Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2012.06.15. 13:32:48

REMY írta: A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..
szerintem úgy értette,hogy rengeteg múlik a személyes szimpátián és azon,hogy hogyan akarod megítélni a helyzetet,értelem szerűen a szimpatizáltad felé vagy pozitív irányban elfogult.
gondolom én...
REMY
Madridista

2012.06.15. 13:24:56

minden bizonnyal könnyebb lett volna, de szeretem megvédeni a saját csapatomat és játékosokat.

Recrea nagyon tetszett a saját élményed ismertetése. Erről beszéltem a túloldalon is és itt is.
Minden személyiség kérdés.

Kintaro.. nem akarok személyeskedni, de neked egy értelmes megnyilvánulásod nem volt... csak amikor oda lehet bökni akkor egyből megjelensz és leírsz 1 sort...

A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..
recrea
Llegenda del Barça

2012.06.15. 13:10:18

Szerintem itt elég sokan elfogultak és/vagy álszentek.

Nehogy azt gondoljuk már, h Ronaldot mindenhol utálják, spec. szerintem az ő mezéből adnak el a legtöbbet, a legtöbb szurkolója van közösségi oldalakon, a legtöbb követője stílusában. Mondhatjuk, h ez divat, de ő egy brand, egy márka, mint anno Beckham, vagy most az iPhone, mindegyik divat, mégis szeretjük.

Szerintem nagyon sokat változott az elmúlt években és jó irányban, sokkal kevesebbet rinyál, kevesebbet színészkedik, alázatosabb let, csapatjátékos is, nála sokkal utálhatóbb játékosok vannak, csak hogy ne menjünk messzire, akár Madridban is.

Ezt a gólörömöt sem értem, mit kéne csinálnia, teli szájjal, visítva a nyakába ugrani a másiknak? Miért? Mindenki másképp ünnepel, fogadjuk el. A dánok elleni meccsen történekről pedig annyit, aki nem tudja mi játszódott le benne, az sosem focizott. Én hagytam már ki elég fontos 11-est döntetlennél, a meccs végén viszont nyertünk egy csapattársam góljával. Ugyanígy viselkedtem: hirtelen megnyugodtam, hatalmas kő esett le a szívemről, ez volt az első gondolatom, nem az, h a nyakába vessem magam. Továbbra is rossz kedvem volt, mert nem ment a játék és majdnem rajtam ment el a meccs, aztán a gól/meccs után odamentem és mondat neki, h "kösz pajtás" - ennyi mindkettőnk lelkivilágának bőven elég volt. A következő meccsen meg már nem is emlékeztem a történtekre. Ennyi, normális emberi/sportolói viselkedés.

Nekem az egojával sincs különösebb gondom, én is szerettem magam ünnepeltetni, mindenki szereti. A nagyképű nyilatkozatai pedig arra vezethetőek vissza, h nem tudja gyorsan és higgadtan lereagálni az újságírói felvetéseket, mondhatnám ennyi esze van.

Azt meg hogy mennyire akadt ki, amikor felhozták neki Messit, nem tudhatjuk, mert csak olvasunk róla, a felvételt senki nem látta közülünk.

Én sem szeretem őt, a Realt megy egyenesen utálom, és sok mindenben igazatok van vele kapcsolatban, legfőképp a "magának köszönheti" részben, csak legyünk már kissé objektívek.

Remy, Neked is könnyebb lett volna, ha megmaradsz a Filmklub topic-nál. :lol:
Kintaro
Barça B

2012.06.15. 12:32:01

REMY hirtelen stílust váltott :-) Ugye, ugye? :-)
miihii
KHAL

2012.06.14. 20:14:25

REMY írta:
Te mégis mit csinálnál ha egy EB-n is Messit hoznák fel az interjúknál ??? hmm... bele kéne ebbe is gondolni...
Akkor az ezzel kapcsolatos védőbeszédedet vesd össze a Xavi nemrégi "kiszivárgott" témában mutatott hozzáállásoddal és juss el ugyanerre a végszóra,aztán....

