Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.29. 20:51:15

Én nem hiszem hogy bárkit szidtam volna, max kritizáltam. Meg is indokoltam miért tartom túlértékeltnek és a csapatokban is betöltött szerepek is eddig igazolják, hogy nagyobb a füstje mint a lángja, nem volt alapember az Interben sem.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.29. 19:53:34

Nekem nem fontos, hogy a Real jól járjon ezzel.. :mrgreen: Lényeg, hogy ő hozza ki magából ami benne rejlik, ahhoz meg nem feltétlen a La Liga kell, jó lehetne ő máshol is, ha fejben felnő a feladathoz. De még a Realnál sincs veszve neki semmi, csak ahhoz az kell, hogy Zizu bízzon benne, ezt éreztesse is a vele, és akkor szép lassan szerintem felvenné a ritmust is és visszatérne az önbizalma is.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.29. 19:39:14

palesz77 írta: Vagy Gündogan helyett a Dortmundba, ott és a Poolban tudnám leginkább elképzelni én. De ha Zizu nem rakja ki 1-1 hibája után, és folyamatos peremember lesz, akkor azzal is jól jár már.
Azért gondoltam a Sevillára, hogy a La Ligát szokja, mert azzal nyernék a legtöbbet.
palesz77

2016.07.29. 19:30:44

ferninho írta:Az a baj Bob, hogy te amióta leigazolta a Real a horvátot azóta szidod Kovát...
Bob mentségére szóljon, hogy ő már előtte is szidta.. :D
TripleH írta:Kovának a Sevillába kéne mennie kölcsönbe,
Vagy Gündogan helyett a Dortmundba, ott és a Poolban tudnám leginkább elképzelni én. De ha Zizu nem rakja ki 1-1 hibája után, és folyamatos peremember lesz, akkor azzal is jól jár már.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.29. 19:20:09

Kovának a Sevillába kéne mennie kölcsönbe, ott most nagyon jó lehetősége lenne fejlődni és játszani folyamat, pláne hogy ha hasonló mentalításban lesznek játszatva mint Chile.
ferninho
Madridista

2016.07.29. 18:59:57

Az a baj Bob, hogy te amióta leigazolta a Real a horvátot azóta szidod Kovát...

Én nagyon örülök neki, hogy nálunk van, ha tudnám ilyen lesz nálunk az első éve akkor is leigazolnám újra.
Sajna neki az edzőváltás nagyon betett, Zizounak ott nagyon eredménykényszer volt végig és nem tudott vele érdemben próbálkozni.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.29. 16:40:50

fel is húzta a csapat átlagéletkorát 18.49-ről, 19.12-re :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.29. 15:27:20

visca el barca írta:swanseas gyerek? kétlem h megválnának tőle, bár tény, hogy idén nem villogott túlzottan...
Látom meg is lepődtél. :D

Szó volt róla régebben, valami csatár kellett, én örülök neki, bírom a rasztákat. Nagyon fontos szakmai szempont. :D
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.29. 15:20:24

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Két dolog:
- túlértékelt szóban mire másra lehet gondolni első körben mint az ÉRTÉK? :D
- te írod sokat látsz benne, szerintem meg nincs benne sok. Egy átlagos focista komoly hibákkal. Ez is nálam túlértékelés, mert nem mutat olyat ami erre predesztinálná
Meg is valaszoltad. :D Azt hittem arra gondolsz, hogy a sajto vagy a szakma ertekeli tudasan felul, pedig arrol sose olvastam. A szurkolok velemenye jelen esetben ugyse szamit, mert azt nem szoktad figyelembe venni.
Bob_Marley írta: előrébb meg nekem mindig is lassúnak tűnt. Játékintelligenciája sem olyan hogy tudná kompenzálni az alapvető fizikai hiányosságait.
A lassut fejben erted? Meg fizikalisan mi a gond vele? Nem egy magas gyerek, de eleg tomzsi, a Realban az utkozeseket eleg jo aranyban nyerte is, milyen fizikum kene a posztjara?
Én azért olvastam hogy mekkora tehetség, de továbbra sem bizonyított. Meg mint írtam valaki, aki ért hozzá csak kiadott érte egy rakás pénzt.

