Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az, h Te magadat eme csürhe tagjának vallod, a Te dolgod, én pedig különbnek tartom magam, és nem tartozom ebbe a csürhébe, akkor sem, ha kulturáltan kinyilvánítom a véleményemet a Madridról és egyetértek azzal, h nevetséges az átigazolási politikájuk és a "mi vagyunk a Real Madrid" stílusok. Hányok tőle, ezen pedig semmi nem változtat.jelwaz írta:Lehet szidni a madridistákat, de a barcások se különbek (legalábbis Magyarországon biztos). Persze a hófehérkéket nehéz megverni hülyeség terén, a mi társaságunknak sikerül megszorongatni őket. Jelenleg ez a két legnagyobb csürhe, és ezt arra alapozva is mondom, hogy az utcán miket látok, hallok ezektől (mindkét féltől).
Ez is általánosítás, aki látja a focit, azt is látta, h piszok erős a Bayern és h nagyszerű focit játszik a Dortmund, és ez nem csak az utóbbi két hétben lett belátva.jelwaz írta:Valahol gyönyörű, és nagyon örülök a saját égésünknek is (lehet fújolni). Olyan szájkarate és önmagukat lejárató érvelések mentek a két tábor közül arról, hogy melyik a világ legjobbja, hogy közben jött két csapat, csendben dolgozva, akik 90 perc alatt úgy lerendeztek egy BL elődöntőt a világ 2 "legjobbja" ellen, hogy a második mérkőzésnek értelme sincs. Úgy állítottuk be, mintha ez a 2 csapat létezne a futball terén, és az UEFA vagy az egyiket tolja vagy a a másikat, mintha mások nem is indulnának, lennének.
Szerintem is.jelwaz írta:Azon ment a vita, hogy a sunyi színészkedés vagy a patkány odarúgások a súlyosabb vétség, meg hogy ki miért kényszerül arra, amit csinál. Röhejes.
Nem csak gazdasági döntés, szerintem szakmai is, nem a vásárlással van a gond, hanem az ezzel kapcsolatos szurkolói hozzáállással. Aki most gyenge, az kuka, akinek van pár jó meccse, na az kell ide, több 10 millióért. Ugyan...jelwaz írta:Könnyű madridékat bántani, attól, hogy ők a bevásárlásban látják a megoldást még nem lesznek rosszabbak, se jobbak. Ha nincs olyan utánpótlásuk, akkor miért ne vennének játékost? Vagy érjék be annyival, ami most van? Ezt ti se gondoljátok komolyan. Az hogy mi kineveljük és nem befutott korukban vesszük meg őket egy gazdasági döntés is. Szerencsés dolog, hogy ettől éppenséggel szerethetőbb egy csapat, de unom az álszenteskedést.
Közel sincsenek itt úgy szidva a játékosok, közel sem, mint a másik csürhénél. Az utánpótlásunkról valóban lehet vitatkozni, mert nem nagyon emlékszem, h valaha is ekkora súlyt nyomtak volna a csapatban.jelwaz írta:Itt olyan minősíthetetlen hangnemben vannak lehurrogva a játékosok, mint hogy nulla, trágya, hulladék (persze ebben semmivel sem különbözünk másoktól), nehezen képzelem el, hogy ilyen szavakkal illethető saját nevelésű játékosok mellett hányan lennének itt, akik azt mondják, hogy ne inkább vásároljunk. Mellesleg mindig is nagy mellénnyel vertük a mellkasunkat, hogy milyen különleges az utánpótlás nevelésünk, ami igaz is, de mivel a többi csapatnak nem olyan, ők más megoldásra kényszerülnek.
Ezzel egyet tudok érteni, Pep-ben rohadtul utáltam az álszent, színészkedő, képmutató magatartását. A "nem beszélünk a bíróról" és a "mindenki nagyszerűen teljesített" nyilatkozatoktól rosszul voltam a végére.jelwaz írta:Inkább sepernénk a saját házunk táján. Sokszor felhoztam már, de Pep helyett a jelentős többség Mourinhot akarta. Azt az embert, aki ugyanolyan sportszerűtlenül viselkedett korábban is (velünk is, pl. Chelsea-Barca). Most, hogy a Madridnál van meg hirtelen patkány meg féreg, de igazából nem másabb, mint korábban, csak így jobban fáj. Jó, Pep zsákbamacska volt, bejött (ne menjünk bele, hogy miért), nem lehetett előre tudni. De a távozásával azt hittük, hogy feltaláltuk a spanyolviaszt, Pep elültette a tiki-takát, innentől mi vagyunk a legjobbak örökre... Mostantól majd kinevezhetjük a másodedzőket folyamatosan, mert mi a Barca vagyunk és mi neveljük ki a világ legjobb edzőit is.
