2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Január 4-én Messi 423,Neymar 420,Rooney 398 szavazaton állt.ab1daL írta:Puskás díjnál Messi Arsenalnak lőtt gólja, Neymar szólója, valamint Rooney ollózása van versenyben.
Ez az, ami nem fog megtörténni. Egyébként tavaly is teljesen jogosan járt Leonak, de biztos vagyok benne, hogy ha nem vonták volna össze a díjakat, (FIFA Év játékosa, Aranylabda) akkor Xavi kapta volna VB miatt, de most már úgy látszik ez másképp van. Kár, hogy megkaphatta pl. Cannavaro, de ezt most kár lenne boncolgatni. Nem lesz szerintem semmi meglepetés...Ilúvatar írta:Ezt kiemelném! Pont ezen filóztam az elmúlt 2 napban... Ugye láttátok a Platini reakcióját a tavalyi aranylabda ceremónián, mikor Messi kapta meg. Nem kicsit rágott be. Szerintem simán benne van, hogy Platini összehozza valahogy hogy a Xavi kapja meg most, mivel hatalmas kapcsolathálózattal rendelkezik. Tudod, ilyen médiamaffia, meg ilyenek. Aki rendelkezik hatalommal, annak minden lehetséges.Sanama írta:Nagyon örülnék ha Xavi kapná,de sajnos nem fogja. 99,9%, hogy Messi kapja, egy dolgon mehet el,az, hogy nem akarnák neki odaadni 3-ára,de ez nem lesz szerintem.
Ronaldo meg semmiképpen nem kaphatja meg, mert semmit nem mutatott fel, maximum egy törött kupát...
Ezt kiemelném! Pont ezen filóztam az elmúlt 2 napban... Ugye láttátok a Platini reakcióját a tavalyi aranylabda ceremónián, mikor Messi kapta meg. Nem kicsit rágott be. Szerintem simán benne van, hogy Platini összehozza valahogy hogy a Xavi kapja meg most, mivel hatalmas kapcsolathálózattal rendelkezik. Tudod, ilyen médiamaffia, meg ilyenek. Aki rendelkezik hatalommal, annak minden lehetséges.Sanama írta:Nagyon örülnék ha Xavi kapná,de sajnos nem fogja. 99,9%, hogy Messi kapja, egy dolgon mehet el,az, hogy nem akarnák neki odaadni 3-ára,de ez nem lesz szerintem.
THX, aztem lemaradok róla:Dab1daL írta:Eurosport 19:00
Szerintem meg megvan mar a sorrend.Es szerintem 10,hogy CR lesz a masodik Messi mogott. Xavi tavaly mar nem jatszott olyan nagyot mint peldaul egy evvel ezelott.Blazio19 írta:Én úgy gondolom, hogy az Aranylabdára esélyesek csak ketten vannak!
Az első és a második hely kérdéses már csak! A harmadik C.Ronaldo lesz!
Inkább az a nagyobb kérdés, hogy melyik Barcás lesz az ELSŐ!
Igazolni gimiben én is tudtam, de volt hogy a 160 órából nem is voltam ám annyira betegmadridronie írta:
Nem, a vicc az, hogy a nyertesek helyett, itt még mindig José és a Real Madrid igazolt távolmaradása a téma!![]()
Mily meglepő!Ugyanazon a véleményen vagyok mint ozsi.
Nem, a vicc az, hogy a nyertesek helyett itt még mindig José és a Real Madrid igazolt távolmaradása a téma!Vicc
Egyrészt ő maga egy k..va szót nem mondott, szólt az üggyel kapcsolatban; másrészt megnéztem, meghallgattam volna azt (mind az itteni szurkolók, mind pedig a Barca játékosok reakcióit), hogy akkor milyen ciánozást kapott volna itt, ha tényleg letolt volna a nagyközönségnek egy az ozsimiki kolléga által vázolt, elvárt szöveget!Nyilatkozza azt,h azért nem utazik el,mert díjat amúgy sem nyerne,és másnap meccs. De ne csak arra fogja,hogy másnap meccset játszanak.
Nagyon sok ebben a történetben a ha....... (és puszta feltételezés, hipotézis)!ha nagyon akarnának ott tudnának lenni...
