Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.03.25. 22:34:53

Satulábú, satufejű, satuidióta Vanczák Vilmos, hogy a tökömbe lett ötven valahányszoros válogatott? Ezt mondja meg valaki. :lol:

Amúgy, nem történt tragédia, A két holland meccstől függetlenül, mi leszünk a csoport másodikak. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.03.25. 22:36:48-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Iniesta_1986
Barça B

2011.03.25. 22:28:01

ziipp írta:
Iniesta_1986 írta:Nem zombik ez tény. Hanem vakok, bénák, gyengén látók, ész nélkül poroszkáló emberkék, akik még véletlenül sem hasonlítottak labdarúgó-válogatottra.
Ha pedig szerinted a megkezdett út jó, akkor csak bízzál...de ne nagyon, mert hatalmasat fogsz koppanni, és a felébredés fájdalma széthasítja majd a fejedet.
Ja, és nemhogy veszélyes, de egyetlen ép kéz láb, értelmes támadást sem véltem felfedezni magyar részről. Viszont hátul olyan hatalmas világsikert értünk el, hogy holnaptól a futballiskolákban oktatófilmet készítenek belőlünk, melynek a címe: "Hogyan ne védekezzünk!!!!"
Így van! Küzdve küzdj, és bízva bízzál! Igyekszem utóbbi mondat szerint élni az életem. :D
Ez a hozzáállás az Életed egészére igazán tiszteletre méltó, megbecsülésre okot adó tény!Szerintem, mindannyian így vagyunk ezzel.

Csakhát, a magyarfoci esetében kár ábrándozni, légvárakat építeni...
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.25. 22:25:01

Iniesta_1986 írta:Nem zombik ez tény. Hanem vakok, bénák, gyengén látók, ész nélkül poroszkáló emberkék, akik még véletlenül sem hasonlítottak labdarúgó-válogatottra.
Ha pedig szerinted a megkezdett út jó, akkor csak bízzál...de ne nagyon, mert hatalmasat fogsz koppanni, és a felébredés fájdalma széthasítja majd a fejedet.
Ja, és nemhogy veszélyes, de egyetlen ép kéz láb, értelmes támadást sem véltem felfedezni magyar részről. Viszont hátul olyan hatalmas világsikert értünk el, hogy holnaptól a futballiskolákban oktatófilmet készítenek belőlünk, melynek a címe: "Hogyan ne védekezzünk!!!!"
Így van! Küzdve küzdj, és bízva bízzál! Igyekszem utóbbi mondat szerint élni az életem. :D

Dzsudzsákot, Komant, Rudolfot, Vargát, Liptákot, Gerát mindenképp szívesen látnám a csapatomban, ha edző lennék. :) Szerintem a többiek sem nyújtottak olyan tragikus teljesítményt, igazán bűnbakot nem tudnék mondani. A védelemben voltak kellemetlen tévesztések, aláírom, de ezt lentebb írtam is.

Sajnos sokan túl szélsőségesen állnak hozzá a magyar focihoz. Kikapunk egyszer, aztán már élve eltemetnék az egész csapatot... :) Tovább kell dolgozni, és kész. ;)

Hajrá Magyarország! :)
Tivornya
Capitá del Barça

2011.03.25. 22:23:02

Szerencsére sikerült néhány éve lezsírozni a brazilokkal is egy barimeccset, csak hogy végre megtörjön a nyeretlenségi átkuk ellenünk :lol:
Nem kell itt most mély letargiába esni...ott vagyunk, ahol az eredmény mutatja...és ahol eddig is tudtuk, hogy vagyunk.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.25. 22:14:58

socio66 írta:kikaptunk egy sokkal jobb csapattól,nem történt tragédia.
A magyar foci önmagában tragikus, ami egyre inkább átcsap komédiába! :roll: Sajnos! Évek óta nem mutatunk fejlődést a nagyobb csapatok ellen. Elfogadom, kikaptunk oké. Na de hogy évek óta semmilyen játék nincs?! :roll: Tavaly is ugyanez ment. Sikerrel vettük az akadályokat, jött a nagy elbizakodottság, majd jöttek a Portugálok és helyre tettek minket. Kezd már kicsit unalmas lenni!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
albicelesteX
A Vadász

2011.03.25. 22:14:04

Ti még meg vagytok lepődve ezen? :D Ne mérgeljétek magatokat inkább menjetek bulizni.Itt csak nagy szavak vannak semmi sincs mögötte,csak elsíbolt milliárdok.Ne essetek egymásnak.Én már nem is nézek válogatott meccset.Most is a különböző oldalak címlapjain hányadék volt olvasni a sok fogadkozást...kinevettetik magukat.
Kép
Iniesta_1986
Barça B

2011.03.25. 22:13:18

ziipp írta:A megkezdett út jó, nem zombik botorkáltak a pályán, voltak veszélyes támadásaink.

Hajrá Magyarország!
Nem zombik ez tény. Hanem vakok, bénák, gyengén látók, ész nélkül poroszkáló emberkék, akik még véletlenül sem hasonlítottak labdarúgó-válogatottra.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.03.25. 22:10:35

Brian 20 írta:A legnagyobb baj az, hogy sztároljuk a Dzsudzsák Balázst, pedig csak csak egy közepes bajnokság élcsapatában játszik. Mégis a csapból is ő folyik. Pedig nagyon messze van a klasszis játékostól.

Vehetnénk Debrecen példáját is, az egyetlen csapat volt a BL-ben, amelyik nem szerzett pontot. Persze nehéz csoportban votlak, de akkor is.

És az a bosszantó, hogy ott vannak a görögök, EB-t nyertek, pedig messze vannak ők is a legjobbaktól.

Sajnálja is az ember ezt a csapatot, mert a meccs elején mindent megpróbált. Az néha az érzésem, ha Ronaldo, Iniesta, Messi magyar lenne akkor se tudnánk sokkal előrébb lenni...
2 dolog:
Dzsudzsák azért van úgy "sztárolva", mert ő az egyetlen használható ember. Nincs más akiben bízhatnánk. De azért nem rossz játékos, nem hiába figyeli állítólag több európai nagy csapat.

A másik, meg hogy ha Messi itt játszana, azzal sem lennénk előbbre, mert hiába van 1 ember aki tud is valamit, ha a másik 10 áll mint f.sz a lakodalomban. Itt is lehet Balázs példáját hozni. Elindul, kicselez 2 hollandot, de már sokan vannak ott. Így nehéz.
Itt nem 1 emberre kell építeni, hanem egy komplett CSAPATRA.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrentkiller 2011.03.25. 22:13:27-kor.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Sanama
Llegenda del Barça

2011.03.25. 22:10:12

Attól függetlenül,hogy a csapat ma elég szerencsétlen,és sz.r, nem ma kell nyerni. És nem is kedden Amszterdamban. Ha belegondolunk,csak a Spayolok verik őket,tudom drasztikus következtetés,de ezzel azt akarom mondani,hogy egy VB döntős csapat aki ellen játszunk.

Ettől függetlenül változtatásra szökség lenne. Gerát én nem engedném többet a pályára, a nevét nem hallottam ma. A védelem meg a szokásos... :)
Brian 20

2011.03.25. 22:05:30

A legnagyobb baj az, hogy sztároljuk a Dzsudzsák Balázst, pedig csak csak egy közepes bajnokság élcsapatában játszik. Mégis a csapból is ő folyik. Pedig nagyon messze van a klasszis játékostól.

Vehetnénk Debrecen példáját is, az egyetlen csapat volt a BL-ben, amelyik nem szerzett pontot. Persze nehéz csoportban votlak, de akkor is.

És az a bosszantó, hogy ott vannak a görögök, EB-t nyertek, pedig messze vannak ők is a legjobbaktól.

Sajnálja is az ember ezt a csapatot, mert a meccs elején mindent megpróbált. Az néha az érzésem, ha Ronaldo, Iniesta, Messi magyar lenne akkor se tudnánk sokkal előrébb lenni...
Iniesta_1986
Barça B

2011.03.25. 22:02:50

socio66 írta:
kikaptunk egy sokkal jobb csapattól,nem történt tragédia.
Nem hát, hiszen már hozzászokhattunk az elmúlt évtizedek alatt...Egervári meg egy fogalmatlan madár, csak nincsenek tollak a hátán...

Szép volt fiúk, csak így tovább!
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.25. 22:00:07

Iniesta_1986 írta:Hup-hup, Holland!
Ilyet ne írjál, légy szíves!

Szerintem sem tragédia ez az eredmény. A csapat hozzáállására szerintem nem lehet panasz, sajnos a védelemben valóban voltak bosszantó hibák, de ezeket ki lehet és ki is kell javítani.

Amikor Gundel azt mondta, hogy most megint lehet újra építkezni, levettem a hangot. :D Szó sincs ilyesmiről. A megkezdett út jó, nem zombik botorkáltak a pályán, voltak veszélyes támadásaink.

Hajrá Magyarország!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziipp 2011.03.25. 22:03:21-kor.
socio66

2011.03.25. 21:58:22

most tényleg,nem a keserűség beszél belőlem és ez a meccs nem egy emberen múlott,de vanczákról megint egy videónyi szerencsétlenkedés lehetne összeállítani. és ez már annyiszor lejátszódott az elmúlt években,hogy nem tudok mást mondani mint hogy egy fogyatékos az aki ezek után berakja a csapatba,ráadásul jobbvédőként.
amúgy a vereség ellenére nem lenne rossz ez a csapat,ne felejtsük el az elmúlt pár hónap sikereit.
remélem hogy a holnapi nemzeti sport sem gyászirat lesz és nem lépnek színre a nagy megmondóemberek,mert az már baromi unalmas.
kikaptunk egy sokkal jobb csapattól,nem történt tragédia.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.25. 21:52:03

Iniesta, a legnagyobb baj az, hogy akármi van az ember bizakodik valamennyire, de taktikailag, futásban nagyon messze vagyunk!
És évek óta rosszabodik a helyzet!Lehet itt fiatalokról beszélni meg Vb 3ik helyről, több köze volt ahhoz a hollandnak mint Egervárinak
Nem kláttam ki volt az, talán Elek, befűznek minket jobboldalt kocog vissza, beadják középre Persie üresen.....Persze 0-3nál nem egyszerű...
Kiboszsankodjuk magunkat, majd visszarázódunk a jó öreg NB1hez és mindegy megy a maga útján....
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.25. 21:49:36

Iniesta_1986 írta:Én csak azt nem értem, mit várt itt a nagy többség. Egyszerűen fel nem bírom fogni ezt a nagy várakozást. Nem veszitek észre, hogy itt 1985 óta az ég egy adta világon semmi, de semmi nem változott. Ugyanaz a langyiság, ugyanaz a nihil, a nulla támadójáték, a nagy fogadkozás, aztán az eredmény mi? Hatalmas nagy lebőgés, bukta, nulla, semmi, zéró!
Emberek! A világ futballelitje fényévekre van tőlünk! És nem pénz kérdése ez elsősorban. Építhetnek tizenakárhány milliárdért stadiont Debrecenbe, lehet bajnok itt bárki, akár politikai megrendelésre is, ugyanaz a semmi megy évek óta. A szurkolókat meg szépen átejtik a palánkon, ahogyan 26 éve rendszeresen. Persze azt, akit tudnak. Én csak azokat sajnálom, akik még mindig hisznek a tündérmesékben.
Ideje lenne felébredni, még ha olyan nagyon fájdalmas is. A szerbek elleni 1-12 óta minden változatlan.

Jóccakát!

Hup-hup, Holland!
Igen én sem értem ezt. Mindenki azt várta hogy 6-0ra le alázzuk a vb-ezüstérmest? Na majd talán egyszer visszajutunk oda,mint ahol Puskásék idejében jártunk....Hajrá Magyarok...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Iniesta_1986
Barça B

2011.03.25. 21:47:43

Én csak azt nem értem, mit várt itt a nagy többség. Egyszerűen fel nem bírom fogni ezt a nagy várakozást. Nem veszitek észre, hogy itt 1985 óta az ég egy adta világon semmi, de semmi nem változott. Ugyanaz a langyiság, ugyanaz a nihil, a nulla támadójáték, a nagy fogadkozás, aztán az eredmény mi? Hatalmas nagy lebőgés, bukta, nulla, semmi, zéró!
Emberek! A világ futballelitje fényévekre van tőlünk! És nem pénz kérdése ez elsősorban. Építhetnek tizenakárhány milliárdért stadiont Debrecenbe, lehet bajnok itt bárki, akár politikai megrendelésre is, ugyanaz a semmi megy évek óta. A szurkolókat meg szépen átejtik a palánkon, ahogyan 26 éve rendszeresen. Persze azt, akit tudnak. Én csak azokat sajnálom, akik még mindig hisznek a tündérmesékben.
Ideje lenne felébredni, még ha olyan nagyon fájdalmas is. A szerbek elleni 1-12 óta minden változatlan.

