La Liga / Copa del Rey
Igen a Rayo idegesitoen nehez terep a 2 nagynak.Jovo heten meg kapnak otot akarkitol:D Isi is csak ellenunk vagy a madrid ellen kepes Zidane szinten jatszani kb
sima laliga szint volt a bíró. Vinit leküldhette volna, tizit befújhatta volna, Bellit forgáccsá aprította Ciss az első félidőben vagy 5ször de lap se lett. Tök8 nem ezeken múlt a meccs. Szerintem egy jó laliga meccs volt. pörgős, hajtós, bármerre billenhetett volna. Lőttünk 3 jó gólt és kaptunk 3 bamba gólt. Mindenkinél világvége van közben mindenhol lőtávon belül vagyunk. Lassan a sérültek is visszatérnek. A Rayo otthon tipikusan a képes megszivatni kiscsapat.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ez így rendben is van, egyetértek, a szabály szerintem is rossz. De ettől még jelenleg ez a szabály.

Az utólagos szankcionálással egy gond van, hogy az aktuális csapat nem nyer vele semmit. Inkább csekkolják helyben VAR-ral, ha pirosig fajul. Ha pl. téves volt a bírói ítélet, amikor reklamált, vissza lehessen vonni. Ez egy óriási gond, és a világ vicces, hogy 2. sárgát nem nézhetnek vissza, de a foci olyan lassan halad, ahogy gránit mondja néha, sok évbe telik nekik 1 hülye szabályt felülbírálni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Entrenador del Barça
Ezekkel a büntető gyanús helyzetekkel szerintem már kezdeni kellene valamit.
A labda már kifelé tartott a 16-tól, amikor belerúgtak Viniciusba. Nem birtokolta a labdát. Akkor idén már mi is kaphattunk volna még vagy 5 büntetőt. Olmot mikor felrúgták, Cubarsi lábát véresre taposták, Pau Victort lerántották stb. Mind egyértelműbb büntető volt.
A Dortmund ellen befújták nekünk, passzív lesről.
Egy meccsen akkor be lehet fújni 2-3 büntetőt, amikor a védők szabálytalankodnak a támadók ellen, amikor nem birtokolják a labdát, lásd Rüdigernek befújt büntető.
Vinicius-Flick párhuzamban a reklamáció a bíróknak olyan egyértelmű, hogy már lassan Bencének is szemet szúr
Szerk: írok példát. Szerintem. Cubarsi esetében, nem, tegnapi nem, Rüdiger feltartása nem. Mikor a kapus kijött, Rüdiger elfejelte a labdát, ami a kapufát találta, de a kapus utána letarolta, fejbe ütötte, az büntető, mert veszélyeztette a játékos testi egészségét.
Szerk2: ki fogja ezt akkor eldönteni, ha nem szabályozzák konkrétabban. Kapu előtt 30 m-re folyik a játék, rálépnek a csatár lábára a 16-on belül, amikor várja a labdát, majd fújják be a büntetőt?
Flick a sajtótájékoztatón:"I want the referees to always whistle the same way to all the benches, that's all I ask,"

A labda már kifelé tartott a 16-tól, amikor belerúgtak Viniciusba. Nem birtokolta a labdát. Akkor idén már mi is kaphattunk volna még vagy 5 büntetőt. Olmot mikor felrúgták, Cubarsi lábát véresre taposták, Pau Victort lerántották stb. Mind egyértelműbb büntető volt.
A Dortmund ellen befújták nekünk, passzív lesről.
Egy meccsen akkor be lehet fújni 2-3 büntetőt, amikor a védők szabálytalankodnak a támadók ellen, amikor nem birtokolják a labdát, lásd Rüdigernek befújt büntető.
Vinicius-Flick párhuzamban a reklamáció a bíróknak olyan egyértelmű, hogy már lassan Bencének is szemet szúr

Szerk: írok példát. Szerintem. Cubarsi esetében, nem, tegnapi nem, Rüdiger feltartása nem. Mikor a kapus kijött, Rüdiger elfejelte a labdát, ami a kapufát találta, de a kapus utána letarolta, fejbe ütötte, az büntető, mert veszélyeztette a játékos testi egészségét.
Szerk2: ki fogja ezt akkor eldönteni, ha nem szabályozzák konkrétabban. Kapu előtt 30 m-re folyik a játék, rálépnek a csatár lábára a 16-on belül, amikor várja a labdát, majd fújják be a büntetőt?
Flick a sajtótájékoztatón:"I want the referees to always whistle the same way to all the benches, that's all I ask,"

Nemcsak Spanyolországban, máshol sincs olyan bíró, aki a reklamálásnak engedve meggondolná magát, és mégis befújná a tizenegyest. Suarez is eredménytelenül veszekedett a bírókkal, Vinicius reklamálásai is meddők, nincs hatásuk az ítéletek megváltoztatására.
Szerencsére Piqué és Alba óta nincs olyan játékosunk, aki a szükségesnél tovább húzná a vitát a bíróval vagy a partjelzővel, pedig ma sem ér minket kevesebb sérelem.
Ha a VAR nem jelzett Viniciusnál, akkor vissza kell hallgatni a bírók beszélgetését, szerintem a madridi sajtó meg is teszi.
Mondjuk ezután is maradhatnak még megválaszolatlan kérdések, például hogy miket művel a védelmük, vagy hogy ennyi jó játékos miért nem tud szép focit játszani.
Szerencsére Piqué és Alba óta nincs olyan játékosunk, aki a szükségesnél tovább húzná a vitát a bíróval vagy a partjelzővel, pedig ma sem ér minket kevesebb sérelem.
Ha a VAR nem jelzett Viniciusnál, akkor vissza kell hallgatni a bírók beszélgetését, szerintem a madridi sajtó meg is teszi.
Mondjuk ezután is maradhatnak még megválaszolatlan kérdések, például hogy miket művel a védelmük, vagy hogy ennyi jó játékos miért nem tud szép focit játszani.
Asszem a 80. perc körül 16oson belül a rayo védő egyszerre két realos lábát rúgta el tisztán és előbb,mint a labdát, nehéz ennél egyértelműbb tizenegyest adni szerintem. Youtubeon már vannak is fent kikockázások, érdekes,hogy a VAR ezt nem akarta.. vagy az,hogy Bellinghamet már negyedszerre rúgják le,mutogat is,hogy ez már a második volt(nem erőssége a matek

Ezért is mondom,hogy a csapatoknak nem egymásra kéne mutogatniuk,hogy "ellenünk fújnak a bírók,bezzeg a másik csapatnál nem", hanem el kéne fogadni,hogy gyalázatos a vezetés és a kluboknak összefogva kéne valami reformot elérniük.
Na én is pont erről beszélek. Viniciust előtte két kézzel rántják vissza,aztán a következő Real játékost is eltakarítják. Jogos volt a reklamációja,ha a bíró jól dönt,akkor nincs kiabálás. Nem sokkal később rúgták fel a 16oson belül is Vinit, szerintem nagyon aránytalan,ha ilyenkor a hevesen reklamálót állítják ki. Megintcsak azt mondom, a heves reklamálást utólag kéne kielemezni és szankcionálni és ha a játékosnak amúgy igaza volt,akkor nem őt kéne büntetni, akárhogyan is beszélt.bence0330 írta: ↑2024.12.15. 00:58:16
https://www.fullreplays.com/spain/lalig ... -dec-2024/
A meccs órát nézve 73:49-kor mutatták fel neki a sárgát, aztán 73:53-kor már a karját lengetve üvöltve jön visszafelé (szerintem már ez is 2. sárga normál sztenderd alapján), aztán eltűnik a képből, majd 73:56-kor mutatják megint, jön kiabálva a bíró felé. 73:59-kor is kiabál még, számomra ekkor 90% a "puta"valami is, de ha ezt benéztem, akkor is lazán sárga.
A 2. sárga jogosságát szerintem Madridosként sem nagyon vitathatod (én sem vitattam a múltkor Gerard Martinnál).
Van bíró,aki egy legyintésre is dobja a sárgát,másnak meg lehet üvöltözni. Nincs ez így jól, de azt is tegyük hozzá,hogy Vini rengeteget kap lábra (mint a legtöbb cselezős,gyors játékos) és ha itt tartunk,ahhoz képest kevés lapot kapnak róla,felére szabadot se adnak. Én ezt tenném helyre,videóbíró azonnal láthatná, utána meg neki lehetne futni,hogy a verbális kommunikációba mi fér bele,mi nem, de az legyen következetes. Azért ezek nem agyontanult gyerekek, jó részük a gyerekeikkel is így beszélnek, ezt a határt nem húznám olyan szigorúan. Vagy ha igen,akkor azt is ki kéne vizsgálni,hogy min ment a feszkó. Ha kiderül,hogy a káromkodónak amúgy igaza volt,akkor a bírót kéne büntetni meccs eltiltással,mivel a feszültséget ő okozta,hogy nem vett észre valamit. Ha meg jogos se volt a káromkodás oka,akkor meg a játékost. De meccs hevében emiatt (egy határon belül) nem szórnék ki senkit meccs közben. Ezerszer inkább a rugdosasert.
Amúgy az,hogy Carloval a foci nézhetetlen általában,régi tény. Nagy-nagy pedagógus,vagy pszihológus az öreg,de ennyi, az eredmények is egyre nehezebben jönnek. Szerintem aki Carlot védi,az olyan,mint nálunk a legnagyobb Valverde és Xavi fanok. Belekapaszkodnak a múltba,meg pár statba, de nincs igazi érv,se jövőkép. Aztán majd jön egy új edző,aki távolabb van a Zidane-Carlo tengelytől, lehet,hogy kevesebb lélekölő,utolsó perces kiszenvedett szűk győzelmük lesz, de én egy olyan csapatot nem féltenék,ahol Cama,Vini, Mbappe, Rodrygo,Bellingham futkorászik. Aztán persze be is nézhetnek egy edzőváltást,ha mondjuk egy Rafa Benítezt húznak elő, na ott a taktika maradna,cserébe a magabiztosság is megszűnne. De ahogy hallani a neveket, nem rossz irányba tapogatóznak. Ezért remélem Carlo még kihúzza legalább nyárig.
- bence0330
Ja, Ancelottiban sajnos én is bízom. Szerintem a kritika sokszor jogos felé, idén nagyon sokszor lő mellé sok dologgal, ami nem szokása. De úgyis megoldja.
Megadom, az lehetett volna tizi, csak az elszenvedőjének akkorra már 6 perce a pályán kívül kellett volna lennie. Megkapta a sárgát, miután beleüvöltött a bíró képébe, aztán elment, majd visszajött, megint üvöltözött még a bíró képébe, jól kiolvasható a "puta" szó, ez sima 2. sárga volt. Flick harmadennyiért kapott két meccses pirosat.
Szóval rég nem szabadott volna a pályán lennie, de ha már ott volt, a tizit valóban meg kellett volna adni, de az időrendiség miatt ez szerintem irreleváns, sőt, még inkább a Madrid javára dőlt el a dolog, hisz nem kellett 10 emberrel focizniuk. A két téves ítélet közül nyilván ha milettvolnaha igazságos játékot játszunk, akkor az első számít.
A meccs órát nézve 73:49-kor mutatták fel neki a sárgát, aztán 73:53-kor már a karját lengetve üvöltve jön visszafelé (szerintem már ez is 2. sárga normál sztenderd alapján), aztán eltűnik a képből, majd 73:56-kor mutatják megint, jön kiabálva a bíró felé. 73:59-kor is kiabál még, számomra ekkor 90% a "puta"valami is, de ha ezt benéztem, akkor is lazán sárga.
A 2. sárga jogosságát szerintem Madridosként sem nagyon vitathatod (én sem vitattam a múltkor Gerard Martinnál). Ilyenekért láttam már azonnali pirosat is, putázásért pláne, nem is keveset, nemhogy sárgát. Azt pl. nem hiszem, hogy Flick ilyen súlyosat és ilyen súlyos módon mondott a bírónak néhány napja pirosért, a karlegyintése meg sehol nem volt Viniéhez képest, aki legyintett is szarkazmussal, meg még fenyegetően lóbálta is.
Nincs sajnos semmi következetesség abban, ahogy fújnak. Ezt a világ aljadéka embert meg még favorizálják is (félelemből, vagy nem tudom). A világon senki nem úszna meg egy ilyet, ő folyamatosan. Teniszben volt/van egy Kyrgios nevű figura, ott a sportákban minen csúnya szó automatikusan figyelmeztetés, aztán pont, stb levonás, ő végig hangosan, ráadásul tiszteletlen módon fckolta az összes meccset, és néha a végén kapott egyet, más meg egy elmormolt után automatikusan. Ő ugrik be mindig Viniről, stílusra is hasonlóak nagyon. Mindig furának tartottam, ahogy ez a fajta kettős mérce mindig a rosszabb végének kedvez. Ha már valami, fordítva kéne lennie.
Megadom, az lehetett volna tizi, csak az elszenvedőjének akkorra már 6 perce a pályán kívül kellett volna lennie. Megkapta a sárgát, miután beleüvöltött a bíró képébe, aztán elment, majd visszajött, megint üvöltözött még a bíró képébe, jól kiolvasható a "puta" szó, ez sima 2. sárga volt. Flick harmadennyiért kapott két meccses pirosat.
Szóval rég nem szabadott volna a pályán lennie, de ha már ott volt, a tizit valóban meg kellett volna adni, de az időrendiség miatt ez szerintem irreleváns, sőt, még inkább a Madrid javára dőlt el a dolog, hisz nem kellett 10 emberrel focizniuk. A két téves ítélet közül nyilván ha milettvolnaha igazságos játékot játszunk, akkor az első számít.
A 2. sárga jogosságát szerintem Madridosként sem nagyon vitathatod (én sem vitattam a múltkor Gerard Martinnál). Ilyenekért láttam már azonnali pirosat is, putázásért pláne, nem is keveset, nemhogy sárgát. Azt pl. nem hiszem, hogy Flick ilyen súlyosat és ilyen súlyos módon mondott a bírónak néhány napja pirosért, a karlegyintése meg sehol nem volt Viniéhez képest, aki legyintett is szarkazmussal, meg még fenyegetően lóbálta is.
Nincs sajnos semmi következetesség abban, ahogy fújnak. Ezt a világ aljadéka embert meg még favorizálják is (félelemből, vagy nem tudom). A világon senki nem úszna meg egy ilyet, ő folyamatosan. Teniszben volt/van egy Kyrgios nevű figura, ott a sportákban minen csúnya szó automatikusan figyelmeztetés, aztán pont, stb levonás, ő végig hangosan, ráadásul tiszteletlen módon fckolta az összes meccset, és néha a végén kapott egyet, más meg egy elmormolt után automatikusan. Ő ugrik be mindig Viniről, stílusra is hasonlóak nagyon. Mindig furának tartottam, ahogy ez a fajta kettős mérce mindig a rosszabb végének kedvez. Ha már valami, fordítva kéne lennie.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Vinit lerúgták a 16-oson belül az tizi volt de tök8.bence0330 írta: ↑2024.12.15. 00:30:52Nem tudom. Igaz, hogy így nem hengerelnek, meg irgalmatlan messze van ez a csapat a potenciáljától játékban (bár most azért elég rosszul állnak a sérülésekkel, de tán még így is), viszont nyerni azt tudnak. Minden ősszel hőbörögnek a Reálosok, aztán minden második évben BL-t nyernek. De az biztos, ha egy Alonso lenne a túloldalon, kétszer ilyen foci lenne ott. De nem biztos, hogy annyit nyernének. Jelenleg én egy BL elődöntőben jobban félnék a győztes Madrid aurától, mint a remekül focizó Madridtól. Aztán ez az aura lehet, hogy pont idén indul hanyatlásnak, ha ez megtörténik, akkor Carlónak tényleg mennie kell, mert ő óriási idézőjelekkel "csak" ennyit tud. A foci nézhetetlen 90%-ban, de amíg nyer, nyilván jó.
Bíró alatt mire gondolsz pontosan? Néhány percek néha kimaradtak, de nem láttam extrém esetet. Vinit viszont simán ki kellett volna állítani. De lehet kimaradt valami.
Minden meccsen mindig el van küldve mindneki. Mindeki gyenge, aki nincs itt az persze jobb lenne mint a már bizonyított emberek. Picsogó kislányok akiknek mindig az új fényes játék kell és hisztiznek ha nem kapják meg. Carlo a történelem egyik legjobb edzője de nem ért hozzá. 5 éves ittlét alatt csak 3 bl-t nyert. Teljesen agyament. Én nem Xabit hoznám ha Carlo felállna. A Realban nem működne olyan jól ez a sablonfoci. Eleve Xabi taktikája eléggé elüt. Ha Carlo megy én ezerszer inkább Zidane-t hoznám vissza. Elég blődség rámondani Carlora és Zidanera, hogy nincs taktikájuk. Van taktikájuk emellett olyan aurájuk van, hogy belépnek az ajtón és figyelsz. Zidane is pont ezért sokkal jobb választás mint vmi újhullámos rendszeredző. Itt van egy Mbappé, Jude, Vini de tulajdonképpen akárki és odateszed elé Zizout. Pont az ilyen idol kell nem a mágnestáblahuszár.
Én hiszek Ancelottiban. Lőtávon belül vagyunk mindenben. Egyszer visszajönnek a sérültek. A mai volt az idei 24-ik féle kezdőnk a szezon 24-ik meccsén. Vétek lenne elküldeni. Bellingham is beindult. Mbappé is kezdett. Előbb utóbb mindenki beindul. Ha meg meg akkor na bumm. Nyertek annyit, hogy legyen kredit a bankban.
- bence0330
Leginkább szerintem Carlónak köszönhetjük meg. A csapatvédekezés totális szervezetlensége nyilván a fő ok, főleg egy ilyen jellegű csapat ellen, mintha nem készült volna eléggé fel belőlük, Isi azt csinált végig, amit akart, de emellett támadásban Rodrygo szegény... Van egy 100 milliós balszélsője, aki Mbappé és Vini jelenlétével hagyján, hogy átszorul a túloldalra, ez érthető, még ha idegesítő is lehet számára, de most mindkettő hiányzott. Félidő végefelé kitette végre balra Diaz helyére, rögtön gólhelyzetet teremtett, aztán rögtön gólpasszt adott, majd a 2. félidő elején is brillírozott. Aztán bejött Vini, Rodrygo meg, aki alighanem toronymagasan a csapat legveszélyesebb játékosa volt, megint átkerült valahová, nem is tudom, mit játszott már a végefelé.
Igazából fogalmam sincs, mit keres ő még a Reálban. A posztján alighanem életében nem fog többet játszani, a Reálnak is jobb lenne helyette egy jobbszélső, mert az meg nincs nekik. Nagyon jó játékos, de a potenciálját elvesztegeti itt. Persze közben meg a fő BL esélyes csapatban lehet, ami nyilván vonzó. De szerintem mindenki jobban járna valami cserével.
Illetve Vasquez. SR egy sztár volt hozzá képest, de valami hasonló a szerepe, mindenki számára érthetetlenül van ott évek óta a világ egyik legnagyobb klubjában. Nincsenek eleresztve, de van állítólag valami extra tehetséges jobb bekk csodagyerek az akadémiájukon, Valverde is mehetne ott, lenne alternatíva. Amíg ő a pályán van, az kb automatikusan 1-2 gólt jelent.
Bíró alatt mire gondolsz pontosan? Néhány percek néha kimaradtak, de nem láttam extrém esetet. Vinit viszont simán ki kellett volna állítani. De lehet kimaradt valami.
Igazából fogalmam sincs, mit keres ő még a Reálban. A posztján alighanem életében nem fog többet játszani, a Reálnak is jobb lenne helyette egy jobbszélső, mert az meg nincs nekik. Nagyon jó játékos, de a potenciálját elvesztegeti itt. Persze közben meg a fő BL esélyes csapatban lehet, ami nyilván vonzó. De szerintem mindenki jobban járna valami cserével.
Illetve Vasquez. SR egy sztár volt hozzá képest, de valami hasonló a szerepe, mindenki számára érthetetlenül van ott évek óta a világ egyik legnagyobb klubjában. Nincsenek eleresztve, de van állítólag valami extra tehetséges jobb bekk csodagyerek az akadémiájukon, Valverde is mehetne ott, lenne alternatíva. Amíg ő a pályán van, az kb automatikusan 1-2 gólt jelent.
Nem tudom. Igaz, hogy így nem hengerelnek, meg irgalmatlan messze van ez a csapat a potenciáljától játékban (bár most azért elég rosszul állnak a sérülésekkel, de tán még így is), viszont nyerni azt tudnak. Minden ősszel hőbörögnek a Reálosok, aztán minden második évben BL-t nyernek. De az biztos, ha egy Alonso lenne a túloldalon, kétszer ilyen foci lenne ott. De nem biztos, hogy annyit nyernének. Jelenleg én egy BL elődöntőben jobban félnék a győztes Madrid aurától, mint a remekül focizó Madridtól. Aztán ez az aura lehet, hogy pont idén indul hanyatlásnak, ha ez megtörténik, akkor Carlónak tényleg mennie kell, mert ő óriási idézőjelekkel "csak" ennyit tud. A foci nézhetetlen 90%-ban, de amíg nyer, nyilván jó.sansz írta: ↑2024.12.15. 00:07:36Jó kis meccs volt, bár azért a bírónak is megköszönhetjük.
A bajnokság a botladozással kissé roncsderbi jellegű, viszont félek,ha tovább bénázik a Real,akkor nyár előtt elküldik Carlot. Egy Flick-féle edző azonnal megállíthatatlan csapatot csinálna belőlük és attól tartok,Alonso is hasonló lenne.
Jó kis meccs volt, bár azért a bírónak is megköszönhetjük.
Isi nem semmi,hogy a Rayoban játszik.. tulajdonképpen ezt szeretem legjobban ebben a bajnokságban,hogy a kicsiknél is akadnak ilyenek. Ellenünk is rendre nagyot játszik a kis kopasz. Nagyon technikás, harcias,okos játékos. Németországban ilyen játékos csak a top3ban fordulhatna elő, de Angliában is max csak olaj csapatban kb.
A bajnokság a botladozással kissé roncsderbi jellegű, viszont félek,ha tovább bénázik a Real,akkor nyár előtt elküldik Carlot. Egy Flick-féle edző azonnal megállíthatatlan csapatot csinálna belőlük és attól tartok,Alonso is hasonló lenne.
Isi nem semmi,hogy a Rayoban játszik.. tulajdonképpen ezt szeretem legjobban ebben a bajnokságban,hogy a kicsiknél is akadnak ilyenek. Ellenünk is rendre nagyot játszik a kis kopasz. Nagyon technikás, harcias,okos játékos. Németországban ilyen játékos csak a top3ban fordulhatna elő, de Angliában is max csak olaj csapatban kb.
- bence0330
Hát, erre nem sok pénzt tettem volna 2-2 után, le a kalappal a Rayo előtt. Még csak igazán durvák sem voltak, inkább kemények. És még mentek is, amikor tudtak. Ők és a Madrid is lőhettek volna még egyet, szerintem a döntetlen kb igazságos.
Így akkor most megint vezetünk vesztett pontokat nézve.
Így akkor most megint vezetünk vesztett pontokat nézve.

- davi10
- Llegenda del Barça
A Real újabb pontvesztésével megint nálunk az előny.
Azt viszont csak most látom, hogy a 2 nagy pontvesztései után ha az Atleti nyer holnap, akkor befog minket az első helyen.
Azt viszont csak most látom, hogy a 2 nagy pontvesztései után ha az Atleti nyer holnap, akkor befog minket az első helyen.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
A játék képe alapján nagyon örülhet a Real az 1 pontnak (amúgy nyilván nem örülnek), sokkal jobb volt a Rayo.
Ezt ki kell használnunk, kötelező a győzelem holnap!
Ezt ki kell használnunk, kötelező a győzelem holnap!
jó kis meccs volt. igazi old school la liga feeling.
Rayo nagyot ment ma!
- bence0330
Vini megkapta a sárgát, oké, de a sárga után ugyanúgy üvöltözött, simán megkaphatta volna azonnal a másodikat.
-
- Entrenador del Barça
Viniciust ezért kétszer kéne kiallitani, ha Flick egy legyintésre kiállt.
-
- Entrenador del Barça
Na, Isi Palazón remek arc, megérdemli. Maradjon így!
A Rayo nagyon jó volt, vezethettek volna többel is, de a Real klasszis villanásokkal visszahozta. Valverde hatalmas gól lőtt, bár azért a szerencs is kellett hozzá. Az szerintem kb. 1 százalékos szituáció volt, hogy onnan így beveri, a védekező játékost is épp elkerülte a labda, aztán védhetetlenül ment a sarokba.
Bencével annyiban nem értek egyet, hogy Bellingham szerintem szezon elején nem volt jó, a mezőnymunkája okés, de azért fiezettek ki érte annyit, hogy egy "jómunkásember" legyen. Hanem azért, amit az utóbbi meccseken hoz. Nem örülök neki, mert nagyon húzza az egész csapatot is ezzel a teljesítménnyel.
Bencével annyiban nem értek egyet, hogy Bellingham szerintem szezon elején nem volt jó, a mezőnymunkája okés, de azért fiezettek ki érte annyit, hogy egy "jómunkásember" legyen. Hanem azért, amit az utóbbi meccseken hoz. Nem örülök neki, mert nagyon húzza az egész csapatot is ezzel a teljesítménnyel.
Hiába hozza ki jól a labdát a Rayo, nem tudják végigvinni a kontrát, mert senki nem megy fel a támadóval. Amikor meg igen, akkor elrontják a passzt.
Kár, mert a Real védelme most sincs összehangolva.
Kár, mert a Real védelme most sincs összehangolva.
nagyon aggresszíven bekezdtek a Rayosok de elfogyott a kraft. Elrohantak a lendülettel. Kíváncsi vagyok mennyi maradt a tankban a második félidőre. Jó kis meccs. Bellingham meg formába lendült végre. Nagyon kellett már. Meccsek óta atom.
- bence0330
Fene enné meg Bellinghamet. Szórja a gólokat, egész meccsen folyamatosan szerzi vissza a labdákat, hajt, kapar, sajnos ő az elmúlt évek talán legjobb igazolása. Még góltalan időszakában is folyamat MVP közeli meccseket hozott, hát még így...
Gratulalok a Rayonak