Eazzy írta:Az az igazán vicces, hogy a Madrid hová jutott. Évekkel ezelőtt olyan emberek alkották a csapatot és a padot, akiknek tisztelet járt. Zidane, Robi Carlos, Raul, Makelele, Morientes, Casillas, Hierro stb. Most mi maradt? Casillas. Ennyi. Mind az edző egy féreg, mind a játékosok. Ramos? Pepe? CRinya? Adebayor? Egyszerűen vicc. Nem tudom tisztelni egyiket sem. Az pedig, hogy a játékuktól is hányni lehet csak, már hab a tortán.
Tökminegy ki mit mond, a focit mi akarjuk játszani, mi akarunk győzni, ők csak a vereséget akarják elkerülni.
Szerintem Ronaldo mostanában egész kulturált.A Férgek Arbeloa,Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo,Adebayor.
Szerk.:Még egy dolog,lehet itt vitázni,hogy Pepe pirosa jogos e vagy sem.Viszont szerintem,ha nem ezért vagy nem Pepét akkor valamelyik játékost durva szabálytalanságért ki lehetett volna állítani így gyakorlatilag tök mindegy.Én azt gondolom ez a fajta játék amit most a madrid játszik rizikós piros lapok szempontjából,ráadásul a játékosok akikkel ezt a játékot szeretné játszatni a portugál nem is alkalmasak erre fejben.