Azért pökhendiskedni nagyon tudunk. Az oly sokra tartott Pep volt az, aki pl. nem szabott gátat a színészkedésnek. Aki majdnem ugyanolyan hibás a két klub közti elmérgesedett helyzetért, mint a portugál. Aki számos vitára ad okot játékos ügyletekben és akinek nem egyedüli érdeme a legsikeresebb korszaka a Barcának (ami egyáltalán nem egyenértékű a legdicsőbbel). Pep egy papoló álszent volt. Nem Messi a csapat és hasonlók, közben meg ő lett a kiskirály, aki ha játszani akar játszik, ha szélen, akkor szélen, ha nem akarja, hogy Ibra legyen előtte, akkor nem ő lesz előtte. Vissza nem pofázott volna Mounak, tette a gáláns lovagot, aztán egy töketlen interjúban valahogy próbálta kiosztani, de csattanós választ nem tudott adni a pályán neki (utolsó 2 évben). Elhagyta a süllyedő hajót, de olyan csinadratta keretében, hogy jó, hogy meg nem koronázták. Az, hogy idén megnyerjük a bajnokságot (remélhetőleg) annyira nem a mi érdemünk. Nem akarom elvenni a csapat érdemeit, de nagyban hozzájárult sok egyéb, tőlünk független dolog. Megvertük egyáltalán a Realt ebben a szezonban?
Mondjuk Te utáltad Laportát is, Gaspartot is és gondolom Nunezt is. Akkor ki lenne a megfelelő és milyen intézkedésekkel?jelwaz írta:A Pep érának az utolsó évei és Rosell elnökségének teljes szakasza leminősítette ezt a klubot, pillanatnyilag csak "Un club" és nem "Més que un club". Ennél még Gaspart idején is jobb volt.
Én is de én abból a szempontból örülök, hogy ez a hidegzuhany talán végre ráébreszt pár embert arra, hogy a taktikánk fölött igeni eljárt az idő és, hogy Messi mellé igenis kell egy másik labdazsonglőr.Valahol gyönyörű, és nagyon örülök a saját égésünknek is (lehet fújolni).
Átnézel te néha a másik oldalra? Megint el akarják adni a fél csapatot...Ha nincs olyan utánpótlásuk, akkor miért ne vennének játékost? Vagy érjék be annyival, ami most van? Ezt ti se gondoljátok komolyan.
Igen. Nekem is néha emlékeztetni kell pár embert, hogy a klub legnagyobbjai igazolások voltak: Koeman, Rivaldo,Ronaldinho, Cruyff, Kubala, Kocsis,Czibor stb.Mellesleg mindig is nagy mellénnyel vertük a mellkasunkat, hogy milyen különleges az utánpótlás nevelésünk, ami igaz is, de mivel a többi csapatnak nem olyan, ők más megoldásra kényszerülnek.
Igazad van, de remélem odaát is hirdeted az igét a 9 bl-ről meg az X bajnokságrólREMY írta:500 év múlva is a Pep éri lesz felhozva? Ezen az időszakon kívül nem is volt Barca? Igen, szép, és egyedülálló volt az a pár év, de könyörgöm a Történelmetek nem abból a 3 évből áll. Legalábbis szerintem.
500 év múlva is a Pep éri lesz felhozva? Ezen az időszakon kívül nem is volt Barca? Igen, szép, és egyedülálló volt az a pár év, de könyörgöm a Történelmetek nem abból a 3 évből áll. Legalábbis szerintem.sörvirsli írta: Na és Pep 3 év alatt?Erről ennyit.
Azért a körülményeket is illik megnézni. Mourinho nagyon mélyről hozta fel a Madridot. Nem sikerült döntőbe jutnia, de azért háromszor ott voltak az elődöntőben, míg korábban évekig már a 16 között búcsúztak, olykor középcsapatok ellen. Meg azért edzősködése második felében rendre levert minket az egymás elleni párharcokon.sörvirsli írta: Mit is ért el a special zero 3 év alatt?
Egy bajnoki,egy szuperkupa meg talán egy királykupa?
Na és Pep 3 év alatt?Erről ennyit.
A legszebb benne az ok-okozati összefüggés...tehát, h Perez meg is csinálta és meg is fogja csinálni, egymást hergelik a szurkolótáborral.socio66 írta:hihetetlen a madridista hozzáállás.
alig telt el három év azóta, hogy euro százmilliókból kicserélték szinte a keretük lényegi részét, most megint ők lesznek a 'nyár királyai', legalábbis a szurkolók reményei szerint..
utálok általánosítani velük kapcsolatban, de ebben a tekintetben ilyen rossz felfogású szurkolótábor aligha van.
Egy hosszabb cikkben azt mondta a végén, h Angliában szeretik. Van némi "énkép" zavar a palinál.Alcantara írta:http://www.hatharom.com/2013/04/30/mour ... zasat?eb=2
Alaposan feladta a leckét az utolsó mondata!
