Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért gondoltam a Sevillára, hogy a La Ligát szokja, mert azzal nyernék a legtöbbet.palesz77 írta: Vagy Gündogan helyett a Dortmundba, ott és a Poolban tudnám leginkább elképzelni én. De ha Zizu nem rakja ki 1-1 hibája után, és folyamatos peremember lesz, akkor azzal is jól jár már.
Bob mentségére szóljon, hogy ő már előtte is szidta..ferninho írta:Az a baj Bob, hogy te amióta leigazolta a Real a horvátot azóta szidod Kovát...
Vagy Gündogan helyett a Dortmundba, ott és a Poolban tudnám leginkább elképzelni én. De ha Zizu nem rakja ki 1-1 hibája után, és folyamatos peremember lesz, akkor azzal is jól jár már.TripleH írta:Kovának a Sevillába kéne mennie kölcsönbe,
Látom meg is lepődtél.visca el barca írta:swanseas gyerek? kétlem h megválnának tőle, bár tény, hogy idén nem villogott túlzottan...
Én azért olvastam hogy mekkora tehetség, de továbbra sem bizonyított. Meg mint írtam valaki, aki ért hozzá csak kiadott érte egy rakás pénzt.palesz77 írta:Meg is valaszoltad.Bob_Marley írta:Két dolog:
- túlértékelt szóban mire másra lehet gondolni első körben mint az ÉRTÉK?![]()
- te írod sokat látsz benne, szerintem meg nincs benne sok. Egy átlagos focista komoly hibákkal. Ez is nálam túlértékelés, mert nem mutat olyat ami erre predesztinálnáAzt hittem arra gondolsz, hogy a sajto vagy a szakma ertekeli tudasan felul, pedig arrol sose olvastam. A szurkolok velemenye jelen esetben ugyse szamit, mert azt nem szoktad figyelembe venni.
A lassut fejben erted? Meg fizikalisan mi a gond vele? Nem egy magas gyerek, de eleg tomzsi, a Realban az utkozeseket eleg jo aranyban nyerte is, milyen fizikum kene a posztjara?Bob_Marley írta: előrébb meg nekem mindig is lassúnak tűnt. Játékintelligenciája sem olyan hogy tudná kompenzálni az alapvető fizikai hiányosságait.
Meg is valaszoltad.Bob_Marley írta:Két dolog:
- túlértékelt szóban mire másra lehet gondolni első körben mint az ÉRTÉK?![]()
- te írod sokat látsz benne, szerintem meg nincs benne sok. Egy átlagos focista komoly hibákkal. Ez is nálam túlértékelés, mert nem mutat olyat ami erre predesztinálná
A lassut fejben erted? Meg fizikalisan mi a gond vele? Nem egy magas gyerek, de eleg tomzsi, a Realban az utkozeseket eleg jo aranyban nyerte is, milyen fizikum kene a posztjara?Bob_Marley írta: előrébb meg nekem mindig is lassúnak tűnt. Játékintelligenciája sem olyan hogy tudná kompenzálni az alapvető fizikai hiányosságait.
Azt mondta emlékeim szerint, hogy a védelem előtt szeret játszani, az nem feltétlen egy 4-3-3-ban levő vkp-vel egyezik meg. Én speciel 4-2-3-1-ben vagy 4-4-2-ben - Gladbach féle - az egyik középső emberként tudnám elképzelni leginkább, akkor is hátrébb lenne alapból, de nem ő a leghátsó ember mégse. Viszont a stílusa és a képességei alapján mélyebbről indulva hasznosabb tud lenni szerintem, de 4-3-3-ban egyértelműen nem leghátulra való. Ott van pl a Real elleni meccse tavaly nyárról, elég mélyen játszott, mégse vkp-ként, és eszméletlen jó meccset hozott.TripleH írta:Ebbe ugye az a furcsa, hogy Kova saját bevallása szerint pont ott szeret a legjobban játszani.
Én is sokat látok benne amúgy, egyedül fejben vannak problémái szerintem, kérdés, hogy ezt mennyire tudja levetkőzni. Tudásra semmi gond, az meg megspékelve a sebességével, egy baromi jó egyveleget ad(hatna). Csak bátrabban kéne játszania, és ezzel egy időben összeszedettebben..ferninho írta:Ên még mindig rengeteget látok a horvátban, mondjon akárki akármit.
Ja hogy az ára miatt túlértékelt..Bob_Marley írta:Egy tehetségnek kikiáltott ember, aki az Interben sem váltotta meg a világot majd 30+!!!! millióért eligazolt RM-ba és nem játszik az nálam kimeríti a túlértékelt fogalmát. Itt vagyunk x éve és szinte semmi, s 30+ milliót fizettek érte.
