Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
sjay
Entrenador del Barça

2011.03.25. 22:51:56

Egyáltalán nem voltam ma megelégedve semmivel a "házunktáján".
A támadósor: Mondhatni 0 volt, nem is értem hogy képzelte Egervári, hogy két ilyen fizikális kolosszust le tud gyűrni Rudolf Geri, Priskin kellett volna ide.

Középpálya: Varga Józsi volt itt a leggyengébb, de Koman sem jeleskedett. Vadócznak kellett volna kezdenie, ő leszedte volna Snejdert (szerintem). Koman sem volt a toppon, hiányoztak a passzai, a labdatartása 0 volt.

Védelem: Vanczák mi a macska farkát keres még itt?? 100x jobb fiataljaink vannak erre a posztra, teljesen nem értem a döntést.

Kapus: Király Gabi az, akit nem okolhatunk semmiért, ő szerintem tisztességesen helytállt, a gólokról pedig nem tehetett.
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.25. 22:47:44

Nem olvastam a nyilatkozatokat a meccs előtt, de mégis, mit kéne mondania bárki ember fiának? Hogy a tisztességes helytállás már jó? :S :D A győzelemért játszunk, nyerni akarunk. Amit nem tűzünk ki célként, az soha nem is érjük el. :)
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.03.25. 22:47:11

ziipp írta: Így van! Küzdve küzdj, és bízva bízzál! Igyekszem utóbbi mondat szerint élni az életem. :D
De ha nem megy legalább engem hagyjál. :mrgreen:
ziipp írta: Dzsudzsákot, Komant, Rudolfot, Vargát, Liptákot, Gerát mindenképp szívesen látnám a csapatomban, ha edző lennék. :)
Gera? Vanczákkal együtt, addig rugdosnám őket, amíg meg nem tanulnak focizni.
Dzsudzsák a második félidőre elfogyott, Rudolf viszont végig jó volt. Varga sem játszott rosszul, nem tudom miért kellett lehozni, Komannal együtt. Tökölit szívesen elnéztem volna utolsó 10 percben mit alkot.

Iniesta1986

Ha nem ez a helyes út, akkor mi? Hogy Bodnárok meg Dárdaik szaladgáljanak a pályán? Van 2-3 idősebb, rutinosabb játékos, de a többiek még eléggé fiatalok, még van idejük összeállni. Legalább az elmúlt 1-másfél évben megmozdult valami. De nekem még mindig Várhidi a legjobb edző, hogy ő miért ment el, nem értem. Vass Ádám eléggé rendszeresen játszik a Bresciában, többet mint Gera az biztos. A kapuba lassan lehetne próbálgatni a Bogdán-Gulácsi párost. A középpályára hamarosan jöhetne Gera helyére Gosztonyi, és előre Németh. Meg a Stieber gyerekről is sok jót hallani, nem értem miért nem próbáltuk még ki. Filkorral nem tudom mi van, és Tőzsérről is ha híreket látok, vagy olvasok, mindig pozitívum.

Czvitkovics keveset ért labdához, alig kapott labdát, pedig szerintem megtudta volna forgatni a védelmet. Az a baj, hogy keveset lövünk, pedig vannak olyan jó képességű játékosaink, hogy 20ról már el lehetne vállalni: Dzsudzsák, Koman, Rudolf, Laczkó, Czvitkovics, Varga.

Az első gólban szerintem nem volt benne Király, 10 méterről örülhetett, hogy egyáltalán bele tudott kapni. Én is voltam kapus, nem könnyű ilyen közelről megfogni egy erős lövést. Védő a közelében nem volt a csatárnak.

Gerának csak hátra passza volt. Laczkó játéka tetszett, bár volt 1-2 megingás.

Na asszem ennyi :D

Nem volt ez olyan rossz szerintem, mégis csak a VB 2.ja ellen játszottunk, és 1 góllal jobb lett mint Kúmannal :D

Szerintem az a baj, hogy mindig ígérgetik, hogy majd a következő versenyre jutunk ki, majd a következőre, de inkább el kéne tervezni, hogy pl. 2016os EB-n ott leszünk, és erre készülni már, összerakni egy 20-28 éves játékosokból álló csapatot, és kész. Köztük Kádár, Németh, Gulácsi, Gosztonyi, Stieber stb.

Elég hosszú lett, de remélem akad aki elolvassa.

Hajrá Magyarok.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
daffy
Madridista

2011.03.25. 22:46:21

FCB.Gabesz írta:engem komolyan idegesít, hogy ilyen sok zseni van,itt ini1986. akkor mutasd meg, h kell,mit ironizálsz itt a magyar focival? talán te eljutottál oda ahol egyesek vannak ott? persze , hogy nem,de észosztás van bőven.
kikaptunk a vb 2.tól ilyenkor kéne a csapat mellett állni,mind1,nemis mondok semmit,úgyis csak a düh beszélne belőlem.
nem a tény a zavaró,hogy 4et kaptunk,ez reális. hanem a média által keltett hype és a mérhetetlen-egyesek részéről nagyképűségbe átcsapó- önbizalom és a valóságtól való elrugaszkodás. ettől üt nagyot egy ilyen eredmény,hogy meglepetést várt az ország jó 60-70%a. a remény és a valótlan elvárások között egy nem túl éles határ húzódik,érzésem szerint a média segítségével sikerült a szurkolók jó részének a határ rossz oldaláról szurkolni.
Riadtribizli
Barça B

2011.03.25. 22:42:48

Ritkán írok, de ezt most ki kell írjam magamból, aztán ha nem reagál rá senki az se izgat, de megteszem.
Egy gondolat erejéig "Fankát" idézném: "hogy a butaság plázájának üvegét öklömmel verem be..."
Hányinger ez a magyar foci. De! Nem az a baj, hogy 4-0ra kikapunk Hollandiától.
Nincs baj a játékosokkal (nyilván van, de nem ez a lényeg) nem őket okolom. A magyar focit körbevevő undorító közeg az ami visszataszító és szánalmas. Fő okozója ennek a média, ami felfújja a dolgokat és gerjeszti a felesleges "hurrá optimizmust"... Nyilván a médiának ez a feladata. Nem is a feladata, inkább ők ebből élnek, tehát érthető a dolog a részükről. Na de hogy hozzáértő emberek, lenyilatkozzák, hogy nyerhetünk és ők maguk generálják ezt a hangulatot... Nevetséges, szánalmas, siralmas... Pl a mai NS-ben Verebes Józsi bá ilyet nyilatkozik: "idős korára nem ment el az esze, ne higgyje ezt senki, de megverjük a Hollandokat 2-1re..."
Na erre mondom én ezt: Ne aggódjon Józsi bácsi nem aggódunk, hogy elment, mert ezek szerint nem volt ami elmenjen... Nyilván ez tiszteletlenség és már most bocsánatért esedezem, de sajnos tényleg itt tartunk. Meg ott, hogy Mezey doktor megmondja a Clasico után, hogy miben hibázott Mou...
Na erről ennyit... Köszönjük Emese... Mondtam a magamét... Falra borsót...!?
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.25. 22:41:21

Iniesta_1986 írta:Csakhát, a magyarfoci esetében kár ábrándozni, légvárakat építeni...
Szurkolóként csak annyit tehetsz, hogy szurkolsz. :D Nem hiszem, hogy itt légvárakról lenne szó. Az általam felsorolt nagyszerű játékosok alapot adnak arra, hogy eredményes legyen a magyar válogatott, csak hát egy-egy vereség után sokan elkezdik verni a vészharangot, és legszívesebben porba hulló fejeket látnának másnap reggel. :D

A svédekkel szemben pariban lehetünk, csak tanulni kell ebből a meccsből (is), aztán előbb-utóbb jönnek a sikerek. :D Az EB14-re szerintem kijutunk. ;)
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.25. 22:34:54

engem komolyan idegesít, hogy ilyen sok zseni van,itt ini1986. akkor mutasd meg, h kell,mit ironizálsz itt a magyar focival? talán te eljutottál oda ahol egyesek vannak ott? persze , hogy nem,de észosztás van bőven.
kikaptunk a vb 2.tól ilyenkor kéne a csapat mellett állni,mind1,nemis mondok semmit,úgyis csak a düh beszélne belőlem.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.03.25. 22:34:53

Satulábú, satufejű, satuidióta Vanczák Vilmos, hogy a tökömbe lett ötven valahányszoros válogatott? Ezt mondja meg valaki. :lol:

Amúgy, nem történt tragédia, A két holland meccstől függetlenül, mi leszünk a csoport másodikak. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.03.25. 22:36:48-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Iniesta_1986
Barça B

