„Én és a játékosaim a futball világában a legjobbak közé tartozunk, te viszont az újságírók között egy sz.r vagy. Egy antimadridista, egy antimourinhista, akinek minden kérdését a rosszindulat vezérli – mondta az újságírónak Mourinho, majd így folytatta: – A Real Madrid edzőjeként mindig megadom a tiszteletet neked, de ha már nem leszek az, akkor te is csak egy ember leszel az utcáról, és akkor majd találkozunk...”
Mr.Jo5é,a Special five ismét levizsgázott emberségből és sokadszorra is megbukott,úgy gondolom,hogy a Real sosem látott mélyponton van,és nem szakmailag,hanem morálisan,ez az ember jött,látott,és rombolt,annyit amennyit semennyi sikertelen év nem tudott volna.
A Real Madrid,akármennyire is utálom őket azért mindig is rendelkezett egy bizonyos arculattal,mind játékban,mind a pályán kívül tanúsított normák terén,ezt ők 2 trófeáért beáldozták,nem hiszem,hogy egyedül vagyok azzal,hogy ez nem érte meg nekik .
Úgy gondolom,hogy egy történelmi jelentőségű mélypont a klub életében,hogy egy olyan sportszerű,és erkölcsös játékos mint Pepe magára húzhatta a csapatkapitányi karszalagot,nem tudom,hogy mehetnek-e ennél mélyebbre,de ha végig viszi az idei évet Mou,akkor szerintem megtudjuk,mivel is lehetne ezt elérni

Ahogy átjönnek kintről a dolgok,abból az jön le,hogy a kinti madridisták(nem a magyar cr fanokra,meg sporthíradó huszárokra gondolok) is hányingert kapnak ettől az embertől,az egyetlen pozitívum,hogy a madridi mélyrepülésével,újabb embereknek nyitotta ki a szemét,hogy közel sem unikum ő,hanem csupán egy jó edző,és ennyi,se nem több,se nem kevesebb.