Én azért bízom a két csapat között lévő (klasszis) különbségben...
Szvsz egy gyengébb napot kifogó Barça is esélyesként áll ki ez ellen a Real ellen (most néztem ezt a Sevilla elleni meccset, hát rossz forma ide vagy oda, ez két közepesnél alig jobb csapat)...
úgyhogy én perpill nem aggódom túlzottan, lehet h majd ahogy közeledik a Clásico-hét (asszem egy héten belül van a bajnoki és a kupadöntő, de javítsatok ki ha tévednék), úgy fogok egyre jobban "aggódni"...
szerk.: ma fennakadtam egy érdekességen, amit amúgy nem osztottam volna meg veletek (féltem h csak szítaná a tüzet), de ha már úgyis írok akkor miért ne:
Ugyebár az teljesen egyértelmű, hogy C. Ronaldo a világ (vagy minden idők, már nem emlékszem, de kb mindegy is) legjobb szabadrúgáslövője, ezt a madridisták megmondták (ezt senki ne vegye magára!). Namost, a "mester" idén a bajnokságban 2, azaz kettő darab gólt szerzett szabadrúgásból...tette ez közel 40 (pontosan 36) kísérletből (according to realmadrid.com). Ez ugye 5.555 (kis pont az 5 felett, értitek) %-os hatékonyság.
Na, és most jön a kedvencem, a költői túlzás: szvsz Juninho, Beckham, vagy Mihajlovics (akik ténylegesen a legjobbak ebben a kategóriában azok közül akiket én láttam) egy ilyen statot szemrebbenés nélkül kikérne magának, vagy letagadná...
LESZÖGEZEM: C. ettől függetlenül tényleg jó szabadrúgáslövő, ez az egyetlen dolog, amiben jobb Messinél (bár mondjuk annyira neki sincs oka panaszra); csak megütköztem ezen a tényen, ennyi.