nagyatyesz írta:Az ezen a fórumon lévő Realosokat kérdezném elsősorban, hogy szerintetek tavalyhoz képest erősödtetek, vagy gyengültetek?
Tavaly a bl cím ellenére vastagon látszottak a hibái a csapatnak,melyből azt mondom,hogy nem sikerült megoldani mindent.
Kapus: Remek... lenne,ha nem Iker állna a kapuban.
Védelem: Papíron tökéletes,de Marcelo nincs formában(nagyon),a két belső védőben pedig mindig benne van a semmirekello faktor. De ennél nem kell jobb.(Varane kezdhetne)
Kp: Egy Vidal-Pogba hiányzik a tökéleteshez. Modric és Kroos klasszis abban,amit csinál. Még ha Modric a hajvágás óta árnyéka is önmagának. Khedira megy,Alonso megy,remélem nem Gustavo-Verratti jön,mert valaki jön,ez 100%.
Támadók: Vegyes érzéseim vannak. Nekem James támadó és kb 30 millió. Ha rotálja a BBC-vel,akkor elégedett vagyok. De Bale-ről már a leigazolásakor látszott,hogy aranyat ér... a Manchester Unitednek,mert ott ezzel a stílussal klublegenda lehet. Spanyolban pedig egy vágtázó. Vele kontrákat kell vezetni,mert abban hasznos. Remélem változik az eszköztára és rám cáfol.
Ronaldo és Benzema ebben a csapatban és főleg egymás mellett tökéletes páros lehet,ha végre Cr is elül a seggén 2-3 hetet és felépül. Beszélnek egy pót támadóról,nem sírnék miatta. Akkor Isco és James miatt sírnék.
Jó a csapat,papíron 1 ember kell a tökéleteshez. Játékban gyenge a csapat és fájdalmas. Remélem változik,mert ezzel idén nem néz ki a bl. De 1 forduló ment le,nem kell következtetéseket levonni.
Tartom azt,amit nyár elején írtam. Vidalért oda kell adni azt,amit kérnek. Ha 80,akkor 80. Annyira kell,hogy nagyon.