2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Éljen 4 év alatt becsúszott egy Spanyol Kupa:$ amit amikor mi megnyertük Miki egér kupának degradáltatokmirko1199 írta:ti magyarázkodjatok,mi ünneplünk.
Ez általában a ti szokásotok szokott lennimirko1199 írta:ti magyarázkodjatok,mi ünneplünk.
Pedro nagy formában volt a sérülése előtt, és csak nem rég tért vissza. Mindig 20-30 perceket kapott, most a Clasicokra lett megint kezdő, és a kupa meccsen nem kicsit játszott jól szvsz, mármint a 2. félidei csapatban. Pedro ha elkapja a fonalat, akkor nincs megállásLionel85 írta a kupás topicba írta:
Ennyit számít, hogy nincs egy jó Pedrónk, nincs egy jó Villánk és Messit egyszerűen eltüntetik a pályáról.
Akárhogy is. Megvan az ellenszer a tili-toli játékunkra. Egy kicsit talán változtatni kell. Remélem, hogy ebből a meccsből tanult Pep.
Azért az egy elég nagy túlzás, hogy az első félidőben a real lemosott... mit csinált? Széttördelte a játékot? és néha kontrázott? azért ez elég túlzás a lemosás szóra, első félidőben belementünk ebbe a feszült játékba, ami nekik kedvezett ez tény! a BLben tovább kell lépni és akkor ennyi erről a dologrólSmile
Mezner2 írta:Miért kell lesüllyedni egy olyan szintre,ahol nem lehet elismerni ha kikapunk JOGOSAN. Emlékezünk csak vissza az első félidőben momentumunk sem volt, a Real lemosott minket a pályáról, a másodikban felpörögtünk,jól játszottunk,de bebizonyosodott,hogy a Real ellen nem elég 45 perc játék,bíróval meg csak a vesztesek foglalkoznak, mi a vereség ellenére nem vesztesek vagyunk,hanem csak legyőzöttek, gratulálni kell a Realnak(a sikerük egyáltalán nem volt jogtalan) le kell szűrni a tanulságokat és a BL-ben odatenni magunkat.
SANDRO PEDIG SZŰK EGY ÉV ALATT,ANNYI KÁRT TETT, EBBEN A NAGYSZERŰŰ CSAPATBAN(ELSŐSORBAN MEGITÉLÉS SZEMPONTJÁBÓL) AMENNYIT LAPORTA AKARVA SEM TUDOTT VOLNA EGY ÉLET ALATT SEM.
nem is értem miért nem lehet egy elnők több mint 8 évig poszton.ROSSEL TAKARODJON A KLUB ÉLÉRŐL
ez így egyben nagyon kemény! ekkora egy undorító, hentes csapatot.Ilúvatar írta:http://www.hatharom.hu/article/1a5664-r ... -keresztul
Ahogy nekünk se volt rá okunk sok esetben, hogy magyarázkodjunk. Ennyit akartam ezzel mondani.LG írta:Pedig nincs okuk rá, Capello megmondta már rég a frankót.
Pedig nincs okuk rá, Capello megmondta már rég a frankót.d írta:Csak a kis ördög mondatja már velem, de amikor mi magyarázkodunk így, mint most a madridisták, akkor mindig az a mindent elsöprő záróérv, hogy nem magyarázkodnánk, ha nem lenne rá okunk, ehhehe.
milyen bajod van baratom nyugugyalIlúvatar írta:messibingyo, szerintem sokkal jobban járnánk, ha csöndben maradsz.
Azért azt megnézném hol volt több helyzete a Realnak? Még, hogy a Real nem volt pofozógép? Akkor nézd meg mit művelt Arbeola meg Pepezsírosdeszka írta:Mi rúgtunk többet kapura,kapufánk volt nem is akármilyen vert helyzet volt tátott szájjal nézték,gyönyörű gólt szereztünk,erőszakosak voltunk,kemények,határozottak,volt hitünk,akaratunk.....mi a probléma ezzel? Ez van akinek nem tetszik? Ez nem foci? Akkor mi az? Hja......majd bocsánatot kérünk érte hogy lenyomtuk a barcát.
