palesz77 írta:Én nézni szoktam a PSG meccseit - divat vagyok

-, szóval nem csak te nézel francia bajnokságot.

Amúgy az ő focijukat szerintem érdemes nézni egy Barca drukkernek - kivéve nektek VEB-bel

-, sokpasszos focit tolnak, attraktívak, mindig jól szórakozok a meccseiken. És mindig megállapítom, hogy Verratti piszok jó lenne itt..

Na meg hogy VEB-et fel kéne venni Barca játékosmegfigyelőnek, mert ez az Aurier gyerek pofás kis jobbhátvéd lesz idővel - már most is az mondjuk, de ha fejlődik simán top lehet a poszton. Vele se nagyon lőttünk volna mellé anno, van egy olyan érzésem.
Nekem közöm nincs veb féle scouting reporthoz, de Verratti játékát én már a tavalyi VB-n is megjegyeztem és a tavalyi BL fantasyban is írtam, hogy rá és Maticra nagyon kell figyelni. Utóbbit én a legnagyobb felfedezettnek is választottam a szavazásban.

Sok tehetséges fiatal játékos van, ezért sem értek egyet azokkal a hangokkal, hogy nincsenek olyan focisták mint régen. Dehogy nincsenek, csak a szentimentalizmus nagy úr néha.
PSG meccset meg én nem nézek, csak az OM. Ezek elvek. D: Bayernt se nézek pedig Guardiola az edző. Franciáknál még a Nantes csapatát bírom, de az is a régmúlt miatt. Karembeu, Makalele, Loko csak hogy pár nevet említsek az akkori csapatból. Ja meg a Nancy, de ők nincsenek az első osztályban.

Ott éltem egy ideig és egy remek hangulatú városka. Idén sokkal jobban próbálom követni az eseményeket, mert közel áll a szívemhez a francia foci.