Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.25. 20:37:04

Ha tudják tartani ezt a tempót és a letámadásokat + jobban passzolnak és nem vesztik el a fejüket akkor meg tudják lepni a Hollandokat.
Hajrá magyarok!

EZ MI VOLT????
szajko
Director del Fútbol

2011.03.25. 20:29:42

Messa írta:Jóságos ég, Vanczák Vili a jobb bunkó. Na eddig tartott a reménykedésem. :roll:
Hát kb. :roll:

Amúgy Afellayt láthatjuk végre ismét a kezdőben. Remélem vág egy mesterhármast, mi meg rúgunk 4-et. :D
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.25. 20:26:14

Bob_Marley írta:spanyol spori :lol: Na jól kezdődik :?
ha van benne egy kis nemzeti érzés, akkor nem fog a hollandoknak fújni :D

mondjuk a kungfuharcost kiállíthatná :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.25. 20:23:44

spanyol spori :lol: Na jól kezdődik :?
Kép
Kép
Kép
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.03.25. 20:14:42

Adjatokat linket légyszi! köszi
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.03.25. 20:04:16

Jóságos ég, Vanczák Vili a jobb bunkó. Na eddig tartott a reménykedésem. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.25. 20:00:26

Game90 írta:Magyarország (hivatalos kezdő): Király – Vanczák, Lipták, Juhász, Laczkó – Elek, Varga J. – Koman, Gera, Dzsudzsák – Rudolf.
A kispadon: Fülöp, Pintér Á., Tököli, Czvitkovics, Vadócz, Lázár, Priskin.

Inkább Lázár és Vadócz lett volna a kezdőben.
Meglássuk, sokat kell ütközni, s zavarni Sneijdert, ha elhagyjuk, akkor a lassú védelmünknek "vége"!Elől meg a pontrúgások sokat érhetnek, sajnos Koman, Gera alig játszik, nehéz így azért....De hajrá
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.03.25. 19:54:45

Hollandia: Vorm – Van der Wiel, Mathijsen, Heitinga, Pieters – N. de Jong, Van der Vaart – Kuyt, Sneijder, Afellay – Van Persie.
A kispadon: Boschker, Boulahrouz, Vlaar, Emanuelson, Strootman, Elia, Van Nistelrooy.

VdV, Kuyt, Sneijder, RvP, nehéz lesz...

Elia szerencsére a padon, ő azért jobban szívathatta volna Vanczákot, mint Afellay.

Hajrááá!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.25. 19:52:30

most tényleg adja az m1,és a sport1 is élőben a meccset? bezzeg amikor kisebb meccs volt,volt,h a dunának kellett megvennie,hogy láthassuk magyar csatornán MAGYAR meccset élőben.

HAJRÁ SRÁCOK!

tipp: 0-2, álom: 1-1
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.25. 19:46:47

azért kíváncsi leszek, h Ibi mennyire alázza meg vilikét...

nah mind1, a lepényhal meg utoljára...
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.25. 19:44:18

Game90 írta:Magyarország (hivatalos kezdő): Király – Vanczák, Lipták, Juhász, Laczkó – Elek, Varga J. – Koman, Gera, Dzsudzsák – Rudolf.

Varga kezdetését nem igazán értem. Én is Vadóczot preferálnám. Amúgy a támadórészleg rendben van. Koman meglátásaira szükség lesz, de nagy kérdés hogy ő és Gera miylen formában lesznek, mert túl sokat nem játszanak csapataikban. :roll: A védelem sem rossz, a Lipták-Juhász középső tengely elég masszívnak tűnik, Vanczák lehet a gyenge pont.

Hajrá Magyarok :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.25. 19:41:33

jól látom 4-2-3-1? Vanczák szélsőjátékától előre félek :?

