Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Varatrix
Director del Fútbol

2013.06.13. 17:17:16

Taibi írta:
Varatrix írta:Carlo Ancelotti egy lépésre a Real Madridtól. A két lehetséges helyettese a PSG-nél: Guus Hiddink, és Michael Laudrup (Le Parisien)
Hiddink biztosan nem, a napokban írt alá újabb egy évet az Anzsinál.
Figyelmetlenség. Így van. Bocsánat!
Mivel Hiddink aláírt, előtérbe került Laudrup mint lehetséges edző.

Szerk:közben Roncika: “Minden hír, ami a szerződésem megújításával kapcsolatban megjelent, hamis”
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2013.06.13. 17:13:14

Varatrix írta:Carlo Ancelotti egy lépésre a Real Madridtól. A két lehetséges helyettese a PSG-nél: Guus Hiddink, és Michael Laudrup (Le Parisien)
Hiddink biztosan nem, a napokban írt alá újabb egy évet az Anzsinál.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2013.06.13. 17:09:27

Carlo Ancelotti egy lépésre a Real Madridtól. A két lehetséges helyettese a PSG-nél: Guus Hiddink, és Michael Laudrup (Le Parisien)
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.06.12. 17:42:21

bence-barca írta:

Az meg jó kérdés Ancelotti honnan ismeri a klubot... :-k
Biztos sokat FM-ezett szabad idejében. :D De az is lehet, hogy ismerősök facebookon. :D Kicsit kezd komédiába átcsapni, amit Perez leművel. Komolyan mondom nem is igazán Mourinhoval volt itt a baj, hanem az elnökkel. Ha ő kordában tartja a dolgokat, akkor nem így sülnek el a dolgok. Az átigazolási politikát meg már meg sem említem. :D Galaktikusok :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.12. 17:06:02

Mihu írta:
"Az biztos, hogy Zidane edző szeretne lenni. De szerintem inkább egy más jellegű csapatnál kellene kezdenie, nem a Real Madrid első kereténél."

Még isteni szerencse, hogy nálunk annak idején nem így gondolkodtak a górék....Hülye ez az ember...

Ha nem így értetted, akkor tárgytalan amit mondok, ha igen akkor...
az egy dolog, h nálunk bejött ez a fajta elképzelés, de akkor azért még az is Pep mellett szólt, h a B csapatnál már edződött.
Most Zidanenak odaadnák a kispadot semmi tapasztalattal. Lehet legenda, de szerintem kockázatos lenne és biztos nem is lenne hosszabb ideig ott. Szerintem a másodedzőség tökéletes lenne neki és később már fel is léphetne első számúra, ha menesztik az új edzőt (amit úgy jövő nyárra teszek :mrgreen: ).
Szóval attól, h Pepnél bejött ez korántsem biztos, h Zidanenál bejönne. :)

Az meg jó kérdés Ancelotti honnan ismeri a klubot... :-k
Mihu
Director del Fútbol

2013.06.12. 16:57:16

Florentino:

"Most egy olyan szakemberre van szükségünk, aki ismer minket, és Carlo Ancelotti ilyen edző."

Ancelotti honnan a fészkes fenéből ismerné a realt?

"Az biztos, hogy Zidane edző szeretne lenni. De szerintem inkább egy más jellegű csapatnál kellene kezdenie, nem a Real Madrid első kereténél."

Még isteni szerencse, hogy nálunk annak idején nem így gondolkodtak a górék....Hülye ez az ember...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.06.12. 13:58:56

Castiel írta:komolyan nem értem miért kell ezt???
Iniesta miért mond ilyet... Mondjuk azon sem lepődnék meg, ha a sajtó "adta" volna a szájába... mindegy is... ne Madriddal foglalkozzunk... csacsogjanak csak a kameráknak, meg a photomaschineknek :)
Mi meg majd a pályán... ennyi
Előfordulhat, hogy neki is tele volt már a köte a Mou féle Madriddal. Hány, meg hány olyan meccset játszottunk, ahol a Realnak csak az volt a lényeg, hogy annyi embert sérítsenek le tőlünk amennyit csak lehet. Tisztán emlékszem a valenciai mészárlásra, a szemkinyomásra, Marcelo és Ramos odarúgására, Arbeloa és Xabi Alonso aljasságaira, Pepe ámokfutásait már meg sem említem. Emellett, ha vki nem emlékszik nem egy olyan időszak volt, ahol minket, a játékosokat, Guardiolat szidalmazta, csalással vádolt minket. Az a helyzet, hogy ezeket akkor kellett volna megoldani, nem pedig most odaszólogatni.

Másrészt azt hozzá kell venni, hogy nyilván egy ilyen nyilatkozathoz kellett egy hasonló színvonalú újságírói kérdés is. Azt meg csak megsúgom nektek, hogy ez akármennyire fáj is nektek, a madridisták, amit mondott 100%-ig igaz. Iniestánál tisztességesebb labdarúgót meg nem hiszem, hogy bárki is tudna nekem mutatni. Pályán és azon kívül is egy példakép.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mihu
Director del Fútbol

2013.06.12. 12:58:32

Régen, még mikor volt més que un club szellemiség, akkor az magában hordozta, hogy az ellenfélről jót vagy semmit....tisztelettel beszéltek mindenkiről, Pep úgy készítette fel őket egy Granada ellen is, mintha a Valenciaval vagy a reallal játszanának. Laportának egész elnöki pályafutása alatt csak a "láttam egy másik 6-2-t a Bernabéuban" volt az egyetlen odapiszkálása. Rosell meg kezdésnek teleplakátoltatta a barcelonai buszokat, és folyamatosan provokálta/provokálja a madridot. Laporta nemhogy megvédte volna a klubot a szemkinyomós esetnél, de belőle még azt is kinézem, hogy lement volna a pályára, és belenyúl mourinho szemébe...Rosell ezzel szemben csak egy dádát engedett el a sajtón keresztül.

Teljesen más a felfogás az elnökváltás óta...és szerintem nem feltétlenül pozitív irányba mennek a dolgok.
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.06.12. 11:50:29

bence-barca írta:
LG írta:http://www.hatharom.com/2013/06/11/deta ... apott?eb=1
Ő ajánlatot kapott, a Real pedig edzőt keres...csak véletlen egybeesés lenne? :o Nem hinném...
Egyébként örülnék neki, ha odamenne, mert akkor sportszerű klasszikusokat láthatnánk, hisz tudjuk neki mennyire fontosak a szabályok.
Na meg a bírókat sem keverné bele a dolgokba :mrgreen:

(Détári - The movie youtuben, ha vki nem értené)
:D
Azt belekeverheti. Ha Mounak lehetett, akkor lehet majd neki is :-D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.12. 00:29:02

vagy egy egyszeruen megunták h állandoan kushadniuk kellett és mindenki kis nyuszinak tartotta őket. igen is nyissák ki a szájukat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
looka
Capitá del Barça

2013.06.12. 00:23:34

Capon írta:Laporta és Pep alatt valószínűleg meg volt mondva a játékosoknak, hogy kuss, mert akkor valahogy a játékosok is jobban kezelték a médiát. Nem? Vagy rosszul emlékszem és akkor is voltak üzengetések? De az is lehet csak jó példát vettek a vezetőiktől ami most nincs meg annyira.
Én is ezen gondolkoztam, hogy a Pep-érában ez valahogy nem volt jellemző, sokkal kevesebb volt az odaszólás. Vagy átragadt a Guardiola-féle tartózkodó stílus vagy tényleg megmondták nekik, hogy nincs duma.
Azon sosem lepődöm meg, hogy Alves vagy Piqué odaszól néha-néha, mert ilyen a mentalitásuk, de az, hogy már Iniesta is ezzel foglalkozik, az nagyon meglepő a számomra.
Attól függetlenül viszont, hogy nem egy jó tendencia ez (bizonyos szemszögből persze, mert azzal sosem volt baj, ha egy-egy madridi ferdítést kiegyenesítettek), nem hiszem, hogy komoly jelentőséget kéne neki tulajdonítani. Elment a portugál, most még mindenki illően elbúcsúztatja, aztán júliustól már senkit sem fog érdekelni a special-five (jobb esetben).
Capon
Llegenda del Barça

2013.06.12. 00:10:47

Castiel írta:komolyan nem értem miért kell ezt???
Iniesta miért mond ilyet... Mondjuk azon sem lepődnék meg, ha a sajtó "adta" volna a szájába... mindegy is... ne Madriddal foglalkozzunk... csacsogjanak csak a kameráknak, meg a photomaschineknek :)
Laporta és Pep alatt valószínűleg meg volt mondva a játékosoknak, hogy kuss, mert akkor valahogy a játékosok is jobban kezelték a médiát. Nem? Vagy rosszul emlékszem és akkor is voltak üzengetések? De az is lehet csak jó példát vettek a vezetőiktől ami most nincs meg annyira.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Boixos
Llegenda del Barça

2013.06.11. 23:08:59

Ő ajánlatot kapott, a Real pedig edzőt keres...csak véletlen egybeesés lenne? :o Nem hinném...
Egyébként örülnék neki, ha odamenne, mert akkor sportszerű klasszikusokat láthatnánk, hisz tudjuk neki mennyire fontosak a szabályok.
és ott is beírnák a szerződésébe, h NEM ISZIK, mint a fradinál. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Castiel
Capitá del Barça

2013.06.11. 21:50:25

komolyan nem értem miért kell ezt???
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.06.11. 17:12:30

“Xavi és Iniesta joggal idegesek Mourinhóra mivel a legutóbbi öt mérkőzésből, amit ellenünk játszottak egyet sem nyertek meg. Szóval érthető, hogy idegesek” – válaszolta Pérez, amikor az újságírók a Barcelona játékosok nyilatkozatával kapcsolatban kérdezték.

Sokra mentetek vele drága megalomán pajtásom :lol: Az elmúlt 5évben sikerült nyernetek egy kettétört Spanyol Kupát (annyira jellemző az elmúlt évek Madridjára,de megilletődtek na, rég volt kupa a kezükben :lol: ) meg az 5ből 1 bajnokságot, ha valakinek oka van idegesnek lennie azok nem a Barca játékosok, hála az istenek Mourinho akkora ürüléket hagyott maga után amit évekig lapátolni kell majd, ráadásként úgy néz ki Perec újra mindenes akar lenni odaát, amit el is kezdett, még edző sincs de már megkörnyékezi a játékosokat, végül is ebbe még soha nem is bukott bele, JA, DE !
A Real Madrid már közel sem az, ami a Galaktikusok idején volt, eddig nyáron akárkit akartak mindegyik kivétel nélkül kikosarazta őket
:D Így meg Perez papa a biankó csekkjeivel max. kitörölheti, mondjuk azzal pont annyit is ér az a fecni mint Mou ténykedése ! És ugyebár ő a világ legjobb edzője, ha neki nem ment akkor kinek fog ?? Fejétől bűzlik a hal odaát, ami világosan látszik is az elmúlt évek frenetikus sikerein (hogy miken??? ) !
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.11. 12:36:55

Na meg a bírókat sem keverné bele a dolgokba :mrgreen:

(Détári - The movie youtuben, ha vki nem értené)
:D
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.06.11. 12:02:55

http://www.hatharom.com/2013/06/11/deta ... apott?eb=1
Varatrix
Director del Fútbol

2013.06.11. 11:31:29

Gareth Tello írta:
Sehol máshol nem kapna ilyen szinten szabad kezet, mint itt, és sehol máshol nem lenne akkora király, mint itt.
Olaszoknál talán. Szóval Milan, Inter simán köré építené a csapatát. Az él bajnokságok él csapatainál én sem tudom elképzelni, még a franciáknál is megvannak már a húzó emberek.

Ettől függetlenül én nem vagyok benne biztos, hogy csak úgy állja meg a helyét ha ráépül a csapat. Én az MU-ba tudnám elképzelni inkább nem a Realban.
recrea
Llegenda del Barça

2013.06.11. 10:52:13

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.08. 19:51:33

Francois Gallardo kapcsán érdemes megemlíteni, hogy évekkel ezelőtt ugyanő biztosra állította, hogy Didier Drogba a Barcelonában, John Terry pedig a Valenciában folytatja. Aztán egyik ügyletből sem lett semmi, ha volt egyáltalán ügylet eleve a színfalak mögött.
Nálam itt megbukott a dolog, amúgy is maradni fog szerintem.

90-ért egyébként talán oda is adnám a Madridnak Levy helyében. :D

Leírtam már sokszor (a túloldalon legalábbis), hogy Bale olyan játékos, aki igényli, hogy köré legyen építve a csapat, és bizonyos szinten szabad kezet kapjon, ezért fekszik neki az AVB-féle taktika, ezért rugdossa a gólokat folyamatosan. A Madridban Ronaldo mellett garantáltan nem lenne ilyen szintű szabadsága, így nem tudna kiteljesedni szerintem. Ettől függetlenül a klasszisát ismerve biztosan hozna egy konstans jó szintet, de nem azt, amitől idén minden madridista vágyálma lett.
Maradjon csak a Spursben.
Ahogy egy spursös blog egyik cikkében írták:
Sehol máshol nem kapna ilyen szinten szabad kezet, mint itt, és sehol máshol nem lenne akkora király, mint itt.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.08. 13:04:03

sztem kamu, de amugy perectől kitelik egy ekkora barombság. neymarról lecsusztak, valamit villantai kell, bármi áron.

a szpörsz jol járna egy ilyen üzlettel, 90 milliobol tudnak venni 5-6 játékost.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.06.08. 13:03:10

Én még mindig nem tudom, hogy mennyire valósak ezek a hírek. Perez megalomániáját ismerve nem elképzelhetetlen, ráadásul mindenképpen kell egy nagyot robbantania ha már Neymarról lecsúszott, azonban nem hülye teljesen a vezetőség. Nincs edző, egy ilyen igazolást nem tudok elképzelni ilyen rövid idő alatt. Ők se sza..ják a pénzt, nem hiszem, hogy ne mennének bele egy hosszabb alkudozásba. 90 millát csak így kiadni, hááát...
Cr fájt majdnem ennyibe, Perezéknek pedig nagyon fontos a marketingértéke egy-egy játékosnak, Bale pedig távolról sem annyi mint cr-nek vagy Neymarnak, de még lehetne sorolni. Nem olyan sokszor láttam a wales-it, de úgy emlékszem, ő inkább a bal oldalon érzi jól magát. Ez persze nem zárja ki, hogy nagy igazolás legyen, de nem hiszem, hogy annyival jobb lenne ott Di Marianál, hogy 90 millát fizessenek érte. Abszolut irreális. Emellett ezzel nagyon megcsappanhatott az átigazolásra szánt büdzsé + a stadiont is fejlesztenék. Ez nekem nem áll össze, Bale pedig kötött is egy szerződést, hogy vele fogják reklámozni jövőre a Pl-t. Azért azt is tegyük hozzá, hogy GB-nek ez volt az első igazán jó szezonja úgy, hogy eléggé rá épült az egész csapat. Én mondjuk valahol örülnék ennek a transzfernek, mert legalább akkora lutri mint Neymar így pedig az igazán fontos csapatrészeket nem fogják tudni megerősíteni, úgy hogy nem is feltétlen posztra érkezett.

Na mind1, sok sikert...
Forca Barca!!!!
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.06.08. 12:45:17

Edző nincs, de már elköltöttek 90 milliót, ha igazak a hírek.
csak gratulálni tudok hozzá.
mi lesz így cunci egójával? :cry:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
recrea
Llegenda del Barça

2013.06.08. 12:09:33

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ik-2251971

Vélemény?

Nézegettem róla videókat, meccseket nem tudok, nagyon hasonló a stílusa, mint Cr-nek, ellenben egyre inkább a jobb oldalról indul befelé, tehát nem ugyanaz a poszt. Felállt védelem ellen ugyanúgy nehezen érvényesül, mint CR, vagy mint mi.

Kivételes rugótechnikája és esze van, nem tudom, ki fogja lőni a szabikat Madridban, ha ott köt ki (vagyis de:)).

A helyében nálam egyetlen csapat jönne szóba, az pedig a MU. Real kockázatos, jobban, mint Neymar, a 90 millió pedig abszolút irreális.

De majd a Bale szakértő kolléga tisztázza a fejemben lévő kesze-kusza gondolatokat a walesiről meg az igazolásáról.
bali 15
Director del Fútbol

2013.06.07. 09:30:15

Ezt én is megfigyeltem, és szerintem pont emiatt a változás miatt lett ilyen jó játékos. Ha megmaradt volna esztelenül, feleslegesen cselezgető kölöknek, lehet ő is eltűnt volna süllyesztőben, mint pl. a honfitársa, Quaresma.
Ő szerintem ott hibázott, hogy egy olyan csapatba ment ahol nincsen szükség egy olyanra mint ő. Az Inter filozófiája nem nagyon egyeztethető össze Qauresma játékával. Jó hülye döntés volt ez tőle.....
Válasz küldése