Abban igazad van,h mindenki másképp éli meg a nyomást.DE! Ha ennyire nem tud esetleg megbírkózni vele,akkor ne nyilatkozgasson olyanokat,h ő a 3 legjobb játékos a világon,ne arcoskodjon a combjával,ne mutogasson ki viszonylag gyakran a szurkolóknak,meg etcetera... Viszont ha már ez elengedhetetlen a személyisége miatt,akkor viselje a következményeit,mégpedig ,h a saját szurkolóin kívül nem igen lesz szimpatikus. Plusz mivel remek alany a sajtónak,mert tőle is lehet érdekeseket hallani,ráadásul tudják,h gyenge pontja Messi,hülyék lennének kihagyni a magas labdát.

Sokkal nagyobb nyomás van rajta?Messit küldi a nagy Pelé folyamat szinten,oltják a válogatott miatt,kapja,mert Xavi és Ini nélkül nem tud teljesíteni,és nem mellékesen bizonyára elég markáns nyomás van rajta a zsinórban szerzett 3 aranylabda után,mivel ha két meccsen nem lő gólt,már nyomják,h krízisben van,meg etcetera...

A különbség a stílusukban rejlik,Messit miért buziznák?Melegen öltözik meg piperkőcködik? Miért Ronaldoznák?Jobb nála?Illetve rászolgált a polgárpukkasztó viselkedésével?

Mélyebben nem is mennék bele,ezekben asszem benne van minden :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.14. 19:58:01

Amit már itt sokan leírtak, leírnám én is. Nem a csúnya gonosz újságírókat kell hibáztatni azért mert állandóan Messivel jönnek ha Ronaldoval csinálnak interjút. Nem őket kell hibáztatni...Ronaldo mióta berobbant az európai futballba, az aktuális csapatának szurkolói közül senki se szerette. Mindig is közutálatnak örvendett, legye az Chelsea, Arsenal, Barca, Bayern vagy Osasuna drukker...sose volt szimpatikus a hozzállása, a viselkedése, a stílusa, stb. Messinek miért nem Ronaldóznak? Henry-nak miért nem Nistelrooy-oztak? Ronaldo-nak miért nem huhogtak sose? Mert mindannyian szimpatikus játékosok, mindenhol szeretik őket, bárhova mennek a világon. Ronaldo meg bárhova megy a világon, csak utálat fogadja. És ez nem a média hibája, bármennyire is szeretnék a realosok levenni róla a keresztvizet...ő ilyen, a stílusával kivívta magának ezt az ellenszenvet ami övezi szerte a világban. Ezért örül az egész stadion mikor kihagy egy helyzetet, vagy bármilyen hibát vét. Az is igaz, hogy mindenki azt figyeli, hogy mikor ront, mikor csinál valami olyat, ami esetleg nevetség tárgya lehet. Viszont idáig el is kellett jutni, és ezt az utat ő rakta ki saját magának...Neki egyetlen egy óriási problémája van: rossz korba született...magasan a játékostársai fölött áll, csak ezzel annyi a gond, hogy van egy ember (?) aki viszont magasan ő fölötte áll.....és ez óriási balszerencse.
Kép
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.06.14. 19:55:41

csababarca írta:
MessiBarca10 írta:Messi az elhunyt nagymamájának köszöni góljait ,
Ennek azért fuss neki még egyszer. :roll:
.
Természetesen nagymamát akartam írni...még jó,hogy tévedni emberi dolog(elírni)..
REMY
Madridista

2012.06.14. 19:49:59

bali 15 írta:
mert ez pénz kérdés .... Édes istenem .... Laughing
Mondom hogy ez személyiség kérdése !!! Emberek vagyunk ÉRZÉSEKKEL fogd már fel!!!!!
Sajna a legtöbb focista, ahoz, hogy elérjen egy ilyen szintet, bele kell fektetni egy életet. Ezen idő alatt teljesen eljhanyagolják az iskolát, és szellemileg nem lesznek eléggé széles látókörűek ahoz, hogy értékeljék a saját helyzetüket.
ÉN, ha évi 14 milliót keresnék egy olyan országban ahol 22%-os munkanélküliség van, nagyon csúnyán kussban maradnék.
és ő a pénzével menőzik ??? nem tudtam :\
bali 15
Director del Fútbol

