Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem ide vág, de írtam Neked games topicban!csababarca írta:[Akik ilyeneket mondanak,azok nem látták ezt a listát, plusz fogalmuk sincs mit jelent a bunda,csalás szó.
Nekik a bunda,csalás= nem az nyert,akinek én drukkoltam.
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, mégegyszer mondom,ez az év teljesen egyértelmű volt.
Látod ebben nagyon egyet értünk. Viszont ennyi gólt nem nagyon szoktak lőni egy szezonban,és az aranylabdát többnyire csatároknak adják,kevés kivételtől eltekintve. Nem piszkálódásból írom de pld. Cannavaro aranylabdája egyike a világtörténelem legnagyobb rejtélyeinekEszterke írta: Realosként is azt mondom, hogy annak a golyóbisnak egy helyen kellene most lennie, és az bizony Adrés Iniesta keze.
Maradnia kellett volna annak a rendszernek, ami 2010-ig volt, és akkor nem lennének ilyen viták. Hozzáteszem, CR akkor sem nyert volna többet, hanem Iniesta biztosan, Xavi vagy Sneijder valószínűleg Aranylabdás lenne.daffy írta:számít itt minden,mivel nincsenek megállapítva szempontok,így mindenki szubjektíven azt vesz figyelembe,amit akar. messi a legjobb. igen,de miben? kapusnak esélye nincs. én megbontanám a díjat vagy valami díjat és külön adnék kapus,védő,kp-s és támadó elismerést. úgy is sok múlna az egyéni szimpátián,de legalább a nem támadó játékosoknak is megérné öltönyt húznicsababarca írta:Ha megnézitek a táblázatot,akkor látni,hogy most még a média is ő rá szavazott nagy fölénnyel. Tavaly vagy tavalyelőtt a média szerint nem ő nyert volna, most mindhárom kategóriában ő nyert,ahogy átfutottam gyorsan.
Nincs is kérdés. teljesen egyértelmű volt ez az év, hogy ő a legjobb.
És én ezt a nemzetközi porondos dolgot sosem fogom megérteni,hogy miért kéne annyira számítania. Egyrészt egy EB-évben akkor esélye se lenne európain kívülinek nyerni,másrészt azért kiadják szépen a díjakat elég felkapott körülmények között.
Akik ilyeneket mondanak,azok nem látták ezt a listát, plusz fogalmuk sincs mit jelent a bunda,csalás szó.Bestbarca írta:Amúgy vicces,hogy egyesek bundáról beszélnek...A szavazás után kb rögtön fent voltak hogy hogyan is alakult ki ez az eredmény...Minden szavazat névvel ellátva...Ha valaki elárulja nekem,hogy ezen hogyan lehet csalni...Azért eléggé nagy visszhangja lenne annak,ha kiderülne,hogy egy Steven Gerrard nem is Messire szavazott első helyen,hanem Cr-re és meghamisították...És nyílván elképzelhető hogy megtörténik ilyen...
számít itt minden,mivel nincsenek megállapítva szempontok,így mindenki szubjektíven azt vesz figyelembe,amit akar. messi a legjobb. igen,de miben? kapusnak esélye nincs. én megbontanám a díjat vagy valami díjat és külön adnék kapus,védő,kp-s és támadó elismerést. úgy is sok múlna az egyéni szimpátián,de legalább a nem támadó játékosoknak is megérné öltönyt húznicsababarca írta:Ha megnézitek a táblázatot,akkor látni,hogy most még a média is ő rá szavazott nagy fölénnyel. Tavaly vagy tavalyelőtt a média szerint nem ő nyert volna, most mindhárom kategóriában ő nyert,ahogy átfutottam gyorsan.
Nincs is kérdés. teljesen egyértelmű volt ez az év, hogy ő a legjobb.
És én ezt a nemzetközi porondos dolgot sosem fogom megérteni,hogy miért kéne annyira számítania. Egyrészt egy EB-évben akkor esélye se lenne európain kívülinek nyerni,másrészt azért kiadják szépen a díjakat elég felkapott körülmények között.
Az egész linket jelöld ki, ne csak az aláhúzott részre kattintsDr.Dre írta:Miért nem birom megnyitni? :O 404-es hibát ir ki!ab1daL írta:A szavazatok:
http://www.fifa.com/mm/document/ballond ... ountry.pdf
Miért nem birom megnyitni? :O 404-es hibát ir ki!ab1daL írta:A szavazatok:
salas9 írta:Ergó ezért nem lehetett Falcao a győztes, mert ő barátságos mérkőzésen lőtte. De akkor miért nem úgy van megoldva, hogy CSAK olyanokat vegyenek fel a listára aki tétmérkőzésen szerzett...
Azért Casillas sem gyenge... 1.hely Ramosfcbarca0827 írta:Ezt mindig olyan jó böngészni, vannak finomságok. Például Aruba csapatkapitánya Busquetset tette a 3. helyre.ab1daL írta:A szavazatok: http://www.fifa.com/mm/document/ballond ... ountry.pdf
A bahamai Sheldon Longley pedig mindhárom szavazatát No Vote-ra adta.
Amúgy, ha nem lenne összevonva ez az aranylaszti téma, akkor szerintem az utóbbi 4 év így nézett volna ki: Messi, Xavi, Messi, Iniesta. Így meg nem volt kérdés, hogy most is Messi kapja, egyértelműen a világ felett áll jelenleg.
De, azért: Inieeeesta, Inieeeesta, Inieeeesta!!!
Ezt mindig olyan jó böngészni, vannak finomságok.ab1daL írta:A szavazatok: http://www.fifa.com/mm/document/ballond ... ountry.pdf
Kösziab1daL írta:A szavazatok:
Egy kis információ, a Puskás-díj feltételeiről: a mérkőzés fontossága (felnőtt válogatott találkozón, konföderációk által kiírt sorozatokon és élvonalbeli nemzeti bajnoki találkozókon elért gólok számítanak, a fontosabb gól a jobb).Gareth Tello írta:Stoch.
csak hogy ez semmit nem számít, ott volt az a 2010es eset, ahol tudjuk mi történt, szóval emiatt esélytelen hogy Iniesta kapja bármikor is, mivel Iniesta soha nem fog a Barcán belül Messi fölé nőni és hát, akkor már csak a válogatott marad ott meg hiába nyeri meg a VB-t, EB-t még így sincs esélye.Eszterke írta:Furcsának tartom, hogy ti Barcások jobban örültök annak, hogy Messi nyerte. Reálosként is azt mondom, hogy annak a golyóbisnak egy helyen kellene most lennie, és az bizony Adrés Iniesta keze. Mert igaz ugyan, hogy CR7 La Ligát nyert, de sem ő, sem Messi nem tudott nemzetközi szinten eredményt felmutatni, míg Iniesta EB-t nyert (nem először), folyamatosan nyomja az asszisztokat a Barcában, ezenkívül kiváló játékos.
Pedig Cunci erőlködik, hogy értelmes fejet vágjon. Most majd megint szomorú lesz? Neeee.
Érdekes, Messi fölényére mondjuk számítottam, de azt gondoltam, Zselé és Ini között szorosabb lesz a verseny.visca el barca írta:A Fifa.com nyilvánosságra hozta a végeredményt, amely szerint Lionel Messi a szavazatok 41,60%-át, Cristiano Ronaldo a 23,68%-át, míg Andrés Iniesta a 10,91%-t kapta meg.
Falcaóra azt hittem először, hogy Nesta.