Jóccakát!

Hup-hup, Holland!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.03.25. 21:46:04

Fecooo írta:nah jól van, ismét vilike oldaláról... már nekem is elegem van... minek kell történnie ahhoz, h azt a pancsert elfelejtse a mindenkori a szövkap???? :x :evil:
Láttad Fecooo? Okosan faultolta Ibit :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.25. 21:39:50

nah jól van, ismét vilike oldaláról... már nekem is elegem van... minek kell történnie ahhoz, h azt a pancsert elfelejtse a mindenkori a szövkap???? :x :evil:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.25. 21:39:46

Sajnos jó ez a meccs arra, visszaszálljon mindenki a földre!Nagyon messze vagyunk Európától...6an nem tudunk levédekezni 2 embert!Persze próbálunk lestaktikára játszani, de így..
Kép
Kép
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.03.25. 21:31:03

újabb csodálatos cserék...
érthetetlen, hogy Gerának hogy lehet bérelt helye, mikor Fulhamben se jáccik
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.25. 21:29:48

Sajnos a hollandok tényleg annyit fociznak amennyi kell!
A védekezésünk kritikán aluli...Támadásban meg nagyon kevés a mozgás, persze kijön az hogy Kuyt megtudja tartani a labdát, nálunk meg elpattan Komannál, Geránál stb, de direkt figyeltem, labdakihozatal 3 ember nem is nézte a labdást...így nem lehet!A hollandok jól zárnak vissza, ha kell felpörgetik, s 1-1ben meg megvernek minket!Varga totális holdtérben mozog, áááá nagyon kijönnek a 2 csapat közti hibák....Vanczák meg totálisan kilóg, folyamatosan ott vernek meg minket....s nem lép a kapitány, nem csak az hogy csserélne, de hogy Elek, Varga sem zár vissza....Dzsudzsák próbálkozik, de hát egyedül kevés....De sajnos ezt lehetett várni

szerk: Pali is jól mondta, nem ütközünk, teszik veszik, forgolódnak, persze, hogy lemaradunk!!!Olyan bosszantók ezek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.03.25. 21:32:18-kor.
Kép
Kép
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.03.25. 21:22:53

ozsimiki írta:
0-2, pedig játékban nem kerekedtek nagyon fölénk,csak hát a szokásos hibák jönnek a védelemtől, helyezkedésről nem is beszélve.
Szerintem meg annyit adnak ki magukból amennyi kell. Ha akarnák nem érnénk kb a labdához, persze hogy szép a reménykedés, de egy helyzetet talán én is elvártam volna a srácoktól 45 perc alatt. Ez van, majd Hollandiában nyerünk.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2011.03.25. 21:21:24

MessiFan írta:Jó én itt befejeztem a meccs nézését. Ötlettelen, rutintalan, figyelmetlen..
...magyar. kár beleélni magad abba,hogy itt foci lesz. nem lesz. ez évek óta nyilvánvaló. bizakodni szabad,de nem túlzottan,mert annak ilyen elkeseredés a vége. a meccs előtt is miket lehetett itt olvasni... a hollandok vb döntőt játszottak,megverték a brazilokat,lehoztak 100%osan egy selejtezőt,múltkor megalázták a svédeket idegenben. nem ellenük kell nyerni. a svédeket kell megverni és ha az sem megy,akkor lehet szomorkodni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.25. 21:19:31

Sanama írta:
ozsimiki írta:Szerintem épp most kellene begyűjteni azokat a bizonyos sárgákat, inkább hagyják ki a kulcs (vagy annak vélt) játékosok a legesélytelenebb meccset (idegenben Hollandok ellen),mint az akár sorsdöntő svédek,vagy finnek ellenit.

riporter más véleményen van :roll:
m1 vagy sport1 riportere?:)
sport1, 2.félidőt meg Gundellel nézem :D

0-2, pedig játékban nem kerekedtek nagyon fölénk,csak hát a szokásos hibák jönnek a védelemtől, helyezkedésről nem is beszélve.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.03.25. 21:17:35

Ennyi volt akkor. Kár érte, mert ez a holland csapat messze nem olyan jó, mint amennyire tartunk tőlük. Sajnos erre a szintre kevés az, hogy csak 4-5 ember képes arra a futballra,( technikában, taktikailag, és főleg fejben...) amire szükség lenne.
Ez van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése