Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem úgy értette,hogy rengeteg múlik a személyes szimpátián és azon,hogy hogyan akarod megítélni a helyzetet,értelem szerűen a szimpatizáltad felé vagy pozitív irányban elfogult.REMY írta: A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..
Akkor az ezzel kapcsolatos védőbeszédedet vesd össze a Xavi nemrégi "kiszivárgott" témában mutatott hozzáállásoddal és juss el ugyanerre a végszóra,aztán....REMY írta:
Te mégis mit csinálnál ha egy EB-n is Messit hoznák fel az interjúknál ??? hmm... bele kéne ebbe is gondolni...
Természetesen nagymamát akartam írni...még jó,hogy tévedni emberi dolog(elírni)..csababarca írta:Ennek azért fuss neki még egyszer.MessiBarca10 írta:Messi az elhunyt nagymamájának köszöni góljait ,![]()
.
és ő a pénzével menőzik ??? nem tudtam :\bali 15 írta:Sajna a legtöbb focista, ahoz, hogy elérjen egy ilyen szintet, bele kell fektetni egy életet. Ezen idő alatt teljesen eljhanyagolják az iskolát, és szellemileg nem lesznek eléggé széles látókörűek ahoz, hogy értékeljék a saját helyzetüket.mert ez pénz kérdés .... Édes istenem .... Laughing
Mondom hogy ez személyiség kérdése !!! Emberek vagyunk ÉRZÉSEKKEL fogd már fel!!!!!
ÉN, ha évi 14 milliót keresnék egy olyan országban ahol 22%-os munkanélküliség van, nagyon csúnyán kussban maradnék.
Sajna a legtöbb focista, ahoz, hogy elérjen egy ilyen szintet, bele kell fektetni egy életet. Ezen idő alatt teljesen eljhanyagolják az iskolát, és szellemileg nem lesznek eléggé széles látókörűek ahoz, hogy értékeljék a saját helyzetüket.mert ez pénz kérdés .... Édes istenem .... Laughing
Mondom hogy ez személyiség kérdése !!! Emberek vagyunk ÉRZÉSEKKEL fogd már fel!!!!!
Pontosan, én egyszerűen nem is tudom sajnálni, mert ha egyszer kijelentette, hogy ő a világ 3 legjobb játékosa, akkor nem kell mentegetni a nyomással meg az elvárásokkal, hiszen pont ő maga állította a legnagyobb elvárást maga elé.Imperial írta:Kedves madridisták!
Ne próbáljátok már meg mindenáron szent embernek beállítani ezt a nagyképű, egoista embert!
Van mire persze, ezt senki sem tagadja, csak éppenséggel Rooney, Messi, Xavi vagy még sorolhatnék rengeteg klasszis játékost, nem szokott ilyen bicskanyitogató interjúkat adni, nem szokta a combját csapkodni, nem szokta a közönséget hergelni és még sorolhatnám.
Ha elő is fordul, utána elnézést kérnek, nem pedig a Marca kell hogy tisztára mossa a nevét, és nem a szurkolóik találnak ki teóriákat, hogy miért volt ekkora kékeres ez alkalommal.
Nagyobb rajta a nyomás, mint bárki máson? Miért is?
Senki nem várna el tőle semmit, ha nem lenne ekkora orbitális bunkó, és nem akarná minden áron magát beállítani a világ legjobbjaként.
Egyébként nem ő a világ jelenlegi legjobbja, és szerencsére az emberek nagyobb hányada ezt egyértelműen így gondolja.
Jobb lenne, ha kevesebbet foglalkozna Messivel, és akkor talán a foci is jobban menne.
Persze számomra a vergődése kifejezetten tetszetős, remélem még számtalan alkalommal láthatom!![]()
Muszáj beleszóljak.nem erről írtam egy regényt ???
valaki tovább tud menni szó nélkül, van aki nem képes rá
Mindenki más. Ezért nem vagyunk egyformák.
nem erről írtam egy regényt ???kanty írta:Egyet röhögnék és továbbmennék. Ezzel, h ennyire görcsöl, ennyire Messi számára az etalon, csak még jobban szítja az újságírókat.REMY írta: Te mégis mit csinálnál ha egy EB-n is Messit hoznák fel az interjúknál ??? hmm... bele kéne ebbe is gondolni...
