Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
amit szinte minden Madrid meccsen látni: nem képesek megtartani velük szemben a labdát! szinte nincs középpályájuk! sajnos biztos Madridi győzelmet kell jósolnom, a két szögleten kívül szinte el sem jutnak a kapuig.Gareth Tello írta:Manucho a királyAlexander Mahone írta:Érdemes nézni a Real meccsét. A Vallaloid nem adja oda magát könnyen. Amúgy ott játszik Valiente is, méghozzá nem is rosszul. Bár nem ő lett az új-Puyol, ahogy azt 4-5 éve reméltük..![]()
Csak így tovább!
Manucho a királyAlexander Mahone írta:Érdemes nézni a Real meccsét. A Vallaloid nem adja oda magát könnyen. Amúgy ott játszik Valiente is, méghozzá nem is rosszul. Bár nem ő lett az új-Puyol, ahogy azt 4-5 éve reméltük..
Végül is Év fórumozója kampányidőszak van, úgyhogy ilyenkor jönnek a poénok.Rinku írta:Lui 4 president!lui1698 írta:Ez a jelenlegi produkciójukat nézve, inkább pozitívum.Ezen de jót röhögtem most, köszi!
Lui 4 president!lui1698 írta:Ez a jelenlegi produkciójukat nézve, inkább pozitívum.
Ez a jelenlegi produkciójukat nézve, inkább pozitívum.
Hehe.lui1698 írta:Ha már a múltkor említve lett, hogy a Madrid szurkolók anyáznak meccs közben, most jól kihallatszott, hogy hozé anyukájának kívántak kellemes karácsonyt.
Szerintem meg egyáltalán nem jártak jól, sőt... Sokkal erősebb ellenfelek közül kap, az egyetlen gyenge a Schalke. A Bayern-PSG-Sahtar-MU 4-es viszont brutális. Ha viszont elsők az egyetlen erős csapat, akit kaphattak volna a Juve (Chelsea?) lenne. Egyáltalán nem értek egyet veled.Gareth Tello írta:José Callejón has scored seven goals in nine Champions League games for Real Madrid; Higuaín has scored seven goals in 42 games.![]()
Kaka scored his 28th Champions League goal, moving past Rivaldo to become the best Brazilian CL goal scorer.
Amúgy most nézem, hogy nem sokat veszített a Madrid azzal, hogy csak második lett a csoportban. Az első kalap alig erősebb a másodiknál.
United-Sahtar-Bayern trió necces lehet, a többieket szerintem simán kiejthetik majd, ha feljavulnak tavaszra.
Én viszont teljes mértékben megértem...elnézve a Real mostani játékát, rá is fér a gyakorlás.salas9 írta:„Ha elmegyek, akkor nem fogok egy évig vakációzni. Inkább majd dolgozok. És ha nem itt, akkor máshol” – utalt Mourinho egyszerre munkamániájára, és pörkölt oda egyet egyik nagy „ellenlábasának”, az önmagát szabadságoló Pep Guardiolának.
Sajnálom, de én ízig vérig gyűlölöm ezt az embert. Egy pökhendi felfuvalkodott alak.
Ezt a díjat egyikük sem kapta meg,mert az Aranylabdát összevonták a FIFA év játékosa díjjal 2010-ben.Mikor ez megtörtént Platini kifejezetten felhívta minden szavazó figyelmét arra,hogy ez egy egyéni díj aminek az oda ítélésében a játékos teljesítményét kell figyelembe venni elsősorban,a trófeák másodlagosak.A régi rendszer szerint lenne már Ininek és Xavinak is 1-1 lasztija, az EB(k) és a VB miatt.anno Zidane, Figo, Nedved, Cannavaro hogy kaphatta meg??
Helyesbítve: A legjobb + legeredményesebb játékos.REMY írta: Legjobb góllövő = aranycipő
Legjobb játékos = aranylabda
a kettő nem feltétlenül ugyan azanno Zidane, Figo, Nedved, Cannavaro hogy kaphatta meg??
függetlenül Messitől meg a barcától....Judge írta: Miért nem tudják elfogadni madridban, hogy ebben az idényben is Leo a legjobb góllövő!!!![]()
Ez valóban így van, de a két csapat jelenlegi formáját elnézve azért ennél komolyabb különbség látszik (persze ez változhat tavaszig). Ráadásul egy kétmeccses párharcon ez sokkal jobban ki is jön, és idáig ki is jött mindig a javunkra (leszámítva augusztusban ezt a Valdes-Pique-Mascherano koprodukciót)recrea írta: Az utolsó mondattal nem értek egyet, nem tudom miből vontad le ezt a következtetést, de az utóbbi időben nem játszik alárendelt szerepet a Real az egymás elleni meccseken, sőt a meccsek elején módszeresen lefociznak minket.
Ugyanezeket a példákat akartam én is felhozni. Nem mondanám, h bárki is kiemelkedik a mostani mezőnyben (bár szerintem mi még mindig), akik jól mentek, azoknak is befigyelt pár gyengébb meccs. Az egészet úgyis a tavaszi forma dönti el, a negyedöntőtől kell nyerni. Igaz, nekik összejöhet egy Bayern vagy MU, ahol a továbbjutás 50-50%.sjd írta:Mert aztán a Chelsea vagy az Inter olyan galaktikus futballal nyert BL-t.visca el barca írta:hát én szenrintem a real rohadt messze van attól h bl-t nyerjen. mivel? ezzel az ívelgetős játékkal?![]()
Egyébként tényleg kicsit talán több versenytárs van most, de alapvetően sztem azért akit meg kell, azt még mindig meg tudják verni, onnantól kezdve meg bármi kijöhet a dologból. Viszont ha a Barca nem rontja el nagyon, akkor ellenünk egyértelműen bukó van a Realnak.
Mert aztán a Chelsea vagy az Inter olyan galaktikus futballal nyert BL-t.visca el barca írta:hát én szenrintem a real rohadt messze van attól h bl-t nyerjen. mivel? ezzel az ívelgetős játékkal?