Ezekre mi szükség van?Nem értem ezeket madridéknál,de hála az égnek,amíg mindig mindenki más hibás a nyeretlenségük miatt,addig nekünk állni fog a zászló.

már nem emlékszem pontosan de a szabá,y szerint ha a játékos keze a labda felé mozdul vagy valami ilyesmi, de a szabály is hagy kiskaput és döntési jogot a bírónakdaffy írta:Bányász írta: Pontosan.100ból 99 odatenné.Reflex szerűen!Gyakorlatilag csak az ér bele fejjel egy ilyen szabiba akit fejbe rúgnak a labdával.Gourcuff(?) még ki is fordult a labda elől egy kicsit...
Innentől kezdve az is jó kérdés,h mi számít természetes testhelyzetnek?leírva...
Ez is azt mutatja, hogy a szabályalkotók soha nem voltak játékosok. Legalább merem feltételezni, mert nem ismerem őket. De aki meghozza a szabályokat, 90%-ban merem kijelenteni, hogy fehéringes emberke, aki max. kezdőrúgások alkalmával rúg labdába.daffy írta:ez így igaz. vannak idióta szabályok,de a bírónak az a dolga,hogy betartassa. értem,hogy mire akarnak itt sokan kilyukadni és egyet is értek vele részben,de akkor ne ilyen szabályokat fektessenek le vagy ha igen,akkor fújják be. megértem a játékost és a bírót is,de ha ez van leírva...Bányász írta: Pontosan.100ból 99 odatenné.Reflex szerűen!Gyakorlatilag csak az ér bele fejjel egy ilyen szabiba akit fejbe rúgnak a labdával.Gourcuff(?) még ki is fordult a labda elől egy kicsit...
Innentől kezdve az is jó kérdés,h mi számít természetes testhelyzetnek?Mert sztem abszolút természetes,h ha 100al száguld a fejed felé a labda akkor odakapod a kezed.
Egyébként nagyon szeretem ezt a természetes testhelyzet kifejezést.Mert senki sem ugrik fel leszorított karokkal,nincs olyan ember aki ne tenné le valamelyik kezét becsúszásnál a talajra.Mégis hányszor adtak már tizit ha ilyen szituban elakadt a kézben a labda,arra hivatkozva,h nem volt természetes a testhelyzet?Ennek a fogalomnak a fociban abszolút nincs értelme számomra.
ez így igaz. vannak idióta szabályok,de a bírónak az a dolga,hogy betartassa. értem,hogy mire akarnak itt sokan kilyukadni és egyet is értek vele részben,de akkor ne ilyen szabályokat fektessenek le vagy ha igen,akkor fújják be. megértem a játékost és a bírót is,de ha ez van leírva...Bányász írta: Pontosan.100ból 99 odatenné.Reflex szerűen!Gyakorlatilag csak az ér bele fejjel egy ilyen szabiba akit fejbe rúgnak a labdával.Gourcuff(?) még ki is fordult a labda elől egy kicsit...
Innentől kezdve az is jó kérdés,h mi számít természetes testhelyzetnek?Mert sztem abszolút természetes,h ha 100al száguld a fejed felé a labda akkor odakapod a kezed.
Egyébként nagyon szeretem ezt a természetes testhelyzet kifejezést.Mert senki sem ugrik fel leszorított karokkal,nincs olyan ember aki ne tenné le valamelyik kezét becsúszásnál a talajra.Mégis hányszor adtak már tizit ha ilyen szituban elakadt a kézben a labda,arra hivatkozva,h nem volt természetes a testhelyzet?Ennek a fogalomnak a fociban abszolút nincs értelme számomra.
Az Arsenal kivételével egyet értek, mert sztem ők ejtenének ki titeket látványos játékkal.Azt gondolom, hogy egy Arsenal, Valencia, Schalke 04, Marseille, FC Köbenhavn, Sahtar, Milan, Roma csapatokkal sokkal jobban jártunk volna, mint a Lyonnal.
ez ugyan a feje környékén volt,de ha a szabály úgy szól,hogy a nem természetes testtartás kezezésnek számít,akkor ez az volt. kár vitázni rajta.
Pontosan.100ból 99 odatenné.Reflex szerűen!Gyakorlatilag csak az ér bele fejjel egy ilyen szabiba akit fejbe rúgnak a labdával.Gourcuff(?) még ki is fordult a labda elől egy kicsit...egyébként én is odatenném a kezem a fejem elé,ahogy 100 játékosból 99 is.
hogy beszélhetünk arról, hogy szubjektív vagyok-e vagy sem, amikor leírtam, hogy ez a Board álláspontja az ilyen esetekről és nem az enyém?Fecooo írta:csak nem egy FIFA játékvezetőhöz van szerencsém, aki kívülről fújja a szabálykönyvet? hagyjuk már... fogadjunk, h a mi múltheti meccsünkön történt két kezezést nem láttad annak, ha láttad a meccset... fogadd el, h szubjektív vagy te is, és ha szubjektív vagy, akkor semmi jogod nincsen kioktatni a barcásokat, főleg, h úgy állítod be az egészet, h 10000%, h tizenegyes volt...