2012.06.14. 19:34:03

mert ez pénz kérdés .... Édes istenem .... Laughing
Mondom hogy ez személyiség kérdése !!! Emberek vagyunk ÉRZÉSEKKEL fogd már fel!!!!!
Sajna a legtöbb focista, ahoz, hogy elérjen egy ilyen szintet, bele kell fektetni egy életet. Ezen idő alatt teljesen eljhanyagolják az iskolát, és szellemileg nem lesznek eléggé széles látókörűek ahoz, hogy értékeljék a saját helyzetüket.
ÉN, ha évi 14 milliót keresnék egy olyan országban ahol 22%-os munkanélküliség van, nagyon csúnyán kussban maradnék.
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.14. 18:30:24

Imperial írta:Kedves madridisták!
Ne próbáljátok már meg mindenáron szent embernek beállítani ezt a nagyképű, egoista embert!
Van mire persze, ezt senki sem tagadja, csak éppenséggel Rooney, Messi, Xavi vagy még sorolhatnék rengeteg klasszis játékost, nem szokott ilyen bicskanyitogató interjúkat adni, nem szokta a combját csapkodni, nem szokta a közönséget hergelni és még sorolhatnám.
Ha elő is fordul, utána elnézést kérnek, nem pedig a Marca kell hogy tisztára mossa a nevét, és nem a szurkolóik találnak ki teóriákat, hogy miért volt ekkora kékeres ez alkalommal.
Nagyobb rajta a nyomás, mint bárki máson? Miért is?
Senki nem várna el tőle semmit, ha nem lenne ekkora orbitális bunkó, és nem akarná minden áron magát beállítani a világ legjobbjaként.
Egyébként nem ő a világ jelenlegi legjobbja, és szerencsére az emberek nagyobb hányada ezt egyértelműen így gondolja.
Jobb lenne, ha kevesebbet foglalkozna Messivel, és akkor talán a foci is jobban menne.
Persze számomra a vergődése kifejezetten tetszetős, remélem még számtalan alkalommal láthatom! :twisted: :twisted:
Pontosan, én egyszerűen nem is tudom sajnálni, mert ha egyszer kijelentette, hogy ő a világ 3 legjobb játékosa, akkor nem kell mentegetni a nyomással meg az elvárásokkal, hiszen pont ő maga állította a legnagyobb elvárást maga elé. :wink:
És persze, hogy röhögök rajta, amikor egy ilyen nyilatkozat után 2 évvel fel se fér a dobogóra a Messi-Ini-Xavi hármas mögé, vagy amikor elrontja a ziccerét.
Amúgy meg nem hiszem, hogy ilyen sokra vitte volna versenysportban, ha ennyire gyenge lenne mentálisan. De ha igen, akkor sincs mire fel sajnálni vagy együtt érezni vele. Hosszú évek munkájának gyümölcse, hogy a közvélemény így áll hozzá.
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.14. 18:12:21

nem erről írtam egy regényt ???
valaki tovább tud menni szó nélkül, van aki nem képes rá

Mindenki más. Ezért nem vagyunk egyformák.
Muszáj beleszóljak.
igazad van, mindenki más, ám Ronaldonak ebben az esetben nem a szivére kell hallgatnia, hanem az eszére...Ha kicsit is logikusan gondolkodna, ami az ő esetében lehetetlen, akkor ezek a szituációk (gondolok a rigmusokra, vagy a ciki újságióri kérdések) nem fordulnának elő, és most nem ezen vitatkoznánk, vagyis pontosabban ti...Ez mind Ronaldo-n múlik, vagy változtat ezen a gyerekes és idegesitő viselkedésén, vagy tűrnie kell ezeket pályafutása végéig, és közben te is irhatnád a kimagyarázó regényeidet, pedig holott te is simán elmehettnél mellettük(kioktatások) és csöndben, a háttérben halgathatnál minket kreténeket, ahogy élvezkedünk a Ronaldo-s cikkeken, hozzáteszem joggal. :wink:
Kép
Imperial
Jugador del Barça

2012.06.14. 18:10:17

Kedves madridisták!
Ne próbáljátok már meg mindenáron szent embernek beállítani ezt a nagyképű, egoista embert!
Van mire persze, ezt senki sem tagadja, csak éppenséggel Rooney, Messi, Xavi vagy még sorolhatnék rengeteg klasszis játékost, nem szokott ilyen bicskanyitogató interjúkat adni, nem szokta a combját csapkodni, nem szokta a közönséget hergelni és még sorolhatnám.
Ha elő is fordul, utána elnézést kérnek, nem pedig a Marca kell hogy tisztára mossa a nevét, és nem a szurkolóik találnak ki teóriákat, hogy miért volt ekkora kékeres ez alkalommal.
Nagyobb rajta a nyomás, mint bárki máson? Miért is?
Senki nem várna el tőle semmit, ha nem lenne ekkora orbitális bunkó, és nem akarná minden áron magát beállítani a világ legjobbjaként.
Egyébként nem ő a világ jelenlegi legjobbja, és szerencsére az emberek nagyobb hányada ezt egyértelműen így gondolja.
Jobb lenne, ha kevesebbet foglalkozna Messivel, és akkor talán a foci is jobban menne.
Persze számomra a vergődése kifejezetten tetszetős, remélem még számtalan alkalommal láthatom! :twisted: :twisted:
REMY
Madridista

2012.06.14. 17:56:53

kanty írta:
REMY írta: Te mégis mit csinálnál ha egy EB-n is Messit hoznák fel az interjúknál ??? hmm... bele kéne ebbe is gondolni...
Egyet röhögnék és továbbmennék. Ezzel, h ennyire görcsöl, ennyire Messi számára az etalon, csak még jobban szítja az újságírókat.
nem erről írtam egy regényt ???
valaki tovább tud menni szó nélkül, van aki nem képes rá

Mindenki más. Ezért nem vagyunk egyformák.
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.14. 17:53:29

REMY írta: Te mégis mit csinálnál ha egy EB-n is Messit hoznák fel az interjúknál ??? hmm... bele kéne ebbe is gondolni...
Egyet röhögnék és továbbmennék. Ezzel, h ennyire görcsöl, ennyire Messi számára az etalon, csak még jobban szítja az újságírókat.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
REMY
Madridista

2012.06.14. 17:48:36

Ez a dolog ott bukik,hogy te gondolom nem kerestél évi 20-25 milliót euróban... neki ez a munkája !!!! ezért kap vagyonokat!!! azt csinálja amit szeret!!! Messi miért tudja elviselni???? Maradona miért tudta??? Pelé??? ISTENEM NEHOGY MÁR ÁLDOZATNAK LEGYEN BEÁLLÍTVA A VILÁGON A LEGJOBB DOLGK A FOCISTÁKNAK VAN. nehogy már sajnálni keljen PROFI SPORTOLÓ ILLIK MEGBÍRKOZNIA A NYOMÁSSAL HA MEG NEM AKKOR MENJEN NB3BA ÉS LÖTYÖGJÖN OTT
mert ez pénz kérdés .... Édes istenem .... :lol:

Én nem azt csináltam amit szerettem??? Országos versenyen is akkor nyomás volta rajtam mint a ház...

Azért ennyire ne má.....

bence-barca

Ezt akkor vedd úgy, hogy meztől függetlenül írtam. Csak éppen CR van mindig terítéken.... DE ez az összes ilyen emberre lehet érteni.
A saját mentalitása és személyisége a fő ellensége.
ez a lényeg. Az ilyen személyiségű embernek a legnagyobb ellenfele SAJÁT maga.
Ha nem nyilatkozna összevissza, elfelejtené a flegmázást, a műesést és beáldozná magát a csapatáért és menne előre megállás nélkül, akkor kihagyhatna ő ezer ziccert is, csak leszolva lenne, nem szapulva.
gondolom nem néztél sok Real meccset az utóbbi időben :)

Te mégis mit csinálnál ha egy EB-n is Messit hoznák fel az interjúknál ??? hmm... bele kéne ebbe is gondolni...
MR. TROMORT777

