Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tdavid írta:C.Roni meg úgy örült a góljának mint aki legalább BL-t nyert.S.Agüero írta:Ott a 3. Ronaldo.
24-24.
40 fölött zárnak mind2-en valószínűleg bajnokság után.
Amit leírsz,az a real meccs előtti két eset volt.CsacsMate írta:Biztos, hogy nincsenek egálban.
1 Lionel Messi Barcelona 24
2 Cristiano Ronaldo Real Madrid 22
1 Lionel Messi 24
2 Cristiano Ronaldo 23
De a legtöbb helyen 24-22 az arány.
Én nem tudom milyen a meccs,mert nem nézem, de egyesek szerint űrfocit játszik a real. Nem tudom,hogy ez pozitív,vagy negatív jelző e.Tdavid írta:Nézem a Real meccsét...hááát nem is tudom.
Jó jó vezetnek 2-0-ra de magában a játékban azért kicsit gyengék.Mi se vagyunk azért annyira nagy formába még, de ezt a Real így is ütnénk szerintem.
C.R meg amit csinál az azért vicces...
Real játékos "lőtte" Pepe...Andris írta:De a Marca nem számít, a spanyol szövetség számít, a spanyol szövetség meg nem ad olyan gólt egy Real Madrid játékosnak, amit nem egy Real Madrid játékos lőtt.

De nem ők adják a Pichichi-díjat? vagy de, és a szövetség is hirdet egy gólkirályt?Andris írta:De a Marca nem számít, a spanyol szövetség számít, a spanyol szövetség meg nem ad olyan gólt egy Real Madrid játékosnak, amit nem egy Real Madrid játékos lőtt.

ez elszállt. nézz real meccset és meglátod. bármikor benne van a csapatban a pontvesztés. nálatok ez nem így van. meg ugye még van egy clásicó,ami -3pont(legalábbis ez a legvalószínűbb). -10ről pedig a barca nem bukja el,viszont ha a real nem pihen a bajnokságban,akkor a kupa és a bl is esélytelen.ronaldinho89 írta:Ne haragudj hogy ezt mondom, de kicsit mártírkodásnak érzem ezt hogy a bajnokság elszállt. ezt mondod de kb 200% osan reménykedsz hogy azért még osszejöhet. nem szállt el. szerintem. és ha fordított helyzet lenne, a barca allna a 2. helyen biztos nem így állnék hozzá hogy elszállt, ugy hogy kb még a bajnokság fel ment le. természetesen nem a realt védem. de hat ha sok real szurkolo és még a real csapattagjai is igy allnak hozzá az persze kitűnő számunkra.daffy írta:a bajnokság elszállt,itt lenne a lehetőség josénak pihentetni:
casillas-arbeloa,carvalho,albiol,marcelo-khedira-xabi,granero-özil,ronaldo-benzema
ha időben vezetünk,a 60. perc körül lejöhet xabi és ronaldo is. rettenetesen fáradt a csapat és lassan itt a lyon. valamit be kell áldozni
Ne haragudj hogy ezt mondom, de kicsit mártírkodásnak érzem ezt hogy a bajnokság elszállt. ezt mondod de kb 200% osan reménykedsz hogy azért még osszejöhet. nem szállt el. szerintem. és ha fordított helyzet lenne, a barca allna a 2. helyen biztos nem így állnék hozzá hogy elszállt, ugy hogy kb még a bajnokság fel ment le. természetesen nem a realt védem. de hat ha sok real szurkolo és még a real csapattagjai is igy allnak hozzá az persze kitűnő számunkra.daffy írta:a bajnokság elszállt,itt lenne a lehetőség josénak pihentetni:
casillas-arbeloa,carvalho,albiol,marcelo-khedira-xabi,granero-özil,ronaldo-benzema
ha időben vezetünk,a 60. perc körül lejöhet xabi és ronaldo is. rettenetesen fáradt a csapat és lassan itt a lyon. valamit be kell áldozni

Jelenleg nekem nem hiányzik ebből a csapatból Fabregas, de ez még idővel változhat. Én bizom benne, h Xavi pótlását majd házon belül megtudjuk oldani, és ha esetleg mégsem, akkor kéne megszerezni Cescet. Sztem Xaviban úgyis még egy 2 szezon benne van legalább, szóval még olyan égető a kérdés.daffy írta:noname: ha fabregas most megy hozzátok,akkor vagy az ő karrierje megy a kukába vagy afellay/fiatalok karrierje. túl sokan vagytok és nem hiszem,hogy a fiatalok elől elvennék a lehetőséget. fabregas még 2-3 évig jó helyen van ott,ahol van,de akár azt is el tudom képzelni,hogy xavi öregedésével afellay vagy thiago fog szerepet kapni. inkább,ahogy írtad is,puyol pótlásán kell fáradozni. ti amúgy kész vagytok