Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy lejön a karaktere, kb az dolgozott benne, h csak az a gól legyen, h abban a filmjében benne lehessen ez a pózolás.(én nem hiszem, h annyira a csapatért áldozta be magát, szimplán rossz meccse volt a sérülése miatt)roby122 írta:Messi úgyis azt nyilatkozta , hogy " egy oroszlán sosem foglalkozik egy bárány véleményével. "MOF írta:Nincs ezzel baj szerintem. Inkább nyilatkozzon így, mint hogy kitérjen a válasz elől, vagy puffogtassa a közhelyeket. Ha ez a véleménye, akkor ez a véleménye. Nem hiszem, hogy Messit nagyon érdekelné, hogy mit nyilatkozik.![]()
Ronaldon az is látszott , mikor Bale rúgta fejelt az ATM-nak a Bl döntőn. Akkor sem tudott úgy örülni . Marcelo góljánál pl.Bale sokkal jobban tudott örülni a gólnak mint Cr.
És amikor belőtte saját maga gólját , akkor meg úgy örült , mint egy luxusk***a. Meg az a gólöröm egy szánalom volt. Emberileg ezért is lesz a szememben Ronaldo egy senki.
Ronaldo ilyen ezt el kell fogadni . Ő nem az a szerény típus ő nagyon egoista de pont ez hozta meg neki a sikert mert ezzel a egoizmusával egy óriási küzdőszellemet is "kapott". Ezért lehet szeretni és utálni is . Messi VB aranylabdájával kapcsolatban pedig csak annyi , hogy teljesen megérdemelte , nem azt mondom , hogy ő érdemelte meg a legjobban mert ezen lehet vitatkozni. Az is érdekes , hogy sokan azt mondták , hogy a VB aranylabda semmit sem ér. De milyen érdekes az Aranylabdáról 4 éven keresztül is sokan mondták , hogy semmit sem ér meg , hogy vicc az egész . Aztán hirtelen 1 év alatt megváltozott minden és az Aranylabda a legnagyobb kitüntetés lett . Vajon mi történhetettferninho írta:tényleg minden bántás nélkül, de valami színvonalat nem ártana még neked is megtartanod, mert ez még a te mércéddel mérve is pöppet alacsonyra sikeredett... el nem hiszem, hogy ennyire nem vagy képes adni magadra...Leon írta:Biztos fáj Ronaldónak a nyári "eredményes" brazil focikalandja azért nyilatkozgat ilyen dolgokat. Hát igen,amíg ő a tengerparton szelfizgetett a felfújt szájú löttyedt szemöldökkirálynő barátnőjével addig Messi VB-döntőt játszott!![]()
legközelebb vedd elő a fiát is, az még nem volt, hajrá.
amúgy meg teljes mértékben igaza volt (már ha elnyilatkozta tényleg ezt, a mai világban...), Messi VB legjobbja címe egy nagy vicc volt, ezt csak azok nem ismerik el, akik szimplán nem akarják...
persze nem a legdiplomatikusabb válasz jött CR részéről, de ő ilyen és kész és kétlem, hogy halál komolyan mondta volna azt, amit mondott.
tényleg minden bántás nélkül, de valami színvonalat nem ártana még neked is megtartanod, mert ez még a te mércéddel mérve is pöppet alacsonyra sikeredett... el nem hiszem, hogy ennyire nem vagy képes adni magadra...Leon írta:Biztos fáj Ronaldónak a nyári "eredményes" brazil focikalandja azért nyilatkozgat ilyen dolgokat. Hát igen,amíg ő a tengerparton szelfizgetett a felfújt szájú löttyedt szemöldökkirálynő barátnőjével addig Messi VB-döntőt játszott!![]()
az a szerencsétlen CR Bale góljánál visszajött balhátvédbe és ő szerzett labdát, aztán ott totál kifulladt, de úgy hogy majdnem el kellett volna ott helyben temetni, kb a félpályától is hátrébb lehetett olyan 10-15 méterrel, olyan tempóban követte a támadástroby122 írta:Messi úgyis azt nyilatkozta , hogy " egy oroszlán sosem foglalkozik egy bárány véleményével. "MOF írta:Nincs ezzel baj szerintem. Inkább nyilatkozzon így, mint hogy kitérjen a válasz elől, vagy puffogtassa a közhelyeket. Ha ez a véleménye, akkor ez a véleménye. Nem hiszem, hogy Messit nagyon érdekelné, hogy mit nyilatkozik.![]()
Ronaldon az is látszott , mikor Bale rúgta fejelt az ATM-nak a Bl döntőn. Akkor sem tudott úgy örülni . Marcelo góljánál pl.Bale sokkal jobban tudott örülni a gólnak mint Cr.
