Aranylabda - FIFA év játékosa

Foci a Barçán kívül
miihii
KHAL

2012.01.09. 15:28:41

ab1daL írta:Puskás díjnál Messi Arsenalnak lőtt gólja, Neymar szólója, valamint Rooney ollózása van versenyben.
Január 4-én Messi 423,Neymar 420,Rooney 398 szavazaton állt.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.09. 15:22:48

Puskás díjnál Messi Arsenalnak lőtt gólja, Neymar szólója, valamint Rooney ollózása van versenyben.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
samy85
Capitá del Barça

2012.01.09. 15:21:58

puskás díjnál is volt szűkítés? Tehát 3 versenyben lévő találat közül fog valaki győzni ott is??? Messi Arsenalnak lőtt Almunia felett átemelős, majd a kapuba tevős gólja játszik még? :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.01.09. 15:14:42

Ilúvatar írta:
Sanama írta:Nagyon örülnék ha Xavi kapná,de sajnos nem fogja. 99,9%, hogy Messi kapja, egy dolgon mehet el,az, hogy nem akarnák neki odaadni 3-ára,de ez nem lesz szerintem.
Ezt kiemelném! Pont ezen filóztam az elmúlt 2 napban... Ugye láttátok a Platini reakcióját a tavalyi aranylabda ceremónián, mikor Messi kapta meg. Nem kicsit rágott be. Szerintem simán benne van, hogy Platini összehozza valahogy hogy a Xavi kapja meg most, mivel hatalmas kapcsolathálózattal rendelkezik. Tudod, ilyen médiamaffia, meg ilyenek. Aki rendelkezik hatalommal, annak minden lehetséges.

Ronaldo meg semmiképpen nem kaphatja meg, mert semmit nem mutatott fel, maximum egy törött kupát...
Ez az, ami nem fog megtörténni. Egyébként tavaly is teljesen jogosan járt Leonak, de biztos vagyok benne, hogy ha nem vonták volna össze a díjakat, (FIFA Év játékosa, Aranylabda) akkor Xavi kapta volna VB miatt, de most már úgy látszik ez másképp van. Kár, hogy megkaphatta pl. Cannavaro, de ezt most kár lenne boncolgatni. Nem lesz szerintem semmi meglepetés...
Deus
Boixos Nois

2012.01.09. 15:10:44

Sanama írta:Nagyon örülnék ha Xavi kapná,de sajnos nem fogja. 99,9%, hogy Messi kapja, egy dolgon mehet el,az, hogy nem akarnák neki odaadni 3-ára,de ez nem lesz szerintem.
Ezt kiemelném! Pont ezen filóztam az elmúlt 2 napban... Ugye láttátok a Platini reakcióját a tavalyi aranylabda ceremónián, mikor Messi kapta meg. Nem kicsit rágott be. Szerintem simán benne van, hogy Platini összehozza valahogy hogy a Xavi kapja meg most, mivel hatalmas kapcsolathálózattal rendelkezik. Tudod, ilyen médiamaffia, meg ilyenek. Aki rendelkezik hatalommal, annak minden lehetséges.

Ronaldo meg semmiképpen nem kaphatja meg, mert semmit nem mutatott fel, maximum egy törött kupát...

De, lehet hogy mégis nem történik semmi, papírforma szerint Messi fogja megkapni.
KépKép
samy85
Capitá del Barça

2012.01.09. 15:07:50

Nálam Hernández úr a nyerő! Bocs Leo! :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.09. 15:05:04

Nagyon örülnék ha Xavi kapná,de sajnos nem fogja. 99,9%, hogy Messi kapja, egy dolgon mehet el,az, hogy nem akarnák neki odaadni 3-ára,de ez nem lesz szerintem.

Aztán remélem a tavalyihoz hasonló fordulat lesz és Xavi kezében landol :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2012.01.09. 15:08:47-kor.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.09. 14:42:57

Ha minden jól megy ma történelmi pillanatot fog átélni Messi, és megkapja zsínórban a 3. aranylabdáját! Nem vitatom Ronaldo képességeit, de szerintem nyugodtan kizárhatjuk a körből, mert nem lenne igazságos ha a ő kapná. Bővebben ezt fölösleges fejtegetni, már számtalanszor ki lett vesézve a Messi vs. Ronaldo téma!