Nem égimeszelő, de nekem nem tűnik tömzsinek (és nem kell feltétlen 2 méteresnek lenni, Kanté full alacsony és arrébb rak mindenkit, Matuidi dettó. Inkább elnyomják, erre értettem. Bár bevallom idén nem sokat láttam, mert hát nem is játszott. :lol: Lassúságot pedig fejben is értem.

Abban megegyezhetünk szerintem, hogy ez az igazolás az év egyik legrosszabb igazolása volt ár/játékidőt figyelembe véve.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.29. 14:18:09

:shock:

ez azért elég meglepő. oké a swanseaban elég gyengén muzsikált, de ahogy látom ott sincs túl nagy csatárkínálat, szóval abszolút érthetetlen, h kölcsönadták... de hát kit érdekel :D lyonban anno azért elég jó volt, ha csak a 70%-át hozza annak egy évig én már boldog leszek :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.07.29. 13:07:45

Swansea striker Bafetimbi Gomis has signed for Marseille on a season long loan deal.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
palesz77

2016.07.29. 10:16:09

Bob_Marley írta:Két dolog:
- te írod sokat látsz benne, szerintem meg nincs benne sok. Egy átlagos focista komoly hibákkal. Ez is nálam túlértékelés, mert nem mutat olyat ami erre predesztinálná
Meg is valaszoltad. :D Azt hittem arra gondolsz, hogy a sajto vagy a szakma ertekeli tudasan felul, pedig arrol sose olvastam. A szurkolok velemenye jelen esetben ugyse szamit, mert azt nem szoktad figyelembe venni.
Bob_Marley írta: előrébb meg nekem mindig is lassúnak tűnt. Játékintelligenciája sem olyan hogy tudná kompenzálni az alapvető fizikai hiányosságait.
A lassut fejben erted? Meg fizikalisan mi a gond vele? Nem egy magas gyerek, de eleg tomzsi, a Realban az utkozeseket eleg jo aranyban nyerte is, milyen fizikum kene a posztjara?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.29. 01:11:58

Két dolog:
- te írod sokat látsz benne, szerintem meg nincs benne sok. Egy átlagos focista komoly hibákkal. Ez is nálam túlértékelés, mert nem mutat olyat ami erre predesztinálná nem csak a 30+ millióra de úgy en bloc az eddigi teljesítménye. Láttam nem egyszer.

Arról valóban nem ő tehet mennyibe került, köszöni szépen az Inter. :D Egy gyenge Interből nem tudott kitűnni, sőt "hulladékok" szorították ki.....

És pont ez jellemzi Kovacicot, amiről lejjebb értekeztek. Vkp-nak gyenge, előrébb meg nekem mindig is lassúnak tűnt. Játékintelligenciája sem olyan hogy tudná kompenzálni az alapvető fizikai hiányosságait. Nem tudod elhelyezni a pályán, mert nem hoz annyi hasznot mint amennyi kárt okoz vagy okozhat.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.07.28. 23:36:30

TripleH írta:Ebbe ugye az a furcsa, hogy Kova saját bevallása szerint pont ott szeret a legjobban játszani.
Azt mondta emlékeim szerint, hogy a védelem előtt szeret játszani, az nem feltétlen egy 4-3-3-ban levő vkp-vel egyezik meg. Én speciel 4-2-3-1-ben vagy 4-4-2-ben - Gladbach féle - az egyik középső emberként tudnám elképzelni leginkább, akkor is hátrébb lenne alapból, de nem ő a leghátsó ember mégse. Viszont a stílusa és a képességei alapján mélyebbről indulva hasznosabb tud lenni szerintem, de 4-3-3-ban egyértelműen nem leghátulra való. Ott van pl a Real elleni meccse tavaly nyárról, elég mélyen játszott, mégse vkp-ként, és eszméletlen jó meccset hozott.
ferninho írta:Ên még mindig rengeteget látok a horvátban, mondjon akárki akármit.
Én is sokat látok benne amúgy, egyedül fejben vannak problémái szerintem, kérdés, hogy ezt mennyire tudja levetkőzni. Tudásra semmi gond, az meg megspékelve a sebességével, egy baromi jó egyveleget ad(hatna). Csak bátrabban kéne játszania, és ezzel egy időben összeszedettebben.. :D Ami nem biztos, hogy egy ekkora csapatban össze fog jönni neki, meg lehet sehol se. De a Poolos híreknek örültem is, Klopp kezei alatt, és Can mellett baromi jó helye lett volna szerintem - Dahoudnak szintén, kb egy poszt a két játékos szerintem -, de arra már nincs sok esély ugye.
Bob_Marley írta:Egy tehetségnek kikiáltott ember, aki az Interben sem váltotta meg a világot majd 30+!!!! millióért eligazolt RM-ba és nem játszik az nálam kimeríti a túlértékelt fogalmát. Itt vagyunk x éve és szinte semmi, s 30+ milliót fizettek érte.
Ja hogy az ára miatt túlértékelt.. :D Így már kicsit más, bár arról meg nem ő tehet, hogy ennyit adtak érte. Viszont ezen kívül sehol nincs túlértékelve szerintem, legalábbis én még nem találkoztam semmi olyan cikkel, vagy véleménnyel, ami alapján ez lenne elmondható.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.28. 23:24:58

