TripleH írta:Ebbe ugye az a furcsa, hogy Kova saját bevallása szerint pont ott szeret a legjobban játszani.
Azt mondta emlékeim szerint, hogy a védelem előtt szeret játszani, az nem feltétlen egy 4-3-3-ban levő vkp-vel egyezik meg. Én speciel 4-2-3-1-ben vagy 4-4-2-ben - Gladbach féle - az egyik középső emberként tudnám elképzelni leginkább, akkor is hátrébb lenne alapból, de nem ő a leghátsó ember mégse. Viszont a stílusa és a képességei alapján mélyebbről indulva hasznosabb tud lenni szerintem, de 4-3-3-ban egyértelműen nem leghátulra való.
Ott van pl a Real elleni meccse tavaly nyárról, elég mélyen játszott, mégse vkp-ként, és eszméletlen jó meccset hozott.
ferninho írta:Ên még mindig rengeteget látok a horvátban, mondjon akárki akármit.
Én is sokat látok benne amúgy, egyedül fejben vannak problémái szerintem, kérdés, hogy ezt mennyire tudja levetkőzni. Tudásra semmi gond, az meg megspékelve a sebességével, egy baromi jó egyveleget ad(hatna). Csak bátrabban kéne játszania, és ezzel egy időben összeszedettebben..

Ami nem biztos, hogy egy ekkora csapatban össze fog jönni neki, meg lehet sehol se. De a Poolos híreknek örültem is, Klopp kezei alatt, és Can mellett baromi jó helye lett volna szerintem - Dahoudnak szintén, kb egy poszt a két játékos szerintem -, de arra már nincs sok esély ugye.
Bob_Marley írta:Egy tehetségnek kikiáltott ember, aki az Interben sem váltotta meg a világot majd 30+!!!! millióért eligazolt RM-ba és nem játszik az nálam kimeríti a túlértékelt fogalmát. Itt vagyunk x éve és szinte semmi, s 30+ milliót fizettek érte.
Ja hogy az ára miatt túlértékelt..

Így már kicsit más, bár arról meg nem ő tehet, hogy ennyit adtak érte. Viszont ezen kívül sehol nincs túlértékelve szerintem, legalábbis én még nem találkoztam semmi olyan cikkel, vagy véleménnyel, ami alapján ez lenne elmondható.