HAJRÁ FIÚK! remélem Varga jó formában van végre!
PCsabi
aka Game90

2011.03.25. 19:38:31

Magyarország (hivatalos kezdő): Király – Vanczák, Lipták, Juhász, Laczkó – Elek, Varga J. – Koman, Gera, Dzsudzsák – Rudolf.

messibingyo
Jugador del Barça

2011.03.25. 18:20:40

Barcaman14 írta:A realitás az hogy ma nem fogunk pontot szerezni. Ez világos, és az is hogy benne van hogy ismét egy komolyabb vereségbe szaladunk bele. Nyilvánvaló hogy minden Magyar ember bizakodik, így természetesen én is, viszont más az ha biztatjuk a népet, vagy ha áltatjuk. :roll:
Ma azt szeretném látni, hogy nem ijedünk meg, bátran játszunk és nem hitehagyottan. És ami a legfontosabb hogy végre látni szeretném hogy egy ilyen erősségű ellenféllel szemben sem adjuk fel, és küzdünk mert úgy nem szégyen kikapni.
Az hogy valami elindulte-e a válogatottnál avagy sem az számomra ma fog kiderülni. Mert ha valóban pozitiv irányba haladunk, akkor annak ma ki kell jönnie. De ha ismét a szokásos mentalitással lépünk pályára akkor nincs miről beszélni.
Kíváncsian várom a meccset!

Hajra mutassuk meg hogy kik is a Hunok
bingyo
barca0417
Entrenador del Barça

2011.03.25. 18:10:16

legalább láthatjuk Afellayt játszani :S . Remélem tisztességesen helyt állunk. Nem a mai meccsen kell kijutni az EB-re ezt eddig is tudtuk. De azért megijedni nem kell tőlük, ők is 11-en lesznek, és két lábuk van emberenként.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.25. 18:04:05

A realitás az hogy ma nem fogunk pontot szerezni. Ez világos, és az is hogy benne van hogy ismét egy komolyabb vereségbe szaladunk bele. Nyilvánvaló hogy minden Magyar ember bizakodik, így természetesen én is, viszont más az ha biztatjuk a népet, vagy ha áltatjuk. :roll:
Ma azt szeretném látni, hogy nem ijedünk meg, bátran játszunk és nem hitehagyottan. És ami a legfontosabb hogy végre látni szeretném hogy egy ilyen erősségű ellenféllel szemben sem adjuk fel, és küzdünk mert úgy nem szégyen kikapni.
Az hogy valami elindulte-e a válogatottnál avagy sem az számomra ma fog kiderülni. Mert ha valóban pozitiv irányba haladunk, akkor annak ma ki kell jönnie. De ha ismét a szokásos mentalitással lépünk pályára akkor nincs miről beszélni.
Kíváncsian várom a meccset!

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
SzygBoty
Barça C

2011.03.25. 17:53:05

Üdv!

én úgy gondolom hogy megint túl sokat gondolunk erről a magyar válogatottról:S
de ez már normális is, általában két évente ez így van(VB és EB selejtezők eleje)(...)
aztán mindig jön egy nagyobb falat és visszarepít minket a földre az álomvilágból:)
erre pedig mi csak annyit mondunk, hogy majd 4 év múlva, meg majd az EB:D

de ne legyen igazam....
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.03.25. 17:47:12

nekem azzal önmagában nincs problémám, hogy ennyire lelkes most mindenki és tele van a sajtó ezzel a meccsel. én csak azt szeretném, hogy ha esetleg mégsem sikerül meglepetést okozni akkor ne törjön ez le, hanem maradjon meg. elvégre a népnek ez a dolga, lelkesedjen.

a közönségtől viszont teljesen el kell választani a játékosokat. a játékosok a felkészülés első percétől kezdve nem szabad, hogy a realitás talaján maradjanak egészen a végső sípszóig. nekik kell az a plusz, az adrenalin, az, hogy ne tiszteljék az ellenfelet csak azért mert ők azok a narancsmezesek a VB döntőről. csak így lehet győzni ilyen meccsem.

az én problémám pedig épp az, hogy én úgy érzem ez nálunk fordítva történik. a tömeget hitegetik, akik közül sokan nem fognak tudni reálisan kezelni egy esetleges vereséget, hisz 2 hétig buzdították őket. viszont a játékosoknál is csak és csakis itt jöhet majd szóba a realitás, belátva azt, hogy nem kell letörni, nekünk elsősorban a finneket meg a svédeket kell megverni. egészen addig nagyot kell álmodni és elfelejteni azt a két szót, hogy valóság és realitás.

