Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem zombik ez tény. Hanem vakok, bénák, gyengén látók, ész nélkül poroszkáló emberkék, akik még véletlenül sem hasonlítottak labdarúgó-válogatottra.ziipp írta:A megkezdett út jó, nem zombik botorkáltak a pályán, voltak veszélyes támadásaink.
Hajrá Magyarország!
2 dolog:Brian 20 írta:A legnagyobb baj az, hogy sztároljuk a Dzsudzsák Balázst, pedig csak csak egy közepes bajnokság élcsapatában játszik. Mégis a csapból is ő folyik. Pedig nagyon messze van a klasszis játékostól.
Vehetnénk Debrecen példáját is, az egyetlen csapat volt a BL-ben, amelyik nem szerzett pontot. Persze nehéz csoportban votlak, de akkor is.
És az a bosszantó, hogy ott vannak a görögök, EB-t nyertek, pedig messze vannak ők is a legjobbaktól.
Sajnálja is az ember ezt a csapatot, mert a meccs elején mindent megpróbált. Az néha az érzésem, ha Ronaldo, Iniesta, Messi magyar lenne akkor se tudnánk sokkal előrébb lenni...

Nem hát, hiszen már hozzászokhattunk az elmúlt évtizedek alatt...Egervári meg egy fogalmatlan madár, csak nincsenek tollak a hátán...socio66 írta:
kikaptunk egy sokkal jobb csapattól,nem történt tragédia.
Ilyet ne írjál, légy szíves!Iniesta_1986 írta:Hup-hup, Holland!

Igen én sem értem ezt. Mindenki azt várta hogy 6-0ra le alázzuk a vb-ezüstérmest? Na majd talán egyszer visszajutunk oda,mint ahol Puskásék idejében jártunk....Hajrá Magyarok...Iniesta_1986 írta:Én csak azt nem értem, mit várt itt a nagy többség. Egyszerűen fel nem bírom fogni ezt a nagy várakozást. Nem veszitek észre, hogy itt 1985 óta az ég egy adta világon semmi, de semmi nem változott. Ugyanaz a langyiság, ugyanaz a nihil, a nulla támadójáték, a nagy fogadkozás, aztán az eredmény mi? Hatalmas nagy lebőgés, bukta, nulla, semmi, zéró!
Emberek! A világ futballelitje fényévekre van tőlünk! És nem pénz kérdése ez elsősorban. Építhetnek tizenakárhány milliárdért stadiont Debrecenbe, lehet bajnok itt bárki, akár politikai megrendelésre is, ugyanaz a semmi megy évek óta. A szurkolókat meg szépen átejtik a palánkon, ahogyan 26 éve rendszeresen. Persze azt, akit tudnak. Én csak azokat sajnálom, akik még mindig hisznek a tündérmesékben.
Ideje lenne felébredni, még ha olyan nagyon fájdalmas is. A szerbek elleni 1-12 óta minden változatlan.
Jóccakát!
Hup-hup, Holland!

Láttad Fecooo? Okosan faultolta IbitFecooo írta:nah jól van, ismét vilike oldaláról... már nekem is elegem van... minek kell történnie ahhoz, h azt a pancsert elfelejtse a mindenkori a szövkap????![]()

Szerintem meg annyit adnak ki magukból amennyi kell. Ha akarnák nem érnénk kb a labdához, persze hogy szép a reménykedés, de egy helyzetet talán én is elvártam volna a srácoktól 45 perc alatt. Ez van, majd Hollandiában nyerünk.ozsimiki írta:
0-2, pedig játékban nem kerekedtek nagyon fölénk,csak hát a szokásos hibák jönnek a védelemtől, helyezkedésről nem is beszélve.

...magyar. kár beleélni magad abba,hogy itt foci lesz. nem lesz. ez évek óta nyilvánvaló. bizakodni szabad,de nem túlzottan,mert annak ilyen elkeseredés a vége. a meccs előtt is miket lehetett itt olvasni... a hollandok vb döntőt játszottak,megverték a brazilokat,lehoztak 100%osan egy selejtezőt,múltkor megalázták a svédeket idegenben. nem ellenük kell nyerni. a svédeket kell megverni és ha az sem megy,akkor lehet szomorkodni.MessiFan írta:Jó én itt befejeztem a meccs nézését. Ötlettelen, rutintalan, figyelmetlen..
sport1, 2.félidőt meg Gundellel nézemSanama írta:m1 vagy sport1 riportere?:)ozsimiki írta:Szerintem épp most kellene begyűjteni azokat a bizonyos sárgákat, inkább hagyják ki a kulcs (vagy annak vélt) játékosok a legesélytelenebb meccset (idegenben Hollandok ellen),mint az akár sorsdöntő svédek,vagy finnek ellenit.
riporter más véleményen van

Fecooo írta:köszönjük Királynak...
egyszerűen ilyen hibákat csinál...