2011.03.25. 22:28:01

ziipp írta:
Iniesta_1986 írta:Nem zombik ez tény. Hanem vakok, bénák, gyengén látók, ész nélkül poroszkáló emberkék, akik még véletlenül sem hasonlítottak labdarúgó-válogatottra.
Ha pedig szerinted a megkezdett út jó, akkor csak bízzál...de ne nagyon, mert hatalmasat fogsz koppanni, és a felébredés fájdalma széthasítja majd a fejedet.
Ja, és nemhogy veszélyes, de egyetlen ép kéz láb, értelmes támadást sem véltem felfedezni magyar részről. Viszont hátul olyan hatalmas világsikert értünk el, hogy holnaptól a futballiskolákban oktatófilmet készítenek belőlünk, melynek a címe: "Hogyan ne védekezzünk!!!!"
Így van! Küzdve küzdj, és bízva bízzál! Igyekszem utóbbi mondat szerint élni az életem. :D
Ez a hozzáállás az Életed egészére igazán tiszteletre méltó, megbecsülésre okot adó tény!Szerintem, mindannyian így vagyunk ezzel.

Csakhát, a magyarfoci esetében kár ábrándozni, légvárakat építeni...
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.25. 22:25:01

Iniesta_1986 írta:Nem zombik ez tény. Hanem vakok, bénák, gyengén látók, ész nélkül poroszkáló emberkék, akik még véletlenül sem hasonlítottak labdarúgó-válogatottra.
Ha pedig szerinted a megkezdett út jó, akkor csak bízzál...de ne nagyon, mert hatalmasat fogsz koppanni, és a felébredés fájdalma széthasítja majd a fejedet.
Ja, és nemhogy veszélyes, de egyetlen ép kéz láb, értelmes támadást sem véltem felfedezni magyar részről. Viszont hátul olyan hatalmas világsikert értünk el, hogy holnaptól a futballiskolákban oktatófilmet készítenek belőlünk, melynek a címe: "Hogyan ne védekezzünk!!!!"
Így van! Küzdve küzdj, és bízva bízzál! Igyekszem utóbbi mondat szerint élni az életem. :D

Dzsudzsákot, Komant, Rudolfot, Vargát, Liptákot, Gerát mindenképp szívesen látnám a csapatomban, ha edző lennék. :) Szerintem a többiek sem nyújtottak olyan tragikus teljesítményt, igazán bűnbakot nem tudnék mondani. A védelemben voltak kellemetlen tévesztések, aláírom, de ezt lentebb írtam is.

Sajnos sokan túl szélsőségesen állnak hozzá a magyar focihoz. Kikapunk egyszer, aztán már élve eltemetnék az egész csapatot... :) Tovább kell dolgozni, és kész. ;)

Hajrá Magyarország! :)
Tivornya
Capitá del Barça

2011.03.25. 22:23:02

Szerencsére sikerült néhány éve lezsírozni a brazilokkal is egy barimeccset, csak hogy végre megtörjön a nyeretlenségi átkuk ellenünk :lol:
Nem kell itt most mély letargiába esni...ott vagyunk, ahol az eredmény mutatja...és ahol eddig is tudtuk, hogy vagyunk.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.25. 22:14:58

socio66 írta:kikaptunk egy sokkal jobb csapattól,nem történt tragédia.
A magyar foci önmagában tragikus, ami egyre inkább átcsap komédiába! :roll: Sajnos! Évek óta nem mutatunk fejlődést a nagyobb csapatok ellen. Elfogadom, kikaptunk oké. Na de hogy évek óta semmilyen játék nincs?! :roll: Tavaly is ugyanez ment. Sikerrel vettük az akadályokat, jött a nagy elbizakodottság, majd jöttek a Portugálok és helyre tettek minket. Kezd már kicsit unalmas lenni!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
albicelesteX
A Vadász

2011.03.25. 22:14:04

Ti még meg vagytok lepődve ezen? :D Ne mérgeljétek magatokat inkább menjetek bulizni.Itt csak nagy szavak vannak semmi sincs mögötte,csak elsíbolt milliárdok.Ne essetek egymásnak.Én már nem is nézek válogatott meccset.Most is a különböző oldalak címlapjain hányadék volt olvasni a sok fogadkozást...kinevettetik magukat.
Kép
Iniesta_1986
Barça B

2011.03.25. 22:13:18

ziipp írta:A megkezdett út jó, nem zombik botorkáltak a pályán, voltak veszélyes támadásaink.

Hajrá Magyarország!
Nem zombik ez tény. Hanem vakok, bénák, gyengén látók, ész nélkül poroszkáló emberkék, akik még véletlenül sem hasonlítottak labdarúgó-válogatottra.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.03.25. 22:10:35

Brian 20 írta:A legnagyobb baj az, hogy sztároljuk a Dzsudzsák Balázst, pedig csak csak egy közepes bajnokság élcsapatában játszik. Mégis a csapból is ő folyik. Pedig nagyon messze van a klasszis játékostól.

Vehetnénk Debrecen példáját is, az egyetlen csapat volt a BL-ben, amelyik nem szerzett pontot. Persze nehéz csoportban votlak, de akkor is.

És az a bosszantó, hogy ott vannak a görögök, EB-t nyertek, pedig messze vannak ők is a legjobbaktól.

Sajnálja is az ember ezt a csapatot, mert a meccs elején mindent megpróbált. Az néha az érzésem, ha Ronaldo, Iniesta, Messi magyar lenne akkor se tudnánk sokkal előrébb lenni...
2 dolog:
Dzsudzsák azért van úgy "sztárolva", mert ő az egyetlen használható ember. Nincs más akiben bízhatnánk. De azért nem rossz játékos, nem hiába figyeli állítólag több európai nagy csapat.

A másik, meg hogy ha Messi itt játszana, azzal sem lennénk előbbre, mert hiába van 1 ember aki tud is valamit, ha a másik 10 áll mint f.sz a lakodalomban. Itt is lehet Balázs példáját hozni. Elindul, kicselez 2 hollandot, de már sokan vannak ott. Így nehéz.
Itt nem 1 emberre kell építeni, hanem egy komplett CSAPATRA.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrentkiller 2011.03.25. 22:13:27-kor.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Sanama
Llegenda del Barça

2011.03.25. 22:10:12

Attól függetlenül,hogy a csapat ma elég szerencsétlen,és sz.r, nem ma kell nyerni. És nem is kedden Amszterdamban. Ha belegondolunk,csak a Spayolok verik őket,tudom drasztikus következtetés,de ezzel azt akarom mondani,hogy egy VB döntős csapat aki ellen játszunk.

Ettől függetlenül változtatásra szökség lenne. Gerát én nem engedném többet a pályára, a nevét nem hallottam ma. A védelem meg a szokásos... :)
Brian 20

2011.03.25. 22:05:30

A legnagyobb baj az, hogy sztároljuk a Dzsudzsák Balázst, pedig csak csak egy közepes bajnokság élcsapatában játszik. Mégis a csapból is ő folyik. Pedig nagyon messze van a klasszis játékostól.

Vehetnénk Debrecen példáját is, az egyetlen csapat volt a BL-ben, amelyik nem szerzett pontot. Persze nehéz csoportban votlak, de akkor is.

És az a bosszantó, hogy ott vannak a görögök, EB-t nyertek, pedig messze vannak ők is a legjobbaktól.

Sajnálja is az ember ezt a csapatot, mert a meccs elején mindent megpróbált. Az néha az érzésem, ha Ronaldo, Iniesta, Messi magyar lenne akkor se tudnánk sokkal előrébb lenni...
Iniesta_1986
Barça B

2011.03.25. 22:02:50

socio66 írta:
kikaptunk egy sokkal jobb csapattól,nem történt tragédia.
Nem hát, hiszen már hozzászokhattunk az elmúlt évtizedek alatt...Egervári meg egy fogalmatlan madár, csak nincsenek tollak a hátán...

Szép volt fiúk, csak így tovább!
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.25. 22:00:07

Iniesta_1986 írta:Hup-hup, Holland!
Ilyet ne írjál, légy szíves!

Szerintem sem tragédia ez az eredmény. A csapat hozzáállására szerintem nem lehet panasz, sajnos a védelemben valóban voltak bosszantó hibák, de ezeket ki lehet és ki is kell javítani.

Amikor Gundel azt mondta, hogy most megint lehet újra építkezni, levettem a hangot. :D Szó sincs ilyesmiről. A megkezdett út jó, nem zombik botorkáltak a pályán, voltak veszélyes támadásaink.