Egyet röhögnék és továbbmennék. Ezzel, h ennyire görcsöl, ennyire Messi számára az etalon, csak még jobban szítja az újságírókat.REMY írta: Te mégis mit csinálnál ha egy EB-n is Messit hoznák fel az interjúknál ??? hmm... bele kéne ebbe is gondolni...
mert ez pénz kérdés .... Édes istenem ....Ez a dolog ott bukik,hogy te gondolom nem kerestél évi 20-25 milliót euróban... neki ez a munkája !!!! ezért kap vagyonokat!!! azt csinálja amit szeret!!! Messi miért tudja elviselni???? Maradona miért tudta??? Pelé??? ISTENEM NEHOGY MÁR ÁLDOZATNAK LEGYEN BEÁLLÍTVA A VILÁGON A LEGJOBB DOLGK A FOCISTÁKNAK VAN. nehogy már sajnálni keljen PROFI SPORTOLÓ ILLIK MEGBÍRKOZNIA A NYOMÁSSAL HA MEG NEM AKKOR MENJEN NB3BA ÉS LÖTYÖGJÖN OTT
ez a lényeg. Az ilyen személyiségű embernek a legnagyobb ellenfele SAJÁT maga.A saját mentalitása és személyisége a fő ellensége.
gondolom nem néztél sok Real meccset az utóbbi időbenHa nem nyilatkozna összevissza, elfelejtené a flegmázást, a műesést és beáldozná magát a csapatáért és menne előre megállás nélkül, akkor kihagyhatna ő ezer ziccert is, csak leszolva lenne, nem szapulva.
Elsőnek egyből leírom, igazad van!!REMY írta:...
Ez a dolog ott bukik,hogy te gondolom nem kerestél évi 20-25 milliót euróban... neki ez a munkája !!!! ezért kap vagyonokat!!! azt csinálja amit szeret!!! Messi miért tudja elviselni???? Maradona miért tudta??? Pelé??? ISTENEM NEHOGY MÁR ÁLDOZATNAK LEGYEN BEÁLLÍTVA A VILÁGON A LEGJOBB DOLGK A FOCISTÁKNAK VAN. nehogy már sajnálni keljen PROFI SPORTOLÓ ILLIK MEGBÍRKOZNIA A NYOMÁSSAL HA MEG NEM AKKOR MENJEN NB3BA ÉS LÖTYÖGJÖN OTTREMY írta:na akkor itt is kifejtem ezt a Ronaldo folyton "sír" hisztizik, nem megy oda a csapattársnak örülni a gólnál (a tegnapi meccsen)
Mindig előjön nála a nyomás stb ... és ezt sokan megszólják. És mire fel ??? és itt félre ne értsétek, nem a barcásnak célzom ezt hanem mindenkinek! Mert ez a nyomás dolog elég bonyolult helyzet.
ezt én is áttudom érezni. Oké én nem voltam profi sportoló, de versenyszerűen űztem a futást és nagyon sok versenyen indultam, de akármennyire is jó formában voltam izgultam éreztem a nyomást a teljesítési kényszert. Bizonyítani akartam az edzőnek, magamnak mindenkinek. És ez vagy jól sült el és akár új egyéni csúcsot is futottam.. de volt olyan is amikor agyon nyomott a nyomás és életem legrosszabb versenyén voltam túl... nagyon nehéz és bonyolult dolog ez. Személyiség kérdése. Valaki letudja ezt győzni valaki nem. De ezt nem szabad megszólni senkinek sem mert nem tudhatjuk min megy keresztül. És ezzel nem őt akarom védeni hanem mindenit aki ilyen problémával küzd, mert igen is sokan vannak ilyen helyzetben. és hiába profi vagy nem profi az egyén.
Akkor lehetne valakin számon kérni ezt ha úgy megy ki a pályára, hogy nem is akar teljesíteni.
+ CR-nek sokkal több dolgot kell elviselni mint az argentinnak.. és itt jöhetnek a magyarázkodások, DE ez igen is iszonyat nagy teher lehet egy embernél. mert ember! vannak érzései. És az, hogy folyamat homokosnak titulálják meg ez a folytonos Messizés a stadionokban + egyéb dolgok....
és igen is ebben a szezonban az EB-ig! eldöntötte a meccseket amikor el kellett !!! De ettől függetlenül sokszor látszódott rajta a nyomás. Amit néha lelehet győzni néha nem... eltüntetni szinte lehetetlen.
Még valamit ehhez a problémához. CR maximalista. Én is az vagyok. Ha nekem rosszul ment a verseny és haveromnak jól akkor oda dünnyögtem az orrom alatt, hogy grat.. de kb lesz*rom alapon. Mert ezt hozza ki az ilyen személyiség az emberből.
CR is küzd és felszabja ha valami nem jön össze neki.
Ez van el kell fogadni, hogy nem jön össze neki se minden. De amikor a nyomást meg a személyiségét kritizálja valaki.. előbb gondolkodjon el ezeken pls.
És azért írtam bele saját magamat is mert áttudom érezni azokat a problémákat amikkel ő küzd. Ugyan abban a cipőben voltam én is amikor versenyeztem.
Azt meg, hogy hamar elfelejtik... szerintem nagyon gyorsan ki kell törölni a fejekből...