És még ott van ugye Xavi! Akinek ez lehet az utolsó utáni lehetősége, de még ha nehezen is, de azt kell hogy mondjam hogy Messinek kell megkapnia. Mert egyszerűen ő nyújtotta a legjobb teljesítményt idén is, és ami a legfontosabb ő a legjobb. És az aranygömböt a legjobb érdemli meg!

Ezzel együtt mindig is sajnálni fogom hogy Xavi nem kaphatta meg (bár ezt még lehet hogy korai kijelenteni...), de úgy gondolom hogy nem fog emiatt rossz szájízzel visszaemlékezni a pályafutására, sőt ugyanúgy örül mintha ő kapná meg. Ettől ő még egy legenda marad!

Na de a lényeg, hogy ma este Visca el Barca! Kapja meg a legjobb a díjat, legyen az Messi avagy Xavi! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
szszabolcs19
Jugador del Barça

2012.01.09. 14:28:35

ab1daL írta:Eurosport 19:00 :!:
THX, aztem lemaradok róla:D
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.09. 14:27:32

Eurosport 19:00 :!:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
szszabolcs19
Jugador del Barça

2012.01.09. 14:25:40

Gyors kérdés:)

Hány órától vav pontosan a díjátadó?:)

THX a gyors választ! Illetve hogy hol adják?:P

Üdv: Szab
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.01.09. 14:22:05

Remélem hogy Messi vagy Xavi nyeri, ők 2-en éredemlik meg.
Deus
Boixos Nois

2012.01.09. 14:20:18

A Stan James iroda oddsai az Aranylabda győztesére:

...Játékos....................Odds
Lionel Messi.................1.07
Cristiano Ronaldo.......10.00
Xavi............................17.00

A Stan James oddsai az Edzői Aranylabda győztesére:
.......Edző.............................Odds
Pep Guardiola.....................1.04
Sir Alex Ferguson................9.00
Jose Mourinho...................21.00

Merem Xavi -ra fogadni!
KépKép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2012.01.07. 14:52:38

Blazio19 írta:Én úgy gondolom, hogy az Aranylabdára esélyesek csak ketten vannak!
Az első és a második hely kérdéses már csak! A harmadik C.Ronaldo lesz!
Inkább az a nagyobb kérdés, hogy melyik Barcás lesz az ELSŐ!
Szerintem meg megvan mar a sorrend.Es szerintem 10,hogy CR lesz a masodik Messi mogott. Xavi tavaly mar nem jatszott olyan nagyot mint peldaul egy evvel ezelott.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Blazio19
Barça C

2012.01.07. 14:23:02

Én úgy gondolom, hogy az Aranylabdára esélyesek csak ketten vannak!
Az első és a második hely kérdéses már csak! A harmadik C.Ronaldo lesz!
Inkább az a nagyobb kérdés, hogy melyik Barcás lesz az ELSŐ!
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.01.06. 23:05:42

Én úgy vagyok vele, hogy így is nyerhet Céer és Jo5é is, majd levetítenek egy kisfilmet, amin megköszönik a díjakat és elnézést kérnek, hogy nem lehetnek ott a helyszínen... Nincs ez még lefutva.
Kép
Kép
Kép
Barca_10
Entrenador del Barça

2012.01.06. 21:27:53

Csak én látok reális esélyt arra, h a sorrend Messi,Xavi,CR legyen? Ne feledjük, Xavi már azon az Európa legjobbja szavazáson is megelőzte CR-t. :roll:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.06. 17:15:23

madridronie írta:
Nem, a vicc az, hogy a nyertesek helyett, itt még mindig José és a Real Madrid igazolt távolmaradása a téma! :oops:
Igazolni gimiben én is tudtam, de volt hogy a 160 órából nem is voltam ám annyira beteg :mrgreen:

Nem kell mentegetőzni, mindenki megértette, meccs van, jól van. Meg lehetne oldani, de így is jogosnak nevezhető. Ez is tény. Meg az is hogy nem tud veszíteni, emiatt ne kezd már el a keresztes háborúdat.

