2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem is. Már csak azért is megérdemli a 7-et, mert ha pusztán a legjobb játékost szavaznák meg, már lenne neki vagy 13-4 darab. Gagyi lenne, ha ez a Messi-Ronaldo versenyfutás ilyen szorosan végződne...
Lewa gólokban előzi meg, nem játékban.Barcaforever írta: ↑2021.10.09. 13:26:53Én ezt fel nem bírom fogni, hogy vagy mire kapná Messi az aranylabdát? Egyáltalán nem volt annyira nagyon kiemelkedő a teljesítménye más európai nagy csapatban játszó játékosokhoz képest, pl Lewandowski. Az argentín válogatottal nyert és ennyi, Jorginho kupák tekintetében, de Lewandowski meg játékban előzi meg pl.Deluigi írta: ↑2021.10.08. 19:41:30https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/ime- ... uou36v26k4
Az Aranylabda legfőbb várományosa Lionel Messi (1,50), őt követi Robert Lewandowski (3,50) és Jorginho (8,00).
Én ezt fel nem bírom fogni, hogy vagy mire kapná Messi az aranylabdát? Egyáltalán nem volt annyira nagyon kiemelkedő a teljesítménye más európai nagy csapatban játszó játékosokhoz képest, pl Lewandowski. Az argentín válogatottal nyert és ennyi, Jorginho kupák tekintetében, de Lewandowski meg játékban előzi meg pl.Deluigi írta: ↑2021.10.08. 19:41:30https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/ime- ... uou36v26k4
Az Aranylabda legfőbb várományosa Lionel Messi (1,50), őt követi Robert Lewandowski (3,50) és Jorginho (8,00).
Allitolag Icardi megy a Juveba,Mbappe sem marad.kapitány írta: ↑2021.08.24. 13:32:56Az aranylabda legnagyobb kérdése minden évben, hogy az kapja aki a legtöbb és legnagyobb trófeákat nyerte a csapatával, vagy az aki az eredményektől függetlenül a legjobb játékos. Véleményem szerint vagy az EB-t nyerő olasz csapatból lesz valaki vagy Messi. Sok fog múlni azon, hogy az év hátralévő részében, hogy játszik Messi a PSG-ben. Nekem nincs kétségem afelől, hogy extra motivációval és olyan társakkal roh@dt jól fog játszani! Mi meg nézhetjük könnyes szemekkel...
Nagyon aranyos hazugság, de teljesen alaptalan. Ez egy aranylabdás beszélgetés, ami aug 19-e óta tart, 5 napon, 4 oldalon keresztül, ahol a 3. hozzászólásban már ott volt Messi neve, nem én hoztam a topicba, és azóta is kb róla beszélt mindenki. Én a legvégén írtam, 2 hozzószólást. Egyet arról mekkora baromság az aranylabda, és hogy mennyire felesleges igazságtalannak hívni bárkinek bármilyen véleményét tekintve hogy szubjektív a szavazás. A másikat meg egy twitter posztról írtam, és a statisztikákról általánosan, bizonyítva hogy bármit bele lehet magyarázni (hogy érzékeltessem az iróniát direkt így írtam !!4!!444, de legközelebb majd kiteszek még 50 emojit meg a végére odaírom hogy vicc volt hogy egyértelmű legyen). Még csak nem is Messit rugdostam, hanem egy twitter posztot, és a statisztikák egyoldalú értelmezésének folyamatát kritizáltam.csababarca írta: ↑2021.08.23. 22:12:29Kalapos, ne haragudj, de mióta regisztráltál majdnem minden hozzásszólásodban Sonoma-val együtt, ott rúgtok bele Messibe, ahol lehet. tök mindegy milyen topik, Koeman, Pedri, Griezman, offtopic, eb topic, valahogy belefűzitek Messi ekézését.
Esetek 95 %ban elsiklok a kis szurkálódó megjegyzéseitek felett, de nem mindig.
Pláne most, amikor objektív statba belekötsz, hogy hát te ezt nem hiszed el.
Akkor ne hidd, francot sem érdekel.
Építs magadnak egy valóságot, ahol Messi kerékkötője volt az elmúlt 3 év barcájának, igazából teljesen mindegy.
Ha ez éltet, akkor rendben van, nincs ezzel gond, nekem sem szimpatikus a fél csapat, én is belerúgok Piquébe, Robertoba, Lengletbe, Griezmanba ha tudok.
De nem kell ájtatos manót játszani, fel kell vállalni hogy utálod, és kész.
Szerintem meg semmit nem mutat meg ez a szezon sem, mert Messit kivettük, de összességében (rajta kívül) erősödtünk, plusz a liga évről évre gyengül.LG írta: ↑2021.08.23. 21:40:10Messinél sokan elfelejtenek egy fontos tényezőt, hogy nem volt a Barcán kívül még egy nagy csapat az elmúlt években, aminek a játéka ennyire egy ember köré épült. A statisztikában csak számokat látunk, de mögé is kellene nézni.
Az idei szezon vízválasztó lesz, hiszen valamilyen szinten megmutja majd, hogy mennyit is tett hozzá valójában a csapat telejsítményéhez az argentin. Ha komoly visszaesés lesz a Barcánál, akkor sokat, ha nem, akkor viszont az nyer igazolást, amit néhányan a fórumon is gondolunk: hogy Messi tündöklésének csapatszinten megvolt az ára.