egy szó mint száz én hiszek benne, hogy ma odaperkelünk keményen aztán szép csendbe hazakullognak. ha mégsem, akkor azzal majd ráérek utána foglalkozni.

http://www.youtube.com/watch?v=KHbBOiEs_pY
messideco
Presidente del Barça

2011.03.25. 14:39:18

Én Kuyt-öt simán centernekt enném, így: Van der Vart, de Jong- Affelay,Sneijder,Elia- Kuyt.
Vagy pedig Kuyt a jobbszélső és Rvp, de inkább Nistelrooy a center.

Aztán majd szépen a hollandokról :) :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.25. 14:38:13

1 kicsit szakadjunk már el a realitásoktól,szetem még nyerhetünk is.
én am nem tudom elképzelni,hogy ma kikapunk. bár szalai hiányozni fog,mert rajta kívül nincsen nagyon értékelhető csatár,egvári meg biztos kittalál valamit. szal,HAJRÁ MAGYAROK!
Fernando
Llegenda del Barça

2011.03.25. 14:20:15

Azért lássuk be nagyobb esély van arra, hogy a svédek ellen buknak max 2 pontot, mint ellenünk 2-t vagy 3-at.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
daffy
Madridista

2011.03.25. 13:36:14

Mr. Master írta: A hollandok sem fognak két 100%-os selejtezősorozatot lehozni zsinórban. Inkább mi kapjuk el őket, mint a finnek vagy a svédek! Azért a túlhypeolás ellenére bízom a tisztességes játékban, ahol ha kapunk is egy ötöst, de legalább a 90. percben is harcolnak az utolsó labdáért is. Mert onnan lehet építkzni, a sikeréhségből és alázatbôl.
az a baj,hogy a hollandok magasan kiemelkednek ebből a csoportból,így szerintem csak rajtuk múlik,hogy mennyire szeretnének még1 100%os csoportot.
Mr. Master
Director del Fútbol

2011.03.25. 13:34:47

AndrésGerardHernandez írta:
Zozzy 5 írta:csak nekem nem szimpi amit az nso csinál? megint túlmisztifikálják a külsőségekkel ezt a meccset, mintha a VB döntőre készülnénk. minden cikkük ezzel kapcsolatos, de a legtöbb kb. olyan szintű hogy 20 éve Rijkaard milyen gyógyszert kapott a hasmenésére. biztos, hogy sok embert fel tudnak ezzel tüzelni, viszont ezek az emberek, ha kikapunk, tökmind1 milyen játékkal megint csak legyinteni fognak. ez nem igazi lelkesedés.
Nem csak az nso, hanem az EGÉSZ média! Már-már hányinger kerülget, ha meglátok egy cikket a meccsről. És ez már régóta így van. Én NAGYON szeretném nézni a magyar válogatott találkozóit, de be kell hogy valljam most egyetlen egy sem jut eszembe amit végig néztem volna. Max. hang nélkül, mert a kommentálás a magyarokon szívfacsaró számomra. Komolyan szégyellem magam, amikor egy egy-gólos vezetést követően (kb. első félidő közepétől) elkezdenek dicsérni minden elrúgott labdát, szabálytalanságot, másodikra el nem passzolt labdát és még sajnos sorolhatnám. De ugyan ez a mérkőzés végi interjús dolog. Lejön a játékos (aki egész meccsen shit volt) és a riporter jön a szerencsétlen kérdéseivel, meg hogy ...hogy érezted, mi volt a baj... , ilyenkor nem kibeszélni kell, hanem szégyellni magát és a következő mérkőzésre javulnia.
És amiért ezt az egészet felhoztam:
Most is azt érzem, mintha túl érdeklődte volna a sajtó a meccset, sőt merem állítani, bulvár figurára vette. Sajnos nem érzem a játékosainkon, hogy a pályán akarnának kiteljesedni, inkább hozni akarnak egy szintet aztán majd lehet pózolni a tv-ben. De ez igaz egyébként az egész nemzetközi mezőnyben is. Értsd így: észrevette más is, hogy minden nemzedéknek csak a legnagyobb zsenijei nyilatkoznak olyat, hogy ő csak játszani szeretne, a pályán lenni, mert neki az a legfontosabb? (Messi+ a barca játékosai, Ronaldo+ "A" brazil válogatott, Zidane...) És ez látszott/látszik is rajtuk ha a pályán vannak. Ez az a megfoghatatlan érzés amitől úgy tűnik, mintha pulzálnának a képernyőn. És ennek a teljes hiányát tapasztalom sajnos a magyarokban. Van persze egy-két kivétel, de ők is még csak félig-meddig ilyenek. Sajnos előbb-utóbb őket is elnyeli a média bűzös mocsara.
Huhh! Azért persze hajrá magyarok! A szívének nem tud parancsolni az ember. =D> =D> =D> Mutassunk SZÉP játékot ez a meccs nyerhető szerintem, ha nem állunk be.
-Bocsánat a hosszért, de ki kellett adnom :mrgreen: -
RIA - RIA - HUNGÁRIA!!!

