Bauzaról nem tudok semmit Bilesarol egy-két dolgot tudok.
Baromi tapasztalt edző hisz volt már szövetségi kapitány ( Chile,Argentína) és megfordult pár nevesebb klubnál is ( Bilbao,Marseille). Nemcsak tapasztalt hanem elképesztően jó is. Elég ha csak annyit mondok, hogy Guardiolara is nagy hatással volt, elvileg mielőtt elfogadta volna a Barca kispadját egy egész éjszakát végig beszélt Bielsaval és később Pep a világ legjobb edzőjének nevezte. A csapataival ugyanúgy egy totális futballra hajazó focit játszat csak ő általában ezt 3-3-1-3-ban teszi (szerk: közben látom, hogy össze-vissza írják, hogy milyen formációban játszatja a legtöbbet a csapatait úgyhogy ha valaki többet tud erről az pls írja le). A játékrendszerének az alapja -csak úgy mint nálunk- a gyors letámadás, ebből gondolom kiderült, hogy ő is a támadó foci híve

. Nekem ami legjobban tetszik nála az a maximalizmusa, csakúgy mint Pep ő is elképesztően sokat videózik és elemzi az ellenfél játékát és addig nem nyugszik amíg nem ismeri teljesen az ellenfél taktikáját. Viszont ahogy az szokott lenni a zsenikkel nehéz boldogulni és ez vele is így van. Gondolom erről a Lazios esetről hallottál, de ezen kívül még voltak érdekes dolgai. A Marseilletől például egy viszonylag jó év után az első bajnoki forduló után lelépett. Mindent elárul róla, hogy a beceneve El Loco ami csak annyit jelent, hogy őrült

. Illetve még a maximalizmusa miatt hajlamos rá, hogy két-három év után egyszerűen kiég és távozik.
Ha megnézed az eredménysorát akkor azt láthatod, hogy jóformán még semmit se nyert pedig nagy dolgokat vitt véghez. Az EL-ben döntőig vezette a Bilbaot aztán ő rakta le Chilében annak a focinak az alapjait amelyet később Sampaoli révén egészen magasra repítette az addig gyengécske chilei focit.
Összességében nagyon örültem volna neki ha kinevezik az argentinok élére mert én nagyra tartom és szerintem baromi feküdt volna a focija Messiéknekja és ha már Messi,abban biztos vagyok, hogy elég lenne annyi, hogy Bielsa csúnyán néz Messire és ő már húzna is haza a válogatottba. Viszont mivel teljesen kiszámíthatatlan az ürge így teljesen érthető, hogy inkább nem őt nevezte ki az argentin szövetség.