2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ez inkább egyszerű burkolt üzenet a kíváncsi rajongóknak, hogy "igen, én nyertem". nem feltétlenül arcoskodásról szól.Samper írta:Nem kell egyszerű dolgokból akkora ügyet csinálni. Rájöttek, hogy túlzás, ha Klopp is, van Dyjk is első helyet kap ugyanazért. Így Messi elégtételt kap azért a sok kiszúrásért, amit CR javára, vele szemben elkövettek. A felesége és ő már nem számítottak erre, ezért most örülnek.
Szeretném hinni, hogy Messi még mindig az az ember, akit annak annyian megszerettük, de folyamatosan kopik a kép, egészen elhalványult már. Akár természetes ez, akár nem, engem zavar. Semmi sem emeli nagyobbá az embert, mint a szerénység és a becsület. Ha tudja is, hogy nyer, ne k.rvulgassunk, ha lehet kérni. Örüljünk, ha megvan, de addig kuss. Ha a fenti tényleg úgy van, ahogy sejtetik, akkor szégyellje el magát mind Leo, mind a felesége. Miért kell ennyire hétköznapiasan törvényszerűnek lennie annak, hogy már majd' mindenkiből kiveszett a fenti két érték..NovaProspekt írta:elég sokan írogatják már. meg instán is kirakott Messi egy vidit az eddigi aranylasztijairól, plusz a felesége egy virágcsokros képet kitett Messinek címezve. sztem elég valószínű hogy behúztaSaviola írta:A mundo lehozta, hogy Messi kapja, bár ezt nem tudom mennyire hiteles.
elég sokan írogatják már. meg instán is kirakott Messi egy vidit az eddigi aranylasztijairól, plusz a felesége egy virágcsokros képet kitett Messinek címezve. sztem elég valószínű hogy behúztaSaviola írta:A mundo lehozta, hogy Messi kapja, bár ezt nem tudom mennyire hiteles.
Abszolut örülnék Messi aranylabdájának és toronymagasan jobb focistának tartom CR-nél. De úgy látom, új Barcat kell építeni, amiben Messinek helye lenne, de nem rá épülne az egész.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem Samper úgy értette, hogy ha Messi most megnyerné, akkor végleg lezárná a témát hogy ki a jobb, mert Ronaldo aligha fog még 2 aranylabdát nyerni ahhoz hogy megelőzze.
Szerintem amúgy Dijk kapja, az mondjuk betojás lenne ha Ronaldo kapná mert rá húzták a frissen jegyzett Nemzetek Ligája győzelmet mint nagy teljesítmény.
mert jövőre már van Dijk nyeri, aztán még ötször. Már így is majdnem elvitte Messi elől. Nálam van Dijk egyértelműen beleillik a Pelé, Maradona, Cruyff, Ronaldo, Messi sorba, egyszerűen ott a helye a legnagyobbak közöttMatyiG írta:Zseniális.Amúgy miért ne nyerhetné meg mondjuk jövőre (is)?