Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.16. 17:16:15

Okoska írta:
2025.02.16. 10:56:42
Lehet tévedek, és gyenge az angolom. De Carlo papa szerint a f.. off azt jelenti, hogy ne kekeckedj velem. Az én tudásom szerint meg azt, hogy menj a pcsba.
Konkrétan Bellinghamet szajkózta, aki a meccs után azt nyilatkozta, hogy ez csak egy enyhe dolog, mint a "joder" Spanyolországban, de nem merte kimondani, amit mondott, szóval tudja, hogy rossz fát tett a tűzre, csak most végre egyszer lekapcsolták érte.

Tény, hogy a joder spanyolban nem annyira durva (nem tudom, mennyire tolerálják a pályán amúgy), de azért nem egyenlő szintben a f.. off-al.
Rumig írta:
2025.02.16. 17:04:50
És akkor Cama elmaradt piros lapját a 28. percből ha jól láttam senki még csak meg se említette (találkoztam olyan összefoglalóval, amiben nem volt benne, lehet ezért). Nyújtott lábbal becsúszva, labdát nem érve sípcsonton talpalni az ellenfelet... :shock: Fermín múltkorija fele ennyire se volt egyértelmű piros, mint ez, aztán még sárgát se ért.
Félidő után jöttem, mondogatták a madridisták milyen csalások történtek, én elhittem, de sejtettem, hogy röhögni fogok, ha visszanézem. Csak összefoglalót láttam akkor, már az is nagyon vicces volt, mert inkább a Madridnak fújtak, nemhogy ellenük, de ezt visszanézve, te jóságos ég... Camánál ez elég egyértelmű piros volt.
Ahogy írod, Fermín esete majdnem ugyanez volt, csak ő nem is érte így el a játékost. És simán leküldték, arra azt mondom, hogy annyira sötét narancssárga volt, hogy már piros, ez annál egy fél fokkal tisztább piros volt.

Szóval összességében megint nekik fújtak, csak már nem eléggé madridi ízlés szerint. :D Hozzánk viszonyítva meg pláne, mert tényleg rettentő hasonló a két eset.

Ha ezen meccs után elkezdenek lázadozni, amikor megúsztak egy 9 emberes meccset, az nagyon felháborító lesz, és megkoronázzák az elmúlt pár hónapban összehozott viselkedésüket az aranylabdával kezdődően.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Rumig
Entrenador del Barça

2025.02.16. 17:04:50

Saviola írta:
2025.02.15. 23:06:03
Mi a szívatás? Hogy végre nem tehetnek meg mindent, mert hófehérben vannak? Azt a bánásmódot kapják, mint eddig a többi csapat.
És akkor Cama elmaradt piros lapját a 28. percből ha jól láttam senki még csak meg se említette (találkoztam olyan összefoglalóval, amiben nem volt benne, lehet ezért). Nyújtott lábbal becsúszva, labdát nem érve sípcsonton talpalni az ellenfelet... :shock: Fermín múltkorija fele ennyire se volt egyértelmű piros, mint ez, aztán még sárgát se ért.
Szóval az elmaradt Vini-féle büntető miatt is nagyon hamar kompenzálva lettek. Már ha azt amúgy jogos büntetőnek tartanánk, én az összefoglalók alapján inkább szabálytalannak, ugyanakkor inkább büntető területen kívülinek láttam, ami megmagyarázná, hogy miért nem jelzett a VAR. A Cama esetre viszont nálam nincs magyarázat.
Persze a Fran kitessékelése után elmaradt szankcióra sincs, de ez még így is bőven egálnak tűnik nagy tévedések terén.
Szóval ez csak simán a megszokott színvonaltalan játékvezetés, nem szándékos csalás.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.16. 11:41:49

Okoska írta:
Lehet tévedek, és gyenge az angolom. De Carlo papa szerint a f.. off azt jelenti, hogy ne kekeckedj velem. Az én tudásom szerint meg azt, hogy menj a pcsba.

Túlságosan elszemtelenedtek, és már a bíróknál is betelt a pohár. A pofátlanságnak is van határa.
Én is így olvastam, és így látom.
Az elején meg kellett volna fogni a folyamatot, és nem fajul idáig.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.02.16. 11:11:07

Mint már sokszor, most is csodálkoztam Ancelottin, besárgul, dühöng, mutogat, eljátssza, hogy mekkora vicc ez a bíró stb.
Szóval a reakciói egyáltalán nem különböznek Xaviétól, csak hát ő Carlo papa, a rekorder, neki szabad rossz példát mutatni.
Nem veszi észre vagy nem gondol bele, hogy ezzel arra bátorítja Viniciust, Bellinghamet, Asenciót, Modricot, az örökké reklamálókat és mutogatókat, hogy nincs felső határ. Vagy ha a meccs után bele is gondol, mintha ez a nagy pedagógus nem tenne ellene semmit.
Okoska
Capitá del Barça

Túlságosan elszemtelenedtek, és már a bíróknál is betelt a pohár. A pofátlanságnak is van határa.

Egyébként caak nekem van az az érzesem, hogy aki a madridba kerül, abból kihozzák az állatot? Már MBappé is kezdi dobálni magát. Igaz ő sem az a széplélek, volt jó pár pirosa a PSGnél.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.16. 08:24:06

Nem a semmiből jött ez. Évek óta tartó aknamunka következménye.
Több bíró is felszólalt a Real TV tevékenysége ellen.
Mint Hernandez-Hernandez, amikor elmondta, hogy nem látta, amikor méterrel bent volt Suarez lövése a Betis ellen, Neymart pedig lerántották ugyanabban a szituációban, a Realnak meg előző meccsen befújt egy büntetőt, amikor a partjelző azt mondta a fülére, hogy nem volt semmi.
Múltkor linkeltem, a szatyros Manzano nem fogadta el a szatyrot a Szuperkupa után, a kritizálás miatt.
A CTA elnöke is lenyilatkozta, hogy lehet, hogy bénák, alkalmatlanok, de nem csalók.
A CSD, RFEF, La Liga elnöke is Real Madrid szurkoló. A munkáltatók vezetői.
https://www.beinsports.com/en-us/soccer ... 2025-02-06
Most visszanyalt a fagyi.
Szerk:
https://www.football-espana.net/2025/02 ... asuna-draw
És folytatják. Nehogy pontlevonás legyen a vége
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.16. 02:18:08

bence0330 írta:
2025.02.15. 22:16:10
FcBarcelona1 írta:
2025.02.15. 21:45:39
Hozzá vannak szoktatva.
Most is azon megy a hiszti, hogy nem azt mondta, hogy f... you, hanem, hogy f... off.
Jaaa, és ez teljesen átlagos és megszokott?
Ja, nála átlagos és megszokott, illetve nála ezt jelenti a visszafogottság. :D Világklasszis, clutch húzóember, részemről aranylabda szint, de nem egy szimpatikus figura. Viselkedni sem nagyon tud, meg eléggé hentel is.

De ez ma akkor is sokkoló volt, mikor azért kiabálnak csalást, mert Vini rendesen elrugaszkodva felugrik színészkedni kontakt nélkül, és az miért nem tizi, és mert letalpalja a játékosuk az ellenfelét, és az tizi. Ez nekem nagyon meghökkentő volt.

Egészen konkrétan mi ezt kb észre sem vennénk ezen a fórumon, annyira más sztenderdhez vagyunk szoktatva. :D Senki nem reklamálna ezekért. Talán a Bellingham esetért amíg nem tudjuk, mit mondott, addig megértettem a madridi értetlenséget, a testbeszédével tényleg nem volt gond, csak hát amit mondott, azzal igen.

Amúgy Vini tényleg nagyon jó volt, ezt el kell ismerni.

Remélem folytatódik ez a kiegyenlített bíráskodás végre, avagy ahogy a túloldalon mondanák, az ellenük való fújás. Ha kiegyenlített, akkor kevésbé zavar, hogy amúgy gyenge.
Azért annyira vicces, hogy pont a Realosok vannak felháborodva a tizenegyes témán. 10 büntetőt ítéltek meg számukra az idei szezonban a bajnokságban, (minden második meccsen kaptak) ellenük kettőt, amik teljesen jogosak és mindegyik 2025-ben. Mi 4-et kaptunk (3 ellenünk), az Atmának 3-at fújtak be.
https://www.transfermarkt.com/real-madr ... verein/418
https://www.transfermarkt.com/fc-barcel ... verein/131
https://www.transfermarkt.com/atletico- ... /verein/13
Mbappé egymagában lőhetett hatot.

Ilyen mérvű eltérések nem lehetnek véletlenek. Érdekes, hogy a Bl-ben csupán kettőt.
Rüdiger-féle semmiségekért is tizenegyeshez jutottak, most ezeket nem kapták meg, persze, hogy elkezdtek hőbörögni.

Lewy is 3 meccset kapott a semmiért, ráadásul egyből prosat, most ilyen f...k you/f...k off-ért ne csodálkozzon már Bellingham, mert amiket megúszott már felháborítóak voltk. (az előző meccsen is volt egy necces eset)
Amúgy az utóbbi 2 évben amúgy is megszigorították a bíróval szembeni "sértegetések" és dumálások kérdését,

Mi ilyen Kound-féle büntetőket nem kaptunk meg, a VAR olyan dolgokat nézett be, aminek semmi köze a szubjektív döntéshez. Gondoljunk a Soci-féle "lesgólra". Nem is olyan volt, amin elgondolkodik a bíró, hogy elég-e a szabálytalansághoz, hanem fekete-fehér. Ráadásul egy 1:0-ás meccsen.
Azért tényleg lehetett volna menni a ligához.
Forca Barca!!!!
szbsz
Capitá del Barça

2025.02.15. 23:14:52

torotam írta:
2025.02.15. 23:07:48
epping írta:
2025.02.15. 17:46:01
Biztos célba ért az újabb negreira utalás a bíróknak, hogy most egyenlően fújjanak.
Ezt a nyílt és gonosz provokációt lehet jelenteni a moderátorok felé? Ha igen, én szeretném megtenni.
A madridista kolléga véleményét tiszteletben lehet tartani, de ez egy rosszindulatú provokáció volt a részéről, semmi több.
Jelentsd, aztán tiltsd le ahogy már mindenki megtette.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
torotam
Jugador d'estrella

2025.02.15. 23:07:48

epping írta:
2025.02.15. 17:46:01
Biztos célba ért az újabb negreira utalás a bíróknak, hogy most egyenlően fújjanak.
Ezt a nyílt és gonosz provokációt lehet jelenteni a moderátorok felé? Ha igen, én szeretném megtenni.
A madridista kolléga véleményét tiszteletben lehet tartani, de ez egy rosszindulatú provokáció volt a részéről, semmi több.
Visca el BARCA!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.02.15. 23:06:03

LG írta:
2025.02.15. 22:06:39
Itt a fórumon is gyakran kritizálva volt a spanyol játékvezetés, és sok ember véleménye az volt, hogy tenni kellene valamit ellene. Erre amikor a legfőbb rivális próbál meg valamit tenni ellene, és emiatt szivatni kezdik őket, most már nincs baj a játékvezetéssel? Ebben én nem érzek következetességet.
Mi a szívatás? Hogy végre nem tehetnek meg mindent, mert hófehérben vannak? Azt a bánásmódot kapják, mint eddig a többi csapat. Ha az gyenge játékvezetésként volt titulálva, akkor azt, de pont így következetes. Szerintem.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
torotam
Jugador d'estrella

2025.02.15. 22:39:31

Saviola írta:
2025.02.15. 22:01:13
Hát, csak az összefoglalót láttam, de Mbappé gólja után vininek csak sikerült kifele ugatnia a szurkolóknak... =D>
Oké, ez teljesen jogos!
Számomra Vinitől a mai már egy korrekt viselkedés volt... :D
Visca el BARCA!
torotam
Jugador d'estrella

2025.02.15. 22:36:47

LG írta:
2025.02.15. 17:37:18
Büntető volt, ezen nem háborodhatnak fel. Az eslő félidőben történteken viszont igen.
Én néztem a meccset, ezért nem értem mire gondolsz.
Tényleg érdekel, hogy szerinted miért háborodhatnak fel a madridiak az első félidőért?
Én egy kritikus dolgot láttam amit az Ossasuna megúszott, amikor MBappet kiugratták volna, de a védő kézzel feltartotta és semmi nem lett belőle. De azért ezen felháborodni, na ne már!
Visca el BARCA!
bence0330

2025.02.15. 22:16:10

FcBarcelona1 írta:
Hozzá vannak szoktatva.
Most is azon megy a hiszti, hogy nem azt mondta, hogy f... you, hanem, hogy f... off.
Ja, nála átlagos és megszokott, illetve nála ezt jelenti a visszafogottság. :D Világklasszis, clutch húzóember, részemről aranylabda szint, de nem egy szimpatikus figura. Viselkedni sem nagyon tud, meg eléggé hentel is.

De ez ma akkor is sokkoló volt, mikor azért kiabálnak csalást, mert Vini rendesen elrugaszkodva felugrik színészkedni kontakt nélkül, és az miért nem tizi, és mert letalpalja a játékosuk az ellenfelét, és az tizi. Ez nekem nagyon meghökkentő volt.