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Semmi bajom nincs vele egyébként, csak túlértékelt.
Szerintem az utóbbi időben egyáltalán nem volt, nem tudom miért mondod ezt folyton. A Realban alig játszott, a válogatottból kiszorult, és szinte mindenki egyetért ezzel, nincsenek háborgó hangok nagyon, nem követelik a médiumok az edzők fejét, mert nem játszatják.. Még csak nem is akkora csapatokkal hozzák most össze, a Milant írják, mint esélyest, hogy elvigye kölcsönbe.. Nem is tartják a jövő egyik nagy alakjának tudtommal, én legalábbis nem olvastam ilyet azt se tudom mióta, millió olyan játékos van, akit jobban hypeolnak mint őt.. :D Szimplán egy tehetséges, de kiforratlan játékosról van szó, akinek fejben erősödnie kéne. Ez meg teljesen reális szerintem.

Az Interben még lehet, de ott is elhaltak a hangok az utolsó szezon végére szerintem, én legalábbis sose olvastam róla olyan nagy dicshimnuszokat..
Egy tehetségnek kikiáltott ember, aki az Interben sem váltotta meg a világot majd 30+!!!! millióért eligazolt RM-ba és nem játszik az nálam kimeríti a túlértékelt fogalmát. Itt vagyunk x éve és szinte semmi, s 30+ milliót fizettek érte.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.28. 23:09:53

ferninho írta:Aki látott egy összefoglalót az láthatta, hogy volt egy nagyon komoly lövése Kovacicnak, amit vmi emberfeletti bravúrral szedett ki Trapp.

Állítólag Casemiroval helyet is cseréltek a félidő felénél, így Kova játszott hátrêbb és úgy már egyiknek se ment igazàn, Kova is ekkor adta már ezt a passzt.

Ên még mindig rengeteget látok a horvátban, mondjon akárki akármit.
Ebbe ugye az a furcsa, hogy Kova saját bevallása szerint pont ott szeret a legjobban játszani.
ferninho
Madridista

2016.07.28. 23:06:50

Aki látott egy összefoglalót az láthatta, hogy volt egy nagyon komoly lövése Kovacicnak, amit vmi emberfeletti bravúrral szedett ki Trapp.

Állítólag Casemiroval helyet is cseréltek a félidő felénél, így Kova játszott hátrêbb és úgy már egyiknek se ment igazàn, Kova is ekkor adta már ezt a passzt.

Ên még mindig rengeteget látok a horvátban, mondjon akárki akármit.
madridista
palesz77

2016.07.28. 22:49:55

Bob_Marley írta:Semmi bajom nincs vele egyébként, csak túlértékelt.
Szerintem az utóbbi időben egyáltalán nem volt, nem tudom miért mondod ezt folyton. A Realban alig játszott, a válogatottból kiszorult, és szinte mindenki egyetért ezzel, nincsenek háborgó hangok nagyon, nem követelik a médiumok az edzők fejét, mert nem játszatják.. Még csak nem is akkora csapatokkal hozzák most össze, a Milant írják, mint esélyest, hogy elvigye kölcsönbe.. Nem is tartják a jövő egyik nagy alakjának tudtommal, én legalábbis nem olvastam ilyet azt se tudom mióta, millió olyan játékos van, akit jobban hypeolnak mint őt.. :D Szimplán egy tehetséges, de kiforratlan játékosról van szó, akinek fejben erősödnie kéne. Ez meg teljesen reális szerintem.

