Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem meg az fura hogy Xavi és Neymarnak csak nem tudták a teljes nevüket.miihii írta: Egy kicsit fura, h a Lionel és a Messi külön hasáb, a Cristiano Ronaldo meg ugyanabba sorolandó
Gondolom azért, mert mind a kettő keresztnév. Van még utána a dos Santos Aveiro.miihii írta:[Egy kicsit fura, h a Lionel és a Messi külön hasáb, a Cristiano Ronaldo meg ugyanabba sorolandó
Bestbarca írta:...
Szerintem Casillas is bőven megkérdőjelezhető. Az EB-n jó volt, de a Reallal szerintem élete egyik legrosszabb éve volt a 2012-es. A legnagyobb baj azzal 3 v. 4-el akiket te is írtál meg az, hogy nem véleményes, hogy a posztjukon volt nála jobb, hanem egyértelmű, kb. 10-ből 8-an nem tették volna be őket, maradék 2 is csak azért, mert nem követi igazán a labdarúgást, csak az EB-t látta, és ott jól voltak, illetve Marcelonál ez sem lehet az indok, ő rejtély számomra.Sanama írta: Fifa 11-ből szerintem 3 embert lehetne kicserélni: Alonso-Alves-Marcelo +1 pedig Pique, akkor összesen 4. a többivel azért én egyetértek.
De azt se értem, aki Cesc-et berakja az év csapatába... Na mind1.
Ha meg Falcaot szidják, akkor RvP-re is simán lehet mondani, hogy nagy blamát tolt az eb-n, de ez a rész kevésbé érdekel már engem személy szerint
Hát mondjuk Fábregásról sokat gondolkodtam, de hát jó emlékeim vannak róla. Jó meccsei voltak. Xavit rösstelltem berakni a TOP11 be. Más KK pedig így nem nagyon jut eszembe,aki ideférne.Sanama írta: De azt se értem, aki Cesc-et berakja az év csapatába... Na mind1.
Ha meg Falcaot szidják, akkor RvP-re is simán lehet mondani, hogy nagy blamát tolt az eb-n, de ez a rész kevésbé érdekel már engem személy szerint
Elolvastam énis ezt a hatháromos cikket, és tényleg eléggé egyezik.LG írta:http://www.hatharom.hu/article/3b7f55-k ... di-csapata
Ez is a te csapatodhoz áll közelebb, mint a Fifáé.
Fifa 11-ből szerintem 3 embert lehetne kicserélni: Alonso-Alves-Marcelo +1 pedig Pique, akkor összesen 4. a többivel azért én egyetértek.LG írta:http://www.hatharom.hu/article/3b7f55-k ... di-csapataDr.Dre írta:....
Ez is a te csapatodhoz áll közelebb, mint a Fifáé. Én teljesen egyikkel sem értek egyet, de ez a csapat, vagy a te csapatod úgy gondolom még mindig sokkal reálisabb, mint Fifa ámokfutása. Eleve, hogy képzelik, hogy csak a spanyol bajnokságból válogatnak be játékosokat? Erős a PD, na de nem ennyire. Azt ajánlom azoknak, akik ezt az álom 11-et összehozták, hogy soha többet ne foglalkozzanak semmivel, aminek egy kis köze is van labdarúgáshoz.
http://www.hatharom.hu/article/3b7f55-k ... di-csapataDr.Dre írta:....
És most tényleg nem kötekedésből, de igazából Figo, és Cannavaro sem azért kapott az adott évben Aranylabdát, amit a Reallal mutatott. Előbbiben a Barcával, utóbbi a Juveval, illetve a válogatottjukkal mind2en remekül szerepeltek. De a realos teljesítménye egyiknek sem olyan volt, amilyenért Aranylabda járt volna, de főleg utóbbinak nem.messideco írta:
Problem?
