Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.09. 18:05:45

Nekem mind1 mit játszik a Real, azt se tudom melyik a legjobb kezdőjük...

Az a lényeg számomra,hogy Ini-Cesc-Xavi-Messi 4es egyszerre fent legyen természetesen a Puyi-Pique-Alves-Abidal védősor és Busi előtt. Utolsó embernek meg Sanchez/Villa, aki jobbnak érez Pep.
(nem vagyok annyira vagány,hogy kapus nélkül küldjem ki őket :P)
samy85
Capitá del Barça

2011.12.09. 17:51:01

ugye az sem mindegy h az a 4-3-3 h néz ki... lehet több variáns is... de nem hiszem el h nincs valami rafináltság J5 kezében...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
R10fan
Barça C

2011.12.09. 17:47:20

Amugy Karanka most nyilatkozta hogy 4-3-3-at fognak jatszani.de nem hiszem mert ugy teljesen eslytelen,hogy elolre keruljon a labda Ce-ekhez,de nem banom jojjenek csak igy nekunk! :twisted:
ZS10
Jugador d'estrella

2011.12.09. 17:37:41

Megmondaná valaki, hogy a délelőtt Sport1 által leadott Clásico - The movie, A Real Madrid-Barcelona mérkőzés története. című adást hol tudnám megnézni / vagy letölteni. Nagyon fontos lenne!!!!

Aki tud segítsen!

[-o<
samy85
Capitá del Barça

2011.12.09. 17:36:17

daffy írta:ha arbeloa felépül,de simán el tudom képzelni,hogy lass lesz a jh és coentrao elfoglalja a kp-s posztot
hát Khedira helyett kellene felrakni kp-ra a Portugált, és úgy Arbeloa... ha felépül, ahogy említetted... a kp sokkal gyorsabb lenne nem?
Kép
daffy
Madridista

2011.12.09. 17:26:16

visca el barca írta:akkor ezekszerint a lass-alonso-khedira 3-as lesz fenn.

ez jo hir, mert akkor arbeola jatszik a jobbon, lehet xxopatni :D
ha arbeloa felépül,de simán el tudom képzelni,hogy lass lesz a jh és coentrao elfoglalja a kp-s posztot
samy85
Capitá del Barça

2011.12.09. 17:23:20

visca el barca írta:akkor ezekszerint a lass-alonso-khedira 3-as lesz fenn.

szerintem Fabiot teszi fel és a védelmük a Coentrao-Ramos-Pepe-Marcelo lessz... szerintem... bár Arbeloa tipikusan, aljas cselekedetekhez nagyszerű választás...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.09. 17:05:45

akkor ezekszerint a lass-alonso-khedira 3-as lesz fenn.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.12.09. 17:03:11

d írta:Nem csak az első negyed órától kell nagyon tartani, hanem a pontrúgásoktól, kiemelten a szögleteket és kapu elé ívelt szabikat. Persze régóta egy nagy gyengéje ez a Barcának, de idén is nagyon sok gólt kapott a csapat ilyen szituációkból. Ez a Madridnak amúgy is inkább erőssége és szerintem megpróbálják kihasználni.
főleg hogy ha X. Alonso kezd... akkor a kp-án történő faultokkal is csinnyán kell bánni, mert ő onnan is odarugja hajszál pontosan... amugy a 4-3-3 lehet a kezdőjük, legalábbis ez a legvalószinűbb, abból következtetve hogy J5 elmondta, hogy v higany, v benzin játszik a másik 2 támadó biztos hogy Cé, és Di M. lesznek...
Kép
d
Entrenador del Barça

2011.12.09. 16:47:22

Nem csak az első negyed órától kell nagyon tartani, hanem a pontrúgásoktól, kiemelten a szögleteket és kapu elé ívelt szabikat. Persze régóta egy nagy gyengéje ez a Barcának, de idén is nagyon sok gólt kapott a csapat ilyen szituációkból. Ez a Madridnak amúgy is inkább erőssége és szerintem megpróbálják kihasználni.
ronaldinho89
Capitá del Barça

2011.12.09. 16:46:32

Még van 1 nap de már szétspanoltam magam. iszonyuan várom. egy mostani győzelem fantasztikus lenne. és nem érdekel hogy a madrid milyen formában van, nem érdekel a győzelmi sorozatuk. mi vagyunk a Barca és nekem ennyi elég. és itt van ő: http://www.youtube.com/watch?v=hN-Aq1-pp4A fantastic.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
samy85
Capitá del Barça

2011.12.09. 16:40:50

http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... fi_2_resz/
vigvik mester folytatása olvasható már nagyon jó... :)
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.09. 16:28:38

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
samy85
Capitá del Barça

2011.12.09. 15:55:01

Sanama írta:Első 15percben ki fog nyílni a Real szerintem, megpróbálnak gyorsan szerezni egy gót,addig ameddig a Barca ébredezik. Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.