Amúgy meg az utóbbi években annyit beszéltünk mi arról hogy ki érdemelné meg, hogy sok újat nem tudnánk már leírni.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
madridronie
Madridista

2012.01.06. 16:59:09

Ugyanazon a véleményen vagyok mint ozsi.
Mily meglepő!
Vicc
Nem, a vicc az, hogy a nyertesek helyett itt még mindig José és a Real Madrid igazolt távolmaradása a téma! :oops:
Nyilatkozza azt,h azért nem utazik el,mert díjat amúgy sem nyerne,és másnap meccs. De ne csak arra fogja,hogy másnap meccset játszanak.
Egyrészt ő maga egy k..va szót nem mondott, szólt az üggyel kapcsolatban; másrészt megnéztem, meghallgattam volna azt (mind az itteni szurkolók, mind pedig a Barca játékosok reakcióit), hogy akkor milyen ciánozást kapott volna itt, ha tényleg letolt volna a nagyközönségnek egy az ozsimiki kolléga által vázolt, elvárt szöveget!
ha nagyon akarnának ott tudnának lenni...
Nagyon sok ebben a történetben a ha....... (és puszta feltételezés, hipotézis)!
A tény viszont továbbra is tény marad, másnap egy fontos meccs vár a csapatra (amiben tényleg érdekelt mind CR7, mind José); Zürich-Malagá továbbra is la. 2000 km légvonalban, Zidane és Butragueno ott fog tapsolni; a díjat pedig továbbra is azok kapják majd, akik tényleg megérdemlik! Ehhez még hozzátenném, hogy marha kíváncsi lennék arra, hogy akkor is ugyanekkora lenne-e a felháborodás, ha a jelenlegi díjazottak éppenséggel most nem a Barca kötelékébe tartoznának???
Igazolni gimiben én is tudtam, de volt hogy a 160 órából nem is voltam ám annyira beteg
És volt aki komolyabban megkérdőjelezte, vagy netalán tán még utána is nézett a dolognak?
Meg az is hogy nem tud veszíteni,
Nem tud, meg nem is szeret; ettől függetlenül nagy valószínűséggel ott lett volna a gálán a 4 sráccal egyetemben, ha nem cseszik el a Malagá elleni első meccset otthon!
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2012.01.06. 18:10:38-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.06. 15:57:00

Én még azt is kinézem Jo5éból, h megbeszélték a játékosokkal a Malaga meccs előtt, h szoros meccs legyen, azért h lehessen arra fogni nekik, h fontos meccs miatt nem jelenhetnek meg az Aranylabda átadáson. :mrgreen:

na jó, csak vicc volt :lol:
Cali
Entrenador del Barça

2012.01.06. 15:54:11

Ugyanazon a véleményen vagyok mint ozsi. A tiszteletről van itt szó, amit egyáltalán nem képes megadni Mourinho az egojából fakadóan. Vicc arra fogni, hogy másnap meccsük lesz, ha nagyon akarnának ott tudnának lenni... Egy magángépre kell felülni, nem egy kényelmetlen fapadosra. Észre se vennék az utat. Más meccsek előtt is kell repülővel utaznia az egész csapatnak.

Így ha valamelyik poszton egy Real játékost választanak meg a legjobbnak, akkor ki fogja átvenni a díjat? Zidane? Annak a játékosnak is nagy érdem lesz, ha utólag a kezébe nyomják...
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.06. 14:30:34

Én nyugodt vagyok, de nem érted a "problémát"

Nyilatkozza azt,h azért nem utazik el,mert díjat amúgy sem nyerne,és másnap meccs. De ne csak arra fogja,hogy másnap meccset játszanak.

mind1, én tartom ahhoz magam,h ez jól is jött neki,h ne kelljen megjelennie,és jó pofát vágnia (már ha az ő esetében ez lehetséges) a Barcások díjaihoz.

viszont rengeteg ellenpélda is volt már,hogy vkik sansztalanok voltak, másnap játszottak is,még is ott voltak.

túltárgyaltuk, de figyelj oda mikkel dobálózol,mert mi egyértelműen leírtuk,hogy mi a gondunk Joseval, az meg nyílt titok,h ő milyen is...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
madridronie
Madridista