Sok a probléma.....sok a nem tetsző dolog most sok embernek.......s hogy mi a valódi probléma? Hogy a Real tegnap nem volt pofozógép.....hogy a barca állitólag nagyon gyengén focizott(nem mi nem hagytuk ááááá)...hogy a verhetetlen barca kikapott egy olyan csapattól ,akik okosan,éretten,csapatként fociztak....akikben a hétvégén 10 emberrel is nagyobb tartás volt.....a játékunk nem olyan mint az övék? Nem.....mitől lenne? Attól hogy évente szétrobbantották a csapatot? Új edző minden évben....4-5-6 új ember a kezdőben? Mit vártok? Egy 8 hónapja együtt lévő csapattól???
Az teljesen mas volt. Mar akkor is probaltam magyarazni azt, hogy en mit ertek bunkerfoci alatt. Ezt. Az mas volt, ott jo 20 meterrel fentebb volt a vedelmi resz, igy a Barca se tudta azt jatszani, amit szokott. Illetve tudta, csak nem 25 meterre a kaputol passzolgattak, hanem 50-re.d írta:Jobb volt a bajnoki, amikor úgy kezdett a Madrid, ahogy a kupában a második félidőben játszottak? Akkor is mondtam már, hogy lehet ezt úgy is csinálni, hogy nem a 16 elé állunk és mégsem "eszetlenül" rohantok előre, nem hittél nekem. Feljebb kellett tolni a védelmet, volt egy sikeres lestaktika, Villának jár az Arany Pippo emlékdíj, és egyből jöttek a támadási lehetőségek is.daman írta:Es vegulis igaza volt Mourinhonak, ennek ellenere nem nagyon szeretnek meg egy ilyen latni.
Nézz meg egy-két barca szabálytalanságot is. Busquets jó hogy nem törte ketté xabi alonso lábát. Nem kapott semmit. Amúgy igazad van, real oldalról is voltak brutálisak, véresebbek is talán ők voltak.davidvilla007 írta:Megnéztem a kis videót a madridi szabálytalanságokról! AZ IDEG [auto_cenzúra] SZÉT!!!! Hihetetlen tuskó paraszt egy banda,a bíró meg el mehet oda hogy nem tudott lapokat adni az elején!Az élet nem volt most igazságos!NAgyon remélem hogy mi utazunk a wembleybe!!
Jobb volt a bajnoki, amikor úgy kezdett a Madrid, ahogy a kupában a második félidőben játszottak? Akkor is mondtam már, hogy lehet ezt úgy is csinálni, hogy nem a 16 elé állunk és mégsem "eszetlenül" rohantok előre, nem hittél nekem. Feljebb kellett tolni a védelmet, volt egy sikeres lestaktika, Villának jár az Arany Pippo emlékdíj, és egyből jöttek a támadási lehetőségek is.daman írta:Es vegulis igaza volt Mourinhonak, ennek ellenere nem nagyon szeretnek meg egy ilyen latni.
Nyisd ki a szemed es nezd meg mi volt a 2. felidoben: 16os ele beallas, 25-30 meterre a kaputol max. a tamadok megtamadasa. Ez a Barca jatek melegagya.messi1918 írta:Ezek szerint a Madridon múlott végig, hogy mit játszik a Barca???És a második félidőben direkt magukra húzták őket, és direkt hozták pedrot ziccerekbe... Szerintem csak annyi volt, hogy a Barca összekapta magát, gondolom Pepe kapufája azért sokakat megijesztett a pályán is. Aztán már csak a befejezéseknél voltak hibák. A második félidő játékához a Madridnak nem sok köze volt!!!