Mourinho tudja,hogy 6 ponttal előrébb vannak, mit kockáztasson?!
mi a garancia arra h mi nem leszünk élesek az első mp-től kezdve??? erre alapozni? hm... egyébként Madridban támadni fognak, ha nem is 90 percen keresztül de fognak...
ugye szegény Capello hiába nyert bajnokságot, nem volt túl offenzív a csapata... ebből kiindulva főleg a pontbeli előny tudatában, úgy gondolom támadólag lépnek fel... persze azért Jm személye merőben más mint az Olaszé volt! Amúgy meg ha a Portugál azt mondja a kék az nem kék hanem piros, akkor az a Madridisták 90 %-a szerint úgy is van... Mi is csalunk élvezzük a Platini bácsi bizalmát, az unicef miatt nekünk mindent szabad, bezzeg a szegény Luzitán... mindig csak az ő kárára tévednek és mindig a Barcelona jön ki jól... furcsa módon ezt csak J5 látja így a futball elitjei között... arról nem szól soha hogy a Portóval a United ellen egy lesgóllal ment tovább, sőt a tavaly elötti Milánói meccset sem kritizálta játékvezetői oldalról... ugye mi is megkérdezhetnénk h miért Portugál jv kapta a meccset??? mondjuk mi lett volna ha ez fordítva van... Apokalipszis?!... mindegy...mostanában hál'istennek beállt a szája...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2011.12.09. 15:43:50

[quote="Bányász"][/quote]Emlékezz a 2006-2007 meg a 2007-2008-as szezonra...olyan sz.rok voltunk hogy csak na. Előbb utóbb sztem mindenki lejjebb adta az igényét, és már mindegy volt hogy hogyan, csak nyerjük meg a meccseket. Az már hogy nem úgy tettük, mint előtte 2 évvel, sztem nem sok embert érdekelt. Mikor ott voltunk egálban a Madriddal, akkor tökmindegy volt hogy hogyan, csak nyerjünk. A Real-osok is így lehetnek ezzel sztem. Olyan régen nyertek ellenünk bajnokit, hogy sztem nem érdekelné őket hogy hogyan, csak győzzenek le minket. Fordított esetben én is így lennék. Viszont az se fo lelki fájdalmat okozni nekik, ha X...mert szerintem az elsődleges dolog a bajnokság megnyerése a Barca előtt. Még úgy is, hogy egyszer X-elnek, Barcelona-ban meg kapnak egy 3-ast.
ZS10
Jugador d'estrella

2011.12.09. 15:29:26

Capon
Llegenda del Barça

2011.12.09. 15:29:01

daffy írta:
Bányász írta: Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...
a marca-n szavazók többsége szerint nem jó josénak a 3 védekező kp-s ötlete. ezzel azt hiszem 2 kérdésre is választ kaptunk.
nekem már csak 1 kérdésem maradt:
-hogy fog eljutni a labda a real támadó hármasához a 3-4-5fős barca kp-n keresztül? :roll:
Mi sem egyszerűbb középkezdésnél. :wink:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.12.09. 15:28:14

De mi van akkor ha egyik klasszikust a Barca nyeri a másikat a Real.A Madrid elhódítja a bajnoki címet a Barca meg a Bl-t. Very Happy Akkor ki van ki előtt? :D
visszautalnék az 1-2 napja írt gondolatomhoz:

a hangadók szava terjed el, az emberek hajlamosak azt ténynek elfogadni...
ebből kiindulva, ha Mú azt mondja, h ők a jobbak, akkor a közvélemény azt fogja harsogni ;)

uez lenne akkor is, ha a BL-t a Madrid nyerné, mi meg a bajnokságot, hiszen mindig az a fontosabb sorozat, amit a luzitán megnyer, a többi jelentéktelen ;)

tehát készüljünk fel: ha a két sorozat közül az egyiket megnyeri a Madrid, akkor:

- a Barca legyőzve, a Real a világ legjobbja
- Messi nem érdemel aranylabdát, hiába lő 60-70 gólt, mert a "fontosabb" sorozatban (értsd: Mú fogalma szerint) az ő játékosa nyerte meg a címet...

lehet tévedek, de így látom :)

(nem a Madrid ellen szólt a hsz-em...)
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.12.09. 15:35:19-kor.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.12.09. 15:21:17

Sanama írta: Remélem érthető voltam :D
Érthető voltál persze.Én a saját vérmérsékletemmel próbálom elképzelni azt,h madrid drukker vagyok.Utólag nyilván nagyon tudnám értékelni azt,h megmarad az előny meg nem kaptunk ki stb stb.De a meccsnek mégis úgy ülnék neki,h végre verjük már meg őket...És ha nem sikerülne azt hiszem maradna is bennem egy jó adag keserűség mert mikor ha most sem?