Én csak annyival tudok egyetérteni, hogy ha egy embert kellene mondanom, aki félig-meddig pótolni tudná a már idősödő Leót, akkor az szerintem is Salah lenne, én legalábbis ezt a nevet mondanám. A gyengülő Messihez már tényleg közel áll szerintem is, de az Argentin még jobbnak tűnik számomra.MatyiG írta: ↑2021.08.23. 18:27:38Nem tudom, mondjuk megnézek öt meccset ahol Salah és Messi játszik, aztán eléggé egyértelmű a dolog, hogy mivel nagyjából egy poszton játszanak, minden statban az argentin a jobb, de stat nélkül is megmondja az ember, ki focizik jobban.Focizik úgy, mint Messi. És nem az elmúlt 15 évre gondolok, hanem az utolsó kettőre.
Amúgy definiáljuk már azt a jobb játékost. Természetesen erre az évre, ne az elmúlt 17 évet vegyük alapnak.
Ha szerinted az elmúlt két évben Salah focizott úgy, mint Messi, akkor engedjük el.
Nem tudom, mondjuk megnézek öt meccset ahol Salah és Messi játszik, aztán eléggé egyértelmű a dolog, hogy mivel nagyjából egy poszton játszanak, minden statban az argentin a jobb, de stat nélkül is megmondja az ember, ki focizik jobban.Focizik úgy, mint Messi. És nem az elmúlt 15 évre gondolok, hanem az utolsó kettőre.
Amúgy definiáljuk már azt a jobb játékost. Természetesen erre az évre, ne az elmúlt 17 évet vegyük alapnak.
én későn csatlakoztam a beszélgetésbe de igazából az UEFA díjában nem lett bent a top3ban, ez volt a kiindulás
Hagyjál már békén te is azzal hogy Messi ellenes vagyok. Ez hülyeség.csababarca írta: ↑2021.08.23. 13:59:07Úgy jó vitatkozni, hogy azt a statot nem hiszed el, ami cáfolja az üldözési mániád Messi felé:D
Persze hogy szubjektív, de mivel nem Messi maga készíti a statot, így a többieknél is fennáll ez a probléma.
Vagy elhisszük, hogy ez a stat is azért készült, hogy Messit fényezze.
Na, végre meg van!szbsz írta: ↑2021.08.23. 13:13:11https://twitter.com/BarcaStat/status/14 ... 34/photo/1Sonoma írta: ↑2021.08.23. 13:09:47Focizik úgy, mint Messi. És nem az elmúlt 15 évre gondolok, hanem az utolsó kettőre.
Ő lett Európa gólkirálya? Nem .
Ő nyerte a (csapatával) legfontosabb címeket? Nem.
Ő az egyik legnagyobb munkabírású játékos? Nagyon nem.
Ő a legjobb csapatjátékos? Nem.
Ő...miben is volt idén a legjobb?
Végülis tényleg nem volt semmiben a legjobb (idén se)![]()
Úgy jó vitatkozni, hogy azt a statot nem hiszed el, ami cáfolja az üldözési mániád Messi felé:D
Nincs olyan játékos,aki mindenben jobb,mint a többi. Az aranylabdát jellemzően a gólok,gólpasszok döntik el. Pedig a játék eleme a védés és a szerelés is. Ezek pusztán olyan statisztikai mutatók,amik Messi győzelmét hozzák ki. Erre adják az aranylabdát. Csak írtam,hogy lehet kismillió statot összeszedni,amiben meg nem ő a legjobb. Kante többet szerelt,többet futot,pontosabban passzolt. Stat kérdése,hogy ki a jobb,bármit össze lehet ollózni.
CR kapott jó őszre aranylasztit emlékeim szerint, sőt, konkrétan 2 jó vb-selejtezőre odaadták neki 13-banmiro. írta: ↑2021.08.23. 09:45:15Menjel inkabb agyalni a viruson,mert ugy latom itt levered a lecet.dévid villa írta: ↑2021.08.23. 07:45:41
A tavasz már végetért. Jóhogynem akkor már most odaadunk egy tavasz alapján egy díjat, amit egy éves teljesítmény alapján ítélnek![]()
A bl kiesesi mikor van?
A spanyol bajnoksag hajraja?
A spanyol kupa donto?
A copa,az eb,vb?
Mikor valamelyik jatekos mellett ervelunk,melyik szezon az amit nezunk,vagy ervelunk?
Gondolom arra nem tudsz mar valaszolni,hogy melyik jatekos kapta esetleg egy jo osz miatt az aranylabdat.
Vagy most ez Messi miatt,a francia bajnoksagban egy hatalmas erv lesz.
Agyatlan..
Ilyeneket ne. A következő ilyet kérdés nélkül törlöm.
davi10
Az a jó ebben a statisztikában hogy ezek csak számokszbsz írta: ↑2021.08.23. 13:13:11https://twitter.com/BarcaStat/status/14 ... 34/photo/1
Akkor mutass olyan statot amiben egy chelsea vagy olasz játékos simán odaver mindenkit pls.daffy írta: ↑2021.08.23. 13:23:32Nem ellene beszélve,de ezek csak egy olyan szempontrendszer részei,ami alapján nem nyerheti kp-s,védő vagy kapus.szbsz írta: ↑2021.08.23. 13:13:11https://twitter.com/BarcaStat/status/14 ... 34/photo/1
Ő adta a legtöbb passzt? Ő passzolt a legpontosabban? Neki van a legtöbb sikeres szerelése? Neki van a legtöbb kapott gól nélküli meccse? Sorolhatnám. És ezekben sehol nincs. De tudom,abban igazad van,hogy nem erre adják az aranylabdát. Pedig kaphatna egyet minden csapatrész.