2012.06.14. 17:46:23

Basszus ez a Ronaldo utálat nem azért van, mert valakik kinézték magunknak valakit a legjobbak közül és ők csak úgy szapulják mert miért ne. Ronaldo a stílusával váltja ki ezt az emberekből, amiért többek között nekem is ellenszenves és nem bírom elviselni, hogy ilyen nagyképű. Ne mondja nekem senki, hogy azért nagyképű mert nagy rajta a nyomás. Egyszerűen a zseniális tudáshoz egy számomra nem tetsző stílus párosul, és emiatt lőhet több ezer gólt is, Messi nállam mindig többet fog érni.
Tudásilag mondhatnánk egyedül, hogy Messi felett áll, de hiába tud, ha nem tudja kihasználni, mert akaratgyenge hozzá. A saját mentalitása és személyisége a fő ellensége.
Egy kis apró góltól úgy eltud szállni, hogy újra azt hiszi magáról, hogy ő az isten, aztán meg csodálkozik ha mindenki más jót röhög rajta, amikor kiderül, hogy nem. Saját magának állít csapdát, amibe rendszerint bele is lép. Ezek után akiknek ez nem tetszik, nyílvánvaló, hogy nagyítóval fogja rajta keresgélni a hibákat, de ezt ő idézte elő.
Ha nem nyilatkozna összevissza, elfelejtené a flegmázást, a műesést és beáldozná magát a csapatáért és menne előre megállás nélkül, akkor kihagyhatna ő ezer ziccert is, csak leszolva lenne, nem szapulva.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.14. 17:42:55

REMY írta:...
Elsőnek egyből leírom, igazad van!!
De... azért ne felejtsük el, hogy ez ez csapatsport. A futás inkább egyéni, ha van is egy egyesület, ahol többen vagytok. De, ha már ezt választotta legalább "színlelje" az örömöt. Ha nem is ér sokat nála de akkor is.
Nyilván teljesen személyiségi dolog ez, szóval nem várom el, h megváltozzon mert nem lehet. De rossz látni azt, h akár a Madridban akár a nemzeti csapatban nem tud felhőtlenül örülni olykor-olykor. Pedig kéne, mert mégiscsak ő választott ezt a csapatsportot és benne van, h nem mindig ő lesz a középpontban.
De persze teljesen megértem azt is, h miért nem...de ezt bárkinél elő tudnám hozni, meztől független.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.06.14. 17:42:48

REMY írta:na akkor itt is kifejtem ezt a Ronaldo folyton "sír" hisztizik, nem megy oda a csapattársnak örülni a gólnál (a tegnapi meccsen)
Mindig előjön nála a nyomás stb ... és ezt sokan megszólják. És mire fel ??? és itt félre ne értsétek, nem a barcásnak célzom ezt hanem mindenkinek! Mert ez a nyomás dolog elég bonyolult helyzet.

ezt én is áttudom érezni. Oké én nem voltam profi sportoló, de versenyszerűen űztem a futást és nagyon sok versenyen indultam, de akármennyire is jó formában voltam izgultam éreztem a nyomást a teljesítési kényszert. Bizonyítani akartam az edzőnek, magamnak mindenkinek. És ez vagy jól sült el és akár új egyéni csúcsot is futottam.. de volt olyan is amikor agyon nyomott a nyomás és életem legrosszabb versenyén voltam túl... nagyon nehéz és bonyolult dolog ez. Személyiség kérdése. Valaki letudja ezt győzni valaki nem. De ezt nem szabad megszólni senkinek sem mert nem tudhatjuk min megy keresztül. És ezzel nem őt akarom védeni hanem mindenit aki ilyen problémával küzd, mert igen is sokan vannak ilyen helyzetben. és hiába profi vagy nem profi az egyén.

Akkor lehetne valakin számon kérni ezt ha úgy megy ki a pályára, hogy nem is akar teljesíteni.

+ CR-nek sokkal több dolgot kell elviselni mint az argentinnak.. és itt jöhetnek a magyarázkodások, DE ez igen is iszonyat nagy teher lehet egy embernél. mert ember! vannak érzései. És az, hogy folyamat homokosnak titulálják meg ez a folytonos Messizés a stadionokban + egyéb dolgok....