Egészen konkrétan mi ezt kb észre sem vennénk ezen a fórumon, annyira más sztenderdhez vagyunk szoktatva. :D Senki nem reklamálna ezekért. Talán a Bellingham esetért amíg nem tudjuk, mit mondott, addig megértettem a madridi értetlenséget, a testbeszédével tényleg nem volt gond, csak hát amit mondott, azzal igen.

Amúgy Vini tényleg nagyon jó volt, ezt el kell ismerni.

Remélem folytatódik ez a kiegyenlített bíráskodás végre, avagy ahogy a túloldalon mondanák, az ellenük való fújás. Ha kiegyenlített, akkor kevésbé zavar, hogy amúgy gyenge.
LG írta:
Azért az általad említett vinis esetet leszámítva volt még több 11-es gyanús esetük ma, én már a piros előtt írtam, hogy úgy érzem, ma büntetni akarják őket. A kiállítás pedig érthetetlen volt, elsőre egy tök ártalmatlan szituációnak tűnt. Ha egy f*ck off-ozásért piros jár, akkor szerintem azért a legtöbb meccsen sokan idő előtt mennének zuhanyozni. Azt meg lehet mondani, hogy korábban sok minent megúszott, de játékvezetői szempontból nagyon nem professzionális hozzáállás, hogy régi dolgokat kompenzálunk. Meg az is furcsa egybeesés, hogy pont most akarják kompenzálni. A félidő végén meg Fran Garciát megrugdosták és kirakták a pályáról, azért sem járt semmi.

Itt a fórumon is gyakran kritizálva volt a spanyol játékvezetés, és sok ember véleménye az volt, hogy tenni kellene valamit ellene. Erre amikor a legfőbb rivális próbál meg valamit tenni ellene, és emiatt szivatni kezdik őket, most már nincs baj a játékvezetéssel? Ebben én nem érzek következetességet.
Láttam, de azok említésre sem érdemesek. Valverdéhez (asszem ő volt) sem értek hozzá, nem is reklamált ő sem, az nem is téma, illetve volt egy belőtt labdánál egy test elé szorított kéz, ráadásul ugrás közben, ami két különböző okból kifolyólag sem kéz. Egyik sem volt vitás eset semmilyen szabály szerint kb, mint tiszta sor volt.

Amikor nem jó a játékvezetés, azt láthatod, hogy én is, más is elismerik madridi irányba is. Az Espanolos rácsúszás pl. pirosat ért, senki nem tagadja, na az gyenge játékvezetés volt, értem a reklamációt, azt már nem, hogy ekkora patália kell, amiért minket meg mindenki leszól. A mai a komolyabb eseteknél tűpontos volt a játékvezetés, hozzáteszem, nem volt vitás eset, ha nem akar egy madridi azt kreálni. Így könnyű vezetni.

Az is vicces, hogy felénk ilyen "vesztes mentalitással" jönnek meg röhögnek a bírózáson, aztán konkrétan 1 rossz ítélet után Carlo kb mást sem csinál, csak bírózik. Hozzáteszem, az öreg esetleg pl. cserélhetett is volna. 10 emberrel végigtolta 1 cserével. :D :D :D Köztük a 100 éves Modriccal.

A Fran-t kirakták a pályáról témát nem láttam, de olyan szempontból nem is érdekel, hogy ez sajnos a spanyol játékvezetés jelleggzetessége, engedik a mészárlást, vagy épp a felesleges keménykedést is, ellenünk is, ellenük is. Ebben relatíve következetesek, sajna, meccsről meccsre érezhető a dolog. Nagyon nem értek egyet az iránnyal, de ez van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.02.16. 00:40:26-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
LG
Az Év fórumozója 2016

bence0330 írta:
2025.02.15. 21:19:47
MessiNeymarSuarez írta:
2025.02.15. 20:42:37
Kemény hogy ott van a mérce hogy ha kiállítják a bírónak F*ck offozásért a játékost meg befújnak egy szabálytalanságot tizinek ellenük akkor az már hatalmas csalásnak minősül
Abszolút olyan érzésre a dolog, mintha az lenne a csalás, hogy nem fújnak feléjük könnyebb síppal végre. A Bellingham eset remekül példázza, meg az is, hogy csak az elmúlt 1-2 hónapban mit úsztak meg, és most kaptak pér tényleg jogos ítéletet, amit lehet előtte megúsztak volna. :D