Én szurkoló vagyok és ennyi keserűség után nem foglalkozom azzal,h úristen mi lesz ha kinyílunk és megszór minket a Barca...én azt akarom,h nyíljunk ki és szórjuk meg a Barcát. :D
Sztem logikus lenne madridi részről stabil védekezésre, és kontrákra építeni. Eleve ez a játékstílus a legeredményesebb a Barca ellen.
Ezt tudom én,h logikus lenne de tényleg én most inkább érzelmi alapon próbálom megközelíteni.(ami nyilván nem könnyű hiszen Barca drukker vagyok) Számomra nem egy kontrázgatós 1-0 lenne a revans és nem azt várnám.Persze lényegében így a csodát várnám. :D

Na mindegy túl sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel már... :D

Egyébként mostanában sokat olvasom,h utolérte a Barcát a Real sőt már már meg is előzte(ami a tabellát tekintve mindenképp igaz).De mi van akkor ha egyik klasszikust a Barca nyeri a másikat a Real.A Madrid elhódítja a bajnoki címet a Barca meg a Bl-t. :D Akkor ki van ki előtt? :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.12.09. 14:27:47

Bányász írta:
Sanama írta:Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.

Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...

Sokkal több minden szól a Real mellett mint bármikor máskor az elmúlt 3 évben.Lejátszottunk ellenük 11 meccset 3 év alatt abból egyetlen egyet se sikerült megnyerniük a rendes játékidőben.Kaptak kb 25gólt és lőttek 9et...

Szóval ha a másik oldalon állnék akkor már nagyon várnék egy győzelmet.És kb lesz*rnám azt a 6 pontot.

De hallottuk már,h a Bernabeu Jose Mourinhot élteti... szóval el tudom képzelni azt is,h megengedheti magának a pali,h az elejétől az x-re menjen...
Nyilván a madridisták nagyon szeretnének valamiféle revánsot az elmúlt évekért. Sztem ezzel Mourinho is tisztában, de nem akar butaságot csinálni, mert tudja, h a Barca milyen veszélyes.
Sztem logikus lenne madridi részről stabil védekezésre, és kontrákra építeni. Eleve ez a játékstílus a legeredményesebb a Barca ellen. Nyílt támadójátékkal igazán fontos tétmeccsen nem verte meg senki a Barcát, hosszú évek óta. Emiatt nem gondolom, h logikus lenne tőlük, ha nekünk ugranának, mert sztem egy nyiltsisakos meccsből szinte biztos, h mi jönnénk ki jobban.
daffy írta:
Bányász írta: Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...
a marca-n szavazók többsége szerint nem jó josénak a 3 védekező kp-s ötlete. ezzel azt hiszem 2 kérdésre is választ kaptunk.
-hogy fog eljutni a labda a real támadó hármasához a 3-4-5fős barca kp-n keresztül? :roll:
Felíveléssel. :wink:
daffy
Madridista

2011.12.09. 14:21:56

mrMimo
Barça B

2011.12.09. 14:14:37

Sanama írta:Első 15percben ki fog nyílni a Real szerintem, megpróbálnak gyorsan szerezni egy gót,addig ameddig a Barca ébredezik. Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.

Én is erre gondolok madridi részről, de a Barca nem teheti meg, h ébredezzen. Szerintem a sípszótól kezdve hatalmas nyomás alatt lesz Casillas kapuja..szerintem egy gólt kapunk, de behúzzuk. 1-2 vagy 1-3
"Mond, hogy lehet édes fiam, hogy egy olyan sz*r csapaté, a Real Madridé?!?! Ne b*sszál már!!" -José Luis Torrente=)

"A Barca legyőzéséhez az évszázad meccsét kell játszani" -Gregorio Manzano
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.09. 14:12:52

Bányász!
Először én is ezt gondoltam,de azért lássuk be,hogy részben mi azért is mondjuk ezt hogy ideje lenni kinyílni,stb, mert a Barca alapból sokkal könnyebben játszik egy olyan csapattal szemben, amelyik nem védekezni áll be.
Hidd el semmit nem számít nekik,az hogy most nyerjenek,Mourinho az Isten, az a jó amit ő csinál. Ha kikapnak megmagyarázza még az is jó lesz :)

Épp az elmúlt évek sikertelensége miatt nagyon fontos nekik az a 6 pont . Sokkal fontosabb,mint,hogy esetleg nyerjenek 2-0ra,de vállalva egy esetleges 0-3mas zakót is.

Remélem érthető voltam :D
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.12.09. 14:07:48

Sanama írta:Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.

Hát ha én Real drukker lennék akkor nagyon dühös lennék ha azt látnám,h olyan alapon focizik a csapat,h nagyon jó az a 6 pont előny...

Sokkal több minden szól a Real mellett mint bármikor máskor az elmúlt 3 évben.Lejátszottunk ellenük 11 meccset 3 év alatt abból egyetlen egyet se sikerült megnyerniük a rendes játékidőben.Kaptak kb 25gólt és lőttek 9et...

Szóval ha a másik oldalon állnék akkor már nagyon várnék egy győzelmet.És kb lesz*rnám azt a 6 pontot.

De hallottuk már,h a Bernabeu Jose Mourinhot élteti... szóval el tudom képzelni azt is,h megengedheti magának a pali,h az elejétől az x-re menjen...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.09. 13:36:31

Első 15percben ki fog nyílni a Real szerintem, megpróbálnak gyorsan szerezni egy gót,addig ameddig a Barca ébredezik. Utána akármi van( ha lőnek gólt,ha nem) szerintem be fognak állni védekezni.

Válasz küldése