És volt aki komolyabban megkérdőjelezte, vagy netalán tán még utána is nézett a dolognak?Igazolni gimiben én is tudtam, de volt hogy a 160 órából nem is voltam ám annyira beteg
Nem tud, meg nem is szeret; ettől függetlenül nagy valószínűséggel ott lett volna a gálán a 4 sráccal egyetemben, ha nem cseszik el a Malagá elleni első meccset otthon!Meg az is hogy nem tud veszíteni,
Amivel szintén nem értettünk sokan egyet (mint ahogy a vezetőség is le..baszta érte, illetve az UEFA-tól is megkapta méltó büntetését)! Mert, hogy magánemberként mi volt a meccsről, jobban mondva a párharcról (a piros és a meg nem adott Real gól, vagy la.is jogos szabad) a véleménye az kizárólag az ő dolga (azt lekaksizza mindenki, illetve nem érdekel senkit), a probléma itt abból eredt, hogy mindezt edzői minőségben, továbbmegyek a Real Madrid képviseletében és nyilvánosan tette, illetve mondta el! De ez a kérdés egy 1000X-szer lerágott csont, amibe újból belemenni szerintem tök fölösleges.Nem egy elvakult szurkoló, hanem az edzőtök "Por Que?-zett" és Unicefezett tavaly
Én meg végig a 2 csapat drukkereire, akik egy fikarcnyival se többek, jobbak, különbek a másiknál!erre utaltak
José nem biztos, sőt.. (mivel magasan sz.rik az egészre, semmit nem jelent számára ez a díj, a tavaly megnyert trófeáját is eladományozta egy jótékonysági rendezvényen), CR7 viszont nagy valószínűséggel ott lett volna; de véleményem szerint teljesen más az ha díjazottként mindenképp ott akarsz lenni; még egy fontos meccs előtt is, és megint más dolog több száz kilométert fölöslegesen repülni csak azért, hogy 2 percet a pódiumon tölthessen és megtapsolja Messit! Remélem most már megnyugodtál!erről van szó,csak madridi kollega direkt nem reagált már a hszem azon részeire,h szerinte akkor is távolmaradt volna e, ha van esélye nyerni.
erről van szó,csak madridi kollega direkt nem reagált már a hszem azon részeire,h szerinte akkor is távolmaradt volna e, ha van esélye nyerni.lluisllach89 írta:Csak megjegyeztük, hogy a nagy edzőfejedelem nem tud veszíteni. Szuperkupa, kibööki Tito szemét, egyből bevonulnak, nem gratulálnak, meg lehet nézni a CDR döntőt.madridronie írta:Mert ahelyett, hogy örülnétek, hogy Pep és Messi ismét megkoronáztatik (full jogosan), nektek az böki a csumátokat, hogy egy fontos meccs miatt a rivális csapat kulcsszereplői nem tudnak ott lenni a gálán (fordított esetben én magasról sz.rnék erre; meg eleve csak a győzteseket, díjazottakat hívnám a gála pódiumára), majd Zidane és Butragueno tapsol helyettük is, nem kell aggódni!
Ha meg nyerünk, akkor nem nyilatkozik, az 5-0 után a klubotok hivatalos oldalán se volt semmi nyilatkozat, Bl után Chelsea edzőként Friskezik, meg most bírózik, stb.
Én elhiszem hogy egy meccs fontosabb mint egy gála, így jogos hogy távol marad, de ne hidd azt hogy ennek nem örül, mert nem tud veszíteni, és sajnos ez átragadt a játékosokra is, tisztelet a kivételnek.
Csak megjegyeztük, hogy a nagy edzőfejedelem nem tud veszíteni. Szuperkupa, kibööki Tito szemét, egyből bevonulnak, nem gratulálnak, meg lehet nézni a CDR döntőt, mi bírtunk veszíteni.madridronie írta:Mert ahelyett, hogy örülnétek, hogy Pep és Messi ismét megkoronáztatik (full jogosan), nektek az böki a csumátokat, hogy egy fontos meccs miatt a rivális csapat kulcsszereplői nem tudnak ott lenni a gálán (fordított esetben én magasról sz.rnék erre; meg eleve csak a győzteseket, díjazottakat hívnám a gála pódiumára), majd Zidane és Butragueno tapsol helyettük is, nem kell aggódni!