Az Espanolos játékos hentelése volt kb az egyetlen komoly vitaalapjuk, az tényleg pirosat ért volna.
Azért az általad említett vinis esetet leszámítva volt még több 11-es gyanús esetük ma, én már a piros előtt írtam, hogy úgy érzem, ma büntetni akarják őket. A kiállítás pedig érthetetlen volt, elsőre egy tök ártalmatlan szituációnak tűnt. Ha egy f*ck off-ozásért piros jár, akkor szerintem azért a legtöbb meccsen sokan idő előtt mennének zuhanyozni. Azt meg lehet mondani, hogy korábban sok minent megúszott, de játékvezetői szempontból nagyon nem professzionális hozzáállás, hogy régi dolgokat kompenzálunk. Meg az is furcsa egybeesés, hogy pont most akarják kompenzálni. A félidő végén meg Fran Garciát megrugdosták és kirakták a pályáról, azért sem járt semmi.

Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.02.15. 22:01:13

torotam írta:
2025.02.15. 21:53:40
Én néztem a meccset, semmire nem lehetett volna Vininek tizit adni. Nagyon könnyen dobta magát és több ízben szimulált is. De hogy jót is mondják róla, szerintem most fejben rendben volt, szokatlanul higgadt maradt, amikor meg kijött belőle a hiszti akkor is inkább a szögletzászlónak pöffögött és nem a bírónak. És ő volt szerintem a legjobb madridi spíler.
Az Ossasunanak a tizi jogos volt. Mezőnyben egy ennyire egyértelműen elkésett taposás simán szabi+sárga, a 16oson belül pedig tizi. Nincs is vita ebben, max Madridban.
A bírók elleni vádaskodás és folyamatos demagógiák ide vezettek, hogy a játékvezetők bemutatják, hogy ilyen amikor nem húnynak szemet minden alattomos húzásuknak. Karma ugyebár.
Hát, csak az összefoglalót láttam, de Mbappé gólja után vininek csak sikerült kifele ugatnia a szurkolóknak... =D>
torotam
Jugador d'estrella

2025.02.15. 21:53:40

bence0330 írta:
2025.02.15. 19:18:58
Továbbra is érdekelne (madridistától akár, mert alapvetően ott van a burden of proof), hogy mire lehetett volna Vininek tizit adni, mert tényleg elképzelésem sincs, de látom már a médiumokban, hogy megy a balhé, a nagy semmire.
Én néztem a meccset, semmire nem lehetett volna Vininek tizit adni. Nagyon könnyen dobta magát és több ízben szimulált is. De hogy jót is mondják róla, szerintem most fejben rendben volt, szokatlanul higgadt maradt, amikor meg kijött belőle a hiszti akkor is inkább a szögletzászlónak pöffögött és nem a bírónak. És ő volt szerintem a legjobb madridi spíler.

Az Ossasunanak a tizi jogos volt. Mezőnyben egy ennyire egyértelműen elkésett taposás simán szabi+sárga, a 16oson belül pedig tizi. Nincs is vita ebben, max Madridban.

A bírók elleni vádaskodás és folyamatos demagógiák ide vezettek, hogy a játékvezetők bemutatják, hogy ilyen amikor nem húnynak szemet minden alattomos húzásuknak. Karma ugyebár.
Visca el BARCA!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
MessiNeymarSuarez írta:
Kemény hogy ott van a mérce hogy ha kiállítják a bírónak F*ck offozásért a játékost meg befújnak egy szabálytalanságot tizinek ellenük akkor az már hatalmas csalásnak minősül
Abszolút olyan érzésre a dolog, mintha az lenne a csalás, hogy nem fújnak feléjük könnyebb síppal végre. A Bellingham eset remekül példázza, meg az is, hogy csak az elmúlt 1-2 hónapban mit úsztak meg, és most kaptak pér tényleg jogos ítéletet, amit lehet előtte megúsztak volna. :D

Az Espanolos játékos hentelése volt kb az egyetlen komoly vitaalapjuk, az tényleg pirosat ért volna.
Hozzá vannak szoktatva.
bence0330

MessiNeymarSuarez írta:

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

Bellingham csak azt kapta ami már nagyon régóta kijárna, már meccsenként is :lol: Hihetetlen hogy eddig így beszélhetett kb meccsenként a bírókkal, miközben másoknál mint pl nálunk minden apróságot sokkal súlyosabban bűntetnek.

Kb ez olyan mint mikor Casemiro lelépett a RM-tól és nem értette hogy az első olyan narancssárgát érő hentelésre pirosat kapott amiért a RM-ban sokszor még sárgát sem és nézett ki a fejéből :lol: :lol:

Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.02.15. 19:40:29

epping írta:
2025.02.15. 17:18:59
bence0330 írta:
2025.02.15. 17:13:36
Nem követtem a félidőt, elhiszem, hogy bénán fúj alapvetően, de Bellingham akkor is megérdemelte, ha csak picit csúnyán nézett. Nagyon durva dolgokat úszik meg meccsről meccsre, főleg a mi Flick-Lewy stb féle eseteinkhez képest. Jó lenne, ha kicsit visszafogná magát, vagy ha nem, akkor végre méltóan büntetnék.
A Guardiola és a post-Guardiola érában folyamamtosan 5-6-7 barca játékos állta körbe habzó szájjal a bírót minden egyes meccsen éveken keresztül. Valdes rendszeresen a kapujától rohant át a másik térfélre, hogy az arcába mondja a magáét. Ott nem volt ezzel gond, néha max egy sárgalap. Szánalmas a mai bíráskodás, és 3 meccse következetesen ez megy. Idén mi nem lehetünk bajnokok teljesen egyértelmű. Remélem a BLben megszomorítunk mindenkit, csak hogy fájjon. Abban úgyis van rutin.

Megérdemelné ez a nyomorék liga, hogy kilépjünk, imádnám. Realos Tebas...
Menj még vissza Kr. e. időkre, hogy rátedd ezt is a Barcára. :D Nem miattunk álltok most annak a bizonyosnak a rosszabbik oldalán, szóval a saját házatok táján kéne szétnézni.

Btw egyáltalán nem tudom sajnálni, sem a realt, sem bellinghamet, eddig még a hancúrcléce mutogatását is megúszta, most nem, kellemetlen.
Troym
Director del Fútbol

2025.02.15. 19:19:29

Ez történik, ha megvádolnak bírókat Real elleni csalással, akik eddig azért akaratlanul csak behunyták a szemüket bizonyos Real szabálytalanságokra, meg könnyebb síppal befújtak pl egy büntetőt a Madridnak. Gondolom a "kabbe Perez" alapon megmutatják, hogy tudnak kicsit szigorúbban is nézni Real meccseket.
Ezért mondtam, hogy ócska a spanyol játékvezetés, de a rendszer össze fog zárni és hagyjuk a Madridot egyedül megváltani a világot.
bence0330

2025.02.15. 19:18:58

Továbbra is érdekelne (madridistától akár, mert alapvetően ott van a burden of proof), hogy mire lehetett volna Vininek tizit adni, mert tényleg elképzelésem sincs, de látom már a médiumokban, hogy megy a balhé, a nagy semmire.

Bellinghamnél gondoltam, hogy ilyesmi lesz, de ha véletlenül tényleg nem mondott volna semmit, akkor is egy hónapos tiltással lehetne behozni azt, amit eddig megúszott.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.15. 18:56:56

bence0330 írta:
2025.02.15. 17:13:36
Nem követtem a félidőt, elhiszem, hogy bénán fúj alapvetően, de Bellingham akkor is megérdemelte, ha csak picit csúnyán nézett. Nagyon durva dolgokat úszik meg meccsről meccsre, főleg a mi Flick-Lewy stb féle eseteinkhez képest. Jó lenne, ha kicsit visszafogná magát, vagy ha nem, akkor végre méltóan büntetnék.
Így látom én is. A "piece of sh.t" a bíró arcába már durva volt.
Múlt héten a "f... off"-t azzal magyarázták, hogy a partjelző nem ért angolul :)
Ennyire nem lehet buta, addig jár a korsó...
Szerk:
ESPN szerint ismét nyomott egy f... off-ot, ez a bíró tudott angolul :)
Ismételni tudom magam, ennyire nem lehet buta valaki.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.02.15. 18:43:46

na, a madrid iksz után tocinál is piros a 7. percben, ígéretes forduló eddig :D

szegény madrid amúgy, őket is elkezdték megérinteni kérdéses bírói ítéletek, micsoda szörnyű sors. megyek is megvarrni a szívem, mert megszakadt.
kisszotyi
Barça B

2025.02.15. 18:42:50

Atma meccsén se kellett sokat várni egy piros lapra. Ez a mocsok La Liga el nyomja a madridi csapatokat az élről.
Remélem Perez Papa megint ki tömi a zsebüket mert elegem van már a Barcelona segítéséről. A góllövő listát úgy könnyű vezetni ha a sárga mezesek beviszik neked a labdát .
Válasz küldése