Nem kell erről videót látni, ez nem az én magán véleményem, hanem a Board hozta ezt a szabályt, adta az utasítást a játékvezetőknek, hogy az ilyenért büntetőt kell fújni, merthogy egy profi futballistától elvárható, hogy belefejeljen a labdába.kurdt írta:Egyelőre nem értünk egyet, de sehol nem találtam videót az esetről, úgyhogy majd ha lesz, lehet, hogy be fogom látni, hogy tévedtem.
Szerintem ugyanis ez még pont beleesik a leszorított-kategóriába; a kéz nem kereste a labdát (Puhl Sanyi után szabadon) + ahogy láttam, a labda akkor is lepattant volna Gourcuffról, ha nincs ott a keze...
Szvsz hasonlít a szituáció ahhoz, ami tavaly történt velünk (Touré az Inter ellen).
Amin viszont fennakadtam, az az volt, hogy a labda lepattant Gourcuff-ről, Ronaldo elkezdett sírni és integetni, és -habár a labda még játékban volt- így tett a többi Realos is...labdát teljesen elfelejtették abban a pillanatban, hogy volt miért reklamálni...
Nagyon sokszor nem adtak erre büntetőt, kb amíg nem született határozott álláspont a Board részéről. Innentől ez már nem a játékvezetői döntés, hanem hiba. (biztos vagyok benne, hogy kapni is fog vmi büntetést, csak a játékvezetők büntetéseit nem szokták hangoztatni.)ozsimiki írta:Nagyon sokszor nem adnak erre 11est, ha nem keresi a lasztit a kezével,csak védi a fejét. A szabály az szabály, a bírók viszont különbözőek.
mér,nem?Fecooo írta: ennyi erővel aki a töke elé rakja a kezét és odalövi az ellenfél, akkor az is kezezés?
ennyi erővel aki a töke elé rakja a kezét és odalövi az ellenfél, akkor az is kezezés?Budo írta:mi nem volt egyértelmű? világos, mint a nap. kéz volt? igen. szabálytalanság történt? igen. büntetőterületen belül történt? igen.kurdt írta:A vicc ebben az, hogy (bár már nem emlékszem pontosan, de) ez annyira nem volt egyértelmű, mint ahogy Mourinho beállítja...
mielőtt jönne, hogy "igen ám, de a fejét védte...", ilyen csak a játszótéren van, futballpályán nincs.
Most teljesen érthető Mourinho felháborodása.
Egyelőre nem értünk egyet, de sehol nem találtam videót az esetről, úgyhogy majd ha lesz, lehet, hogy be fogom látni, hogy tévedtem.Budo írta:mi nem volt egyértelmű? világos, mint a nap. kéz volt? igen. szabálytalanság történt? igen. büntetőterületen belül történt? igen.kurdt írta:A vicc ebben az, hogy (bár már nem emlékszem pontosan, de) ez annyira nem volt egyértelmű, mint ahogy Mourinho beállítja...
mielőtt jönne, hogy "igen ám, de a fejét védte...", ilyen csak a játszótéren van, futballpályán nincs.
Most teljesen érthető Mourinho felháborodása.
mi nem volt egyértelmű? világos, mint a nap. kéz volt? igen. szabálytalanság történt? igen. büntetőterületen belül történt? igen.kurdt írta:A vicc ebben az, hogy (bár már nem emlékszem pontosan, de) ez annyira nem volt egyértelmű, mint ahogy Mourinho beállítja...
a mi meccsünkön sztem inkább lehetett volna egyértelmű esetekre hivatkozni...kurdt írta:A vicc ebben az, hogy (bár már nem emlékszem pontosan, de) ez annyira nem volt egyértelmű, mint ahogy Mourinho beállítja...
Milyen idén-től? Mindig is így volt.samy85 írta:de igen! Itt már nincs kiemelés!Kalap1988 írta: Nem kerülhetünk össze, mert egy nemzetiségű csapatok a sorsolásokkor nem kerülhetnek össze.
az idén-től mindenki kaphat mindenkit legalábbis ezt írták a lapok!
ez még szebb fordítás:ab1daL írta:José nem azt mondta, hogy nem fogja kritizálni a játékvezetőket?
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ho-2065845
ha az ő csapatának javára tévednek, akkor az ellenfél nem bírja elviselni a vereséget, ha viszont az ő csapatának kárára történik akár EGYETLEN hiba is, akkor már plafonon van...22:54-kor írta:
viszont van egy olyan sanda gyanúm, h madridban erre az elmaradt büntetőre fogják fogni, h nem győztek...