Hajrá Magyarország!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziipp 2011.03.25. 22:03:21-kor.
socio66

2011.03.25. 21:58:22

most tényleg,nem a keserűség beszél belőlem és ez a meccs nem egy emberen múlott,de vanczákról megint egy videónyi szerencsétlenkedés lehetne összeállítani. és ez már annyiszor lejátszódott az elmúlt években,hogy nem tudok mást mondani mint hogy egy fogyatékos az aki ezek után berakja a csapatba,ráadásul jobbvédőként.
amúgy a vereség ellenére nem lenne rossz ez a csapat,ne felejtsük el az elmúlt pár hónap sikereit.
remélem hogy a holnapi nemzeti sport sem gyászirat lesz és nem lépnek színre a nagy megmondóemberek,mert az már baromi unalmas.
kikaptunk egy sokkal jobb csapattól,nem történt tragédia.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.25. 21:52:03

Iniesta, a legnagyobb baj az, hogy akármi van az ember bizakodik valamennyire, de taktikailag, futásban nagyon messze vagyunk!
És évek óta rosszabodik a helyzet!Lehet itt fiatalokról beszélni meg Vb 3ik helyről, több köze volt ahhoz a hollandnak mint Egervárinak
Nem kláttam ki volt az, talán Elek, befűznek minket jobboldalt kocog vissza, beadják középre Persie üresen.....Persze 0-3nál nem egyszerű...
Kiboszsankodjuk magunkat, majd visszarázódunk a jó öreg NB1hez és mindegy megy a maga útján....
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.25. 21:49:36

Iniesta_1986 írta:Én csak azt nem értem, mit várt itt a nagy többség. Egyszerűen fel nem bírom fogni ezt a nagy várakozást. Nem veszitek észre, hogy itt 1985 óta az ég egy adta világon semmi, de semmi nem változott. Ugyanaz a langyiság, ugyanaz a nihil, a nulla támadójáték, a nagy fogadkozás, aztán az eredmény mi? Hatalmas nagy lebőgés, bukta, nulla, semmi, zéró!
Emberek! A világ futballelitje fényévekre van tőlünk! És nem pénz kérdése ez elsősorban. Építhetnek tizenakárhány milliárdért stadiont Debrecenbe, lehet bajnok itt bárki, akár politikai megrendelésre is, ugyanaz a semmi megy évek óta. A szurkolókat meg szépen átejtik a palánkon, ahogyan 26 éve rendszeresen. Persze azt, akit tudnak. Én csak azokat sajnálom, akik még mindig hisznek a tündérmesékben.
Ideje lenne felébredni, még ha olyan nagyon fájdalmas is. A szerbek elleni 1-12 óta minden változatlan.

Jóccakát!

Hup-hup, Holland!
Igen én sem értem ezt. Mindenki azt várta hogy 6-0ra le alázzuk a vb-ezüstérmest? Na majd talán egyszer visszajutunk oda,mint ahol Puskásék idejében jártunk....Hajrá Magyarok...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Iniesta_1986
Barça B

2011.03.25. 21:47:43

Én csak azt nem értem, mit várt itt a nagy többség. Egyszerűen fel nem bírom fogni ezt a nagy várakozást. Nem veszitek észre, hogy itt 1985 óta az ég egy adta világon semmi, de semmi nem változott. Ugyanaz a langyiság, ugyanaz a nihil, a nulla támadójáték, a nagy fogadkozás, aztán az eredmény mi? Hatalmas nagy lebőgés, bukta, nulla, semmi, zéró!
Emberek! A világ futballelitje fényévekre van tőlünk! És nem pénz kérdése ez elsősorban. Építhetnek tizenakárhány milliárdért stadiont Debrecenbe, lehet bajnok itt bárki, akár politikai megrendelésre is, ugyanaz a semmi megy évek óta. A szurkolókat meg szépen átejtik a palánkon, ahogyan 26 éve rendszeresen. Persze azt, akit tudnak. Én csak azokat sajnálom, akik még mindig hisznek a tündérmesékben.
Ideje lenne felébredni, még ha olyan nagyon fájdalmas is. A szerbek elleni 1-12 óta minden változatlan.

Jóccakát!

Hup-hup, Holland!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.03.25. 21:46:04

Fecooo írta:nah jól van, ismét vilike oldaláról... már nekem is elegem van... minek kell történnie ahhoz, h azt a pancsert elfelejtse a mindenkori a szövkap???? :x :evil:
Láttad Fecooo? Okosan faultolta Ibit :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.25. 21:39:50

nah jól van, ismét vilike oldaláról... már nekem is elegem van... minek kell történnie ahhoz, h azt a pancsert elfelejtse a mindenkori a szövkap???? :x :evil:
Válasz küldése