Az Interben még lehet, de ott is elhaltak a hangok az utolsó szezon végére szerintem, én legalábbis sose olvastam róla olyan nagy dicshimnuszokat..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.28. 21:58:56

palesz77 írta:Ini, Busi és Rakitic is adnak el néha hátul hasonlóan rossz helyen labdát, Businak tavaly talán 2 olyan gyenge passza is volt, amiből gólt kaptunk. Nyilván náluk ez ritkaságszámba megy, a horvát mostanában meg olyan, mint MAtS volt tavaly szezon elején, de azt már tényleg nem mosod le magadról, hogy rá vagy szállva.. :D
Semmi bajom nincs vele egyébként, csak túlértékelt.

Eladni meg lehet rossz helyen, de számomra elég egyértelmű helyzet volt, hogy megszerezzük repülünk kifelé és beadja közére úgy hogy két ember megy a társra. Ez nem csak rossz helyen eladom a labdát, hanem nagyon amatőr hiba volt.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.07.28. 21:29:43

Ini, Busi és Rakitic is adnak el néha hátul hasonlóan rossz helyen labdát, Businak tavaly talán 2 olyan gyenge passza is volt, amiből gólt kaptunk. Nyilván náluk ez ritkaságszámba megy, a horvát mostanában meg olyan, mint MAtS volt tavaly szezon elején, de azt már tényleg nem mosod le magadról, hogy rá vagy szállva.. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.28. 20:25:43

visca el barca írta:
ilyen passzból egy barca meccsen van 100.... csak nálunk milliméterre pontosan csinálják a srácok.
Nem értek veled egyet, mert Busi gyök kettő lassúsággal felméri hogy mi a csíny és mi nem az. Van hasonló passz, csak nem úgy hogy a csapattársad távolodik az ellenfél meg közelít a passzsávra és 0 erővel megrúgod. De nem is kell hozzá Busi, Rakitic is meg más is tolt volna még kettőt és aztán elpasszolja.
A kulcsszó a pontosan egyébként. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.28. 20:18:50

Bob_Marley írta:
Tromort77 írta:
Itt meg Meunier első gólja: https://streamable.com/33b9 :P
Ezen így megakadt a szemem, s tényleg már én szégyellem magam, de annyira Kovacic volt. :D Megszerzi a labdát és sikerül adnia egy full kockázatos passzt a saját tizenhatosáról 2 ember közé....Grat. Az egy dolog hogy vaj tiszta lövőhelyzet volt, azon kívül meg még passz lehetőség is tiszta ziccere. Felkészülés, de attól még ezért serdülőben is úgy popsin rúgnak, hogy kapud előtt beadod KÖZÉPRE két ellenfél közé mint annak a rendje.
ilyen passzból egy barca meccsen van 100.... csak nálunk milliméterre pontosan csinálják a srácok.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.28. 19:30:44

Tromort77 írta:
Itt meg Meunier első gólja: https://streamable.com/33b9 :P
Ezen így megakadt a szemem, s tényleg már én szégyellem magam, de annyira Kovacic volt. :D Megszerzi a labdát és sikerül adnia egy full kockázatos passzt a saját tizenhatosáról 2 ember közé....Grat. Az egy dolog hogy vaj tiszta lövőhelyzet volt, azon kívül meg még passz lehetőség is tiszta ziccere. Felkészülés, de attól még ezért serdülőben is úgy popsin rúgnak, hogy kapud előtt beadod KÖZÉPRE két ellenfél közé mint annak a rendje.
Kép
Kép
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2016.07.28. 15:28:02

palesz77 írta:Szerintem az eredmenyek.com bugos, egy csere nem volt akkor. Csak most, a masodik felidoben.
Igen, erre gondoltam én is, nem szoktak négyet cserélni a 19. percben :lol:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
palesz77

2016.07.28. 14:50:05

Szerintem az eredmenyek.com bugos, egy csere nem volt akkor. Csak most, a masodik felidoben.
Válasz küldése