Nekem CR arckifejezései kifejezetten tetszenek...Kardi írta:http://www.youtube.com/watch?v=Gm0QOZFn3a8
2:54-nél a mi Orbán Viktorunk is állva tapsolja Messit...feldobta az estémet ez a videó!
Ezzel nagyon egyet értek, én ezért sem "pörgök" ezen az Aranylabda dolgon, mert már alapból egy csapatsportban egyénid díjakat elég nehéz kiosztani, s ahogy írod is ezt a díjat támadó kaphatja "csak" meg.daffy írta:engem nem a viták érdekelnek. azért írtam,mert kimondva,kimondatlanul,ezt a díjat csak támadó kaphatja. ezért,legalább egy legjobb védekező játékos elismerést hoznék létre,mint az nba-ben,hogy legyen esélye a védőknek és a kapusoknak is nyerni valamit. nagyon nem szeretem a legjobb játékos kifejezést használni,mert nem mondjuk,hogy miben a legjobb. támadásban az. védekezésben,védésben nem. aki meg abban a legjobb,az nincs díjazva. én ezt szeretnémcsababarca írta: Persze hogy szubjektív. Mint az Oscar-díj. Legjobb film, de ott sincsenek kategóriák, ott meg egy vígjáték nem fog nyerni soha.
El kell fogadni a végeredményt és kész,változtatni nem lehet rajta.
Ugyan így örültem volna Iniesta sikerének is, ő is megérdemelte volna.
BL-ben díjazzák ezeket a posztokat külön,ott ugyanúgy megy a fújolás mindig,hogy miért ő,a másik jobb volt...
Igen, ezt adom. Szerintem is jobb lenne egy ilyen rendszer,lehet majd egyszer bevezetik.daffy írta:engem nem a viták érdekelnek. azért írtam,mert kimondva,kimondatlanul,ezt a díjat csak támadó kaphatja. ezért,legalább egy legjobb védekező játékos elismerést hoznék létre,mint az nba-ben,hogy legyen esélye a védőknek és a kapusoknak is nyerni valamit. nagyon nem szeretem a legjobb játékos kifejezést használni,mert nem mondjuk,hogy miben a legjobb. támadásban az. védekezésben,védésben nem. aki meg abban a legjobb,az nincs díjazva. én ezt szeretném
engem nem a viták érdekelnek. azért írtam,mert kimondva,kimondatlanul,ezt a díjat csak támadó kaphatja. ezért,legalább egy legjobb védekező játékos elismerést hoznék létre,mint az nba-ben,hogy legyen esélye a védőknek és a kapusoknak is nyerni valamit. nagyon nem szeretem a legjobb játékos kifejezést használni,mert nem mondjuk,hogy miben a legjobb. támadásban az. védekezésben,védésben nem. aki meg abban a legjobb,az nincs díjazva. én ezt szeretnémcsababarca írta: Persze hogy szubjektív. Mint az Oscar-díj. Legjobb film, de ott sincsenek kategóriák, ott meg egy vígjáték nem fog nyerni soha.
El kell fogadni a végeredményt és kész,változtatni nem lehet rajta.
Ugyan így örültem volna Iniesta sikerének is, ő is megérdemelte volna.
BL-ben díjazzák ezeket a posztokat külön,ott ugyanúgy megy a fújolás mindig,hogy miért ő,a másik jobb volt...
Persze hogy szubjektív. Mint az Oscar-díj. Legjobb film, de ott sincsenek kategóriák, ott meg egy vígjáték nem fog nyerni soha.daffy írta:számít itt minden,mivel nincsenek megállapítva szempontok,így mindenki szubjektíven azt vesz figyelembe,amit akar. messi a legjobb. igen,de miben? kapusnak esélye nincs. én megbontanám a díjat vagy valami díjat és külön adnék kapus,védő,kp-s és támadó elismerést. úgy is sok múlna az egyéni szimpátián,de legalább a nem támadó játékosoknak is megérné öltönyt húzni