És amikor belőtte saját maga gólját , akkor meg úgy örült , mint egy luxusk***a. Meg az a gólöröm egy szánalom volt. Emberileg ezért is lesz a szememben Ronaldo egy senki.
Messi úgyis azt nyilatkozta , hogy " egy oroszlán sosem foglalkozik egy bárány véleményével. "MOF írta:Nincs ezzel baj szerintem. Inkább nyilatkozzon így, mint hogy kitérjen a válasz elől, vagy puffogtassa a közhelyeket. Ha ez a véleménye, akkor ez a véleménye. Nem hiszem, hogy Messit nagyon érdekelné, hogy mit nyilatkozik.
akkor ebben tévedtem, a többi viszont ugyanugy áll.ferninho írta:pontosan erről beszéltem, amikor bemásoltam a lentebb lévő 2 fordítást...visca el barca írta:ezen beszólások miatt utálják a legtöbben... multkor is kijelntette h ő a világ legjobbja.
nem az jött le az embereknek, amit igazából mondott, hanem full más...
félre ne értsd, ez nem bántásból írtam neked, de látszik mennyire képes befolyásolni a dolgokat a média, 1-1 mondat le van hagyva és másnap már ilyeneket lehet olvasni.
pontosan erről beszéltem, amikor bemásoltam a lentebb lévő 2 fordítást...visca el barca írta:ezen beszólások miatt utálják a legtöbben... multkor is kijelntette h ő a világ legjobbja.
Erxy írta:Cristiano Ronaldo: "If I said what I think about Messi being chosen as the World Cup's best player I would go to prison."
igazi úriember ez a Ronaldo, szó se róla.
egyébként érdekes látni, hogy Ronaldonak mennyire böki a csőrét Messi, fordítva viszont.. hát na. A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ti se kerültetek erősebb csoportba.volt1 írta:Leon írta:Mit szólnak a madridisták ahhoz,hogy megint halálcsoportba kerültek a BL-ben?
...hm....Kroos ugyan nem egy hentes mint Xabi A. de kiválóan védekezik!!! kemény és jól tapad nekem éppen ez tűnt fel a Madrid két utóbbi meccsén, éppen Busquets kapcsán akiről sajna nem mondható el ugyanez....(más erényei mellett!)Sanama írta:Realban középpályán ki fog védekezni jövőre? Csak mert most Xabi Alonso is el lett adva, megy a Bayernbe.
Se Modric, se Kroos, se James nem az a tipikus vkp, aki ütközik. Ráadásul már egy Di Maria se lesz ott, aki fel alá futkosson.
Vidal,Pogba szóba jött?
Tavaly a bl cím ellenére vastagon látszottak a hibái a csapatnak,melyből azt mondom,hogy nem sikerült megoldani mindent.nagyatyesz írta:Az ezen a fórumon lévő Realosokat kérdezném elsősorban, hogy szerintetek tavalyhoz képest erősödtetek, vagy gyengültetek?
Ti se kerültetek erősebb csoportba.Leon írta:Mit szólnak a madridisták ahhoz,hogy megint halálcsoportba kerültek a BL-ben?
tökmind1 kiket kaptak, nem tudtak volna nekik olyan csoportot sorsolni ahol nem lesznek elsők.Leon írta:Mit szólnak a madridisták ahhoz,hogy megint halálcsoportba kerültek a BL-ben?
szóba szóba jöttek.Sanama írta:Realban középpályán ki fog védekezni jövőre? Csak mert most Xabi Alonso is el lett adva, megy a Bayernbe.
Se Modric, se Kroos, se James nem az a tipikus vkp, aki ütközik. Ráadásul már egy Di Maria se lesz ott, aki fel alá futkosson.
Vidal,Pogba szóba jött?
Honnan veszed, hogy az utóbbi az igaz?