2011.05.03. 09:33:17
Szerintem nagyon ideje lenne leszállni a Madridról, csak magukat járatják le, nekünk meg jobb, ha az erkölcsi magaslaton maradunk, és nem teszünk rá egy lapáttal. Én rohadtul élvezem, hogy a sok hülye madridista mind sírdogál, és majd megpukkad, hogy akár a fejük tetejére is állhatnak, akkor is hatalmas szerencsére van szükségük, egy épkézláb eredményhez. Olyan szalmaszálakba akarnak kapaszkodni, ami szintén röhejes, mint pl, hogy az UEFA nem büntette a Barcát. Pedig egyértelmű a szitu, csak az összesnek odaát, akkora az IQ-ja, mint a cipőtalpa. Ha az UEFA elkezdett volna szankcionálni, akkor úgyis mindkét fél súlyosabbnak érezte volna a saját büntetését, tovább mérgesedik a helyzet. Meg azok után, hogy Murinho mindenkire próbálja rádörgölni a s.art, ami rajta van, nem is tudom mit vártak. A nagy, vérprofi edző elég amatőr hibát vétett: felégetett néhány hidat maga mögött.
Fontosabb azonban, hogy a saját házunk táján söprögessünk. Kíváncsi leszek, hogy pl. Guardiola hogyan fogja lereagálni a színészkedéseket. Ezt a majmozást most hallom először (Busquets?). Igaz, hogy a spanyolban használják a kifejezést elég gyakran, de most minek ezt csinálni? Főleg, hogy tudja, hogy 80 kamera van körbe, úgyis botrányt csinálnak belőle, mert más nem jut nekik. Visszasírom Tourét (mondjuk amúgy is), ahhoz képest, hogy nem katalán, sokkal inkább Barca szellemiség...
Egyébként nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de Ronaldo igen emberien viselkedik a Classicokon. Nem nagyon lehet rá rosszakat mondani, szerintem. Sőt az az ominózus csapkodása lehet, hogy azt jelenti, hogy ,,focizzunk már végre"? mindenestre nem erre számítottam tőle, kellemesen csalódtam.