A hollandok sem fognak két 100%-os selejtezősorozatot lehozni zsinórban. Inkább mi kapjuk el őket, mint a finnek vagy a svédek! Azért a túlhypeolás ellenére bízom a tisztességes játékban, ahol ha kapunk is egy ötöst, de legalább a 90. percben is harcolnak az utolsó labdáért is. Mert onnan lehet építkzni, a sikeréhségből és alázatbôl.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.25. 12:50:33

Game90 írta:Egyelőre nem tudom, hogy egy nehéz meccsen mit várhatok a válogatottól (hollandok elleni 6-1 nálam nem mérvadó). Igaz, hogy a védelmük lyukas, de a támadóik nagyon jók és hát tudjuk, hogy a mi védelmünk nem a legjobb a világon... Ezeket a "tegyük oda magunkat, harcoljunk" szövegeket meg hagyjuk, a mai fociban alapnak kell lennie, szóval ezt 100%-ik elvárom. Csak nehogy a nagy szavak után hatalmas pofáraesés legyen... :roll:

Tippem: 1-3, Dzsudzsák szabadrúgásból ill. RvP, Kuyt 2x.
Én is úgy látom kicsit sok a duma….Megint az van, hogy elhitetik az emberekkel a dolgokat, de reálisan nézzük már 4ik kalaposak vagyunk, ha már a 3ik helyet megszereznénk előrelépés!És akkor még nem is beszéltünk, mi a helyzet unblock a magyar fociban…Persze én is reménykedek, de ez egy totál vendég meccs!Gyorsabbak, taktikailag érettebbek, bízhatunk mi Dzudzsákban, de ők is tudják rá állítanak 1-2 embert, s kifújt!
Ahogy egyre közeledik a meccs, úgy leszek sajnos egyre pesszimistább, de tényleg cáfoljanak rám a fiúk, de attól még holnap ugyanott leszünk, hogy mindenki csak viszi ki a pénzt a csapatoktól, aki tehetséges meg elkallódik, mert xy játszik mert…
Tegnap már a 6ik meccse nem rúgtak gólt a kicsik….
De tényleg Egervári előtt itt a lehetőség, hogy megmutassa mit tud kitalálni egy top csapat ellen!Igaz kutyából nem lesz szalonna…
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.03.25. 12:39:06

Egyelőre nem tudom, hogy egy nehéz meccsen mit várhatok a válogatottól (hollandok elleni 6-1 nálam nem mérvadó). Igaz, hogy a védelmük lyukas, de a támadóik nagyon jók és hát tudjuk, hogy a mi védelmünk nem a legjobb a világon... Ezeket a "tegyük oda magunkat, harcoljunk" szövegeket meg hagyjuk, a mai fociban alapnak kell lennie, szóval ezt 100%-ik elvárom. Csak nehogy a nagy szavak után hatalmas pofáraesés legyen... :roll:

Tippem: 1-3, Dzsudzsák szabadrúgásból ill. RvP, Kuyt 2x.
Válasz küldése