Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
engem is meglepett és pont ezért nem tartom esélytelennek teljesen. szerintem messi és ini lesz az első 2benMezner2 írta: Szerintem Ini ebbe nem nagyon fog beleszólni,ez CR és Messi között fog eldőlni,és szerintem kettejük között is elég nagy különbség lesz majd.
Persze ugyanezt gondoltuk a FIFA legjobb játékosa választásnál,és végül nevetett a harmadikNem sajnálnám Ini-től,de azért szurkolok,hogy Leo írjon történelmet,majd jövőre megkapja Ini
Szerintem Ini ebbe nem nagyon fog beleszólni,ez CR és Messi között fog eldőlni,és szerintem kettejük között is elég nagy különbség lesz majd.daffy írta:de most sem,hanem az év legjobbjának. véletlenül lehet,hogy az ugyan az lesz. de ha ini kapja,akkor azt fogjátok itt írni,hogy messinél jobb? a fenétSanama írta: Akkor még nem a legjobbnak járt, Daffy.
de most sem,hanem az év legjobbjának. véletlenül lehet,hogy az ugyan az lesz. de ha ini kapja,akkor azt fogjátok itt írni,hogy messinél jobb? a fenétSanama írta: Akkor még nem a legjobbnak járt, Daffy.
Akkor még nem a legjobbnak járt, Daffy.daffy írta:nem! a díj az év legjobbjának jár. szerintem sosem gondolta senki,hogy cannavaro a világ legjobbja,mégis megkapta és még lehetne sorolni.Mezner2 írta:Messi fogja kapni,mert ő a legjobb játékos a világon,a díj pedig a világ legjobb játékosának jár.
Tök más volt akkoriban még a szavazás,,mások is szavaztak amennyire tudom,akkor a szavazó bizottságban csak zsurnaliszták ültek,ez 2010ben változott,onnantól szavaznak a csk-k szöv.kapok,és firkászok,ezért sem volt annyira meglepő Messi aranylabdája számomra akkoriban.Átalakult a menete az egésznek,az egyéni teljesítmény került előtérbe,és a megnyert titulusok utána.Hogy ez jó,vagy rossz volt? szerintem jó,mert ez egy egyéni díj,melynek nem az a neve,hogy "aki a legtöbb trófeát nyerte a csapatával díj"daffy írta:nem! a díj az év legjobbjának jár. szerintem sosem gondolta senki,hogy cannavaro a világ legjobbja,mégis megkapta és még lehetne sorolni.Mezner2 írta:Messi fogja kapni,mert ő a legjobb játékos a világon,a díj pedig a világ legjobb játékosának jár.
nem! a díj az év legjobbjának jár. szerintem sosem gondolta senki,hogy cannavaro a világ legjobbja,mégis megkapta és még lehetne sorolni.Mezner2 írta:Messi fogja kapni,mert ő a legjobb játékos a világon,a díj pedig a világ legjobb játékosának jár.
Firkászok, játékosok és edzők.visca el barca írta:én tök hülye vagyok ehhezaz aranylabda az amire a szövetségi kapitányok szavaznak?
vagy itt firkászok voksolnak?
blupatrik írta: Hát,érdekes kommentek születtek,annyi szent...Sokan nem igazán tudják hogy mi az a foci
még szerencse, hogy te értesz.blupatrik írta: CR?Hogy került fel a listára?Inkább Pirlo vagy Xavi...
Hát,érdekes kommentek születtek,annyi szent...Sokan nem igazán tudják hogy mi az a foci,hogy Messi mit jelent a Barcának,és hogy ez egy egyéni elismerés...Messi esélyesebb mint Ini, hiába a legzseniálisabb játékos, amíg itt van Messi, nagyon nehéz lesz nyernie.CR?Hogy került fel a listára?Inkább Pirlo vagy Xavi...Tippelnék egyet,a szavazás százalékos eloszlására: Messi 45% Iniesta 40% , és mivel sok a homokos aki szerelmes a nyálgépbe, Cr:15%.Szerintetek ma este ki hány %-ot kap a szavazáson?Game90 írta:Vitaindítónak:
http://kompany.blog.nepsport.hu/archive ... anylabdas/
Első mondatcsababarca írta:Én nagyon félek hogy nem merik Messinek odaadni 4.szerre.
Ne legyen igazam,de szerintem odaadják Ronaldonak.
én meg initmessideco írta:Kizártnak tartom, hogy ne Messi kapja, simán őt érzem a legesélyesebbnek![]()
fogadd megNe legyen igazam,de szerintem odaadják Ronaldonak
egyre inkább azt gondolom,hogy cr 3. lesz. viszont hogy messi nyer vagy ini,az nagy kérdés. a díj számomra akkor vált "hiteltelenné",amikor már összevonták az év játékosa díjjalGame90 írta:Vitaindítónak:
http://kompany.blog.nepsport.hu/archive ... anylabdas/
Ilyet én is akarok, hogy csináltad?Egyébként KUR.AJÓ!nagyiibarca írta:Az én csapatom:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 4398_n.jpg