Egy tehetségnek kikiáltott ember, aki az Interben sem váltotta meg a világot majd 30+!!!! millióért eligazolt RM-ba és nem játszik az nálam kimeríti a túlértékelt fogalmát. Itt vagyunk x éve és szinte semmi, s 30+ milliót fizettek érte.palesz77 írta:Szerintem az utóbbi időben egyáltalán nem volt, nem tudom miért mondod ezt folyton. A Realban alig játszott, a válogatottból kiszorult, és szinte mindenki egyetért ezzel, nincsenek háborgó hangok nagyon, nem követelik a médiumok az edzők fejét, mert nem játszatják.. Még csak nem is akkora csapatokkal hozzák most össze, a Milant írják, mint esélyest, hogy elvigye kölcsönbe.. Nem is tartják a jövő egyik nagy alakjának tudtommal, én legalábbis nem olvastam ilyet azt se tudom mióta, millió olyan játékos van, akit jobban hypeolnak mint őt..Bob_Marley írta:Semmi bajom nincs vele egyébként, csak túlértékelt.Szimplán egy tehetséges, de kiforratlan játékosról van szó, akinek fejben erősödnie kéne. Ez meg teljesen reális szerintem.
Az Interben még lehet, de ott is elhaltak a hangok az utolsó szezon végére szerintem, én legalábbis sose olvastam róla olyan nagy dicshimnuszokat..
Ebbe ugye az a furcsa, hogy Kova saját bevallása szerint pont ott szeret a legjobban játszani.ferninho írta:Aki látott egy összefoglalót az láthatta, hogy volt egy nagyon komoly lövése Kovacicnak, amit vmi emberfeletti bravúrral szedett ki Trapp.
Állítólag Casemiroval helyet is cseréltek a félidő felénél, így Kova játszott hátrêbb és úgy már egyiknek se ment igazàn, Kova is ekkor adta már ezt a passzt.
Ên még mindig rengeteget látok a horvátban, mondjon akárki akármit.
Szerintem az utóbbi időben egyáltalán nem volt, nem tudom miért mondod ezt folyton. A Realban alig játszott, a válogatottból kiszorult, és szinte mindenki egyetért ezzel, nincsenek háborgó hangok nagyon, nem követelik a médiumok az edzők fejét, mert nem játszatják.. Még csak nem is akkora csapatokkal hozzák most össze, a Milant írják, mint esélyest, hogy elvigye kölcsönbe.. Nem is tartják a jövő egyik nagy alakjának tudtommal, én legalábbis nem olvastam ilyet azt se tudom mióta, millió olyan játékos van, akit jobban hypeolnak mint őt..Bob_Marley írta:Semmi bajom nincs vele egyébként, csak túlértékelt.
Semmi bajom nincs vele egyébként, csak túlértékelt.palesz77 írta:Ini, Busi és Rakitic is adnak el néha hátul hasonlóan rossz helyen labdát, Businak tavaly talán 2 olyan gyenge passza is volt, amiből gólt kaptunk. Nyilván náluk ez ritkaságszámba megy, a horvát mostanában meg olyan, mint MAtS volt tavaly szezon elején, de azt már tényleg nem mosod le magadról, hogy rá vagy szállva..
Nem értek veled egyet, mert Busi gyök kettő lassúsággal felméri hogy mi a csíny és mi nem az. Van hasonló passz, csak nem úgy hogy a csapattársad távolodik az ellenfél meg közelít a passzsávra és 0 erővel megrúgod. De nem is kell hozzá Busi, Rakitic is meg más is tolt volna még kettőt és aztán elpasszolja.visca el barca írta:
ilyen passzból egy barca meccsen van 100.... csak nálunk milliméterre pontosan csinálják a srácok.
ilyen passzból egy barca meccsen van 100.... csak nálunk milliméterre pontosan csinálják a srácok.Bob_Marley írta:Ezen így megakadt a szemem, s tényleg már én szégyellem magam, de annyira Kovacic volt.Megszerzi a labdát és sikerül adnia egy full kockázatos passzt a saját tizenhatosáról 2 ember közé....Grat. Az egy dolog hogy vaj tiszta lövőhelyzet volt, azon kívül meg még passz lehetőség is tiszta ziccere. Felkészülés, de attól még ezért serdülőben is úgy popsin rúgnak, hogy kapud előtt beadod KÖZÉPRE két ellenfél közé mint annak a rendje.
Ezen így megakadt a szemem, s tényleg már én szégyellem magam, de annyira Kovacic volt.
Igen, erre gondoltam én is, nem szoktak négyet cserélni a 19. percbenpalesz77 írta:Szerintem az eredmenyek.com bugos, egy csere nem volt akkor. Csak most, a masodik felidoben.