Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehetni lehetne, csak az a helyzet, hogy egy olyan szezon után amikor össz-vissz kéthavonta kap 30 percet az ember, a kövi szezonban már nagyon nagy szüksége van arra(főleg 20-21 évesen), hogy sok meccset játsszon, minél több játéklehetőséggel...daffy írta:canalest akár a padra is lehetne tenni és özil alternatívájaként játszhatna. esetleg granero előtt lehetne a rangsorban.haszi írta: -Canalest nyáron minél előbb kölcsönbe dobni, mert az idei játékperceit elnézve jövőben sem jut sokkal többhöz, de irtózatos nagy tehetség, bűn lenne elherdálni a kölköt...
canalest akár a padra is lehetne tenni és özil alternatívájaként játszhatna. esetleg granero előtt lehetne a rangsorban.haszi írta: -Canalest nyáron minél előbb kölcsönbe dobni, mert az idei játékperceit elnézve jövőben sem jut sokkal többhöz, de irtózatos nagy tehetség, bűn lenne elherdálni a kölköt...
A nyilatkozat így folytatódott (csak nem hozták le a teljeset):messideco írta:A madridistán volt a hírek között. Remélem nem lesz baj érte:
di Stéfano: "A futball, amit a Barcelona a Bernabéuban játszott, egyszerűen briliáns volt. A fölényük tisztán látszott. A Barcelona uralta az egész mérkőzést, egyértelműen a Madrid fölött állnak, akik olyan csapat, amelynek nincs arculata. A hozzáállásuk a játékhoz egyértelműen rossz."
-az első szvsz. a madridistáknál az lenne az elvárás, hogy Ramos be középre és valaki érkezzen inkább a jobbosra, de szerintem elég kevés esély van rá, hogy valaki érkezik a nyáron erre a posztra és úgy tűnik, hogy Mou is meg van elégedve Ramossal (én nagyon nem mert középen 100* jobb)daffy írta:3 kérdésem van a nyárra vonatkozólag:
-ramos bemegy-e középre. maicon már nem ér 20nál többet,így viszont nem fogják elengedni. én félek tőle,hogy van der wiel nem elég "nagy név" és nem jön szóba,mint lehetséges jobbos.
-khedirát lecseréljük-e. lehetőleg egy új kreatív kp-ra.
-canales![]()
Hát nagyon bánnám, ha a Lucas, Neymar, Ganso hármasból senkit se sikerülne megszerezni, nem hinném, hogy egy Real Madridnál, ahol Perez (akinek a brazil csillagok, a sztárok, a szép foci a gyengepontja) az elnök, nem vetődne fel a nevük esetleges átigazolásként... én bízok benne, hogy Neymar nálunk köt ki és attól, hogy nincs a sajtó tele olyan hírekkel, hogy a Real Madrid akarja Neymart vagy hasonló, még elképzelhető, hogy nyáron egyik napról a másikra bejelentenék őt, vagy mást, meglepetésként... Anno Pepe és a dél amerikai pakk (Higuaín, Gago, Marcelo) is csak egyik napról a másikra jött létre...így az én hőn áhított friss brazil vonalam esélytelen,de ez van.
lecserélnémFecooo írta:az amerikaiak szerint is csak egy Ronaldo van![]()
![]()
(erősen gondolkodtam, h humorba rakjam...)
3 kérdésem van a nyárra vonatkozólag:haszi írta: Jah így igen, én is így képzelem el, csak első ránézésre az a 70% ütöttNyáron középre valakit kell hozni és esetleg Ramos helyére valakit (Van der Wiel, Maicon(csak ha olcsón jönne)) így a kezdőből kikerülne DM, Khedira és Carvalho... Bár kitudja, DM-el még lenne mit kezdeni, csak kéne nyáron egy kis agyat szerezni neki, mert felfoghatatlan amit néha leművel vagy elönzősködik pl. most a Clasicon is volt egy nagyobb helyzet amit inkább fellőtt a kapu fölé az 5-ösről, mint, hogy bepasszolta volna az érkező embereknek...
Jah így igen, én is így képzelem el, csak első ránézésre az a 70% ütöttdaffy írta:persze,túlzás. a keretben 3-4-5 srácot képzelek el máshol.Ez szerintem erős túlzás...
A szintet lehet megütik,ám nem azt a focit képviselik amit kéne...Még Özil,Di Mariá,Ronci,igen.A Madrid nem a bekkelős foci miatt lett a világ legjobbja anno.daffy írta:mégis gyakran le vagyok hordva,mikor azt mondom,hogy a keret 70%a nem való madridbaInitom írta:
Brávó:D...bár elfogult is vagyok.
Figyelemre méltó,hogy a Madrid egyik(ha nem a legnagyobb) legendája nyilatkozta ezt!
nem feltétlen azzal van a baj,hogy bizonyos játékosok a keret részét képezik,hanem hogy a kezdőben foglalnak helyet. konkrétan: ramos a jobboson,khedira,dmmessideco írta:Konkrétan kikre gondolsz, daffy? (Én Granerora,M.Diarrára,Khedirára tippelek)
persze,túlzás. a keretben 3-4-5 srácot képzelek el máshol.Ez szerintem erős túlzás...
M.Diarrára biztos nem mert ő Monacoban vanmessideco írta:Konkrétan kikre gondolsz, daffy? (Én Granerora,M.Diarrára,Khedirára tippelek)
Ez szerintem erős túlzás... A kezdő 11-ből pl. Khedira kivételével senkivel sincs komolyabb gond... A többiek között meg P.León aki nem Real szint, de nem értem kikre gondolsz a 70% alatt...daffy írta: a keret 70%a nem való madridba
mégis gyakran le vagyok hordva,mikor azt mondom,hogy a keret 70%a nem való madridbaInitom írta:Brávó:D...bár elfogult is vagyok.messideco írta:A madridistán volt a hírek között. Remélem nem lesz baj érte:
di Stéfano: "A futball, amit a Barcelona a Bernabéuban játszott, egyszerűen briliáns volt. A fölényük tisztán látszott. A Barcelona uralta az egész mérkőzést, egyértelműen a Madrid fölött állnak, akik olyan csapat, amelynek nincs arculata. A hozzáállásuk a játékhoz egyértelműen rossz."
Figyelemre méltó,hogy a Madrid egyik(ha nem a legnagyobb) legendája nyilatkozta ezt!
Brávó:D...bár elfogult is vagyok.messideco írta:A madridistán volt a hírek között. Remélem nem lesz baj érte:
elsőtől az utolsóig...messideco írta:A madridistán volt a hírek között. Remélem nem lesz baj érte:
Számomra nem volt kérdés...de...ezt színészkedésnek hívják,nem pedig csalásnak,ez nem CS,CoD 2.
Ez nagyon jó, legalább ezért érdemes volt megnéznem a Tron-t...Ilúvatar írta:BarcaToons ráhangolódott a szerdai meccsre
http://www.youtube.com/watch?v=bTNpE1x0kUA
wétéef
Na, kívánom Mourinhonak hogy a Kiskerti Gyep Szépségverseny első díj legyen az egyetlen kupája idén..Sergi írta:Elkezdték locsolni a Bernabeut Mourinho parancsára, hogy a következő meccsünkre megfelelő hatást érjenek el a gyepminőséggel. Valami hasonlót.
Csak nekem tűnk úgy h ezen a fotón Xavi és Pepe kéz a kézben szaladnak a falatozgatva piknikelő Casillas felé???
Hogyne lehetne?Sanama írta:Oké,de a stadion megépítése után nem nagyon tudsz ezzel variálni szerintem.