FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.15. 21:45:39
Hozzá vannak szoktatva.
Most is azon megy a hiszti, hogy nem azt mondta, hogy f... you, hanem, hogy f... off.
Jaaa, és ez teljesen átlagos és megszokott?
Ja, nála átlagos és megszokott, illetve nála ezt jelenti a visszafogottság.

Világklasszis, clutch húzóember, részemről aranylabda szint, de nem egy szimpatikus figura. Viselkedni sem nagyon tud, meg eléggé hentel is.
De ez ma akkor is sokkoló volt, mikor azért kiabálnak csalást, mert Vini rendesen elrugaszkodva felugrik színészkedni kontakt nélkül, és az miért nem tizi, és mert letalpalja a játékosuk az ellenfelét, és az tizi. Ez nekem nagyon meghökkentő volt.
Egészen konkrétan mi ezt kb észre sem vennénk ezen a fórumon, annyira más sztenderdhez vagyunk szoktatva.

Senki nem reklamálna ezekért. Talán a Bellingham esetért amíg nem tudjuk, mit mondott, addig megértettem a madridi értetlenséget, a testbeszédével tényleg nem volt gond, csak hát amit mondott, azzal igen.
Amúgy Vini tényleg nagyon jó volt, ezt el kell ismerni.
Remélem folytatódik ez a kiegyenlített bíráskodás végre, avagy ahogy a túloldalon mondanák, az ellenük való fújás. Ha kiegyenlített, akkor kevésbé zavar, hogy amúgy gyenge.
LG írta: ↑2025.02.15. 22:06:39
Azért az általad említett vinis esetet leszámítva volt még több 11-es gyanús esetük ma, én már a piros előtt írtam, hogy úgy érzem, ma büntetni akarják őket. A kiállítás pedig érthetetlen volt, elsőre egy tök ártalmatlan szituációnak tűnt. Ha egy f*ck off-ozásért piros jár, akkor szerintem azért a legtöbb meccsen sokan idő előtt mennének zuhanyozni. Azt meg lehet mondani, hogy korábban sok minent megúszott, de játékvezetői szempontból nagyon nem professzionális hozzáállás, hogy régi dolgokat kompenzálunk. Meg az is furcsa egybeesés, hogy pont most akarják kompenzálni. A félidő végén meg Fran Garciát megrugdosták és kirakták a pályáról, azért sem járt semmi.
Itt a fórumon is gyakran kritizálva volt a spanyol játékvezetés, és sok ember véleménye az volt, hogy tenni kellene valamit ellene. Erre amikor a legfőbb rivális próbál meg valamit tenni ellene, és emiatt szivatni kezdik őket, most már nincs baj a játékvezetéssel? Ebben én nem érzek következetességet.
Láttam, de azok említésre sem érdemesek. Valverdéhez (asszem ő volt) sem értek hozzá, nem is reklamált ő sem, az nem is téma, illetve volt egy belőtt labdánál egy test elé szorított kéz, ráadásul ugrás közben, ami két különböző okból kifolyólag sem kéz. Egyik sem volt vitás eset semmilyen szabály szerint kb, mint tiszta sor volt.
Amikor nem jó a játékvezetés, azt láthatod, hogy én is, más is elismerik madridi irányba is. Az Espanolos rácsúszás pl. pirosat ért, senki nem tagadja, na az gyenge játékvezetés volt, értem a reklamációt, azt már nem, hogy ekkora patália kell, amiért minket meg mindenki leszól. A mai a komolyabb eseteknél tűpontos volt a játékvezetés, hozzáteszem,
nem volt vitás eset, ha nem akar egy madridi azt kreálni. Így könnyű vezetni.
Az is vicces, hogy felénk ilyen "vesztes mentalitással" jönnek meg röhögnek a bírózáson, aztán konkrétan 1 rossz ítélet után Carlo kb mást sem csinál, csak bírózik. Hozzáteszem, az öreg esetleg pl. cserélhetett is volna. 10 emberrel végigtolta 1 cserével.

Köztük a 100 éves Modriccal.
A Fran-t kirakták a pályáról témát nem láttam, de olyan szempontból nem is érdekel, hogy ez sajnos a spanyol játékvezetés jelleggzetessége, engedik a mészárlást, vagy épp a felesleges keménykedést is, ellenünk is, ellenük is. Ebben relatíve következetesek, sajna, meccsről meccsre érezhető a dolog. Nagyon nem értek egyet az iránnyal, de ez van.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy