Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen érthető döntés, egy abszolút nem korrupt szervezettől. Hülyeség is volt nyáron tartani a vébét, így legalább a győztes elmondhatja, hogy a Jézuskától kapta a kupát, a többiek pedig arra foghatják a sikertelenséget, hogy egész évben rossz kis fúk voltak.PCsabi írta:Fifa have announced that the World Cup in Qatar will be played from 21 November to 18 December 2022.
Pedig eddig még be sem írtam, hogy tegnap adott egy egész szép gólpasszt, de ha már ismét téma..PCsabi írta:Jól van, megnyugodtam, ez a hét sem telt el anélkül, hogy ne lett volna Verratti istenítve
Hááát....ha pár hét kimarad, akkor megint elég gyatra védelmetek lesz, bár védőkkel mostanában mi sem vagyunk ellátva.ferninho írta:Bale, Varane, Ramos
Danilo meg James meg eleve azok voltak...
A ManC - Juvét nézem, kik sérültek meg a Reálban?ferninho írta:Baromi nagy mák, hogy lesérült 3 alapember és mindhárom csere kényszerű csere volt....mess2009 írta:nézem a Real meccset hogy ezeknek mekkora mákjuk van!!!!!!!!!! egy potyagól, egy teljesen jogtalan tizenegyes Roncikának, egy kiállítás... baromi.
Inkább lenne még 0-0...
De sok köze nincs a meccshez a Sahtarnak amúgy.
Amúgy a Sevillának meg már 3 tizit fújtak be ma
Baromi nagy mák, hogy lesérült 3 alapember és mindhárom csere kényszerű csere volt....mess2009 írta:nézem a Real meccset hogy ezeknek mekkora mákjuk van!!!!!!!!!! egy potyagól, egy teljesen jogtalan tizenegyes Roncikának, egy kiállítás... baromi.
Innen szedtem, ez összességében általában biztos forrás szokott lenni, bár Verratti nyilatkozatát egyenlőre máshol még nem olvastam, de szerintem van okod bizakodni.palesz77 írta:Ennek milyen forrasa van? Remelem nem La Liga BBVA fb oldal, mert ha ez valos.. Hat orulnek na..
Mondjuk szerintem o nem Iniesta stilusu egyaltalan - nagyon picit -, de ezt mar sokszor sok helyen leirtam.Az biztos, hogy ha barkit elhozhatnek a kozeppalyankra, akkor o lenne az elsoszamu valasztasom.
Ennek milyen forrasa van? Remelem nem La Liga BBVA fb oldal, mert ha ez valos.. Hat orulnek na..ZBarca írta:Verratti: "Ha választanom kell egy csapatot, amelynek futballszemléletével azonosulni tudok, az az FC Barcelona. A játékosok közül pedig Andrés Iniesta"
Palesz remélem most boldog vagy.
Zouma tényleg jó, Mourinho nem hiába használja.visca el barca írta:anno aurier mellett talán még zoumát is írtam. 2 éve jó kis csapat volt etyientben, talán uefás helyre be is futottak. a gyerek 18 évesen stabil kezdő volt, cselzi el is vitte, s ahogy nézem murinnyó játszatja is folyamatosan. állítom, ha elhozzuk 15 évre megoldódott volna a belső védő problémánk.
Palesz jelenleg.ZBarca írta:Verratti: "Ha választanom kell egy csapatot, amelynek futballszemléletével azonosulni tudok, az az FC Barcelona. A játékosok közül pedig Andrés Iniesta"
Nekem közöm nincs veb féle scouting reporthoz, de Verratti játékát én már a tavalyi VB-n is megjegyeztem és a tavalyi BL fantasyban is írtam, hogy rá és Maticra nagyon kell figyelni. Utóbbit én a legnagyobb felfedezettnek is választottam a szavazásban.palesz77 írta:Én nézni szoktam a PSG meccseit - divat vagyok-, szóval nem csak te nézel francia bajnokságot.
Amúgy az ő focijukat szerintem érdemes nézni egy Barca drukkernek - kivéve nektek VEB-bel
-, sokpasszos focit tolnak, attraktívak, mindig jól szórakozok a meccseiken. És mindig megállapítom, hogy Verratti piszok jó lenne itt..
Na meg hogy VEB-et fel kéne venni Barca játékosmegfigyelőnek, mert ez az Aurier gyerek pofás kis jobbhátvéd lesz idővel - már most is az mondjuk, de ha fejlődik simán top lehet a poszton. Vele se nagyon lőttünk volna mellé anno, van egy olyan érzésem.
Szerintem nem tud írni,mert most váltott kézzel örül nekiZBarca írta:Verratti: "Ha választanom kell egy csapatot, amelynek futballszemléletével azonosulni tudok, az az FC Barcelona. A játékosok közül pedig Andrés Iniesta"