Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja hogy szerkesztgetted a hsz-ed.. Feltunt am..Bob_Marley írta:1; Olvasd el én örömködök. És jól is játszik a Marseille.
2; Vezet az OM és belekeveri Verratti-t, hihetetlen.![]()
1; Olvasd el én örömködök. És jól is játszik a Marseille.palesz77 írta:Azt hittem oromkodni fogsz Bob..Nem tul extra a meccs, de en elvezem azert. Verrattit nem tudom megunni, pedig ma semmi extra, es ismet faj a szivem ahogy Auriert nezem, az a srac ha igy fejlodik tovabbra is olyan tukorsiman top3 lesz, mint a szel. Nem sokat lattam eddig a sokat dicsert Danilot jatszani, de nala millioszor jobban tetszik az elefantcsontparti jateka. Nyaron pakkban Verrattival johet, cserebe Pogbat atengedjuk nekik..
(Bar mondjuk most SR pont megoldja Vidallal karoltve a jobbhatved gondjainkat remelhetoleg.)
Alessandrini visszatér az eltiltásból megkeveri Maxwellt 1:0 és kontrából Batshuayi beteszi a másodikat, sima OM 2:0visca el barca írta:nézem hát...bár a madridi derbit terveztem, de majd meglátom hogy alakulnak az eredmények
![]()
amugy sima 3-0 lesz, sztem az elején gyorsan elraknak kettőt és ennyi...
Igazi idióta szvsz.kanty írta:Lavezzi a punciszelfi után ismét alkotott. Csak erős idegzetűeknek.
Angers tényleg jó, s masszív csapat. Elől meg a csoki Camara gólt lő, vagy letudja készíteni, ma is a jobbak között volt.visca el barca írta:Bob_Marley írta:Angers remekül kezdte az idényt és most meg nyernek Marseilleben.....
Bordeaux 1:§ után kap hatot hét közben Nizzában majd most megveri a Lyont.
tippmixgyilkos márszej ismét lecsapottezek egyszer olyat fognak bukni vmi bundázás miatt h hihetetlen
Bob_Marley írta:Angers remekül kezdte az idényt és most meg nyernek Marseilleben.....
Bordeaux 1:§ után kap hatot hét közben Nizzában majd most megveri a Lyont.
Meglehet ezeket oldani, de annyira bevett szokás, hogy Nyáron vannak a világesemények, hogy rengeteg dolog felfog borulni. Előtte évben Copa America, gyönyörű lesz a program.PCsabi írta:A vb pontosan keresztbe veri az európai bajnokságokat és a Bajnokok Ligáját, amik az esemény ideje alatt természetesen szünetelni fognak. FIFA-szabályok szerint a kluboknak minimum egy héttel előbb el kell engedniük a játékosokat a válogatottba, így a bajnokságok legalább öt hétre leállnak.
Különösen érdekes lesz a Premier League-ben játszók esete, akik hazamennek a vébéről, de a karácsony utáni, Boxing Day-i fordulóban, december 26-án már pályára is léphetnek, mert az biztos, hogy azokat a Premier League nem fogja elhalasztani. Anyagi szempontból azok a legjövedelmezőbb meccsek egész évadban.
A 2022-23-as szezon így egészen különleges lesz, valószínűleg már augusztusban elkezdődnek a nagy bajnokságok, hogy aztán júniusig tartsanak - mint Magyarországon általában. A spanyolok és az olaszok ennek biztosan nem örülnek, nem véletlenül rajtol augusztus legvégén, de inkább szeptemberben a Liga és a Serie A: nyáron sokkal kevesebb a néző a vakáció miatt. Ugyanez igaz már júniusra is, ráadásul a helyzetet az is bonyolítja, hogy jelenleg a futballidény utolsó meccse a Bajnokok Ligája-döntő, addig minden nívós bajnokságot be kell fejezni.
Én is kussolok, mert nem voltam kellően körültekintő: ahány oldalt nyitok meg, annyiféle adatot szolgáltatnak 10-40 Celsius közöttcsababarca írta:ezt a baromságot magamtól tudtam, de csekkolhatod a neten akárhol.
Mostt nézem és inkább december a zöme, akkor csak 25+ van.
De én kérek elnézést, máskor kussolok.
Ezt a baromságot mégis hol olvastad?csababarca írta:Tivornya írta:Télen rendezendő VB-nek miért kell klimatizáltstadionokat építtetni a rabszolgákkal?
mert Katarban 30+van novemberben is.
Tivornya írta:Télen rendezendő VB-nek miért kell klimatizáltstadionokat építtetni a rabszolgákkal?
És mindezt azért, mert pár arab olajherceg lefizetette Blatteréket, ráadásul halálra dolgoztattak ezer embert, hogy felépüljenek a csilli-villi stadionjaik. Undorító. Én nem fogom nézni ezt a világbajnokságot, lesz jobb dolgom is.kanty írta:Teljesen érthető döntés, egy abszolút nem korrupt szervezettől. Hülyeség is volt nyáron tartani a vébét, így legalább a győztes elmondhatja, hogy a Jézuskától kapta a kupát, a többiek pedig arra foghatják a sikertelenséget, hogy egész évben rossz kis fúk voltak.PCsabi írta:Fifa have announced that the World Cup in Qatar will be played from 21 November to 18 December 2022.