Nézzük már meg mit csinál a Realban.... 144 meccsen 146 gól! 1 egész feletti....
nagy divat lett ám Messit is szeretni... ne csőlátásban éljükJóformán csak a divatszurkolóknak a nagy kedvence Ronaldo. Ahogy kimegy a divatból úgy felejtik majd el.
nagy divat lett ám Messit is szeretni... ne csőlátásban éljükJóformán csak a divatszurkolóknak a nagy kedvence Ronaldo. Ahogy kimegy a divatból úgy felejtik majd el.
Ezzel én sem tudok egyetérteni...noname írta: Az elfelejtést nem szó szerint kell érteni. Messire úgy fognak emlékezni, mint a valaha volt egyik(legjobb) támadóra. Beckenbauer, Zidane, ők évekig a legjobbak voltak. Ronaldo csak akkor volt a legjobb, amikor Kaka tönkrement és Messi még alig volt túl első végigjátszott szezonján. Azóta se ő a legjobb, és utána se ő lesz a legjobb. Emélkezni fognak arra h ontotta a gólokat, de sose lesz legenda belőle. Továbbá azt se felejtsük el, h még a saját csapatának értelmesebb szurkolói is csak azért tűrik, mert ontja a gólokat, de amúgy alighanem a pokolba kívánnák. Ugyanígy ha tőlünk valaha lelép Busquets vagy Alves, alighanem hamar elfelejtkezik róluk mindenki.
Az se mellékes h Ronaldo csak a kiscsapatok ellen megy bármire. Nagy meccsen a nagy számok törvénye alapján néha jó volt. Kb 50ből 5-ször, míg Messi a nagy meccsek felén hasznos, a másik felét ő dönti el!
Volt egy reálos ismerőssel pár vitám, mindig azzal jött h Ronaldo a legjobb, mert Messi sose játszik jól az argentinokkal. Ronaldoval ugyanaz a helyzet.
Jóformán csak a divatszurkolóknak a nagy kedvence Ronaldo. Ahogy kimegy a divatból úgy felejtik majd el.
Az elfelejtést nem szó szerint kell érteni. Messire úgy fognak emlékezni, mint a valaha volt egyik(legjobb) támadóra. Beckenbauer, Zidane, ők évekig a legjobbak voltak. Ronaldo csak akkor volt a legjobb, amikor Kaka tönkrement és Messi még alig volt túl első végigjátszott szezonján. Azóta se ő a legjobb, és utána se ő lesz a legjobb. Emélkezni fognak arra h ontotta a gólokat, de sose lesz legenda belőle. Továbbá azt se felejtsük el, h még a saját csapatának értelmesebb szurkolói is csak azért tűrik, mert ontja a gólokat, de amúgy alighanem a pokolba kívánnák. Ugyanígy ha tőlünk valaha lelép Busquets vagy Alves, alighanem hamar elfelejtkezik róluk mindenki.19Messi19 írta:Szerintem se fogják elfelejteni.Azért többet letett ő az asztalra,hogy elfelejtsék.Plusz azért a magánéletben sem utolsó ember.Amikor Madeirán volt az a katasztrófa akkor is rengeteget adományozott!
Ezzel egyet is értek.kanty írta:Számomra érthetetlen, h Ronaldot ilyennel fel lehet húzni. Más egyet röhögne rajta és menne tovább. De ő leáll vitatkozni, normális, h ezen a firkászok kapva kapnak és tovább csűrik-csavarják.
Egyre inkább azt gondolom róla, h nem, h hatalmas az egója, inkább nincs önbizalma. Tudom, h ez hülyén hangzik. De egyszerűen ennyire nem szabadna adnia az emberek véleményére. S ha ad is, akkor sem szabadna ezt így kimutatnia, mert saját magát teszi nevetségessé.
Pont ez az... hogy ez nem lehet fordítvaREMY írta:megnézném fordítva a helyzetetlui1698 írta: Szerintem pedig nagyon keményen megdolgozott kriszti azért, hogy így fogadják őt a világ bármely országában. Megérdemli.
Szerintem se fogják elfelejteni.Azért többet letett ő az asztalra,hogy elfelejtsék.Plusz azért a magánéletben sem utolsó ember.Amikor Madeirán volt az a katasztrófa akkor is rengeteget adományozott!lui1698 írta:Szerintem ez nem így lesz. Már csak azért sem, mert néhány éven belül a Madrid valaha volt legeredményesebb góllövője lesz.noname írta:Sztem rövid idő alatt el fogják felejteni miután visszavonul.
Szerintem ez nem így lesz. Már csak azért sem, mert néhány éven belül a Madrid valaha volt legeredményesebb góllövője lesz.noname írta:Sztem rövid idő alatt el fogják felejteni miután visszavonul.