és igen is ebben a szezonban az EB-ig! eldöntötte a meccseket amikor el kellett !!! De ettől függetlenül sokszor látszódott rajta a nyomás. Amit néha lelehet győzni néha nem... eltüntetni szinte lehetetlen.

Még valamit ehhez a problémához. CR maximalista. Én is az vagyok. Ha nekem rosszul ment a verseny és haveromnak jól akkor oda dünnyögtem az orrom alatt, hogy grat.. de kb lesz*rom alapon. Mert ezt hozza ki az ilyen személyiség az emberből.
CR is küzd és felszabja ha valami nem jön össze neki.
Ez van el kell fogadni, hogy nem jön össze neki se minden. De amikor a nyomást meg a személyiségét kritizálja valaki.. előbb gondolkodjon el ezeken pls. :)
És azért írtam bele saját magamat is mert áttudom érezni azokat a problémákat amikkel ő küzd. Ugyan abban a cipőben voltam én is amikor versenyeztem.

Azt meg, hogy hamar elfelejtik... szerintem nagyon gyorsan ki kell törölni a fejekből...
Nézzük már meg mit csinál a Realban.... 144 meccsen 146 gól! 1 egész feletti....
Jóformán csak a divatszurkolóknak a nagy kedvence Ronaldo. Ahogy kimegy a divatból úgy felejtik majd el.
nagy divat lett ám Messit is szeretni... ne csőlátásban éljük :)
Ez a dolog ott bukik,hogy te gondolom nem kerestél évi 20-25 milliót euróban... neki ez a munkája !!!! ezért kap vagyonokat!!! azt csinálja amit szeret!!! Messi miért tudja elviselni???? Maradona miért tudta??? Pelé??? ISTENEM NEHOGY MÁR ÁLDOZATNAK LEGYEN BEÁLLÍTVA A VILÁGON A LEGJOBB DOLGK A FOCISTÁKNAK VAN. nehogy már sajnálni keljen PROFI SPORTOLÓ ILLIK MEGBÍRKOZNIA A NYOMÁSSAL HA MEG NEM AKKOR MENJEN NB3BA ÉS LÖTYÖGJÖN OTT
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mezner2 2012.06.14. 17:43:39-kor.
REMY
Madridista

2012.06.14. 17:28:19

na akkor itt is kifejtem ezt a Ronaldo folyton "sír" hisztizik, nem megy oda a csapattársnak örülni a gólnál (a tegnapi meccsen)
Mindig előjön nála a nyomás stb ... és ezt sokan megszólják. És mire fel ??? és itt félre ne értsétek, nem a barcásnak célzom ezt hanem mindenkinek! Mert ez a nyomás dolog elég bonyolult helyzet.

ezt én is áttudom érezni. Oké én nem voltam profi sportoló, de versenyszerűen űztem a futást és nagyon sok versenyen indultam, de akármennyire is jó formában voltam izgultam éreztem a nyomást a teljesítési kényszert. Bizonyítani akartam az edzőnek, magamnak mindenkinek. És ez vagy jól sült el és akár új egyéni csúcsot is futottam.. de volt olyan is amikor agyon nyomott a nyomás és életem legrosszabb versenyén voltam túl... nagyon nehéz és bonyolult dolog ez. Személyiség kérdése. Valaki letudja ezt győzni valaki nem. De ezt nem szabad megszólni senkinek sem mert nem tudhatjuk min megy keresztül. És ezzel nem őt akarom védeni hanem mindenit aki ilyen problémával küzd, mert igen is sokan vannak ilyen helyzetben. és hiába profi vagy nem profi az egyén.

Akkor lehetne valakin számon kérni ezt ha úgy megy ki a pályára, hogy nem is akar teljesíteni.

+ CR-nek sokkal több dolgot kell elviselni mint az argentinnak.. és itt jöhetnek a magyarázkodások, DE ez igen is iszonyat nagy teher lehet egy embernél. mert ember! vannak érzései. És az, hogy folyamat homokosnak titulálják meg ez a folytonos Messizés a stadionokban + egyéb dolgok....

és igen is ebben a szezonban az EB-ig! eldöntötte a meccseket amikor el kellett !!! De ettől függetlenül sokszor látszódott rajta a nyomás. Amit néha lelehet győzni néha nem... eltüntetni szinte lehetetlen.

Még valamit ehhez a problémához. CR maximalista. Én is az vagyok. Ha nekem rosszul ment a verseny és haveromnak jól akkor oda dünnyögtem az orrom alatt, hogy grat.. de kb lesz*rom alapon. Mert ezt hozza ki az ilyen személyiség az emberből.
CR is küzd és felszabja ha valami nem jön össze neki.
Ez van el kell fogadni, hogy nem jön össze neki se minden. De amikor a nyomást meg a személyiségét kritizálja valaki.. előbb gondolkodjon el ezeken pls. :)
És azért írtam bele saját magamat is mert áttudom érezni azokat a problémákat amikkel ő küzd. Ugyan abban a cipőben voltam én is amikor versenyeztem.

Azt meg, hogy hamar elfelejtik... szerintem nagyon gyorsan ki kell törölni a fejekből...
Nézzük már meg mit csinál a Realban.... 144 meccsen 146 gól! 1 egész feletti....
Jóformán csak a divatszurkolóknak a nagy kedvence Ronaldo. Ahogy kimegy a divatból úgy felejtik majd el.
nagy divat lett ám Messit is szeretni... ne csőlátásban éljük :)
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.14. 17:26:20

noname írta: Az elfelejtést nem szó szerint kell érteni. Messire úgy fognak emlékezni, mint a valaha volt egyik(legjobb) támadóra. Beckenbauer, Zidane, ők évekig a legjobbak voltak. Ronaldo csak akkor volt a legjobb, amikor Kaka tönkrement és Messi még alig volt túl első végigjátszott szezonján. Azóta se ő a legjobb, és utána se ő lesz a legjobb. Emélkezni fognak arra h ontotta a gólokat, de sose lesz legenda belőle. Továbbá azt se felejtsük el, h még a saját csapatának értelmesebb szurkolói is csak azért tűrik, mert ontja a gólokat, de amúgy alighanem a pokolba kívánnák. Ugyanígy ha tőlünk valaha lelép Busquets vagy Alves, alighanem hamar elfelejtkezik róluk mindenki.
Az se mellékes h Ronaldo csak a kiscsapatok ellen megy bármire. Nagy meccsen a nagy számok törvénye alapján néha jó volt. Kb 50ből 5-ször, míg Messi a nagy meccsek felén hasznos, a másik felét ő dönti el!
Volt egy reálos ismerőssel pár vitám, mindig azzal jött h Ronaldo a legjobb, mert Messi sose játszik jól az argentinokkal. Ronaldoval ugyanaz a helyzet.
Ezzel én sem tudok egyetérteni...
Ronaldo a valaha volt egyik legtermékenyebb támadó. (már most) Naggggyon sok víznek kell még lefolynia a Dunán, hogy elfelejtsék.

Felhoztad pl. Busquetset és Alvest. Megint csak rossz példák. Ki felejtené el őket rövid időn belül? Yaya is még mindig téma, pedig csak 3 évig volt itt...

Ha pedig úgy értetted, hogy mindenki a Real és Barca szurkolókon kívül, az se állja meg a helyét. Főleg a mai világban, ahol a csapból is Messi és Ronaldo folyik, ha fociról van szó, szerintem mindenki, aki néz labdarúgást az még nagyon sokáig emlékezni fog arra, hogy nem csak egy brazil Ronaldo volt...
noname
Llegenda del Barça

2012.06.14. 17:00:40

19Messi19 írta:Szerintem se fogják elfelejteni.Azért többet letett ő az asztalra,hogy elfelejtsék.Plusz azért a magánéletben sem utolsó ember.Amikor Madeirán volt az a katasztrófa akkor is rengeteget adományozott!
Az elfelejtést nem szó szerint kell érteni. Messire úgy fognak emlékezni, mint a valaha volt egyik(legjobb) támadóra. Beckenbauer, Zidane, ők évekig a legjobbak voltak. Ronaldo csak akkor volt a legjobb, amikor Kaka tönkrement és Messi még alig volt túl első végigjátszott szezonján. Azóta se ő a legjobb, és utána se ő lesz a legjobb. Emélkezni fognak arra h ontotta a gólokat, de sose lesz legenda belőle. Továbbá azt se felejtsük el, h még a saját csapatának értelmesebb szurkolói is csak azért tűrik, mert ontja a gólokat, de amúgy alighanem a pokolba kívánnák. Ugyanígy ha tőlünk valaha lelép Busquets vagy Alves, alighanem hamar elfelejtkezik róluk mindenki.
Az se mellékes h Ronaldo csak a kiscsapatok ellen megy bármire. Nagy meccsen a nagy számok törvénye alapján néha jó volt. Kb 50ből 5-ször, míg Messi a nagy meccsek felén hasznos, a másik felét ő dönti el!
Volt egy reálos ismerőssel pár vitám, mindig azzal jött h Ronaldo a legjobb, mert Messi sose játszik jól az argentinokkal. Ronaldoval ugyanaz a helyzet.
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.14. 14:15:38

kanty írta:Számomra érthetetlen, h Ronaldot ilyennel fel lehet húzni. Más egyet röhögne rajta és menne tovább. De ő leáll vitatkozni, normális, h ezen a firkászok kapva kapnak és tovább csűrik-csavarják.
Egyre inkább azt gondolom róla, h nem, h hatalmas az egója, inkább nincs önbizalma. Tudom, h ez hülyén hangzik. De egyszerűen ennyire nem szabadna adnia az emberek véleményére. S ha ad is, akkor sem szabadna ezt így kimutatnia, mert saját magát teszi nevetségessé.
Ezzel egyet is értek.
De azért hozzá kell tennem, h nekem is antipatikus C, de azért amekkora divat lett őt ócsárolni, az már nekem sem tetszik. Az internet tele van az ő karikatúráival, viccek születnek róla, állandó összehasonlítások Messivel. Ezeknek kb. az 1 százaléka tényleg vicces, a több meg inkább szánalmas kategória. Ilyen dolognak tartom a Messi-zést is a közönségtől, sztem okos emberek ilyet nem csinálnak.
Viszont CR is buta, ha ilyeneket fel lehet húzni. Látszólag nagyon zavarja, illetve azt sem tudja elfogadni, h Messi jobb nála. Emiatt fejben nagyon nincs ott az utóbbi időszakban.
Az önbizalma most tényleg nincs meg, pedig ő egy olyan játékos, akinél ez rengeteget számít, akkor tud jól játszani, kegyetlenül nagy gólokat verni, ha hisz magában. Ilyenkor meg jönnek a kihagyott 11-ek, ziccerek.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.14. 13:44:24

REMY írta:
lui1698 írta: Szerintem pedig nagyon keményen megdolgozott kriszti azért, hogy így fogadják őt a világ bármely országában. Megérdemli.
megnézném fordítva a helyzetet ;)
Pont ez az... hogy ez nem lehet fordítva :wink:
Ez olyan mintha, azt mondanánk, h megnéznénk mi lenne, ha fordítva lenne a Barca meg a Real történelme. Elmúlt évek sikerei Barca részről, 9 BL győzelem madridi részről. Például.

Jahh... és biztos emlékezni fognak rá!
19Messi19
Jugador del Barça

2012.06.14. 13:42:24

lui1698 írta:
noname írta:Sztem rövid idő alatt el fogják felejteni miután visszavonul.
Szerintem ez nem így lesz. Már csak azért sem, mert néhány éven belül a Madrid valaha volt legeredményesebb góllövője lesz.
Szerintem se fogják elfelejteni.Azért többet letett ő az asztalra,hogy elfelejtsék.Plusz azért a magánéletben sem utolsó ember.Amikor Madeirán volt az a katasztrófa akkor is rengeteget adományozott!
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.14. 13:29:36

noname írta:Sztem rövid idő alatt el fogják felejteni miután visszavonul.
Szerintem ez nem így lesz. Már csak azért sem, mert néhány éven belül a Madrid valaha volt legeredményesebb góllövője lesz.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése