Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Figyelmetlenség. Így van. Bocsánat!Taibi írta:Hiddink biztosan nem, a napokban írt alá újabb egy évet az Anzsinál.Varatrix írta:Carlo Ancelotti egy lépésre a Real Madridtól. A két lehetséges helyettese a PSG-nél: Guus Hiddink, és Michael Laudrup (Le Parisien)
Hiddink biztosan nem, a napokban írt alá újabb egy évet az Anzsinál.Varatrix írta:Carlo Ancelotti egy lépésre a Real Madridtól. A két lehetséges helyettese a PSG-nél: Guus Hiddink, és Michael Laudrup (Le Parisien)
Biztos sokat FM-ezett szabad idejében.bence-barca írta:
Az meg jó kérdés Ancelotti honnan ismeri a klubot...
Mihu írta:
"Az biztos, hogy Zidane edző szeretne lenni. De szerintem inkább egy más jellegű csapatnál kellene kezdenie, nem a Real Madrid első kereténél."
Még isteni szerencse, hogy nálunk annak idején nem így gondolkodtak a górék....Hülye ez az ember...
Előfordulhat, hogy neki is tele volt már a köte a Mou féle Madriddal. Hány, meg hány olyan meccset játszottunk, ahol a Realnak csak az volt a lényeg, hogy annyi embert sérítsenek le tőlünk amennyit csak lehet. Tisztán emlékszem a valenciai mészárlásra, a szemkinyomásra, Marcelo és Ramos odarúgására, Arbeloa és Xabi Alonso aljasságaira, Pepe ámokfutásait már meg sem említem. Emellett, ha vki nem emlékszik nem egy olyan időszak volt, ahol minket, a játékosokat, Guardiolat szidalmazta, csalással vádolt minket. Az a helyzet, hogy ezeket akkor kellett volna megoldani, nem pedig most odaszólogatni.Castiel írta:komolyan nem értem miért kell ezt???
Iniesta miért mond ilyet... Mondjuk azon sem lepődnék meg, ha a sajtó "adta" volna a szájába... mindegy is... ne Madriddal foglalkozzunk... csacsogjanak csak a kameráknak, meg a photomaschineknek
Mi meg majd a pályán... ennyi
Azt belekeverheti. Ha Mounak lehetett, akkor lehet majd neki isbence-barca írta:Na meg a bírókat sem keverné bele a dolgokbaLG írta:http://www.hatharom.com/2013/06/11/deta ... apott?eb=1
Ő ajánlatot kapott, a Real pedig edzőt keres...csak véletlen egybeesés lenne?Nem hinném...
Egyébként örülnék neki, ha odamenne, mert akkor sportszerű klasszikusokat láthatnánk, hisz tudjuk neki mennyire fontosak a szabályok.
(Détári - The movie youtuben, ha vki nem értené)
Én is ezen gondolkoztam, hogy a Pep-érában ez valahogy nem volt jellemző, sokkal kevesebb volt az odaszólás. Vagy átragadt a Guardiola-féle tartózkodó stílus vagy tényleg megmondták nekik, hogy nincs duma.Capon írta:Laporta és Pep alatt valószínűleg meg volt mondva a játékosoknak, hogy kuss, mert akkor valahogy a játékosok is jobban kezelték a médiát. Nem? Vagy rosszul emlékszem és akkor is voltak üzengetések? De az is lehet csak jó példát vettek a vezetőiktől ami most nincs meg annyira.
Laporta és Pep alatt valószínűleg meg volt mondva a játékosoknak, hogy kuss, mert akkor valahogy a játékosok is jobban kezelték a médiát. Nem? Vagy rosszul emlékszem és akkor is voltak üzengetések? De az is lehet csak jó példát vettek a vezetőiktől ami most nincs meg annyira.Castiel írta:komolyan nem értem miért kell ezt???
Iniesta miért mond ilyet... Mondjuk azon sem lepődnék meg, ha a sajtó "adta" volna a szájába... mindegy is... ne Madriddal foglalkozzunk... csacsogjanak csak a kameráknak, meg a photomaschineknek
Mi meg majd a pályán... ennyi
és ott is beírnák a szerződésébe, h NEM ISZIK, mint a fradinál.LG írta:http://www.hatharom.com/2013/06/11/deta ... apott?eb=1
Ő ajánlatot kapott, a Real pedig edzőt keres...csak véletlen egybeesés lenne?Nem hinném...
Egyébként örülnék neki, ha odamenne, mert akkor sportszerű klasszikusokat láthatnánk, hisz tudjuk neki mennyire fontosak a szabályok.
Na meg a bírókat sem keverné bele a dolgokbaLG írta:http://www.hatharom.com/2013/06/11/deta ... apott?eb=1
Olaszoknál talán. Szóval Milan, Inter simán köré építené a csapatát. Az él bajnokságok él csapatainál én sem tudom elképzelni, még a franciáknál is megvannak már a húzó emberek.Gareth Tello írta:Sehol máshol nem kapna ilyen szinten szabad kezet, mint itt, és sehol máshol nem lenne akkora király, mint itt.
Francois Gallardo kapcsán érdemes megemlíteni, hogy évekkel ezelőtt ugyanő biztosra állította, hogy Didier Drogba a Barcelonában, John Terry pedig a Valenciában folytatja. Aztán egyik ügyletből sem lett semmi, ha volt egyáltalán ügylet eleve a színfalak mögött.
Sehol máshol nem kapna ilyen szinten szabad kezet, mint itt, és sehol máshol nem lenne akkora király, mint itt.
Edző nincs, de már elköltöttek 90 milliót, ha igazak a hírek.
Ő szerintem ott hibázott, hogy egy olyan csapatba ment ahol nincsen szükség egy olyanra mint ő. Az Inter filozófiája nem nagyon egyeztethető össze Qauresma játékával. Jó hülye döntés volt ez tőle.....Ezt én is megfigyeltem, és szerintem pont emiatt a változás miatt lett ilyen jó játékos. Ha megmaradt volna esztelenül, feleslegesen cselezgető kölöknek, lehet ő is eltűnt volna süllyesztőben, mint pl. a honfitársa, Quaresma.