Létezik az a hely a földön?
Szegény Lewandowskin tényleg bosszút állt, kb 10 percenként könyökölte le a lengyelt.
Na igen, hasonlót már megízlelhettünk épp Jo5é Intere ellen (Bojan gólja) meg tavaly a cselszkij ellen is (Leo büntetője), egy kicsit erős lenne még egy ilyen szitu, h mondjuk 3:0-nál a 92. percben AS luftot rúg fél méterről...Replay írta:Ha tényleg vége lesz a Mourinho időszaknak, akkor nemhogy BL-t nem tudott nyerni, de még döntőbe se tudtak bejutni.
Pedig most minden esélyük megvolt.
Őszintén bízom benne, hogy ezzel lezárult Mourinho spanyolországi időszaka.
Mellesleg így a legborzasztóbb kiesni, azért bármi legyen holnap, remélem, nem 3-0-val esünk ki.
Egy Bl győztes siker edző, aki szerintem ezerszer szimpatikusabb, és "emberiben" is viselkedőbb mint a portugál (aki állandóan csak bíráskodással foglalkozik).Szerintem jól jár vele a madrid.salas9 írta: Ha már real madrid. Donato Di Campli, az olasz Marco Verratti ügynöke ma utazik tárgyalni a spanyol fővárosba. A hírek szerint a PSG elfogadná a madrid által ajánlott 25 milliót. (Ancelotti szerintem egyre közelebb van a fehérekhez...)
ha szerinted egy profi bíró, aki vezetett már minden szinten, minden sorozatban szinte minden csapatnak mérkőzést, azért fogja hátráltatni az egyik csapatot, mert annak nemzetével voltak a hazájának súrlódásai a történelemben, akkor nincs miről beszélnünk.Mezner2 írta:aki ismeri kicsit a két ország történelmét az tudja,hogy ez egy alapjaiban hibás döntés
Tegnap még nem tudott edzeni, ám a hírek alapján ma reggel már igen így biztosan kezdő lesz holnap. Dortmundi oldalon Gündogannak és Götzének volt kisebb sérülése de bevethetőek lesznek, ellenben Piszczek lemaradhat a visszavágóról. Ma vizsgálják ki tüzetesebben.sörvirsli írta:CR amúgy játszik?
ühüm,ühüm,ebben az egészben amit leírtál csak annyi a szépséghiba,hogy én sehol nem mondtam,hogy ezt azért tette az UEFA merthogy....socio66 írta:a sorsolás után az volt a konklúzió, hogy az uefa klasszikó-döntőt akar, ehhez képest egy darab ítélet nem volt a két meccsen ami ezt segítette volna, illetve ha volt is, az kiegyenlítődött egy hasonló rosszal, vagy rosszabbal ugye.Mezner2 írta:
ilyenkor nem gondolkoznak el a nagy konspirációkat gyártó emberek, hogy talán mégis a pályán dőlnek el a dolgok?
nem, most megint el kell kezdeni ezt a gyerekes hülyeséget.
miért jó ez?
Mondjuk a cikk írója eléggé nagy képzavarban van (vagy az eredetié).Mezner2 írta:A Marca megszavaztatta az olvasóközönségét,hogy ki a liga legnagyobb színésze,nem meglepő módon a szavazást a Liga leggerinctelenebb,jellemtelenebb "embere",allias Pepe nyerte!!!
Gratulálok neki ehhez a szép egyéni díjhoz!
http://www.futballista.hu/2013/04/28/pe ... -videoval/
Úgy gondolom mindent elmond a csapatról,hogy hétvégén ő viselte a csapatkapitányi karszalagot !
Bár egy kicsit meglep mégiscsak a szavazás eredménye,mert úgy tudtam,hogy széles e világon csak egy csapat van aki színészkedni szokott..
A Marcának még ilyenre is van ideje?Mezner2 írta:A Marca megszavaztatta az olvasóközönségét,hogy ki a liga legnagyobb színésze,nem meglepő módon a szavazást a Liga leggerinctelenebb,jellemtelenebb "embere",allias Pepe nyerte!!!
Gratulálok neki ehhez a szép egyéni díjhoz!
http://www.futballista.hu/2013/04/28/pe ... -videoval/
Kíváncsi vagyok, hogy ha madridista lennél, kaptál-e volna ezért két hetet...shutterisland írta:azért tiltottak ki, mert a kérdések topicban folyó témához (az egyik staff tag átjött e vagy sem) én is hozzászóltam, pedig (másik topicokban) volt róla szól, hogy ez tabu, nem szabad róla beszélni.
én pedig azokat nem olvastam, csak az adott témát, így erről nem tudtam.
instant 2 hét.