bence-barca írta:Megérkeztem a nyaralásból és kihagytam a szuperkupa mindkettő meccsét.
Nem tudom eldönteni, hogy sajnálnom kéne magam vagy örülnöm, h nem láttam a meccseket...
Nagyon szomorú vagyok, hogy idáig fajultak a dolgok. De ebben, mindenki hibás, nem csak a Madridot kell megtalálni! Az viszont szerintem egyértelmű és ezt madridi oldalon is belátják, hogy ezeknek az indulatoknak Mou fektette le az alapjait. Viszont mindennek van ok-okozati összefüggése! Mou nem véletlenül nyúlhatott bele pont Vilanova szemébe, persze ezt akkor sem szabadott volna csinálni, főleg utána azt az undorító gúnyos vigyort. De nem mindig csak a Madrid lehet a hibás. A meccs végi bunyóban ugyanolyan szinten voltunk benne mi is, mint ők. A meccsen a szabálytalanságokat nem láttam, de ahogy olvastam tőlünk is voltak csúnya belépők.
Szóval lehet nálunk is el kellene gondolkodni egy-két dolgon, mi sem mindig vagyunk az ártatlan szegény bárányok, akiket a csúnya gonosz farkasok megesznek.
Nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok a 2 csapat között, ma már nem várják az El Classicot, hanem inkább elkerülnék az emberek. Nem hittem volna, hogy ez lesz így valaha, nagyon szomorú vagyok.
ne legyél ilyen jóhiszemű a luzitánnal szemben... mivel nem láttad a meccseket, fogalmad sincs mi történt, őgenyósága tettére nincs semmilyen magyarázat, Tito nem tett semmit...
a szabálytalanságokról meg annyit, h igen, nálunk is voltak durva belépők, de az elkésett becsúszások és a "pepézések" között nagyon nagy a különbség...
abban igazad van, h van ok-okozati összefüggés, de ez a színészkedéseinkre igaz elsősorban, amiből most nem igazán láttam egyet sem, mégis ők vannak felháborodva, h "cúúúúna barcások provokáltak minket". Messinek volt egy mutogatása, vmint Villának egy "állítólagos" ütése és egy azóta Khedira által cáfolt tiszteletlensége.
ne akarjuk már a kettőt ugyanolyan súlyúnak venni, mégha jómagam is elítélem a tiszteletlenséget!
ismétlem: zsozé madridi időszakának(pedig mehetnék vissza még az időben) tetteire NINCS OLYAN INDOK, mely azokat legitimmé, indokolhatóvá tenné!
a mieink viselkedése meg azért bosszant, mert lesüllyedtek a szintjére! igen, UTÓLAG lesüllyedtek, miután sikeresen kihúzta a gyufát mindenkinél ez a f.reg, még Pepnél is!