visca el barca írta:kizárt h elkerüljön. ha elbukják ezt is, lehúzhatják a rolót, mert az nba/nfl/nhl vonallal, meg a heti 1 bl meccsel biztos nem fognak fennmaradni. lehet, hogy túlzás, de lényegében a barcelona-real duó tartja életben az egész sport tv-t. m4/digi biztos nem fogja közvetíteni, mert a digin az angol/olasz/francia mellé nem fog beférni, eurosport meg sztem annyira nem foci centrikus., elég nekik a budesliga
Viszont en bloc kezdenek kiszorulni a foci közvetítésekből. Úgy 10 éve még minden náluk volt, s most már szinte semmi. Most elment a magyar bajnokság is, ami eléggé központosított volt náluk, mert nagyon sokakat érdekel, akármilyen is a focink. Én nem is bánnám ha kicsit rámennének a Major sportos oldal felé, mert igazából ilyen profilú csatorna nincs is, s az NBA-NHL-NFL kombó meg náluk van. Szerintem nem lenne rossz, ha erre ráfeküdnének és akár egyetemi meccseket is hoznának + baseball stb.
Mondjuk alapból a TV közvetítések megfognak szűnni, s nem is biztos hogy rossz trend ez, mert igazából a sok közvetítésből jobb ha én mondom meg mit nézzek. És jobban elfognak terjedni a németek által anno behozott Premier dolog, hogy mindenki azt a meccset nézi, amelyiket akarja. Csak ezt majd a neten tudja megtenni akit érdekel, s különböző "league pass" dolgokra fizet elő.