2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
https://twitter.com/BarcaStat/status/14 ... 34/photo/1Sonoma írta: ↑2021.08.23. 13:09:47Focizik úgy, mint Messi. És nem az elmúlt 15 évre gondolok, hanem az utolsó kettőre.
Amúgy definiáljuk már azt a jobb játékost. Természetesen erre az évre, ne az elmúlt 17 évet vegyük alapnak.
Ő lett Európa gólkirálya? Nem .
Ő nyerte a (csapatával) legfontosabb címeket? Nem.
Ő az egyik legnagyobb munkabírású játékos? Nagyon nem.
Ő a legjobb csapatjátékos? Nem.
Ő...miben is volt idén a legjobb?
Focizik úgy, mint Messi. És nem az elmúlt 15 évre gondolok, hanem az utolsó kettőre.
Csak ez Messire sem igaz..
Illetve Michael Jackson és Justin Bieber is ugyanazon a színpadon áll(t), de valahogy bántja a szemet egy mondatban olvasni a nevüket
Ha mellé úgy focizna, ahogy Messi, és nem lenne nála egyértelműen jobb játékos az adott évben, akkor OK.Kivancsi lennek mi lenne a velemeny,ha Salah megnyerne az Afrika kupat Egyiptomnak,meg a poolal egy harmadik helyre aranylabdat kapna.![]()
Menjel inkabb agyalni a viruson,mert ugy latom itt levered a lecet.dévid villa írta: ↑2021.08.23. 07:45:41
A tavasz már végetért. Jóhogynem akkor már most odaadunk egy tavasz alapján egy díjat, amit egy éves teljesítmény alapján ítélnek![]()
Osszel.. a szezon erdemi resze tavasszal kezdodik.
Egyetértek az ősz sokat fog most jelenteni. Ha Messi elkapja a fonalat a BL ben és a bajnokságban odaérhet a végére!
Nem az mondom, hogy nem kaphatja meg (sajnos), hanem nem érdemli meg. Semmit nem tud felmutatni a Copán kívűl, amivel még senki nem nyert Aranylabdát, mivel annyit is ér. Messze le van maradva egy eb- től, vagy egy BL- től. Mert ugye a neki adni szándékozók erre hivatkoznak.Rob888 írta: ↑2021.08.22. 22:37:45Elfogadom, hogy nem tartanád jogosnak ha Messi nyerné a lasztit, de " a foci szembeköpéséről" beszélni abban az esetben ha mégis ő kapná szerintem nem helyénvaló. Messi valóban nem a legjobb évét futotta, de azért a statisztikái még mindig figyelemreméltóak. Bár lenne olyan játékos akinek nyugodt szívvel oda lehetne adni a díjat! A múlt év számomra egyértelmű lett volna ( Lewandovski), akkor nem osztották ki. Az idei év teljes tanácstalanság. Ez Messinek kedvez, mivel neki mindig neki lehet adni, hiszen szerintem még mindig a világ egyik legjobbja! Sajnos még nem látom, sokakkal ellentétben a korszakváltás nagy játékosait. Az Iniesta, C. Ronaldo, Xavi, Lewandoski, Modric, Messi érában el voltunk kényeztetve.
Teljesen korrekt!miro: Kivancsi lennek mi lenne a velemeny,ha Salah megnyerne az Afrika kupat Egyiptomnak,meg a poolal egy harmadik helyre aranylabdat kapna.
Elfogadom, hogy nem tartanád jogosnak ha Messi nyerné a lasztit, de " a foci szembeköpéséről" beszélni abban az esetben ha mégis ő kapná szerintem nem helyénvaló. Messi valóban nem a legjobb évét futotta, de azért a statisztikái még mindig figyelemreméltóak. Bár lenne olyan játékos akinek nyugodt szívvel oda lehetne adni a díjat! A múlt év számomra egyértelmű lett volna ( Lewandovski), akkor nem osztották ki. Az idei év teljes tanácstalanság. Ez Messinek kedvez, mivel neki mindig neki lehet adni, hiszen szerintem még mindig a világ egyik legjobbja! Sajnos még nem látom, sokakkal ellentétben a korszakváltás nagy játékosait. Az Iniesta, C. Ronaldo, Xavi, Lewandoski, Modric, Messi érában el voltunk kényeztetve.Sonoma írta: ↑2021.08.22. 20:48:36Az Aranylabda nem marketing díj ( ahogy írta novaprospekt), bár a CR-Messi versengés azzá tette az elmúlt tíz évben.
Ebben az évben viszont semmi kiemelkedőt mutatott egyikük sem. Alulmúlták rendesen az eddigi teljesítményüket.
Messi egy komolyabb rangadót se tudott behúzni a Barcaval. A BL- ben ugyanez.
Írták, hogy milyen komoly csapatokkal játszottak az Argentinok a Copán.
Itt két csapat vehető komolyan. Argentina és Brazília.
A kieséses szakaszban Ecuador- Kolumbia- Brazília volt Argentínának.
Az olaszoknak Ausztria- Belgium- Spanyolország- Anglia.
El lehet dönteni melyik a veretesebb.
A Copa Messi előtt senkit nem érdekelt. Mostohatestvér volt mindig is a vb-k, eb-k mellett. Csak itt lett felfújva Messi miatt.
Hányan nyertek Aranylabdát azzal, hogy Copát nyertek? Segítek, a nullához közelít.
Mivel megint csak az európai újságírók szavazhatnak, remélem a szakmaiság kerekedik felül a piáron. Ha nem, az újabb szembeköpése a futballnak.
Írtam random neveket példaként. Lehetnek mások, nem ezen kellene pörögni. Én is leírtam a kommentemben, hogy nyilvánvalóan egy adott évre adják a díjat: "közülük ki volt a legjobb az IDÉN". Itt az "idén" azt az egy darab évet jelentette, amelyre az aranylabdát most adni fogják. Ha figyelmesen elolvasnád a kommentemet, akkor ilyen pingpongozásba bele sem kellene bocsátkoznunk. Affelől semmi kétségem, hogy te erre képes vagy, maximum affelől van kétségem, hogy te ezt meg akarod-e tenni egyáltalán, és nem csak úgy élből elhesegeted-e mindazt, amit írok, csak azért is.