2012.01.06. 14:03:18

Nem egy elvakult szurkoló, hanem az edzőtök "Por Que?-zett" és Unicefezett tavaly
Amivel szintén nem értettünk sokan egyet (mint ahogy a vezetőség is le..baszta érte, illetve az UEFA-tól is megkapta méltó büntetését)! Mert, hogy magánemberként mi volt a meccsről, jobban mondva a párharcról (a piros és a meg nem adott Real gól, vagy la.is jogos szabad) a véleménye az kizárólag az ő dolga (azt lekaksizza mindenki, illetve nem érdekel senkit), a probléma itt abból eredt, hogy mindezt edzői minőségben, továbbmegyek a Real Madrid képviseletében és nyilvánosan tette, illetve mondta el! De ez a kérdés egy 1000X-szer lerágott csont, amibe újból belemenni szerintem tök fölösleges.
erre utaltak
Én meg végig a 2 csapat drukkereire, akik egy fikarcnyival se többek, jobbak, különbek a másiknál!
erről van szó,csak madridi kollega direkt nem reagált már a hszem azon részeire,h szerinte akkor is távolmaradt volna e, ha van esélye nyerni.
José nem biztos, sőt.. (mivel magasan sz.rik az egészre, semmit nem jelent számára ez a díj, a tavaly megnyert trófeáját is eladományozta egy jótékonysági rendezvényen), CR7 viszont nagy valószínűséggel ott lett volna; de véleményem szerint teljesen más az ha díjazottként mindenképp ott akarsz lenni; még egy fontos meccs előtt is, és megint más dolog több száz kilométert fölöslegesen repülni csak azért, hogy 2 percet a pódiumon tölthessen és megtapsolja Messit! Remélem most már megnyugodtál! :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.06. 13:42:46

lluisllach89 írta:
madridronie írta:Mert ahelyett, hogy örülnétek, hogy Pep és Messi ismét megkoronáztatik (full jogosan), nektek az böki a csumátokat, hogy egy fontos meccs miatt a rivális csapat kulcsszereplői nem tudnak ott lenni a gálán (fordított esetben én magasról sz.rnék erre; meg eleve csak a győzteseket, díjazottakat hívnám a gála pódiumára), majd Zidane és Butragueno tapsol helyettük is, nem kell aggódni!
Csak megjegyeztük, hogy a nagy edzőfejedelem nem tud veszíteni. Szuperkupa, kibööki Tito szemét, egyből bevonulnak, nem gratulálnak, meg lehet nézni a CDR döntőt.

Ha meg nyerünk, akkor nem nyilatkozik, az 5-0 után a klubotok hivatalos oldalán se volt semmi nyilatkozat, Bl után Chelsea edzőként Friskezik, meg most bírózik, stb.

Én elhiszem hogy egy meccs fontosabb mint egy gála, így jogos hogy távol marad, de ne hidd azt hogy ennek nem örül, mert nem tud veszíteni, és sajnos ez átragadt a játékosokra is, tisztelet a kivételnek.
erről van szó,csak madridi kollega direkt nem reagált már a hszem azon részeire,h szerinte akkor is távolmaradt volna e, ha van esélye nyerni.

ez nem elvakultság, ismeri mindenki Jose-t, még gratulálnia is nehezére esik,mindig kitér, mentegetőzik, de higgyétek el,h nem lehetne megoldani az utazást, biztos kiesnének emiatt. aha.

jó ködben élést.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.06. 13:38:42

madridronie írta:Mert ahelyett, hogy örülnétek, hogy Pep és Messi ismét megkoronáztatik (full jogosan), nektek az böki a csumátokat, hogy egy fontos meccs miatt a rivális csapat kulcsszereplői nem tudnak ott lenni a gálán (fordított esetben én magasról sz.rnék erre; meg eleve csak a győzteseket, díjazottakat hívnám a gála pódiumára), majd Zidane és Butragueno tapsol helyettük is, nem kell aggódni!
Csak megjegyeztük, hogy a nagy edzőfejedelem nem tud veszíteni. Szuperkupa, kibööki Tito szemét, egyből bevonulnak, nem gratulálnak, meg lehet nézni a CDR döntőt, mi bírtunk veszíteni.

Ha meg nyerünk, akkor nem nyilatkozik, az 5-0 után a klubotok hivatalos oldalán se volt semmi nyilatkozat, Bl után Chelsea edzőként Friskezik, meg most bírózik, stb.

Én elhiszem hogy egy meccs fontosabb mint egy gála, így jogos hogy távol marad, de ne hidd azt hogy ennek nem örül, mert nem tud veszíteni, és sajnos ez átragadt a játékosokra is, tisztelet a kivételnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2012.01.06. 13:56:43-kor.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Válasz küldése