Andris írta:Ettől még nem lesz rasszista a majom szó.
Pláne hogy Eto'o teljesen labilis idegileg.
belátom,de úgy tűnik,egy fekának ez a szó mást jelent. bevallom,ha én is színes bőrű lennék és ilyen ideges meccset játszanánk,nekem sem a fán ugráló állat jutna eszembe róla.
ennek ellenére marcelo nem nagyon hisztizet.
abidal felépülésének örülök,de ugyanakkor érdekesnek is tartom. ugye régen szó volt vmi szerről,amit legálisan toltok. ezt mások miért nem tudják használni? abi meglepően gyorsan felépült. messinek a múlt héten még izomszakadásos hírei voltak,de a 7végén már játszott. a real orvosai pedig heteket szoktak rontani egy kisebb sérülésen is. hogy ennyire vak legyen egy csapat...
a mai meccs: a marca szerint adebayor,cé,özil és dm lesz a kezdőben. bízom benne,hogy nem,mert adebayor és özil semmi hasznot nem hozott az előző klasszikusokon,sőt. helyettük egész nyugodtan mehet kaka és benzema.
egyébként továbbra is stabil védekezést tippelek,nem fogunk fejjel rohanni a falnak. a kontrákat a csapat megpróbálja majd 1től 1ig kihasználni és majd lesz vmi. ennek ellenére,3 hete írtam,hogy ezen a meccsen van a legnagyobb esélye,hogy focimeccs alakuljon ki. ezt továbbra is így látom és remélem. jó kis 3-3 lehetne