Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Már nem azért de mit csinál a kezével az asztal alatt
Azt hittem, Pepének már nem lehet rosszabb frizurája. Tévedtem.
Ezt már lecsapni se ér komolyan mondom.Capon írta: Hát ez nem ér... ilyen magas labdát feldobni nekünk
Hát ez nem ér... ilyen magas labdát feldobni nekünkRealboy94 írta: -Nagyon szimpi és cuki...izé...akarom mondani, szimpatikus a csávó.
Pont ezért tartom ferdítésnek, hogy mindenki azonnal bedobja az 500 milliós tartozást, ha a Real Madridról van szó, pedig nem ilyen egyszerű a helyzet. Amúgy nagyjából egyet értek veled. Mi csak találgathatunk.Capon írta:kiadásokról és adósságálomlányról a büdös életbe nem lesznek pontos információid (sem neked sem pedig nekünk), de még nagyságrendileg sem az hétszentség.
Attól, hogy a klub felvett pár kölcsönt, éves szinten a költségvetés termelhet profitot, simán. A gond a törlesztés során kezdődhet ebből a szempontból, de a Real ezek után is nyereséges tudott maradni. Ne felejtsük pl. azt, hogy a Real minden egyes játékosának megsrófolja a marketingbevételeit, így tk. a legtöbb játákos fizetése megtérül. Temészetesen a magasabb fizetéseknél ez már lehetetlen, de a többi gigaklubhoz képest pont ennek köszönhetően a bérezés nem terheli le annyira a kasszát. Ha jól tudom, nem sok európai riválisnál van ez így, ők nem igazán nyúlnak hozzá játékosaik marketingbetéleihez.danianevem írta:Ez így nem igaz, mármint ha a profit alatt a gazdasági profitot érted. Ugyanis a nettó adósságállomány a 2007/08-as szezontól emelkedett és a 2010-esben csúcsosodott ki 300 fölött volt.
Ez így nem igaz, mármint ha a profit alatt a gazdasági profitot érted. Ugyanis a nettó adósságállomány a 2007/08-as szezontól emelkedett és a 2010-esben csúcsosodott ki 300 fölött volt. Azóta valóban lecsökkent 90 körülire (a Real hivatalos oldalán közöltek alapján). Szóval utóbbiban igazad volt. A Barcáról 118-as adósságot találtam.ericco írta:Pedig már 8 éve folyamatosan profittal zár a klub.
Az 500 milliós adósság valóban "költői túlzás", de mint írtad is a kommentedben: megközelítés kérdése.ericco írta:Tudom, nektek egyszerűbb elhinni a média butítását, de ez alapján a logika alapján a Barcának és szinte minden más klubnak 500 millió feletti az adóságállománya.
igen ,arról szólnak a hírek, hogy ingyen elengedné Perez és ugye ilyenkor bőven nagyobb fizetés is kaphat egy játékos.Capon írta:Érdekes hír ez Caillasról.
Gondolom elengedik ingyen az ágyúsokhoz, ez lenne a legkevesebb ennyi év után.
Ezért kár volt.ericco írta:Tudom, nektek egyszerűbb elhinni a média butítását
ezen besírtamBoixos írta:majd ez a másik uru gyerek játszik a real ellen:danianevem írta:Ha marad az eltiltás, akkor aligha a Real ellen mutatkozik be. A tétmeccshiány még csak-csak, de az edzésen sem a társakkal dolgozna...
se eltiltás, se semmi, tud mindent.
majd ez a másik uru gyerek játszik a real ellen:danianevem írta:Ha marad az eltiltás, akkor aligha a Real ellen mutatkozik be. A tétmeccshiány még csak-csak, de az edzésen sem a társakkal dolgozna...
Pedig már 8 éve folyamatosan profittal zár a klub. Az az 500 millió pedig igazából 90. Két fajta könyvelés létezik. Az egyik alapján 500 milliós az adóság, de ebből kb. 410 rövidtávú, a klub működésével kapcsolatos adóság. Ugyanis a fizetéseket, adóhátralékokat, mindennapos működéssel kapcsolatos kiadásokat, stb. a klub nem saját számlájáról vagy kp-ban fizeti ki, hanem egy bankon keresztül, számlákra, hitelkártyákkal, amelyek ugyan hitelnek számítanak, de az mindig törlesztve van az adott év végén, vagy az év folyamán törlesztőrészletekben a bevételekből. Az ezen felüli bankok irányába lévő tartozás 2009 óta 250 millióról 90 millióra csökkent. Tudom, nektek egyszerűbb elhinni a média butítását, de ez alapján a logika alapján a Barcának és szinte minden más klubnak 500 millió feletti az adóságállománya.danianevem írta:Merem állítani a német élklubokon kívül nem sokan zárják pluszban a gazdasági éveket... A Real meg főleg nem, tavaly több mint 500 milliós adósságállományról volt szó, ami az átigazolási politikájukat tekintve teljesen érthető. Csak nem kellene az ellenkezőjét állítani
Szerintem szinte biztos , hogy mérsékelni fogják az eltiltást a kérdés csak az , hogy mennyire . De ha mégis maradna az eltiltás akkor én agyon nem örülnék ha játszana egy olyan játékos aki 4 hónapja nem volt tétmeccsen.Xanthor írta:Október 25 vagy 26-án lesz az első Clásico, Madridban. Pont 26-ig szól Suárez eltiltása nem? Kérdés, hogy 26-án már játszhatna-e vagy nem.
Merem állítani a német élklubokon kívül nem sokan zárják pluszban a gazdasági éveket... A Real meg főleg nem, tavaly több mint 500 milliós adósságállományról volt szó, ami az átigazolási politikájukat tekintve teljesen érthető. Csak nem kellene az ellenkezőjét állítanivolt1 írta:Lehet ,h Perez drágán vesz játékosokat, de szerintem ő tudja mit csinál és vissza is jön belőlük a pénz. Ha ez nem így lenne akkor a csapat nem zárná minden évet pluszba.
igen, kb ez lenne az a pont, amikor mindenki hazamehetne, az uccsó meg kapcsolja le a villanyt...Balinho írta:Én viszont nagyon nem értek ezzel egyet, ennyi erővel be is lehetne szüntetni ezt a topicot...Leon írta:Ezzel nagyon egyet értek!Pl én ezért sem megyek odaát és nem erőlködöm fölöslegesen az ellenszélben!Kash írta:Itt, az eurobarcán legyen bármilyen vita is a Barca szimpatizánsoknak van igaza...Mert ez egy Barcás oldal. A másik oldalon minden esetben a Real szurkolóknak van igazuk.![]()
Én viszont nagyon nem értek ezzel egyet, ennyi erővel be is lehetne szüntetni ezt a topicot...Leon írta:Ezzel nagyon egyet értek!Pl én ezért sem megyek odaát és nem erőlködöm fölöslegesen az ellenszélben!Kash írta:Itt, az eurobarcán legyen bármilyen vita is a Barca szimpatizánsoknak van igaza...Mert ez egy Barcás oldal. A másik oldalon minden esetben a Real szurkolóknak van igazuk.![]()
Ezzel nagyon egyet értek!Pl én ezért sem megyek odaát és nem erőlködöm fölöslegesen az ellenszélben!Kash írta:Itt, az eurobarcán legyen bármilyen vita is a Barca szimpatizánsoknak van igaza...Mert ez egy Barcás oldal. A másik oldalon minden esetben a Real szurkolóknak van igazuk.