés volt, hogy ki menjen, Özil vagy DM... előbbit szerencsére elvitték 50ért, míg akkor DM 25-30nál többért tuti nem kelt volna el...

tornászott az árán 45 milliót és fontos szerepe volt a BL győzelemben is...
el kellett engedni, menni akart, sokkal több pénzt fog kapni a Unitedben, mint amit a Realban megkapott volna és ez DMnél mindig is fontos volt... elég nagy bónuszt is kap az átigazolásért, a legújabb hírek szerint embertelen nagy fizetést és ezzel is el lesz egy darabig
az elmúlt években összesen talán volt ha jó egy éve, amíg itt volt, abból elég nagy részét teszi ki az elmúlt fél év... szélen nagyon sokáig volt használhatatlan, sőt pár hónapot meg 1-2 mozzanatot leszámítva végig az volt, amikor ott játszott...
elképesztő dolgokra képes, de rengeteget hibázik, viszont emellé vannak tényleg nagyon jó mozzanatai is, amik képesek meccseket is eldönteni... új posztján se javult ebben túl sokat, de ott mégis jobban kijött neki a lépés.
kár érte, nagyon nagy kár érte, de 75 millió az 75 millió...
madridista
roby122
Entrenador del Barça

2014.08.26. 20:42:23

zola8787 írta:
KATT
Az kb 71 millió euró. Na így kell eladni egy olyan embert, aki úgyis csak csere lett volna, nem semmi. Cesc mennyiért is ment? :D
Igen VOLNA , de eddig alap ember volt , a Madrid legjobbja , és friss Bl győztes.
Cesc sosem volt kezdő , nem is volt a Barca legjobbja , és semmit nem nyert utolsó évében.
Csupán csak ennyi különbség. Ha azt nézzük Fabregasért maximum 40 et kaphattunk volna , de nem olyan rossz ez a 33.
Alexis sem nyert semmit , de bőven a Barca legjobbja volt + a VB.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.26. 20:36:26

Cesc + 40 millió euró = Di María. :roll:
zola8787
Director del Fútbol

2014.08.26. 20:31:31

KATT
Az kb 71 millió euró. Na így kell eladni egy olyan embert, aki úgyis csak csere lett volna, nem semmi. Cesc mennyiért is ment? :D
PCsabi
aka Game90

2014.08.26. 20:12:26

Di Maria hivatalos, 59,7 millió font:
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
salas9
Entrenador del Barça

2014.08.26. 20:11:48

A túloldalon kicsit sopánkodnak, hogy anno lett volna lehetőségük leigazolni az Atleticotól Munirt, ám nem éltek vele. Ahogy olvasom a kommenteket durcik páran :mrgreen:

"Buták voltak. Ez a Munir akkora játékos lesz, hogy kb mindenki isteníteni fogja, amit majd meg is érdemel."

Persze azért várjunk még pár évet, hogy tényleg így lesz e. Mindenesetre én örülnék, ha így folytatná a srác. Hajrá! :wink:
Te jó ég :mrgreen: :lol:
Kép
Telliho
Barça B

2014.08.26. 15:46:33

Kép
"A tundra-tél nem tetéz, ez itt Mediterránia,
egy mecseki terápián nem kell hezitálnia"
salas9
Entrenador del Barça

2014.08.26. 15:21:10

Noha semmi közöm hozzá, de "parádés" lett ez az új mezük a BL-re. Múltkor láttam egy képet, azt hittem viccelnek a Sárkánnyal, de nem :mrgreen:
Alfa írta:Ez azért elgondolkodtató :-k :-k
Felesleges ilyenen izélni. Nem lettek eltiltva, és a jövőben sem fognak ilyenekért eltiltásokat kapni :wink:
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.26. 14:57:44

Alfa írta:https://www.facebook.com/culesdelfcbarc ... =1&theater
Ez azért elgondolkodtató :-k :-k
És még mi vagyunk a Fifa/Uefa/spanyol szövetség "kiskedvencei"... =D> :-# :^o
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2014.08.26. 14:49:44

FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Kash
Entrenador del Barça

2014.08.26. 14:01:19

Istenem, ennek a Ronaldonak "muszáj" minden kiscsapat ellen rúgnia minimum egy gólt, mert ha nem, felbomlik a világok közötti egyensúly, a folyók elapadnak, Blatter lemond... :roll: :roll:
Amit a gólról elszeretnék mondani:
Az ilyen pattogós labdákra szokták mondani, hogy "Alig ér el a kapuig", ráadásul még takarásban sem volt Ronaldo, + 20 méterről eresztette kapu felé a labdát. Ezt a labdát csak szándékosan nem lehet kivédeni, kiváncsi vagyok, hogy a Cordoba kapusa a meccs végén kért-e autogram-ot Roncitól...
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.08.26. 07:44:28

Miután otthon agyonverték a Bayernt,szerintem elég megérdemelten nyerték meg a BL-t akármilyen ...r is kimondani.Egyedül a BVB elleni visszavágón kellet nekik mák de ott is csak azért mert nagyon nem vették komolyan azt a meccset. A BL döntőn meg a 93. percben egyenlítettek és nem a 97.ben szóval arra sem nagyon lehet fogni.
Az idei tétmeccses produkcióik viszont siralmasak pedig nekik fullon van a keretük.Azt meg ne meséljék be,hogy azért nem megy a szekér mert CR-nek sérülés gondjai vannak.
Kroos nagy vétel volt,pláne annyiért. Kb olyan jól jártak vele mint mi Rakiticcel.
Viszont ez a Hamesz gyerek eddig elég fogalmatlan,épp olyan pazarlás volt kiadni érte a 80at mint tavaly Bale-ért a 100at . :lol:
A Real mentségére legyen szólva,hogy Di Maria árából ki is jött a srác. :evil:
Szerencsétlen Iscot sajnálom csak mert megint nem sok lehetősége lesz így.
De az ő meg Di Maria képességeit elnézve örülök,hogy nem igen erősítik a Real keretét,mivel az egyik lelép a másik meg csak a padot melegíti! :D

L4wandowski

Grácies Messi!
Válasz küldése